HOROSKOP

Horokopi mujor Peshorja - Akrepi

Horokopi mujor Peshorja -  Akrepi

Peshorja

Nëse keni lindur nën shenjën e Peshores, në korrik hapeni zemrën ndaj njerëzve që ju duan. Ky është një muaj në të cilin punët dhe angazhimet tuaja do të lidhen kryesisht me shtëpinë dhe familjen. Korriku sjell më shumë përgjegjësi në punë ose në biznesin tuaj, si dhe kujdesin për një çështje shëndetësore.

Në muajin korrik do t'ju duhet të kërkoni mënyra të reja për të zgjidhur vështirësitë në jetën tuaj, duke marrë parasysh realitetet dhe rrethanat ku do të jetoni. Ky nuk është një muaj për vendime të shpejta dhe vendime të nxituara. Korriku është një muaj me suksese të vështira por ende të mundshme. Disa nga detyrat dhe angazhimet tuaja kryesore të vështira do të lidhen me shtëpinë tuaj, me nevojën për të bërë disa riparime ose përmirësime, me kujdesin për pronën që zotëroni. Do të duhet të konsideroni me shumë kujdes si burimet tuaja financiare, ashtu edhe aftësitë e njerëzve tek të cilët do të mbështeteni për këto veprime. Gjërat që lidhen me blerjet e rëndësishme ose të shtrenjta do të kërkojnë vëmendje shumë më të madhe këtë muaj.

Shumë nga ngjarjet e këtij muaji do t'ju kërkojnë të bëni disa 'lexime të mëtejshme' duke kërkuar informacione të rëndësishme nga burime të ndryshme. Shmangni vendimet e nxituara, emocionale. Pasojat e veprimeve të tilla jo vetëm që do të jenë të pakëndshme, por mund të krijojnë shqetësime të ndryshme për ju, duke përfshirë ato që lidhen me nënçmimin tuaj përpara njerëzve që më parë kishin një mendim të mirë.

Në korrik në mënyrë intuitive do të mund të shihni më qartë perspektivat e punës ose biznesit tuaj, gjë që do t'ju ndihmojë të bëni disa ndryshime, duke kërkuar një fushë më të mirë për performancë dhe sukses.

Njohjet e reja që do të bëni këtë muaj me shumë mundësi do t'ju ndihmojnë në mësimin e aftësive, njohurive të reja ose në realizimin e planeve të rëndësishme për ju.

Në këtë muaj mund të realizoni një udhëtim shumë të rëndësishëm për ju, i cili do të sjellë një frymë të re në jetën tuaj, do t'ju hapë mundësi të reja ose do t'ju takojë me njerëz që ende nuk kanë luajtur një rol të rëndësishëm në jetën tuaj.

Përpjekjet për t'u manipuluar ose mashtruar, për t'u gënjyer me informacione të rreme deri diku mund të jenë të suksesshme, veçanërisht për përfaqësuesit më naivë të kësaj shenje të zodiakut.

Një gënjeshtër ose veprim i pahijshëm nga dikush të cilit dikur i keni besuar mund t'ju shqetësojë seriozisht.

Bazuar në informacionet e dobishme që do të merrni këtë muaj apo një propozim specifik, do të keni mundësi të ndërtoni një plan apo projekt të ri, diçka për të cilën do të angazhoheni deri në fund të vitit.

Disa prej jush do të marrin një ofertë për një aktivitet apo biznes të përbashkët, por këtu vendimet dhe veprimet do të përcaktohen nga horoskopi juaj personal.

Disa nga konfrontimet dhe konfliktet e pakëndshme këtë muaj do të lidhen me familjen ose të afërmit tuaj. Më të pakëndshmet do të jenë ato që lidhen me xhelozinë, të cilat ushqehen dhe shkaktohen nga mungesa e besimit apo manifestime të tjera egoiste.

Prindërit e Peshores do t'i kushtojnë vëmendje më serioze edukimit, ose karrierës së fëmijës së tyre. Këto veprime tuajat nuk do të jenë të kota dhe rezultatet konkrete do ju tregojnë se keni dhënë maksimumin.

Arsyet e gëzimit dhe kënaqësisë në këtë muaj në shumicën e rasteve do të lidhen me një dokument, një kontratë, një rritje të të ardhurave apo marrjen e parave.

Korriku do të jetë një muaj i favorshëm për takime dhe eksperienca dashurie, si me një lidhje tashmë të krijuar, ashtu edhe për ju që planifikoni një takim të parë romantik.

Gjatë këtij muaji, shumica e ngjarjeve dhe surprizave të papritura do të lidhen me një ngjarje ose njerëz nga e kaluara juaj. Ka mundësi që detyrat e papërfunduara ose angazhimet për të cilat keni humbur interesin për ndonjë arsye, do të dalin sërish në plan të parë.

Djemtë dhe vajzat do të kalojnë një muaj ndryshimesh që në këtë fazë mund të duken të parëndësishme në pamje të parë ose të lehta për t'u zbatuar, por më vonë do të shihni se në të vërtetë ishin një gur themeli në jetën tuaj. Ka mundësi që këtë muaj të angazhoheni në ndonjë detyrë për të cilën do të keni kontakte me një përfaqësues të ndonjë institucioni.

Burrat do të jenë shtyllat e shtëpisë së tyre, tek të cilët të gjithë do të shpresojnë dhe do të mbështeten për të marrë përsipër përgjegjësitë kryesore të familjes dhe shtëpisë.

