HOROSKOP

Horoskopi javor 11-17 korrik

Horoskopi javor 11-17 korrik

Dashi

Gjatë javës do të ketë shqetësime të ndryshme lidhur me punën apo jetën personale. Është e mundur t'i kushtoni shumë më tepër rëndësi disa prej frikërave ose përvojave tuaja. Në këtë mënyrë do të krijoni shqetësim emocional për njerëzit që ju rrethojnë. Gjatë kësaj jave do t'ju duhet të kujdeseni për formën tuaj fizike ose shëndetin e të afërmit tuaj. Këtë javë do të përjetoni një sërë ngjarjesh të pritshme dhe të papritura që lidhen me udhëtimet. Është e mundur të mirëpritni mysafirë. Kjo javë sugjeron të bëni më shumë biseda. Kontaktet tuaja personale ose profesionale jashtë vendit ose me të huajt do të kenë një zhvillim të mirë. Do të ketë disa momente interesante në marrëdhëniet tuaja personale. Gjatë këtyre shtatë ditëve, do të jetë mirë të lini të tjerët të drejtojnë marrëdhëniet tuaja. Një ngjarje me një vajzë ose një grua do t'ju habisë. Djemtë dhe vajzat do të kalojnë një javë vendimesh të rëndësishme, ndryshimesh, provimesh apo performancash, duke u zhvendosur në një rajon, qytet apo shtet tjetër. Gjithçka që është e rëndësishme për ju dhe që lidhet me ndonjë ndryshim do të ketë mundësi të realizohet këtë javë. Gjatë këtyre shtatë ditëve, shmangni veprimet e rrezikshme që mund t'ju hedhin në një drejtim krejtësisht të ndryshëm zhvillimi. Ka të ngjarë të merrni lajme të këqija këtë javë për dikë që njihni. Burrat do të kenë marrëveshje ose angazhime të ndryshme me miqtë, fqinjët ose të njohurit. Gratë do të jenë emocionalisht të paqëndrueshme, ose do të mbingarkohen nga pritshmëritë në një marrëdhënie me një burrë, kryesisht personale ose emocionale. Mosmarrëveshjet, konfrontimet apo zhgënjimet në lidhje me një partner romantik janë të mundshme. E mira është se do të mund të dilni shumë shpejt nga një situatë e tillë, ose të rikuperoheni relativisht shpejt pas përvojave të tilla.

Demi

Do të habiteni nga fati ose një shans që lidhet me diçka që do të jetë e rëndësishme për zhvillimin tuaj të ardhshëm. Surpriza do të jetë padyshim e këndshme, veçanërisht nëse jeni të gatshëm të përfitoni nga kjo mundësi e re. Kjo javë sjell mundësi për të rifilluar njohjet e harruara apo marrëdhëniet e dëmtuara. Kjo javë do të ofrojë një mundësi për të bashkuar prindërit me fëmijët që jetojnë ose punojnë në një qytet ose vend tjetër. Në fakt, shumë familje të ndara tani do të jenë në gjendje të ribashkohen për një sërë arsyesh. Java do të jetë e favorshme për zhvillimin e çështjeve financiare, zhvillimi i të cilave ka nisur një ose dy javë më parë. Mund të lindë një ofertë e të ardhurave shtesë, me shumë mundësi nga njerëz me të cilët punoni ose keni disa interesa të përbashkëta. Një ngjarje në jetën e një personi të dashur do të jetë shkak për biseda telefonike me miqtë ose të afërmit. Jeta juaj e dashurisë do t'ju kërkojë të merrni disa vendime ose të bëni marrëveshje të veçanta me partnerin. Djemtë dhe vajzat këtë javë do të duhet të veprojnë me shumë kujdes. Gjithçka do të varet nga aftësia juaj për të vepruar me mençuri gjatë këtyre shtatë ditëve. Meshkujt do të kenë më shumë detyra profesionale apo biznesi, si në punën e tyre, ashtu edhe në lidhje me angazhimet me institucionet. Për ju kjo do të jetë një javë në të cilën do të keni mundësi të përmirësoni të ardhurat tuaja, të stabilizoheni financiarisht ose të zgjidhni një çështje parash. Java ju sjell situata dhe mundësi të ndryshme të papritura, por në shumicën e rasteve të favorshme. Këtë javë, gratë do të jenë të gatshme të presin, të monitorojnë me kujdes vendimin ose veprimin e njerëzve përreth tyre përpara se të reagojnë ose të ndërmarrin ndonjë veprim konkret. Kjo javë do të jetë e favorshme për një udhëtim në lidhje me pushimet, për të vizituar vende interesante, për të udhëtuar jashtë vendit ose për të takuar miq që jetojnë larg jush.

