HOROSKOP

Horoskopi javor 11-17 dhjetor

Horoskopi javor 11-17 dhjetor

Dashi

Gjatë javës kërkoni nga vetja përqendrim dhe vendosmëri më të madhe për të zgjidhur problemet. Nëse kjo ka të bëjë me njerëz që ju krijojnë tension, jini gati të bëni një bisedë të sinqertë me ta dhe të merrni një vendim të rëndësishëm për marrëdhënien tuaj të ardhshme. Ju mund të jeni më të padurueshëm me djemtë ose të rinjtë në rrethin tuaj të të afërmve, të cilët shfaqin një kokëfortësi që nuk mund ta toleroni. Kjo javë ju sjell ngjarje që do t'ju ndihmojnë të bëni plane për ditët në vijim deri në fund të vitit. Disa pengesa, keqkuptime apo shqetësime që ju kanë penguar deri tani do të zhduken, veçanërisht për detyrat apo prioritetet e rëndësishme për familjen tuaj. Java do të mbahet mend me disa surpriza që do t'i bëjnë ditët tuaja më plot ngjyra. Mos u mundoni të kuptoni ngjarjet e javës, sepse qëllimi i tyre është shumë më ndryshe nga ai që supozoni. Diku në hije dikush po punon për ju, ose në interesin tuaj. Java do të jetë e favorshme për zhvillimin e planeve tuaja profesionale, për punë dhe për prezantime që lidhen me karrierën tuaj. Ngjarjet e reja gjatë javës do t'ju sjellin disa përfitime në këtë drejtim. Kjo do të jetë një javë e favorshme për të bërë diçka të veçantë për shtëpinë tuaj lidhur me festat e Krishtlindjeve si: ndryshimi i ambientit të brendshëm të shtëpisë, një mobilie e re apo një pajisje e rëndësishme për kuzhinën. Kjo do të jetë një javë e favorshme për angazhime në lidhje me shitjet, qiratë dhe çështje të tjera pronësore. Djemve dhe vajzave do t'u bëjë përshtypje zhvillimi i disa ngjarjeve ose situatave të papritura që lidhen kryesisht me marrëdhënie miqësore ose aktivitete të rëndësishme. Një bisedë ose një përvojë e lidhur me një person që nuk jeton me ju do të ndikojë shumë emocionalisht tek ju. Gratë do priren të ndikohen në veprimet e tyre nga persona të tjerë. Prisni shumë punë dhe angazhime shumë serioze që nuk do mund t’i shtyni dot. Veprimet ose fjalët e një personi apo miku të ngushtë mund të ndikojnë në një farë mënyre në planet tuaja profesionale. Vetë kjo javë do të jetë e rëndësishme për ju, veçanërisht nëse arrini të ndiqni dhe të përfundoni detyrat tuaja dita ditës, përndryshe do t'ju vështirësojë në një fazë të mëvonshme. Do të kënaqeni në shoqërinë e burrave të tjerë dhe do të keni shumë tema për të folur. Nuk do të refuzoni ftesat për t'u takuar, ose për të marrë pjesë në ngjarje të ndryshme familjare.

Demi

Mos kini frikë, siklet apo turp të tregoni dashurinë apo respektin për të dashurit tuaj. Kjo do të jetë një javë e favorshme për zhvillimin e marrëdhënieve tuaja të dashurisë dhe miqësisë, veçanërisht nëse keni një partner ose miq me të cilët dëshironi të jeni së bashku në të ardhmen. Kjo javë sjell takime dhe ritakime me miqtë e vjetër, si dhe njohje të reja. Kjo do të jetë një kohë e favorshme për konceptimin ose lindjen e një fëmije. Fatkeqësisht, gjatë këtyre shtatë ditëve do të trishtoheni nga një lajm i pakëndshëm që lidhet me një grua. Këshilla është të bëni kujdes me shpenzimet financiare gjatë javës në mënyrë që të mos lindë ndonjë krizë në buxhetin tuaj personal apo familjar. Gjatë këtyre shtatë ditëve do të kuptoni se më kot keni pasur dyshime për ndjenjat e një personi të caktuar. Zhvillimi i ngjarjeve do t'ju tregojë gabimet tuaja dhe patjetër që nuk do të shqetësoheni të kërkoni falje për veprimet tuaja. Gjatë kësaj jave, një mbledhje me një të afërm ose një mik mund t'ju përfshijë. Në përgjithësi, mund të keni shumë përvoja interesante dhe të paharrueshme gjatë këtyre shtatë ditëve. Burrat do të kenë mjaft angazhime lidhur me familjen, ndaj do të jetë mirë të bëni kujdes se çfarë premtimesh u bëni njerëzve të tjerë. Ju keni biseda ose ngjarje të rëndësishme që vijnë me miqtë që jetojnë afër ose larg jush. Çështjet tuaja financiare do të kërkojnë hartimin ose nënshkrimin e ndonjë dokumenti ose kontrate. Gratë do të ndeshen me mërinë apo karakterin e vështirë të një mashkulli. Problemet me një person të tillë do të kenë një ndikim negativ emocional në humorin tuaj. Gjatë kësaj jave, mund të merrni më seriozisht blerjen e dhuratave për Krishtlindje ose Vitin e Ri. Do t'i kujtoni këto ditë me eksperienca të ndryshme që lidhen me miqtë apo të njohurit. Shëndeti i një të afërmi, ose miku mund të shkaktojë shqetësim.