Në korrik do të jeni pjesë e një ngjarjeje të këndshme në jetën e miqve ose do të ndani një gëzim të madh, sukses që ata do të përjetojnë.

Ky do të jetë një muaj i favorshëm për gratë Peshore për të krijuar miqësi të reja.

Akrepi

Nëse keni lindur nën shenjën e Akrepit, ky muaj e bën korrikun një kohë dashurie, përkujdesjeje për të dashurit tuaj, mbështetjes dhe shërimit. Përqendrimi në gjërat e jetës suaj në shtëpi do t'ju japë siguri dhe paqe mendore. Ky muaj nuk përjashton krijimin e traditave të reja familjare. Të shpenzosh më shumë kohë me të dashurit dhe të fokusohesh te nevojat e familjes do të jenë synime të rëndësishme për ju.

Ky muaj do t'ju ballafaqojë me telashe të reja të ndryshme, qëllimi i të cilave është t'ju japin një përvojë të re jetësore.

Nga ana profesionale, korriku ju sjell fat dhe arritje të rezultateve që do t'ju bëjnë krenarë për veten ose do t'ju japin mundësi të reja zhvillimi dhe përparimi. Ky do të jetë një muaj i favorshëm për fillimin e një karriere të re, një biznesi të ri, zhvillimin e një aktiviteti të ri, fillimin e një pune të re etj.

Gjysma e parë e korrikut do të jetë një kohë e vlefshme për ju dhe për realizimin e planeve tuaja. Do të keni shumë më tepër burime dhe energji për të arritur sukseset që dëshironi.

Mund të ketë tension ose ndonjë lloj problemi në marrëdhëniet tuaja me njerëzit me të cilët keni kontakte profesionale.

Ndonjëherë tensioni më i madh do të shkaktojë konflikte apo debate të pakëndshme mes jush dhe njerëzve të tjerë, të cilat do të kërkojnë kohë për t'u zgjidhur. Megjithatë, të paparashikueshme do të jenë ato konflikte që do të lindin për shkak të gënjeshtrave, mashtrimeve, veprimeve të pahijshme ose keqdashëse.

Njohjet tuaja të reja këtë muaj do të jenë të përzgjedhura mirë, pasi qëllimi juaj nuk do të jetë zgjerimi i rrethit të miqve dhe të njohurve me çdo kusht, por cilësia e marrëdhënieve që do të krijoni.

Surpriza të ndryshme dhe ngjarje të papritura do të ndodhin këtë muaj. Është interesante se në korrik ato do të kenë njëfarë lidhje me çështjet dhe interesat tuaja financiare dhe patjetër do të kenë një ndikim të favorshëm mbi ta.

Arsyet e gëzimit apo eksperiencave të këndshme në korrik do të lidhen me takime të ndryshme që do të organizoni apo që do të jeni të ftuar të merrni pjesë. Nuk përjashtohen takime të papritura apo emocionale.

Në korrik, jo gjithçka do të shkojë mirë dhe do të ketë situata apo përvoja që fillimisht do të perceptohen negativisht nga ju, si një lloj vjedhjeje apo dështimi i një ideje apo plani. Gjatë këtij muaji, mund të mësoni për ngjarje të pakëndshme në të kaluarën që kanë pasur një ndikim negativ në jetën tuaj.

Ata prej jush që do të humbasin ndonjë dokument apo informacion tjetër personal gjatë këtij muaji, vështirë se do të mund të gjejnë ose rikuperojnë humbjen përkatëse.

Në korrik keni disa vendime të rëndësishme përpara, të cilat në fakt do të përcaktojnë më qartë zhvillimin tuaj në gjashtë muajt e fundit të vitit.

Ata prej jush që do të përfshihen në një çështje gjyqësore ose ligjore do ta dinë intuitivisht se në çfarë drejtimi do të zhvillohet.

Djemtë dhe vajzat do të kenë më shumë kohë dhe më shumë dëshirë për dashuri dhe eksperienca intime.

Ky muaj do të befasojë disa prej jush me një njohje të papritur. Në momentet e lodhjes dhe depresionit, do të jetë mirë që të merreni shpejt me aktivitete të këndshme ose të siguroni kontakte më të shpeshta me natyrën, ku do të pushoni më shpejt dhe më mirë.

Burrat Akrep do kenë angazhime të rëndësishme që lidhen kryesisht me paratë, pagesat, investimet, sigurimet, qiratë e të tjera. Në familjen tuaj, do të keni mundësi të shijoni disa përmirësime, ndryshime në blerjet që lidhen me komoditetin e shtëpisë dhe për disa prej jush, korriku sjell blerje të rëndësishme ose të shtrenjta, si një makinë e re ose një shtëpi të re. Në korrik, shumë do të jenë të ftuar në takime të ndryshme familjare, për të cilat do t'ju duhet të përgatiteni me një dhuratë të veçantë. Korriku sjell edhe fillimin e një miqësie të re, e cila ende nuk ka luajtur një rol të rëndësishëm në jetën tuaj.

Udhëtimet këtë muaj do të lidhen kryesisht me familjen tuaj, me të afërm nga afër dhe larg, ose ju vetë do të mirëprisni mysafirë në shtëpinë tuaj.

Gratë do të kenë mundësinë të rrisin të ardhurat e tyre përmes punës kryesore me të cilën merren ose duke nisur një aktivitet të ri, një biznes të ri.

Gjatë këtij muaji do t'ju duhet të shmangni çdo veprim të rrezikshëm, të futeni në situata ekstreme ose të mblidheni me njerëz të panjohur.