Binjakët

Do të përjetoni ngjarje shumë më të ndryshme emocionalisht në familjen tuaj. Ato mund të lidhen me një surprizë, të ftuar të papritur ose një propozim të shumëpritur, një festë personale dhe shumë më tepër. Kjo do të jetë një javë në të cilën do t'i jepni fund një procesi zhvillimi dhe do të vendosni themelet për një fillim të ri. Java gjithashtu mund t'ju sjellë disa përvoja negative, ndoshta të lidhura me lajme të këqija për dikë që njihni. Gjatë këtyre shtatë ditëve, shumica e angazhimeve tuaja do të jenë të rëndësishme dhe do të përcaktojnë kryesisht stilin e jetës tuaj. Java do të jetë e favorshme për angazhim dhe zhvillim të çështjeve gjyqësore apo juridike. Gjatë kësaj periudhe shtatëditore, ju mund të planifikoni dhe organizoni me guxim gjërat që lidhen me planet tuaja për të ardhmen. Një rol të rëndësishëm në jetën tuaj do të luajnë kolegët. Gjatë javës, mos i injoroni shanset apo ofertat që do të merrni, pavarësisht se nga vijnë ato. Konfliktet do të duhet të kapërcehen me fjalë dhe argumente të arsyeshme. Gjatë kësaj jave ekziston rreziku i harrimit ose humbjes së sendeve personale, dokumenteve apo informacioneve. Shumë do të kenë arsye për gëzim dhe përvoja të këndshme në dashuri ose në jetën e tyre intime. Djemtë dhe vajzat do të kenë një kohë të mirë për të udhëtuar, por do t'ju duhet ende përgatitje. Disa prej jush do të jenë të kënaqur me një dhuratë ose përfitim që do të vijë nga distanca: me postë ose me korrier. Kjo javë do të jetë padyshim më pozitive dhe më e këndshme për ju se ajo e mëparshmja. Këtë javë, një ngjarje e lidhur me një person të lindur në shenjën e Peshqve, Gaforres ose Akrepit do të lërë gjurmë në jetën tuaj. Meshkujt do të duhet të komunikojnë gjatë javës me njerëz të panjohur ose kompleks. Gratë do të hyjnë në javën e re me pritshmëri, ide apo plane të përcaktuara dhe fillimisht do të fokusohen vetëm në zbatimin e tyre. Këtë javë do të jeni shumë më agresivë në arritjen e dëshirave tuaja në jetën e dashurisë, atë personale dhe familjare. Java mund të mbahet mend me një përvojë që lidhet me një grua që është e afërmja, ose shoqja juaj.