Binjakët

Do të përjetoni disa ngjarje të papritura. Me shumë mundësi, ato do të jenë të lidhura me njerëz nga rrethi juaj i të afërmve, ose miqve të ngushtë. Gjatë këtyre shtatë ditëve do të diskutoni dhe do të përjetoni emocionalisht telashe në jetën e një personi të dashur, të cilat do t'i diskutoni me të afërmit ose miqtë tuaj. Ka mundësi që të krijohet një situatë e padëshiruar, ose e pakëndshme lidhur me një person me të cilin do të keni një lloj marrëdhënieje biznesi ose shoqëror. Ndonjëherë do t'ju duhet të zgjidhni shpejt një problem që lidhet me një dokument, ose kontratë. Java sjell lajme të mira në lidhje me çështjet dhe interesat tuaja financiare. Gjatë këtyre shtatë ditëve, ju mund të merrni para ose informacione të rëndësishme nga distanca të ndryshme. Njohjet e reja që do të bëni këtë javë do t'ju sjellin disa përfitime në të ardhmen, si njohuri, aftësi apo të mira materiale. Gjatë javës do të prireni të ktheheni në të kaluarën tuaj, të bëni një bilanc të viteve të kaluara, në të cilat keni përjetuar momente shumë të mira, por edhe shumë të vështira. Ndoshta do të mbizotërojë nostalgjia, e cila mund të jetë arsyeja që ju të jeni nën ndikimin e humorit pesimist, ose gjendjeve depresive. Djemtë dhe vajzat do të befasohen nga paratë e papritura, ose një mundësi e papritur për punë shtesë. Gjatë javës do të përfshiheni në një ngjarje të rëndësishme që lidhet me dikë që është nga shtëpia juaj ose rrethi i të afërmve, një mik i familjes. Kjo do të jetë një kohë e favorshme për martesë, për ju që keni plane të tilla. Nuk do të habiteni nga ato që do t'ju duhet të shtyni ose refuzoni. Burrat do të kenë më shumë detyra që lidhen me fëmijën, ose nipin e tyre. Në përgjithësi, java sjell më shumë përvoja me njerëz më të rinj se ju. Vëmendje do të kërkohet në shpenzimet tuaja, në mënyrë që të mos rezultojë se keni shpenzuar para për gjëra të panevojshme, ose jo cilësore. Kujdes nga çdo përpjekje për mashtrim, ose manipulim në lidhje me paratë. Gjatë javës, do t'ju pëlqejë të ftoni miqtë në shtëpinë tuaj ose të vizitoni shtëpinë e një shoku. Gratë do të përballen me vështirësi në marrjen e vendimeve të rëndësishme, ndryshimeve apo sipërmarrjeve të reja. Do të jeni të prirur për shprehje të pazakonta padurimi, nervozizmi, konfrontimi, të cilat mund t'jua bëjnë të vështirë komunikimin. Disa lajme, ose të ardhura financiare që janë të rëndësishme për ju do të vonohen. Udhëtimi këtë javë është i mundur, veçanërisht nëse jeni duke udhëtuar me një grua ose do ta vizitoni për të takuar një grua.

