HOROSKOP

Horoskopi javor 1-7 gusht

Horoskopi javor 1-7 gusht

Dashi

Do të jetë mirë të përqendroheni në zhvillimin e favorshëm të planeve dhe punëve tuaja familjare. Gjatë këtyre shtatë ditëve do duhet të planifikoni dhe të veproni për detyra specifike që lidhen me njerëzit e dashur. Gjatë javës do të prisni të gjeni një zgjidhje ose të organizoni një ngjarje në lidhje me bashkëshortin, prindërit ose fëmijët. Shumë do të jenë të pakënaqur me një udhëtim ose me zhvillimin e marrëdhënieve të tyre me njerëz nga larg. Gjatë këtyre ditëve ka mundësi konflikti me një person nga shtëpia juaj. Në punë do të jetë e rëndësishme të stabilizoni dhe zhvilloni marrëdhëniet tuaja me kolegët apo klientët. Shmangni lodhjen fizike ose mendore këtë javë. Ka mundësi të takoheni ose të bisedoni me një grua që mund të jetë më e madhe se ju, ose në një pozicion më të lartë publik. Shumë do të duhet të marrin një vendim për të ardhurat ose kursimet. Djemtë dhe vajzat do të përpiqen të mendojnë më racionalisht për stabilitetin e tyre financiar, mundësi për të punuar punë të paguar mirë pavarësisht moshës së tyre. Është mirë të dini se mundësitë tuaja nuk do të jenë shumë të mëdha dhe përpiquni ta pranoni realitetin ashtu siç është, pa humbur as shansin më të vogël për të siguruar disa të ardhura. Meshkujt do të jenë gjithashtu shumë të interesuar për pozicionin ose realizimin e tyre aktual ose të ardhshëm profesional. Puna juaj do të jetë e rëndësishme për ju dhe do të investoni shumë energji për të stabilizuar pozicionin tuaj. Gratë do të ndahen mes përgjegjësive që do të kenë në shtëpi, në familje dhe atyre që lidhen me punën apo biznesin. E mira është se ju do të jeni ende në gjendje të përballoni detyrat tuaja, me shumë mundësi me ndihmën e njerëzve të tjerë. Nuk ka rëndësi, rezultatet e arritura janë ato që janë të rëndësishme.

Demi

Do të habiteni nga ngjarje të ndryshme që lidhen me një person nga familja juaj. Do ketë kosto të papritura, por do të jenë të mira dhe do ju sjellin disa emocione të këndshme. Shqetësimet tuaja gjatë këtyre shtatë ditëve mund të lidhen me lajme ose një dokument që do të prisni të merrni. Ato mund të jenë të rëndësishme për të ardhmen tuaj, por do t'ju kërkohet të jeni të duruar dhe të mos krijoni tensione të panevojshme rreth jush. Këto shtatë ditë do të jenë një periudhë e rëndësishme për karrierën tuaj ose për rritjen dhe trajnimin profesional. Do të lindë një mundësi ose ide e papritur që mund të vijë përmes dikujt që tashmë e njihni. Në dashuri do t'ju duhet të jeni realistë dhe tolerantë ndaj partnerit tuaj aktual si dhe të shmangni përpjekjet për të ringjallur marrëdhëniet e kaluara. Gjatë kësaj jave, shumë do të përjetojnë emocionalisht dhe me dhimbje një gënjeshtër ose një përpjekje për t'u përfshirë në veprime manipuluese. Djemtë dhe vajzat do të kalojnë një javë interesante dhe të suksesshme në të cilën gjithçka që ka kuptim në jetën tuaj do të ndodhë me lehtësi. Në rast se futeni në telashe, rishikoni planet dhe qëllimet tuaja dhe mos bëni presion që ngjarjet të ndodhin siç doni ju. Do të jetë më mirë të tregoheni të kujdesshëm në marrëdhëniet me personat e lindur në shenjën e Demit, Bricjapit apo Virgjëreshës. Burrat këtë javë do ta kenë të vështirë të gjejnë drejtimin e duhur për të zhvilluar planet dhe objektivat e tyre dhe kjo do të ndikojë jo vetëm në humorin tuaj, por edhe në formën tuaj fizike. Do të mendoni se të tjerët nuk ju kuptojnë, nuk ju ndihmojnë apo ju kundërshtojnë për gjëra të vogla. Nëse arrini të shmangni një gjendje të tillë apo pamje të njëanshme të gjërave, do të mund ta drejtoni energjinë tuaj në një drejtim shumë më të mirë dhe në fund të javës do të ndiheni të kënaqur me atë që keni arritur gjatë këtyre shtatë ditëve. Gratë do të jenë në gjendje të arrijnë stabilitet në jetën dhe sigurinë e tyre vetëm nëse gjithçka në botën tuaj materiale është e qëndrueshme dhe nuk ju sjell probleme të reja.

