HOROSKOP

Horoskopi i Rishi Sunak: I butë dhe emocional, i paaftë të marrë vendime të ashpra

Horoskopi i Rishi Sunak: I butë dhe emocional, i paaftë të

Ndryshe nga Liz Truss për të cilën astrologjia dhe letrat Tarot parashikuan kohë të vështira dhe mashtrime, për të sapozgjedhurin, kryeministrin e ri britanik Rishi Sunak horoskopi ka të tjera parashikime. Horoskopi i Sunak flet për një njeri të burë, të paaftë të marrë vendime të ashpra.

Lexo të plotë parashikimin e yjeve:

1 - Rishi Sunak është shumë i ndjeshëm dhe do të mendojë për orë të tëra mbi komentin e dikujt tjetër.

2 – Ai është shumë emocional dhe sentimental dhe për këtë arsye mund të marrë shumë vendime jopraktike.

3 - Zoti i Gaforres është Hëna, forma e së cilës rritet ose zvogëlohet, prandaj ai do të jetë më imagjinues dhe do të jetë progresiv në mënyrën e tij të të menduarit.

4 - Ai do të jetë i fortë nga jashtë si një gaforre, por do të jetë shumë i butë nga brenda.

5 - Ai do të jetë i sinqertë ndaj detyrave të tij dhe do të jetë i respektueshëm për të moshuarit dhe mësuesit e tij.

6 – Ai do të jetë i dhënë pas ujit, liqeneve, ujëvarave, kopshteve dhe gjelbërimit.

7 – Ai do të jetë i interesuar natyrshëm për të kënduar dhe do të jetë i dhënë pas dëgjimit të muzikës.

*Rishi Sunak ka lindur më 12 maj 1980

https://tiranapost.al/horoskop/tabela-astrologjike-e-kryeministres-liz-truss-parashikon-kohe-te-veshti-i518054