Gaforrja

Do të planifikoni ose do të bëni një udhëtim të rëndësishëm për ju. Gjatë javës do të jeni të kënaqur me lajmet që do të vijnë nga një person që jeton larg. Marrëdhënia juaj me meshkujt e shenjave të tjera të horoskopit do të jetë e komplikuar këtë javë. Telashet që do të lindin mund të jenë në baza personale ose profesionale, por tregohuni të arsyeshëm dhe mos lejoni që ato të përkeqësohen. Në përgjithësi, java do të kërkojë shumë më tepër vëmendje nga ju në organizimin dhe kryerjen e punëve dhe detyrave tuaja të përditshme. Shmangni humbjen e kohës në gjëra të panevojshme ose argëtime. Kjo mund t'ju dëmtojë dhe mund ta gjeni veten në një pozicion humbës në një moment. Shëndeti juaj do të kërkojë kujdes, pavarësisht nga mosha juaj. Disa nga gjërat e mira këtë javë do të jenë në lidhje me paratë që do të merrni nga familja ose biznesi juaj familjar. Këtë javë do t'ju duhet të kaloni më shumë kohë duke menduar për propozimin që do të merrni. Sigurisht që nuk do të nxitoheni me përgjigjen tuaj. Djemtë dhe vajzat do të përballen me disa sfida serioze këtë javë që do të lindin si rezultat i veprimeve tuaja të paarsyeshme, të gabuara ose të rrezikshme nga e kaluara e afërt. Java mund të mbahet mend me një ngjarje ose përvojë të pakëndshme në familjen tuaj ose në rrethin e të afërmve. Burrat do të kenë një javë përvojash interesante dhe do të ketë kthesa të ndryshme ngjarjesh dhe planesh, zhvillimi i ardhshëm i të cilave do të jetë shumë më i favorshëm ose premtues për ju. Çështjet tuaja që lidhen me shtëpinë ku jetoni ose me një pronë që familja juaj zotëron mund të kenë një zhvillim të mirë. Gjatë kësaj jave do gjeni intuitivisht zgjidhje dhe mënyra për të zbatuar idetë tuaja. Gratë do të befasohen nga disa situata në të cilat ju vetë nuk do ta dini se si keni arritur deri atje. Paparashikueshmëria e ngjarjeve të kësaj jave mund të çojë në takime apo vizita të ndryshme në institucione, agjenci dhe më shumë. Këtë javë mund të habiteni nga të ftuar ose një takim i papritur.

Luani

Java ju sjell angazhime të cilat do të lidhen kryesisht me shtëpinë tuaj. Konfliktet do lindin lehtësisht gjatë javës për shkak të zhvillimit të rrethanave të ndryshme në punë apo në familje. Këto nuk janë konflikte që mund të prishin marrëdhënien tuaj, por mund të shkaktojnë zbulimin e sekreteve, përfshirjen e intrigave ose gënjeshtrave ose manipulimin e zhvillimit të tyre në një farë mënyre. Çështjet tuaja financiare këtë javë do të jenë të zhvilluara mirë. Në jetën tuaj të dashurisë, mund të ketë shqetësime apo frikë për zhvillimin e marrëdhënies suaj, të cilat nuk do t'ju ndihmojnë shumë. Nëse diçka ju shqetëson, gjëja më e mirë që mund të bëni është të uleni dhe të flisni hapur me partnerin tuaj. Djemtë dhe vajzat do të kenë një javë të favorshme për udhëtime, e cila mund të jetë një ose më shumë ditë. Nuk ka gjasa të shoqërohet me ndonjë vendim impuls, dhe ka shumë të ngjarë të planifikohet paraprakisht. Pavarësisht pritshmërive tuaja të mira dhe pozitive për këtë javë, nuk do t'ju mungojnë gjendjet e zhgënjimit, trishtimit, pakënaqësisë apo vetmisë. Meshkujt do të duhet të angazhohen për detyra të papërfunduara nga java e kaluar. Ky do të duhet të jetë prioriteti juaj. Në përgjithësi, këtë javë gjërat do të zhvillohen natyrshëm, pa shumë ndërhyrje nga ana juaj dhe në përgjithësi të favorshme për ju. Gjatë këtyre shtatë ditëve, mund të shfaqen kujtime të së shkuarës suaj që lidhen me personat e lindur nën shenjën e Peshores, Ujorit ose Binjakëve. Gratë do të duhet të përgatiten për shumë punë këtë javë, veçanërisht ato që kanë biznes. Gjeni një mënyrë për të pushuar mjaftueshëm dhe për të pasur kohë të mjaftueshme për të fjetur. Gjatë javës, një situatë e pakëndshme mund të lindë me një burrë nga rrethi juaj i kolegëve.