Binjakët

Do të merrni një mesazh ose sugjerim nga dikush që jeton ose punon në një qytet tjetër. Kjo do të jetë diçka që do ju intrigojë, por mos u dorëzoni para emocioneve. Këtë javë, vëmendja juaj mund të tërhiqet nga idetë ose planet tuaja të vjetra për familjen ose punën. Do të flisni me njerëzit e duhur për mundësinë e realizimit të tyre. Probabiliteti për të arritur sukses të vërtetë këtë javë është padyshim i mundur. Për shumë, java sjell një rast për bashkime familjare. Këtë javë, miqtë tuaj do të ndajnë me ju lajme në lidhje me suksesin e tyre ose një ngjarje të rëndësishme në jetën e tyre. Gjatë këtyre shtatë ditëve, përmes miqve do të merrni informacione të dobishme për ju, por mos nxitoni t'i ndani me persona të tjerë. Do të shpenzoni më shumë gjatë javës. Do të ketë nevojë për pagesa të ndryshme. Shpenzimet e tepërta janë të mundshme. Mbajini dokumentet tuaja personale më kujdes nga humbja apo vjedhja. Disa prej jush do të befasohen nga ngjarjet apo ndryshimet në vendin e punës. Djemtë dhe vajzat do të duhet të kapërcejnë problemet ose të përjetojnë ndryshime të papritura në lidhje me punën ose arsimin. Kjo do të jetë një periudhë kohore në të cilën shfaqja e situatave të reja në jetën tuaj do të jetë shkaku i ndryshimeve në aktivitetet në të cilat jeni angazhuar. Gjatë kësaj jave, burrat duhet të shmangin komentet me kolegët për aktivitetet e tyre ose për menaxherët, kolegët e tjerë ose klientët. Në mënyrë të papritur mund të jeni në qendër të një intrige apo situatë të pakëndshme. Mund të ketë një interes romantik ose një lloj tjetër interesi për ju që do t'ju befasojë. Në planin financiar, mund të përjetoni momente paqëndrueshmërie këtë javë, por kjo nuk duhet të jetë shkak për dramë. Do t'ju kërkohet të keni një organizim dhe praktikë më të mirë në përdorim të buxhetit familjar. Një surprizë e këndshme në lidhje me paratë është e mundur. Kjo do të jetë një periudhë e favorshme për të udhëtuar për arsye të ndryshme, qoftë për disa ditë apo për një periudhë më të gjatë. Shumë prej jush do të marrin pjesë në një ngjarje të rëndësishme që përfshin një vajzë ose një grua. Në përgjithësi, këtë javë do t'ju duhet të jeni më të kujdesshëm dhe të konsideroni më mirë vendimet dhe veprimet tuaja.