Gaforrja

Gjatë javës mund të lindin lehtësisht kontradikta në marrëdhënie të rëndësishme personale, familjare apo profesionale për ju. Ngjarje të tilla do të përcaktojnë shumë gjëra që lidhen me të ardhmen tuaj dhe do t'ju kërkohet të jeni të drejtpërdrejtë dhe vendimtar. Është e mundur që tensioni aktual të shkaktohet nga përvojat e kaluara që ju ose personi tjetër nuk mund t'i harroni. Gjatë javës do të merrni kohë për të realizuar një takim apo bisedë të shtyrë. Do të merrni kohë për t'u përgatitur përpara se të bëni kontakte të rëndësishme profesionale, ose biseda me njerëz nga një zonë tjetër. Gjatë javës do të keni një angazhim me një person nga rrethi juaj i të afërmve apo miqve. Kjo do të jetë një javë e favorshme për të punuar me fëmijët. Gjatë javës do të keni një takim, ose bisedë me një person nga një qytet tjetër, me të cilin do të diskutoni ngjarje sociale, historike, politike ose kulturore. Gjatë kësaj jave do i kushtoni më shumë rëndësi buxhetit tuaj personal sesa gjendjes financiare në përgjithësi. Në javët në vijim do të keni shpenzime serioze, ndaj është mirë të planifikoni paraprakisht burimet tuaja. Gjatë javës do të takoni ose do të keni kontakte me një person me të cilin nuk keni komunikuar prej kohësh. Shumë më emocionalisht do të përjetoni telashe që do të ndodhin në vendin tuaj të punës, ose në mjedisin tuaj të afërt. Vështirë se do të ndërhyni me ndonjë reagim nga ana juaj, por do i përjetoni ngjarjet me ndjeshmërinë tuaj të qenësishme. Djemtë dhe vajzat do të kalojnë një javë ku gjërat dhe njerëzit e rinj do të zënë vendin e tyre në jetën tuaj. Jeni gati të merrni vendime të rëndësishme për të ardhmen tuaj. Burrat do të kenë mjaft detyra në familjen e tyre. Në punën tuaj do të keni perspektiva të mira për zhvillim dhe për të arritur rezultate të rëndësishme. Një arsye për emocione mund të jetë një ngjarje në jetën e një kolegu. Pamundësia për të zbatuar disa nga planet tuaja këtë javë nuk duhet të krijojë tek ju emocione negative. Gratë do të kenë rastin të shijojnë ngjarje, përvoja apo biseda me një mashkull që ka një vend të veçantë në jetën tuaj. Gjatë kësaj jave do të shpenzoni shumë para për dhurata apo blerje të tjera të rëndësishme.

Luani

Do të vijnë vendime apo veprime të rëndësishme, të cilat do të lidhen me stabilitetin tuaj financiar, interesat tuaja personale monetare dhe të ardhurat. Mund të ketë një zhvillim interesant në miqësinë apo lidhjen tuaj të dashurisë. Disa prej jush do të krijojnë një marrëdhënie romantike me ndërhyrjen, ndihmën e të afërmve. Java do të jetë e përshtatshme për të prezantuar partnerin tuaj romantik me prindërit tuaj, për të diskutuar për planet e ardhshme të fejesës apo martesës. Kjo javë do të ketë një ndikim shumë pozitiv në pothuajse të gjitha planet tuaja. Do të jetë mirë të prisni derisa të grumbulloni të gjithë informacionin e nevojshëm që ju nevojitet, kontrolloni me kujdes detajet për t'u mbrojtur nga gabimet. Fati do të jetë në anën e atyre që veprojnë me arsye dhe jo të nxitur nga dëshira për sukses të shpejtë. Gjatë kësaj jave mund të ketë një shqetësim për një udhëtim, ose një shqetësim lidhur me shëndetin e një të dashuri që jeton në një vend tjetër të populluar. Shmangni konfliktet me personat me të cilët do të udhëtoni së bashku, ose që do të takoni gjatë udhëtimit tuaj. Djemtë dhe vajzat do ta kujtojnë javën me miqësi dhe njohje të reja. Shumë prej jush do të kërkojnë burime parash shtesë në buxhetin personal, përmes punës me kohë të pjesshme ose angazhimit të përkohshëm. Do të jetë shumë e rëndësishme për ju që të keni siguri dhe stabilitet financiar jo vetëm këtë javë, por të paktën deri në fund të këtij viti. Do ta keni të vështirë të komunikoni me persona me të cilët keni mosmarrëveshje për ngjarjet politike që po zhvillohen aktualisht. Kjo javë sjell lajme të rëndësishme lidhur me shtatzëninë apo lindjen e një fëmije të vogël. Disa histori pikante nga jeta e njerëzve që njihni do të kërkojnë vëmendje. Çfarëdo që keni dëgjuar, mbajeni për vete, mos e ndani me të tjerët, qëndroni larg telasheve. Gratë do të kërkojnë përgjigje për pyetjet që lidhen me fjalët ose veprimet e paqarta të një personi të dashur. Sjellja dhe vendimet e një personi nga rrethi juaj i të afërmve ose një miku të ngushtë do të reflektojnë tek ju shumë emocionalisht. Në përgjithësi, gjatë kësaj jave do të arrini të realizoni planet dhe pritshmëritë tuaja paraprake.