Virgjëresha

Do të merrni vendime të rëndësishme për të ardhmen tuaj ose do të filloni ndryshime të mëdha. Kjo javë do të shënojë kufirin midis një faze të zhvillimit tuaj dhe do të vendosë themelet për një tjetër. Kjo fazë e re mund të zgjasë një ose dy muaj. E rëndësishme është të vazhdoni të ecni përpara, të bëni plane të guximshme për të ardhmen tuaj, pavarësisht nga mosha. Gjatë javës do t'ju duhet të blini një dhuratë ose të falënderoni në një farë mënyre personin që ju ka ndihmuar kur keni qenë në vështirësi. Kini kujdes se çfarë gënjeshtrash përdorni për të hequr qafe këtë angazhim. Do të jeni emocionalisht të paqëndrueshëm, gjë që do ju bëjë të ndjeshëm dhe sentimentalë. Gjendje të tilla mund t'ju privojnë lehtësisht nga plane ose ide të rëndësishme, ose të jenë shkaku i telasheve të padëshiruara. Në jetën tuaj të dashurisë, marrëdhënia do të varet nga emocionet dhe humori juaj. Burrat, pavarësisht moshës, do të jenë aktiv dhe në formën më të mirë fizike. Ata që kanë vajzë mund të përjetojnë emocione të ndryshme rreth jetës së saj personale ose romantike. Gratë do të kenë me pak ankth këtë javë, por do të jenë në gjendje ta largojnë atë relativisht shpejt. Java sjell lajme apo eksperienca të rëndësishme që lidhen me personat e lindur në shenjën e Luanit, Dashit apo Shigjetarit. Këto shtatë ditë do të jenë premtuese për ju, me shanse apo mundësi që mund t'ju befasojnë pothuajse në çdo fushë të jetës suaj. Nuk përjashtohen paratë e papritura ose të ardhura shtesë.

Peshorja

Do të jeni të shqetësuar për zhvillimin e planeve tuaja të rëndësishme, pasi e gjithë kjo do të varet nga rrethana të caktuara ose persona mbi të cilët nuk keni kontroll. Gjatë javës do të mund të mbështeteni në ndihmën e një personi të lindur në shenjën e Dashit, Luanit apo Shigjetarit, për të realizuar detyra të rëndësishme, të përditshme. Java sjell marrëdhënie financiare me një fëmijë apo të ri, me shumë mundësi nga familja juaj. Disa prej jush do të jenë të kënaqur me paratë që do të marrin për një fëmijë, si ushqimi, bursa, ndihma sociale e të tjera. Gjatë javës do të jeni të shqetësuar për udhëtimet për punë. Java sjell lajme interesante lidhur me historinë tuaj të dashurisë nga e kaluara. Është e mundur të takoni një person që jeton larg nga ju. Djemtë dhe vajzat do të shfrytëzojnë mundësitë ose zbritjet e favorshme këtë javë për të përmirësuar veshjet apo pamjen e tyre. Disa nga dëshirat tuaja mund të lidhen me blerje të shtrenjta që familja juaj nuk mund t'i përballojë në këtë fazë. Një refuzim i tillë nga ana e prindërve apo të afërmve tuaj mund të shkaktojë një konflikt jo vetëm të padëshirueshëm, por do të jetë një manifestim i papjekurisë nga ana juaj. Burrat do të konsiderojnë veprimet e tyre të ardhshme. Ato mund të lidhen me përgatitjen e stinës së vjeshtës apo të dimrit, me nevojën për disa riparime ose përmirësime urgjente për të përmirësuar funksionimin e shtëpisë ku jetoni. Gratë do kenë dëshira ose do të krijohen situata në të cilat do t'ju duhet të kaloni më shumë kohë me miqtë ose kolegët tuaj. Shëndeti do të kërkojë vëmendje. Mund të ketë shqetësime serioze për shëndetin e një miku ose të afërmi, i cili do të ketë nevojë për trajtim urgjent ose kompleks.