Gaforrja

Përgatituni për kosto më të larta. Financiarisht, kjo mund të jetë një javë e paqëndrueshme. Është e rëndësishme gjatë këtyre shtatë ditëve të mos krijoni panik apo tension brenda vetes dhe në marrëdhëniet tuaja me njerëzit e tjerë. Java paralajmëron përvoja të ndryshme që lidhen me shëndetin e një të afërmi apo miku. Gjatë javës, miqësia juaj mund të jetë shkak për probleme të ndryshme ose mund t'ju ngarkojë me emocione negative. Në përgjithësi, kjo do të jetë një javë me një sërë përvojash emocionale. Kur gjërat shkojnë mirë për ju, atëherë investoni energjinë tuaj në zgjidhjen e atyre problemeve që keni. Me siguri do të keni pritshmëri specifike dhe të veçanta për zhvillimin e ngjarjeve të rëndësishme gjatë këtyre shtatë ditëve. Mendoni, planifikoni dhe shmangni vendimet dhe veprimet emocionale. Do të jeni në gjendje të arrini sukses vetëm falë përpjekjeve tuaja. Gjatë javës shmangni njerëzit që kërkojnë vetëm t'ju ngarkojnë me problemet dhe ankesat e tyre. Java sjell përvoja të mira në dashuri. Për disa prej jush, kjo javë do të ofrojë një mundësi përkushtimi që do t'ju sjellë të ardhura shtesë. Djemtë dhe vajzat do të përjetojnë një surprizë. Kjo do të jetë një kohë e mirë për ju për të zgjidhur shqetësimet ose problemet financiare. Këtë javë mund të shijoni lajme apo sugjerime të ndryshme që do të përmirësojnë situatën tuaj. Ngjarje të tilla do t'ju ngarkojnë me optimizëm dhe besim më të madh në të ardhmen. Sigurisht, si gjithmonë, aktiviteti juaj do të jetë vendimtar. Megjithatë, këtë javë, kini kujdes kur dikush ju kërkon ndihmë. Është koha për të vlerësuar realisht dhe me maturi aftësitë tuaja, si dhe njerëzit përreth jush. Për burrat java paralajmëron një ngjarje të gëzueshme që lidhet me një fëmijë. Ngjarjet që lidhen me lindjen e një fëmije, ditëlindjen apo ditën e emrit, në përgjithësi, një festë që do të kërkojë dhurata dhe shumë humor janë gjithashtu të mundshme. Jeta juaj e dashurisë këtë javë mund të jetë shumë interesante, romantike dhe befasuese. Për gratë, kjo javë ka të ngjarë të sjellë lajme të këqija për njerëzit që njohin, të cilët me shumë gjasa jetojnë larg. Gjatë kësaj jave do të përjetoni mosmarrëveshje apo ndarje nga një mik me të cilin prej kohësh keni synime dhe prioritete të ndryshme në jetë. Këtë javë, fati do t'ju ofrojë mundësi unike (të rëndësishme) për zhvillimin dhe përparimin e çështjeve personale ose familjare. Ju presin angazhime që lidhen me më shumë takime dhe biseda të natyrës familjare apo pune.

