HOROSKOP

Çfarë është shenja e Jupiterit në astrologji dhe çfarë zbulon për ju

Çfarë është shenja e Jupiterit në astrologji dhe

Në astrologji, ekziston një planet që dihet se sjell fat, favor, mrekulli dhe bekime - Jupiteri. I njohur gjithashtu si "Përfituesi i Madh", ai na ofron mundësi për rritje, zgjerim dhe lumturi . Në varësi të vendit ku ndodhet në grafikët tanë të lindjes, ne mund të mësojmë shumë rreth mënyrës se si e tërheqim fatin tonë .

Ndërsa shumë njerëz e njohin shenjën e tyre të Diellit, Ashendentit (shenjës në rritje) dhe shenjës së Hënës , të kuptuarit e vendosjes së dikujt në Jupiter shpjegon se si ne ndjekim përvojat tona të jetës dhe hapemi ndaj mençurisë, besimit dhe spiritualitetit më të madh.

Energjia e Jupiterit është optimiste, shpresëdhënëse, e dhembshur dhe bujare. Jupiterit i duhen 12 vjet për të rrotulluar Diellin, kështu që në përgjithësi shpenzon rreth 12 deri në 13 muaj në secilën shenjë të zodiakut . Kur planeti përfundimisht bën rrugën e tij të kthimit në të njëjtën shenjë zodiakale dhe gradë që ishte në momentin e lindjes së dikujt, kjo quhet Kthimi i Jupiterit. Kjo shpesh do të jetë një kohë e fillimeve dhe rritjes së jashtëzakonshme.

Lexoni për shenjën tuaj të Jupiterit dhe zbuloni se çfarë do të thotë për ju!

JUPITERI NË DASH

Jupiteri në Dash është një vend i fuqishëm për këtë planet të fuqishëm. Në shenjën e zodiakut të Zjarrit Kardinale , njerëzit me këtë energji e gjejnë fatin e tyre më të madh kur marrin drejtimin dhe dalin në qendër të vëmendjes. Ata janë në gjendje të gjejnë prosperitet dhe mundësi kur ndërmarrin veprime dhe shfrytëzojnë ditën, në vend që të presin që të tjerët t'ua bëjnë atë. Kur ata zgjedhin të inovojnë, të frymëzojnë të tjerët dhe të tregojnë guximin e tyre, bota përkulet më lehtë ndaj vullnetit të tyre. Këta njerëz priren të mendojnë shumë, e dinë kur është ideale të ndërmarrin rreziqe dhe të shfaqin mundësitë e tyre. Kur Dielli është te Dashi, Luani ose Shigjetari, ju shkëlqeni shumë.

JUPITERI NË DEM

Jupiteri në Dem është një pozicion i shkëlqyer kur bëhet fjalë për tërheqjen e fatit përmes punës së palodhur, durimit dhe prakticitetit. Këta individë priren të kenë mundësi më të mira për paratë dhe pasurinë, veçanërisht kur janë në thelb bujarë dhe bamirës. Duke u fokusuar në rezultate të prekshme dhe duke ndërtuar plane të forta, këta individë shpesh shohin që investimet dhe suksesi afatgjatë të ndodhin. Kur Dielli është te Demi, Virgjëresha ose Bricjapi, ju keni një dozë shtesë pasurie në anën tuaj.

JUPITERI NË BINJAKË

Jupiteri te Binjakët ka të bëjë me lidhjen me të tjerët dhe përdorimin e komunikimit për të sjellë prosperitet dhe fat. Individët me këtë pozicion shkëlqejnë në të shkruar, të folur dhe media. Mundësitë u vijnë kur janë shoqërorë, mendjehapur dhe të gjithanshëm. Duke treguar kuriozitet për njerëzit e tjerë dhe botën, jeta e tyre do të pasurohet shumë. Kërkimi i njohurive dhe hapja e perceptimeve të tyre për botën do të çojë në zbulime magjepsëse. Prisni më shumë bekime gjatë sezonit të Binjakëve, Peshores dhe Ujorit