Akrepi

Do t'i kushtoni vëmendje marrëdhënieve të harruara me njerëz nga e kaluara. Gjatë kësaj jave tregohuni të kujdesshëm me personat që janë përfaqësues të shenjave të zodiakut tokësorë dhe ujorë. Marrëdhënia juaj me gratë do të kalojë momente kundërshtie. Shfrytëzoni tendencat e favorshme të kësaj jave për të rregulluar dokumentet tuaja apo marrëdhëniet financiare midis të afërmve. Ju mund të shijoni lajmet që lidhen me paratë. Java do jetë e favorshme për udhëtime, të cilat me shumë mundësi do të planifikohen paraprakisht. Problemet e lehta shëndetësore janë të mundshme dhe nuk duhet t'i injoroni. Kjo do të jetë një javë e favorshme për ju që do të merrni disa provime ose do të keni detyra të rëndësishme që lidhen me arsimin dhe karrierën. Burrat do të përjetojnë frikë ose ankth të brendshëm të pashpjegueshëm për atë që i pret, për atë që do të vijë si përvojë ose për atë që do të angazhoheni. Do ju nënshtroheni një humor tëz zymtë dhe pesimist. Arsyeja për këtë mund të jetë një ndarje fizike nga një person që jeton relativisht afër jush. Temat që lidhen me jetën dhe vdekjen, ose jetën pas vdekjes, do të jenë shumë të rëndësishme për ju këtë javë. Gratë që kanë fëmijën e tyre do të duhet të shpenzojnë më shumë kohë në arsim, ndihmë në përvetësimin e njohurive ose aftësive të reja, mbështetje në përpjekjet e reja etj. Gjatë kësaj jave do të ketë një angazhim ose do të ndiqni një situatë të lidhur me një burrë, e cila do të fillojë ose do të përfundojë me një mosmarrëveshje apo konflikt të pakëndshëm. Aftësia juaj për të menaxhuar financat tuaja ose të familjes do të jetë gjithashtu e rëndësishme gjatë këtyre ditëve. Presioni nga disa të afërm për të shpenzuar, që ju e konsideroni të papërshtatshëm në këtë fazë, do të jetë shumë i madh.

Shigjetari

Do të përjetoni disa momente të trishtuara që lidhen me jetën personale të një gruaje, mikeje apo të afërme. Me shumë mundësi, këto ngjarje do të lidhen me jetën e saj të dashurisë, zhgënjimet me partnerin aktual apo ndarjen. Java mund t'ju habisë me një konflikt të pakëndshëm nga i cili nuk do të përfitoni asgjë, përkundrazi! Ajo që do të humbisni mund të jetë mjaft e dhimbshme dhe e papritur. Gjatë javës do të planifikoni shpenzime ose aktivitete të tjera financiare me një fëmijë ose një të ri nga familja juaj. Java do jetë e favorshme për biseda me fëmijët dhe të rinjtë që jetojnë larg jush. Këtë javë do të keni një shans për të rinovuar miqësitë tuaja të vjetra, njerëz me të cilët jeni ndarë në një mënyrë të pakëndshme ose rrethana të pakëndshme. Këtë javë, të dyja palët do të priren të harrojnë të kaluarën dhe t'i japin një fillim të ri marrëdhënies. Djemtë dhe vajzat do të priren të përjetojnë shumë më emocionalisht frikën ose shqetësimet e tyre të brendshme për ndryshimet aktuale ose të ardhshme, provimet, intervistat e punës dhe më tepër. Një person i lindur në shenjën e Dashit, Luanit ose Shigjetarit mund t'ju ndihmojë me këshilla, mbështetje ose mbrojtje këtë javë. Këtë javë do të jeni të gatshëm të blini disa gjëra për veten tuaj. Burrat do të përpiqen të përhapin ide të ndryshme në familjen e tyre për disa risi që mund të kenë një efekt shumë të mirë për të gjithë ata me të cilët jetoni. Ju mund të planifikoni disa riparime të vogla por të rëndësishme këtë javë. Në aspektin financiar mund të kënaqeni me një lajm që lidhet me rritje rroge, një kontratë shtesë pune, pensioni etj. Do të keni shumë kosto, por sigurisht që nuk do të jenë problem për ju. Gratë do të kenë një kohë të mirë për të treguar aftësitë e tyre, për të pushtuar me sharmin e tyre njerëz të rëndësishëm, me mbështetjen e të cilëve do të mund të realizojnë projektet e tyre të ardhshme. Miqësitë dhe njohjet që do të krijoni këtë javë nuk do të jenë të rastësishme dhe patjetër do të kenë një efekt të mirë tek ju.