Luani

Do të keni një kohë të mirë për të zgjidhur problemet apo detyrimet e prapambetura në lidhje me çështjet pronësore. Këtë javë do të gëzoni ndihmën ose vëmendjen e një personi që jeton në një qytet tjetër. Gjatë kësaj periudhe mund të përfshiheni në një ngjarje që lidhet me një të moshuar, i cili mund të jetë një i afërm, ose mik. Do të ndiqni me interes apo ndjeshmëri ngjarjet në jetën e një njeriu që do të përjetojë një ndryshim të rëndësishëm. Ju që jeni në proces transformimi profesional këtë javë duhet të keni kujdes me kë punoni, me kë angazhoheni. Në përgjithësi, mbështetuni më shumë tek vetja nëse është e mundur. Një mbledhje ose një vizitë në shtëpinë tuaj do t'ju ngarkojë me emocione dhe përvoja të reja pozitive. Problemet shëndetësore që mund të lindin do të kërkojnë trajtim më dinamik ose të zgjatur. Djemtë dhe vajzat duhet të jenë veçanërisht të kujdesshëm për problemet e tyre shëndetësore dhe nuk duhet të nënvlerësojnë rëndësinë e recetave dhe këshillave mjekësore. Gjatë kësaj jave mund të përjetoni një ndarje apo humbje, rëndësia e së cilës do të kuptohet më vonë. Pritshmëritë tuaja për këtë javë mund të lidhen me disa blerje për ju personalisht, diçka që patjetër do të mund ta shijoni. Burrat do kenë një javë interesante progresi dhe avancimi në çështjet e tyre personale dhe profesionale. Ju do të jeni në gjendje të mbështeteni te fati, por do t'ju duhet të mbështeteni edhe në përpjekjet dhe ambiciet tuaja. Këtë javë do të keni një bisedë, takim apo angazhim të dobishëm me një burrë 35vjeç. Gratë do të kalojnë një javë që mund të mos e mbajnë mend me ndonjë ngjarje dhe përvojë të veçantë. Megjithatë, ajo që do të angazhoheni do të jetë gjithashtu e rëndësishme për ju. Në shumicën e rasteve, punët dhe detyrat tuaja kryesore do të lidhen me shtëpinë ose pronën familjare.

Virgjëresha

Do të keni kontakte, vizita dhe takime me persona nga familja juaj ose me persona që kanë ndonjë lidhje farefisnore me ju. Mund të shkaktojnë konfuzion të përkohshëm në jetën tuaj të përditshme. Ngjarjet në jetën e një miku, kolegu apo shoku do të jenë një rast për trishtim, zhgënjim apo emocione të tjera të forta. Gjatë kësaj jave mund të keni komunikim dinamik me telefon ose me letra me persona që jetojnë ose punojnë jashtë vendit. Mund të merrni lajme ose informacione të rëndësishme, një ofertë ose një ftesë nga njerëz nga larg. Gjatë kësaj periudhe do të keni një angazhim në lidhje me pronën. Nëse keni një padi pronësie, nuk ka gjasa ta zgjidhni problemin tuaj këtë javë. Prisni lajme të mira lidhur me shtatzëninë ose lindjen e një fëmije. Kjo javë përgjithësisht sjell më shumë angazhime familjare. Në përgjithësi, këtë javë vajzat e kësaj shenje të horoskopit do të kenë eksperienca shumë më emocionale, të cilat megjithatë mbartin rrezikun e më shumë gabimeve apo vendimeve të nxituara e të pamenduara. Burrat do të kalojnë disa momente konfuzioni, pasigurie apo paqëndrueshmërie. Këtë javë do të ndikoheni shumë nga të gjitha llojet e informacioneve, pavarësisht nga burimi i tyre dhe nëse janë të vërteta apo një nga ato lajmet e rreme që qarkullojnë lirshëm në internet. Marrëdhëniet financiare, profesionale me personat e lindur në shenjën e Luanit, Dashit apo Shigjetarit do të kërkojnë vëmendje. Gratë do të marrin më shumë përgjegjësi në kryerjen e detyrave dhe planeve të ndryshme që lidhen me shtëpinë ose familjen. Gjatë kësaj jave mund të angazhoheni në zgjidhjen e një problemi që lidhet me një të afërm.