Virgjëresha

Do të kënaqeni nga takime dhe eksperienca të ndryshme me miq nga afër dhe larg. Do të takoni njerëz të rinj, interesantë në jetën tuaj përmes platformave sociale. Do ta keni të vështirë të planifikoni javën dhe akoma më të vështirë të kontrolloni ngjarjet që do të ndodhin gjatë saj. Gjatë këtyre shtatë ditëve, ndoshta do t'ju duhet të ndiqni vendimet ose veprimet e njerëzve në familjen tuaj, kolegët ose miqtë, në vend që të merrni një pozicion drejtues. Ana e mirë e një situate të tillë është se do të mund t'i kushtoni më shumë kohë pushimit, duke hequr dorë vullnetarisht nga përgjegjësi të ndryshme. Sigurisht që në çdo gjë duhet të ketë moderim dhe nuk duhet të futeni në gjendje dembelizmi duke e lënë gjithçka në dorën e partnerit, kolegëve, miqve apo të afërmve. Kjo javë do të mbahet mend për një ngjarje të pakëndshme. Kjo mund të jetë një ngjarje në shtëpinë tuaj, në rrethin tuaj të të afërmve ose në shtëpinë e njerëzve që njihni. Financiarisht, java do të kërkojë një qasje më realiste në përdorimin e burimeve tuaja financiare. Gjatë javës mund të habiteni nga një lajm i pakëndshëm i natyrës financiare. Djemtë dhe vajzat do të planifikojnë veprimet e tyre të ndryshme në lidhje me udhëtimet apo miqësitë e rëndësishme, njohjet me njerëz nga distanca të ndryshme. Do të jeni shumë të emocionuar për disa plane të reja që planifikoni të zbatoni në vitin e ri. Eksperiencat, sukseset dhe emocionet e mira këtë javë do të lidhen me shkollën, universitetin, kolegjin apo punën tuaj. Çdo sipërmarrje e re në një nga këto fusha do t'ju sjellë një mundësi për sukses. Burrat do të kenë fat në angazhimet e tyre të ndryshme gjatë javës, veçanërisht nëse punoni për zbatimin e tyre me njerëz të tjerë, në ekip. Ndikimi i mirë në punët tuaja gjatë këtyre ditëve do të vijë nga miqtë. Do të ndodhë një ngjarje interesante, ose një situatë e papritur me një grua. Konfliktet do të kërkojnë shumë vëmendje gjatë javës, pasi ekziston rreziku i prishjes së marrëdhënieve pikërisht si pasojë e një situate të tillë. Gratë do të jenë shumë të shqetësuara dhe ngjarjet për to gjatë javës do të jenë shumë të paparashikueshme. Gjërat ose marrëdhëniet për të cilat keni qenë të sigurt mund të zhduken. Ju do të keni takime që lidhen me fëmijët ose të rinjtë, si në shtëpinë tuaj ashtu edhe në një vend publik, në një kopsht fëmijësh, shkollë ose në shtëpinë e miqve, të afërmve tuaj. Gjatë javës do të mërziteni nga gënjeshtrat ose hipokrizia e dikujt që ikën nga përgjegjësia, përpiqet të mbulojë veprimet e tij të pandershme, ose për ndonjë qëllim tjetër.