JUPITERI NË GAFORRE

Jupiteri në Gaforre është një nga vendosjet më me fat për përfitimin tonë të madh! Kjo është për shkak se planeti dihet se është "i lartësuar - që do të thotë se ai mund të japë lehtësisht bekimet e tij më madhështore. Kjo për shkak se Gaforrja është shenja e zodiakut e njohur si Uji Kardinale dhe rezonon aq mirë me prirjet natyrore të Jupiterit. Njerëzit me këtë në listat e tyre të lindjes mund të presin të gjejnë fat të madh kur janë të dhembshur, të ndjeshëm dhe bamirës. Duke ndihmuar të tjerët, ata gjithashtu pasurohen më shumë në të gjitha mënyrat. Gjithashtu, njerëzit me këtë energji shpesh kanë shqisa intuitive shumë të zhvilluara. Zonat e pasurisë mund të jenë në industrinë e ushqimit, mikpritjes ose të pasurive të patundshme. Më shumë fat do t'ju shkëlqejë gjatë sezonit të Gaforres, Akrepit ose Peshqve.

JUPITERI NË LUAN

Njerëzit me këtë energji janë shpesh shumë krijues, të sigurt dhe të etur për të qëndruar në qendër të vëmendjes. Këta individë mund të shkëlqejnë në argëtim, media dhe art, ose në industritë që lidhen me fëmijët. Energjia e tyre e gëzueshme dhe rinore do të frymëzojë të tjerët që të lidhen me ta. Duke qenë bujarë dhe të sjellshëm, ata mund të arrijnë shumë larg. Megjithatë, këta njerëz duhet të kenë kujdes që të mos bëhen shumë egocentrik. Kjo do t'i tjetërsojë të tjerët në vend që t'i lejojë ata të tërhiqen nga drita e tyre e brendshme. Kohët më me fat të vitit për ta do të jenë kur Dielli është te Dashi, Luani apo Shigjetari.

JUPITERI NË VIRGJËRESHË

Jupiteri në Virgjëreshë ka të bëjë me përdorimin e punës së palodhur dhe durimit për të manifestuar ëndrrat e dikujt. Njerëzit me këtë pozicion janë shpesh shumë të përqendruar në shërbimin ndaj të tjerëve dhe do të kenë sukses të madh kur ta bëjnë këtë. Ata kanë një avantazh të natyrshëm në biznes dhe menaxhim. Të qenit realist dhe të bazuar do t'i lejojë ata të shohin fitime dhe pasuri të mëdha me kalimin e kohës. Të kesh një drejtim të qartë dhe të bësh përpjekje do të sjellë rezultate afatgjata. Këta individë mund të mos shohin rezultate të menjëhershme ose pushime me fat aq shpesh, sepse Jupiteri në Virgjëreshë dihet se është në "dëmtimin" e tij. Megjithatë, kjo nuk do të thotë se ata janë në thelb të pafat - ata thjesht duhet të vazhdojnë në të për të parë përfitimet më të mëdha në kohë. Kohët më të mira të vitit për këta persona do të jenë stinët e Demit, Virgjëreshës dhe Bricjapit.

JUPITERI NË PESHORE

Jupiteri në Peshore sjell një prirje të natyrshme për të gjetur fat kur i afrohet botës nga një perspektivë e drejtë dhe e ekuilibruar. Shpesh, këta njerëz do të tërhiqen nga partneritetet dhe do të gjejnë pasuri që i bekon këto sindikata, sikur duke gjetur pasqyrën e tyre të përsosur në biznes apo dashuri, bota punon më rrjedhshëm për ta. Duke sjellë gjykim të mirë, zgjuarsi dhe hijeshi në ndërveprimet e tyre, këta njerëz janë shpesh shumë të njohur dhe shumë social. Komunikimi dhe ndjekjet intelektuale do të kenë sukses edhe për ta. Kur Dielli është te Binjakët, Peshorja ose Ujori, ata do të gjejnë më shumë mundësi për t'u rritur.

JUPITERI NË AKREP

Jupiteri në Akrep i sjell dikujt një personalitet magnetik dhe të fuqishëm. I ndihmon ata të gjejnë fatin e tyre më të madh kur vendosin gjithçka që kanë në një projekt, plan, përpjekje ose marrëdhënie. Duke fokusuar fuqitë e tyre intensive emocionale dhe mendore, ata në mënyrë efektive e përkulin pasurinë në favor të tyre. Duke përdorur aftësitë e tyre të ndjeshme dhe intuitive, këta individë mund të ndihmojnë veten dhe të tjerët të transformojnë përvojat në mësime kuptimplote të jetës. Çdo vit, ndërsa Dielli i jep hijeshi Gaforres, Akrepit ose Peshqve, këta njerëz do të ndihen më me fat.