Peshorja

Një rol të rëndësishëm në jetën tuaj këtë javë do të luajë miqësia me një grua ose veprimet tuaja të përbashkëta për një kauzë. Gjatë kësaj periudhe, do të pritet të merrni një shumë parash. Gjatë këtyre shtatë ditëve, kini kujdes nga zhgënjimet që mund të lindin për shkak të pritshmërive tuaja jorealiste ose të nxituara. Do të përjetoni një ngjarje të gëzueshme në lidhje me një person, me shumë mundësi nga rrethi juaj i të afërmve. Kjo javë mund t'ju sjellë sukses në zhvillimin e një përpjekjeje ose ndryshimi të ri. Megjithatë, kjo do të jetë një periudhë e pafavorshme për angazhime gjyqësore apo ligjore. Mund të ketë një vonesë ose zhvillim tjetër të pafavorshëm për ju. Gjatë këtyre shtatë ditëve do të shikoni me kureshtje dhe durim përpjekjet e dikujt për t`ju mashtruar. Jeni të vetëdijshëm për gënjeshtrat e dhe hipokrizinë e tyre, por tani për tani, për arsye të ndryshme, do të përmbaheni nga hakmarrja. Në fund të javës, mund të supozoni se keni kaluar një kohë produktive, pasi do të keni shfrytëzuar rastin për të realizuar shumicën e planeve dhe pritshmërive tuaja. Në përgjithësi, gjatë javës do të keni një humor të gëzuar dhe optimist (ose të paktën do të përpiqeni ta mbani të tillë). Do të keni eksperienca interesante ose të veçanta me personat e lindur në shenjën e Akrepit, Peshqve apo Gaforres. Djemtë dhe vajzat do të jenë më pasivë, të durueshëm dhe në pritje të ngjarjeve të rëndësishme. Kjo javë do të jetë interesante për jetën tuaj të dashurisë, veçanërisht nëse jeni në kërkim të një lidhjeje serioze romantike. Këshilla është të mos nxitoni të vlerësoni çdo njohje të re vetëm nga pamja e personit apo disa faktorë të tjerë që nuk i plotësojnë pritshmëritë tuaja. Jepini kohë që kjo njohje të zhvillohet dhe që ju ta njihni më mirë personin përpara se të merrni një vendim përfundimtar. Burrat duhet të jenë më të kujdesshëm në marrëdhëniet tregtare. Kjo do të jetë një kohë e mirë për angazhimet dhe zbatimin e planeve që lidhen me fëmijën tuaj. Do të keni një kohë të mirë për të marrë disa vendime të rëndësishme në lidhje me arsimimin, zhvillimin profesional ose talentin e fëmijës tuaj. Gratë do të kenë komunikim më dinamik me miq dhe të njohur nga qytete dhe vende të ndryshme. Do të krijoni shumë njohje, disa prej të cilave do të jenë romantike. Shëndeti i një gruaje në rrethin tuaj të të afërmve do të krijojë shqetësime ose do të kërkojë kujdes për një periudhë kohore. Nuk përjashtohet trajtimi spitalor apo terapia speciale. Këtë javë do të keni një ribashkim ose do të përjetoni një ngjarje të rëndësishme që lidhet me jetën personale të një vajze ose një gruaje të re në familjen tuaj. Disa prej jush do të duhet ta marrin më seriozisht shëndetin, i cili do të jetë i paqëndrueshëm këtë javë.