Peshorja

Do të lindin shqetësime të papritura lidhur me një dokument, ndonjë detyrim financiar, pagesë të munguar etj. Gjatë javës do të jeni të kënaqur me lajmet që mund të merrni nëpërmjet një anëtari tjetër të familjes suaj. Cilado qoftë situata specifike, ajo do të sjellë emocione të këndshme në ditët e para pushimeve. Në përgjithësi, gjatë këtyre shtatë ditëve do të keni një zhvillim të rëndësishëm në çështjet tuaja financiare. Përdorni tendencat e favorshme gjatë javës për t'u dhënë fund telasheve që ju shqetësojnë prej kohësh. Ka të ngjarë që këtë javë të lindin rrethana të reja, ose një ide e re që do t'ju ndihmojë ta shihni situatën në një këndvështrim tjetër dhe të gjeni një zgjidhje praktike për problemin. Java do të favorizojë marrëdhëniet tuaja romantike dhe të dashurisë, si ato ekzistuese ashtu edhe ato të reja që do të lindin gjatë këtyre shtatë ditëve. Është e mundur të merrni një vendim të rëndësishëm në lidhje me jetën tuaj të dashurisë, si fillimi i një faze të re në marrëdhënien tuaj. Gjatë kësaj jave, tregohuni të kujdesshëm në bisedat tuaja me dikë që do të përpiqet t'ju bindë për diçka që nuk besoni ose keni ndonjë dyshim për të vërtetën e informacionit. Do të ndiqni me interes veprimet dhe vendimet e një shoku apo të afërmi të ngushtë. Do të ndikoheni shumë fort nga mendimi apo ndihma që mund të merrni nga një grua e afërt. Sigurisht, gjithmonë do të gjeni kohë për t'u martuar me djalin apo vajzën që ju pëlqen, do të kërkoni reciprocitet në ndjenja dhe emocione. Burrat do të jenë të prekshëm gjatë këtyre shtatë ditëve, gjë që mund të jetë për shkak të punës së tepërt, tensionit në kryerjen e detyrave profesionale apo sociale, shqetësimeve të shumta në familje. Nëse arrini ta pastroni këtë ndikim negativ nga vetja, një javë shumë interesante e mbushur me eksperienca të ndryshme mund të shpaloset përpara jush. Gratë do të jenë gjithmonë të zëna me detyra që do të kërkojnë ecje andej-këtej, qëndrime më të gjata para kompjuterit ose shkrim. Do t'ju duhet të planifikoni mirë prioritetet tuaja për të lënë kohë të mjaftueshme për të blerë dhe përgatitur dhuratat e Krishtlindjeve. Një lajm i pakëndshëm mund të kalojë si një stuhi e papritur në jetën tuaj, por këto gjëra janë pjesë e jetës. Surprizat gjatë këtyre shtatë ditëve do të lidhen me të ftuar apo takime të papritura. Vëmendje do të kërkojë një sekret ose informacion që dikush do të ndajë me ju.

Akrepi

Nuk do të keni arsye për tension të madh emocional dhe nervor, i cili vetëm mund t'ju shpërqendrojë dhe të prishë planet tuaja që lidhen me të ardhmen. Gjatë javës, do t'ju bëjnë shumë përshtypje miqësitë tuaja të reja, kontaktet e biznesit ose zhvillimi i marrëdhënieve me njerëzit e tjerë. Në shtëpi do keni konflikte të shkurtra, kryesisht për shkak të mosmarrëveshjeve. Java do të jetë e favorshme për udhëtime, veçanërisht nëse janë për arsye familjare ose me njerëz nga familja juaj. Java do të jetë e favorshme për ju që po filloni një fazë të re në jetën tuaj së bashku me një partner. Gjatë këtyre shtatë ditëve, tregohuni të kujdesshëm me teknologjinë apo pajisjet shtëpiake në shtëpinë tuaj, me funksionimin e tyre. Disa prej jush do të përjetojnë lajme të papritura, të pakëndshme lidhur me një person nga rrethi i të afërmve apo miqve. Disa kontradikta apo probleme në punën tuaj mund të jenë shkak për një vendim lidhur me ndryshimin e tij në fillim të vitit të ardhshëm. Djemtë dhe vajzat do të kenë pritshmëri për përvoja dhe ngjarje të ndryshme këtë javë, por gjasat që ato të ndodhin janë minimale. Surprizat e kësaj jave mund të mos ju magjepsin, por nuk janë të rastësishme dhe në to ka një kuptim, domethënie të rëndësishme. Ju ndoshta e keni ende të vështirë t'i shihni gjërat në perspektivë. Në fakt, gjatë kësaj jave do të jetë shumë më e rëndësishme të tregoni durim, të prisni veprimet e njerëzve të tjerë, zhvillimin e ngjarjeve të caktuara dhe në fund të javës mund të habiteni nga disa rezultate të mira. Burrat do të jenë nervozë, të prekshëm, gjakftohtë sepse do të priren të supozojnë se shumë telashe presin zgjidhjen e tyre. Prirja juaj për të hyrë ose krijuar lehtësisht konflikte mund të krijojë një tension kaq të fortë rreth jush sa do ta keni të vështirë ta zgjidhni deri në fund të vitit. Mos u ndikoni shumë nga komentet e njerëzve që janë një prani të përkohshme në jetën tuaj. Gratë do të duhet të vëzhgojnë me kujdes korrespondencën e tyre dhe veçanërisht atë që do të vijë përmes postës së zakonshme: letra, kartolina festash, etj. Sigurohuni që të mos keni harruar askënd me një kartolinë urimi për festën. Ata prej jush që kanë një fëmijë ose nip do të përfshihen në diçka të rëndësishme.