Bricjapi

Do të keni angazhime më serioze lidhur me zgjidhjen e çështjeve të ndryshme personale apo familjare nëpërmjet një institucioni shtetëror, bankar, tatimor. Ka mundësi që gjatë javës një person nga rrethi juaj i të afërmve të ketë probleme serioze në punën e tij dhe kjo mund të jetë arsye për biseda dhe diskutime për situatën. Gjatë këtyre shtatë ditëve, telashet në shtëpinë tuaj do të vijnë dhe do të ikin. Problemet e brendshme aty ku lindin do të kenë një zgjidhje të shpejtë, pa kosto të larta apo pasoja të rënda. Gjatë javës tregohuni të kujdesshëm kur blini një dhuratë, veçanërisht nëse ka lidhje me një mashkull. Është e mundur të blini diçka që jo vetëm nuk do t'ju pëlqejë, por mund të pranohet edhe si një fyerje ose një manifestim i shijes së keqe. Këtë javë, shumica prej jush do të marrin pjesë në një mbledhje për një rast të këndshëm. Nëse jeni të përfshirë në një çështje gjyqësore apo ligjore, atëherë java do të jetë e favorshme për zhvillimin e saj. Gjatë këtyre shtatë ditëve do të jeni të lumtur të kontaktoni dhe të bëni plane për të ardhmen tuaj. Tregohuni të kujdesshëm në veprimet lidhur me çështjet pronësore dhe veçanërisht dokumentet. Kini kujdes se çfarë firmosni. Djemtë dhe vajzat do të kenë një javë më të favorshme se ajo që keni lënë pas. Në jetën tuaj do të shfaqen njerëz të rinj, të cilët do të vijnë me njohuri të reja, ide të reja dhe aftësi të reja. Njerëzit e lindur nën shenjat e ajrit ose tokës mund të kenë një ndikim interesant tek ju. Të ardhurat tuaja do të jenë të rëndësishme këtë javë. Burrat do të duhet të veprojnë më me kujdes, të presin që ngjarjet të zhvillohen dhe të mos nxisin asgjë dhe askënd. Ritmi i ngadaltë i ngjarjeve këtë javë nuk duhet t'ju shqetësojë, pasi ka njëfarë kuptimi që ende nuk e keni mësuar. Shumë do ta kujtojnë këtë javë me një ngjarje emocionale ose të rëndësishme që përfshin një grua që në disa raste mund të jetë më e madhe se ju. Mund t'ju lërë dhimbje emocionale ose zbrazëti nëse ndarja nga kjo grua është fizike dhe e përhershme. Gratë do të kalojnë një periudhë konfuzioni për shkak të shumë paqartësive, informacioneve kontradiktore për ngjarje të ndryshme të rëndësishme, përpjekjeve për të manipuluar veten me informacione të paverifikuara etj. Nëse arrini të shmangni këto gracka, të cilat do t'ju kushtojnë humbje energjie dhe kohe, ju mund të kaloni një periudhë interesante në jetën tuaj. E fundit, por jo më pak e rëndësishme, do të përjetoni emocione të ndryshme që lidhen me fëmijën tuaj apo një nip.