JUPITERI NË SHIGJETAR

Jupiteri në Shigjetar është një nga vendosjet më me fat për të pasur përfitimin tonë të madh! Kjo për shkak se planeti është "vendbanimi" - ose shtëpia - në këtë shenjë të zodiakut pasi është sunduesi natyror i kësaj shenje zjarri . Individët me këtë energji janë optimistë, frymëzues, akademikë dhe shpirtërorë. Ata shpesh kanë uri për të përjetuar gjithçka që jeta ka për të ofruar dhe do të ndjekin çdo mundësi për të mësuar më shumë për njerëzit dhe botën. Ata priren që fati të shkëlqejë mbi ta më shpesh kur janë mendjehapur dhe shprehin lirinë e tyre, në vend që të jenë të përfshirë në një plan për një kohë të gjatë. Industritë e suksesit mund të jenë udhëtimet, arsimi, media apo biznesi ndërkombëtar. Stina e Dashit, Luanit dhe Shigjetarit do t'i sjellë dritë.

JUPITERI NË BRICJAP

Jupiteri në Bricjap i sjell dikujt një personalitet që fokusohet në qëllime të disiplinuara dhe praktike në ndjekje të suksesit afatgjatë. Fati më i madh do t'u tërhiqet kur të jenë metodikë dhe realistë në lidhje me planet. Të qenit etikë në jetë, financa dhe biznes do t'i lejojë ata të shohin më shumë bekime të manifestuara. Individët me këtë vendosje priren të jenë shumë ambicioz dhe dinak për të parë qëllimet e tyre të bëhen realitet. Megjithatë, për shkak se Jupiteri është në një gjendje të dobësuar në këtë shenjë të zodiakut, njerëzit me këtë pozicion duhet të praktikojnë ndarjen dhe ndihmën e të tjerëve, si dhe të marrin atë që mendojnë se meritojnë. Sezoni i Demit, Virgjëreshës dhe Bricjapit do të sjellë mundësi të reja për ta.

JUPITERI NË UJOR

Jupiteri në Ujor është një nga vendosjet më të mira për përfshirjen sociale, projektet e komunitetit dhe ndërtimin e një rrjeti të gjerë. Duke vepruar kështu, njerëzit me këtë energji mund të shohin fat të madh dhe fat të buzëqeshë mbi ta nga individët dashamirës që takojnë dhe njohin. Bashkëpunimi me të tjerët do t'u sjellë këtyre njerëzve një mori bekimesh dhe mundësi të lumtur për të lulëzuar. Të kesh një mendje të hapur, të jesh progresiv dhe të mendosh jashtë kutisë do t'i lejojë ata të thyejnë rregullat dhe të marshojnë në ritmin e daulles së tyre - ndërsa tërheqin mrekulli në proces.
Industritë e fatit do të ishin teknologjia, shkenca apo aktivizmi social. Kur Dielli lëviz përmes Binjakëve, Peshores ose Ujorit, mund të pritet një rritje më e madhe.

JUPITERI NË PESHQ

Jupiteri në Peshq është një nga vendosjet më me fat në grafikun e lindjes. Fati u buzëqesh atyre njerëzve, pasi ata shpesh duken se udhëhiqen nga një fuqi më e lartë për të qenë në vendin e duhur në kohën e duhur! Duke shfrytëzuar dhembshurinë, kreativitetin, spiritualitetin dhe intuitën e tyre, ata mund të zhbllokojnë bekime të pakufishme nga universi dhe të tërheqin lumturinë tek ata. Shërbimi, shërimi dhe ndihma e të tjerëve do t'u sjellë atyre një fat të jashtëzakonshëm, pasi ata jo vetëm që sjellin dritën e tyre në botë, por zbulojnë se marrin pjesë në bërjen e botës një vend më të mirë. Disa nga këta njerëz mund të tërhiqen nga artet mistike ose anët ezoterike të jetës dhe mund të gjejnë shpërblime të mëdha duke i prekur ato. Çdo vit, ndërsa Dielli lëviz përmes Gaforres, Akrepit dhe Peshqve, ata do të ndihen më të shndritshëm.

Tiranapost.al