Akrepi

Do të habiteni nga një lajm, propozim apo dokument që do të përcaktojë zhvillimin e planeve tuaja deri në fund të kësaj vere. Gjatë këtyre shtatë ditëve, përfaqësuesit e pamartuar të shenjës së zodiakut Akrepi do të mund të fillojnë një miqësi të re, marrëdhënie romantike ose të përjetojnë një lidhje dashurie. Do të keni një bisedë me një partner intim që do të ketë lidhje me të ardhmen e marrëdhënies suaj. Një aksident ose incident i pakëndshëm në vendin tuaj të punës mund të krijojë tension në ekip. Gjatë kësaj periudhe do të kujdeseni për shëndetin tuaj ose të të dashurit tuaj. Ndoshta do t'ju duhet të vizitoheni ose të trajtoheni në spital. Këtë javë do të mund ta shijoni blerjen në shtëpinë tuaj. Do të investoni kohë dhe energji në një ndryshim në lidhje me shtëpinë ose pronën që zotëroni. Shumë do të marrin një ftesë për një dasmë apo mbledhje familjare. Disa do të marrin një ftesë ose ofertë të papritur. Mos nxitoni të pranoni apo premtoni. Jepini vetes kohë të mendoni më me kujdes përpara se të jepni një përgjigje. Gjatë këtyre shtatë ditëve, disa prej jush do të kenë ëndrra emocionale për njerëz nga Bota tjetër, kuptimin e të cilëve do të përpiqeni ta kuptoni. Do të ndjeni intuitivisht se ëndrra juaj nuk është e rastësishme. Gjatë javës do të keni më shumë përgjegjësi dhe detyra familjare për të kryer. Mos i shtyni, sepse askush tjetër nuk do ta bëjë punën për ju. Djemtë dhe vajzat do të kenë një marrëdhënie financiare me një grua dhe ka mundësi të marrin para prej saj ose të zgjidhin çështje të tjera me të. Do të mërziteni nga një ngjarje e papritur në shkollë ose në punë. Në disa raste, mund të përjetoni një situatë që mund të çojë në një ndryshim në pozicionin ose punën tuaj. Burrat ka të ngjarë të hyjnë në konflikt për pronën, blerjet e reja ose probleme të tjera financiare me një anëtar të familjes. Do të kënaqeni me një ngjarje në jetën personale të një personi që është i afërmi ose miku juaj i ngushtë. Një ftesë për një mbledhje lidhur me një përvjetor, fejesë apo martesë është e mundur. Disa prej jush do të jenë të shqetësuar për shëndetin ose problemet personale të djalit, vëllait apo të afërmve të tjerë. Gjatë kësaj jave do jetë mirë të fokusoheni në përmirësimin e situatës financiare në familje dhe sigurimin e të ardhurave më të mira. Gratë do të zhgënjehen ose do të mërziten nga veprimet e një burri që do të veprojë në mënyrë të padrejtë, keqdashëse, pa menduar për pasojat e veprimeve të tyre. Kjo javë paralajmëron një lajm të keq për një djalë apo një burrë. Do të keni angazhime me dokumente të rëndësishme, ose do të grumbulloni informacione të dobishme për ju.

Shigjetari

Do të fokusoheni në organizimin e dokumenteve tuaja personale apo financiare, pasaportës, kartave bankare etj. Mund të ketë shqetësime të përkohshme për paratë në marrëdhëniet tuaja me anëtarët e familjes. Këtë javë do të jeni objekt i një vëmendjeje të veçantë nga një person që do të përpiqet t'ju kënaqë me një dhuratë ose një gjest tjetër vëmendjeje. Nëse keni fëmijë, kjo mund të jetë një periudhë e rëndësishme për zhvillimin, suksesin e tyre. Ju mund të keni një arsye për t'u mbledhur lidhur me ta. Gjatë javës, prisni lajme që lidhen me mëmësinë e ardhshme ose lindjen e një fëmije. Telashet që do lindin në shtëpi apo në punë nuk do ju habisin. Gjatë kësaj periudhe do të përjetoni trishtim, depresion ose emocione të tjera negative. Në përgjithësi, po përballeni me një periudhë shtatëditore emocionale, me momente të papritura, por të shkurtra tensioni. Gjatë javës do të zbuloni papritur një sekret, gënjeshtër ose një veprim tjetër egoist nga një person që njihni personalisht. Një ngjarje e tillë do t'ju bëjë të rimendoni marrëdhënien tuaj me këtë person. Gjatë javës mund t'ju duhet të mbështeteni te një anëtar i familjes në angazhimet tuaja familjare: nëna, gjyshja, motra, vajza dhe të tjerët. Shumica e të lindurve në shenjën e Shigjetarit do të jenë në një periudhë ndryshimi. Djemtë dhe vajzat do të kenë një kohë të mirë për të zhvilluar një marrëdhënie romantike me një partner nga një vend tjetër. Gjatë kësaj jave mund të bëni biseda ose të planifikoni gjëra të ndryshme në lidhje me një mbledhje të ardhshme, takim apo ngjarje të tjera të rëndësishme. Gjatë kësaj periudhe, mund të zhgënjeheni nga veprimet ose fjalët e fqinjëve, miqve ose njerëzve që jetojnë pranë jush. Do të jeni të kënaqur me lajmet në lidhje me paratë shtesë në buxhetin tuaj familjar. Burrat mund të ndjekin zhvillimin e një marrëdhënieje romantike ose martesore me miqtë ose të afërmit. Një ngjarje e lidhur me dasmën e tyre të ardhshme, fejesën, lindjen e një fëmije është e mundur, por nuk përjashtohet ndarja për ata që kanë marrëdhënie shumë të ndërlikuara dhe problematike. Gjatë javës do të habiteni nga lajme të pakëndshme që lidhen me shëndetin e një personi që njihni. Disa prej jush do të takojnë nga larg një të afërm që do të vijë për vizitë ose do të kthehet përgjithmonë në shtëpi. Gratë do të priren të jenë më bujare me të dashurit e tyre gjatë këtyre shtatë ditëve. Sigurisht që do të keni humor të mjaftueshëm për dashuri, butësi dhe përkëdhelje për aq kohë sa keni pranë një partner të përshtatshëm.