Shigjetari

Gjatë javës mund të përkeqësoni seriozisht marrëdhënien tuaj me dikë që do t'ju mashtrojë në një angazhim apo biznes të rëndësishëm, duke ju shkaktuar, qëllimisht ose jo, një humbje ose dështim të pakëndshëm. Gjatë javës, mund të merrni disa lajme të pritshme ose të rëndësishme në lidhje me punën ose biznesin. Gjatë këtyre ditëve, bëhuni gati të merrni në konsideratë disa ide të reja që mund të kenë një ndikim shumë të favorshëm në planet tuaja profesionale apo të biznesit në fillim të vitit të ardhshëm. Jini veçanërisht të kujdesshëm kur merrni informacion nga njerëz që janë më të rinj se ju, ose me më pak përvojë jetësore. Gjatë javës do të jeni të kënaqur me paratë që do të merrni për shkak të një fëmije. Gjatë këtyre shtatë ditëve do të pranoni me kënaqësi një ftesë ose ofertë nga një person me të cilin punoni së bashku, ose keni interesa të përbashkëta biznesi. Kjo do të jetë një javë e favorshme për gjetjen e zgjidhjeve racionale dhe praktike për problemet tuaja familjare, qofshin ato në lidhje me shtëpinë tuaj, ose me ndonjë të afërm. Gjatë kësaj jave, me një vonesë ose duke kapërcyer probleme të ndryshme, disa prej jush do të marrin një propozim për martesë. Gjëja më e rëndësishme gjatë këtyre shtatë ditëve është të ruani forcën e shpirtit, të shmangni humorin pesimist, të nxirrni përfundime të rëndësishme, ose të merrni vendime kur jeni nën ndikimin e zemërimit ose ofendimit. Djemtë dhe vajzat do të duhet të kujdesen para së gjithash për shëndetin e tyre dhe të mos e marrin lehtë ftohjen. Komplikimet dhe situata të tjera të pakëndshme janë të mundshme. Do të ketë lajme të mira në çështjet tuaja financiare, mundësi për të siguruar para të mjaftueshme xhepi për pushimet, veçanërisht nëse nuk jeni dembelë dhe nuk keni frikë të punoni. Telashet gjatë javës do të kenë të bëjnë kryesisht me disa probleme apo konflikte të brendshme. Burrat do jenë shumë emocionalë këtë javë, gjë që do të provokojë lehtësisht konflikte për çështje të parëndësishme. Xhelozia mund të prishë jo vetëm marrëdhëniet tuaja personale, por edhe planet tuaja për pushime. Marrëdhënia juaj me një burrë do jetë mjaft e tensionuar, me mundësi keqkuptimesh apo situatash të ndryshme të diskutueshme. Ndikimi i një gruaje në punët tuaja këtë javë do të synojë t'ju japë një mbështetje ose zgjidhje të një problemi që tashmë ka lindur. Gratë do të kenë shumë detyra dhe një kohë të shkurtër për t'i kryer ato. Ardhjet e parave janë të mundshme, por edhe shpenzimet do të jenë mjaft serioze. Marrëdhëniet tuaja me të dashurit apo personat e rëndësishëm për ju do të jenë të rëndësishme për realizimin e planeve tuaja, por do të kërkojnë edhe durim. Disa situata do ju befasojnë dhe do ju krijojnë tension. Java sjell veprime të përbashkëta me persona me të cilët do të keni kontakte të papritura apo njohje të reja.