Bricjapi

Do të habiteni nga një ftesë apo ofertë e papritur. Kjo javë do të jetë një kohë e mirë për të udhëtuar për punën tuaj aktuale ose të ardhshme. Kjo do të jetë gjithashtu një kohë e mirë për t'u zhvendosur në një vend tjetër ose në një shtëpi të re. Gjatë kësaj periudhe do të shqetësoheni për ngjarjet në jetën e miqve që aktualisht janë larg jush. Një takim i papritur do t'ju prezantojë me njerëz interesantë me të cilët do të mbani lidhje në të ardhmen. Shpenzimet dhe blerjet e rëndësishme që do të duhet të bëhen para vjeshtës do të merren parasysh këtë javë. Gjatë javës do të prisni një bisedë me një person që ju ka ofenduar me veprimet e tij të mëparshme. Do të merrni një ftesë për të udhëtuar nga një mik, të cilën do ta keni të vështirë ta pranoni për arsye personale. Djemtë dhe vajzat do të kalojnë më shumë kohë me miqtë e tyre sesa me familjen. Gjatë këtyre shtatë ditëve, është e mundur të angazhoheni për një dokument ose kontratë nga e cila do të varet stabiliteti ose siguria e arsimit, punës, biznesit ose përpjekjeve tuaja. Çështjet tuaja të parave do të jenë të rëndësishme dhe në një masë të madhe zhvillimi i tyre do të përcaktojë humorin tuaj. Shëndeti i meshkujve delikat nga sëmundje të ndryshme. Disa prej tyre mund të jenë shkaku i problemeve tuaja në punë ose në biznes. Jeta juaj e dashurisë do jetë e ndërlikuar. Gratë do të kenë përvoja të ndryshme me miqtë dhe të njohurit, kryesisht meshkujt. Ju mund të zbuloni papritur se dikush ka një interes romantik për ju. Momentet e trishtimit ose pasigurisë do të shkaktohen nga mungesa e vetëbesimit ose aftësia për të komunikuar siç duhet me njerëz të rëndësishëm ose interesantë. Këtë javë do të mund ta kujtoni me një përvojë që do të keni me një person të lindur në shenjën e Luanit, Dashit apo Shigjetarit.

Ujori

Disa nga ngjarjet më interesante që do të përjetoni do të lidhen me shtatzëninë, një fëmijë ose një të ri në familje. Mbi të gjitha, po flasim për njerëz me të cilët nuk jetoni nën një çati. Është e mundur të mblidheni në shtëpi për një ditëlindje, përvjetor, fejesë apo martesë etj. Gjatë kësaj jave do të keni takime dhe biseda që do të lidhen me diskutimin e një pune apo propozimi interesant biznesi, zbatimin e një projekti të rëndësishëm për ju dhe jo vetëm. Do të merrni lajme lidhur me një ngjarje të rëndësishme në jetën e një të riu. Prisni një dhuratë ose marrjen e të drejtave për një lloj prone. Gjatë javës do të përjetoni një konflikt me një person me të cilin keni ndarë të dhënat tuaja personale. Kjo javë do të jetë një periudhë e mirë dhe e suksesshme për ju profesionalisht, me të ardhura të mira apo zhvillim të mirë të biznesit tuaj. Shumë prej jush do të kenë kosto më të larta që lidhen me një fëmijë ose nip. Djemtë dhe vajzat do të duhet të diferencohen nga veprimet e shokëve ose kolegëve që janë vënë në siklet nga veprimet dhe vendimet e tyre. Kjo javë do t'ju kërkojë të ndërmerrni disa veprime vendimtare dhe të vështira. Është më e rëndësishme të jeni të sinqertë në veprimet tuaja. Shumë do të gëzohen për një blerje të rëndësishme. Burrat do të planifikojnë veprime të ndryshme të përbashkëta me burra të tjerë, të cilët mund të jenë të afërmit, kolegët, ose miqtë tuaj. Do të keni shumë më tepër angazhime gjatë javës, të cilat shpesh do të lidhen me aktivitete të përbashkëta. Është e mundur të kujdeseni ose të angazhoheni në ndonjë shërbim të rëndësishëm për një burrë nga familja juaj ose nga rrethi juaj i të afërmve. Gratë do ta kenë të vështirë të kapërcejnë humorin e tyre të keq ose pesimizmin për zhvillimin e ngjarjeve ose marrëdhënieve të caktuara gjatë javës. Gjatë javës, marrëdhënia juaj me një grua të lindur në shenjën e Shigjetarit, Dashit ose Luanit do të kërkojë vëmendje.

Peshqit

Javën do ta kujtoni me ngjarje interesante dhe të rëndësishme që lidhet me të afërmit. Ju presin një sërë surprizash. Gjatë kësaj jave do të keni mundësinë të rregulloni marrëdhënie të ndryshme financiare, kontrata dhe marrëveshje në favorin tuaj. Gjatë kësaj jave do të prisni zhvillimin e telasheve apo përfundimin e tyre. Këto janë gjëra që pengojnë zhvillimin e planeve të rëndësishme familjare apo profesionale për ju. Fati do të jetë padyshim në anën tuaj dhe ju do të jeni mjaft të zgjuar dhe të matur për të mos e humbur atë. Një nga pikat tuaja të forta do të jetë aftësia për të zgjidhur një problem pronësor. Rreziku vjen nga pritshmëritë më të larta që mund t'i jepni vetes, në dëshirën për zhvillim të shpejtë të punëve tuaja. Pavarësisht harmonisë dhe stabilitetit të marrëdhënieve tuaja familjare, do të keni momente të vështira. Atëherë do të jetë më e lehtë të provokoni konflikte për gjëra të parëndësishme. Gjatë javës do të habiteni nga një lajm apo një ngjarje që lidhet me një fejesë apo martesë. Djemtë dhe vajzat do të duhet të marrin një vendim të rëndësishëm për të ardhmen, në të cilin nuk duhet të ketë emocione. Ju mund të prisni me padurim para të papritura ose një dokument apo kontratë të rëndësishme financiare. Këtë javë, arsimimi ose karriera juaj mund të jetë gjithashtu një arsye për të menduar për një zgjidhje. Burrat do përballen me disa telashe që patjetër do t'ju habisin. Do të jeni të zhgënjyer ose konfuzë nga zhvillimi i disa ngjarjeve gjatë javës, për të cilat do të keni pritshmëri të caktuara paraprakisht. Gratë do ta kenë të vështirë të kontrollojnë emocionet, tekat dhe dëshirat e tyre këtë javë. Konfliktet do të jenë pjesë e përditshmërisë suaj. Sigurisht, nëse dëshironi, e gjithë kjo mund të kontrollohet dhe shmanget. Veprimet e njerëzve të lindur nën shenjën e Peshqve, Gaforres ose Akrepit do të kërkojnë durim të veçantë nga ju.