Bricjapi

Gjatë javës do të përjetoni situata të papritura që lidhen me një fëmijë apo një të ri, të cilat fillimisht mund të duken si një shans, fat dhe më pas do të kthehen në humbje apo dështim dhe anasjelltas. Gjatë javës do ta keni të vështirë të merrni vendime, të planifikoni punët tuaja dhe të bisedoni me njerëz të tjerë për çështje të rëndësishme. Sikleti apo shqetësimi që ndjeni do të jetë për shkak të idesë tuaj të gabuar për zhvillimin e ngjarjeve të ndryshme. Gjatë javës, do të jetë e rëndësishme të jeni të sinqertë në veprimet dhe premtimet tuaja si me veten, ashtu edhe me njerëzit e tjerë. Një problem shëndetësor i një personi apo miku të afërt mund të krijojë ankth tek ju. Java paralajmëron përvoja emocionale interesante, takime dashurie ose njohje të reja. Shumë prej jush do të përgatisin një surprizë interesante për të dashurit në fund të vitit. Detyrat dhe angazhimet tuaja në lidhje me pronën që zotëroni, ose jeni përgjegjës do të kenë një zhvillim të mirë. Gjatë kësaj jave, temperamenti juaj do të vihet në provë, pasi ngjarje të ndryshme do të kërkojnë më shumë durim. Çdo manifestim i padurimit dhe nxitimit do të shkaktojë telashe ose konflikte të ndryshme. Gjatë kësaj jave do të habiteni nga një bisedë me njerëz nga familja juaj, që do të ndajnë me ju informacione të rëndësishme, do t'ju bëjnë një propozim interesant, ose do t'ju japin këshilla të dobishme. Djemtë dhe vajzat do të kenë tema interesante për të biseduar me moshatarët e tyre, të cilat do të jenë një rast për të kaluar më shumë kohë me ta, me shumë mundësi jashtë shtëpisë tuaj. Java nuk do të jetë aspak një kohë pa probleme. Ju presin detyra dhe përgjegjësi të rëndësishme që do t'ju duhet t'i përmbushni. Shumica e tyre do të jenë të lidhura me shtëpinë dhe familjen tuaj, por do të keni edhe disa të lidhura me arsimin apo profesionin tuaj. Burrat do të duhet të kujdesen vetë për gjendjen fizike dhe shëndetin e tyre. Mos injoroni asnjë sëmundje, mos e teproni me alkoolin, sidomos në ditët e festave. Ndonjëherë do të shfaqni nervozizëm ose mbindjeshmëri të pashpjegueshme ndaj fjalëve dhe vërejtjeve të njerëzve të tjerë. Java do të kërkojë nga ju një organizim më të mirë të detyrave dhe angazhimeve, pasi afatet e tyre do të jenë të kufizuara. Gratë do të mbledhin informacione të ndryshme rreth ngjarjeve që zhvillohen në nivel familjar, lokal ose komuniteti. Do të merrni një ftesë, ose ofertë për të takuar ose marrë pjesë në ndonjë ngjarje. Java sjell më shumë detyra profesionale ose biznesi, takime, prezantime, etj. Vëmendje do të kërkojnë momentet e shpërqendrimit ose mbingarkesës së detyrave, kur mund të gaboni në diçka ose të bëheni një objektiv i lehtë mashtrimi.

Ujori

Ju presin përvoja të ndryshme të këndshme apo fatale që lidhen me dashurinë dhe shtëpinë tuaj. Gjatë javës, ngjarjet do të zhvillohen me shpejtësi të madhe, duke mos ju lënë pothuajse asnjë kohë për të reaguar emocionalisht apo racionalisht. Ju duhet t'i pranoni ngjarjet ashtu siç janë pa i ndryshuar ato. Java do të jetë e paharrueshme me takime me njerëz të rinj që do të shfaqen në zonën ku jetoni ose në vendin ku punoni. Gjatë javës, shumë do të jenë të kënaqur me të ardhura të mira në buxhetin e tyre personal ose familjar. Nëse jeni të përfshirë në ndonjë çështje biznesi, atëherë gjatë kësaj jave mund të prisni të ardhura më të mira, ose sukses financiar (sidomos nëse keni biznesin tuaj). Java do të favorizojë marrjen e të ardhurave të mira nga puna. Djemtë dhe vajzat do të duhet të pajtohen me realitetet gjatë këtyre shtatë ditëve. Çdo përpjekje për t'i injoruar ato do t'ju sjellë humbje ose zhgënjim. Kjo do të jetë një javë e mirë për ju që keni vendosur të punoni për të fituar para gjatë pushimeve. Burrat do të flasin për tema aktuale me njerëz nga distanca të ndryshme, me të afërm, miq, kolegë etj. Informativisht, kjo javë do të jetë shumë interesante për të ndjekur zhvillimin e ngjarjeve specifike për të cilat ju personalisht tregoni interes. Nuk përjashtohen momentet e trishtimit dhe nuk ka domosdoshmërisht një arsye specifike për këtë. Ndonjëherë do të mërziteni nga kërkesat që ju bëjnë njerëzit e familjes suaj. Gratë do të shfaqin ankth dhe shqetësim të pazakontë për të cilat ato vetë mund të mos kenë asnjë shpjegim. Në asnjë rast kujdesi dhe detyrat tuaja shtëpiake nuk do të ulen gjatë këtyre shtatë ditëve. Do të lindin angazhime të reja, ose të papritura me një të afërm. Jeta juaj e dashurisë do të jetë një vazhdimësi e ngjarjeve apo gjërave të reja që kanë ndodhur javën e kaluar.

Peshqit

Ju presin ngjarje interesante për të cilat mund të shprehni mirënjohje për personat e panjohur që do t'ju ndihmojnë gjatë këtyre shtatë ditëve. Gjatë javës përgatituni që çdo ngjarje të ketë zhvillimin e vet, duke ndihmuar kështu që zhvillimi i situatave, rrethanave dhe njerëzve të funksionojë në një drejtim të favorshëm për ju. Gjatë këtyre shtatë ditëve, situata të ndryshme do t'ju provokojnë të hiqni dorë nga gjërat që nuk kanë kuptim, ose të ndaheni me njerëz që tashmë kanë përfunduar misionin e tyre në jetën tuaj. Kjo është një javë për t'i dhënë fund një faze të jetës suaj dhe për të marrë shanset për një fillim të ri. Gjatë kësaj jave problemet në familjen tuaj nuk do t'ju befasojnë. Paaftësia juaj për t'u marrë me to, ose mungesa e kontrollit mbi situatën e caktuar, do të bëjë që ato të jenë më të komplikuara dhe më të pakëndshme për t'u zgjidhur. Kjo javë do të mbahet mend me takime në raste të ndryshme dhe me njerëz të ndryshëm, si me fëmijët dhe të rinjtë, ashtu edhe me të moshuarit. Rreziku kryesor i kësaj jave që mund të prishë tendencat e favorshme është të thellohesh në një situatë ose marrëdhënie nga e kaluara, duke kërkuar arsye për përvojat përkatëse. Djemtë dhe vajzat do të kalojnë momente dëshirash të paplotësuara, zhgënjimesh. Njerëzit që nuk janë nga rrethi juaj i të afërmve apo miqve do t'ju shqetësojnë ose krijojnë probleme. Pavarësisht këtyre turbulencave në jetën tuaj, do të keni mundësi të përjetoni disa ngjarje apo suksese interesante. Burrat do të tregojnë një qëndrim më të përgjegjshëm ndaj çështjeve të tyre financiare, dokumenteve apo kontratave që janë në prag të rinovimit. Do të keni shumë telefonata, shkëmbime mesazhesh apo emaile në raste të ndryshme apo tema aktuale të javës. Gratë do të duhet të marrin parasysh realitetin dhe aftësitë e tyre dhe të mos bëjnë plane të mëdha për javën. Mbani gjithçka që është e vlefshme për ju, pavarësisht se me çfarë lidhet. Mendoni para se të flisni dhe para se të merrni vendime të rëndësishme. Emocionet nuk do të jenë këshilltari juaj i mirë këtë javë.