Ujori

Do të befasoheni nga njohje të reja dhe premtuese me njerëz nga afër dhe larg. Kontaktet tuaja me ta mund të lidhen me disa propozime për një aktivitet apo punë të përbashkët, në lidhje me një kauzë të përbashkët apo interesa të tjera. Gjatë këtyre shtatë ditëve, pranoni me kujdes lajmet dhe informacionet që mund të kenë rëndësi të veçantë për ju, pavarësisht se si mund të duken në fillim. Këtë javë, mos kërkoni përgjigje për pyetjet në lidhje me përvojat, humbjet ose konfliktet e pakëndshme të së kaluarës. Edhe nëse keni humbur diçka, nuk ishte rastësi. Kjo ishte ndoshta mënyra e vetme për të hequr qafe diçka që për disa arsye nuk ka vend në jetën tuaj. Kjo javë mund t'ju bëjë të lumtur me një dhuratë ose një gjest vëmendjeje nga një grua. Disa prej jush do të blejnë një dhuratë për një grua që do të festojë ditëlindjen, përvjetorin apo ndonjë festë tjetër të rëndësishme. Kjo do të jetë një javë e favorshme për rifreskimin e shtëpisë, për blerjet që lidhen me komoditetin e shtëpisë dhe për zgjidhjen e çështjeve të ndryshme të pronave. Nuk përjashtohen komplikimet apo pengesat që lidhen me një kontratë apo ndonjë dokument financiar. Djemtë dhe vajzat do të kërkojnë dhe gjejnë mënyra për t'u argëtuar, për t'u larguar nga problemet nga e kaluara. Edhe pse kjo do të jetë një kohë pushimi për shumicën prej jush, këtë javë do të jeni shumë të zënë me detyra apo angazhime të ndryshme që do të kërkojnë një qëndrim serioz nga ana juaj. Ju mund të konsideroni mundësi të reja që lidhen me arsimimin, profesionin ose karrierën tuaj në të cilën jeni angazhuar. Burrat do të kalojnë një kohë të mirë kur do të mund të zbatojnë me sukses planet, idetë apo detyrat e tyre. Mund të merrni ndihmë të papritur nga personat e lindur nën shenjën e Peshores, Ujorit ose Binjakëve. Do të keni mundësinë të zgjidhni disa probleme, të përmirësoni marrëdhëniet me njerëzit e afërt ose të krijoni kontakte të reja të dobishme. Shumë gjëra të mira mund t'ju ndodhin këtë javë, por gjithçka do të varet nga shkëlqimi juaj, përshtatja me njerëz dhe rrethana të ndryshme, duke parë pozitivisht të ardhmen, pavarësisht nga situata specifike, aktuale në jetën tuaj. Gratë do të duhet të kalojnë më shumë kohë me familjet dhe të afërmit e tyre, ku detyra dhe angazhime të reja do të lindin pothuajse çdo ditë. Nuk përjashtohen ato që lidhen me shëndetin e një personi të dashur.

Peshqit

Do të jeni të fokusuar kryesisht në angazhimet dhe detyrimet tuaja profesionale. Gjatë javës mund të pranoni njerëz të rinj në ekipin tuaj të punës, të gjeni klientë të rinj ose të takoni njerëz të rinj që janë të dobishëm për punën tuaj. Do të keni marrëdhënie të mira profesionale me gratë e lindura në shenjën e Peshores, Binjakëve apo Ujorit. Shqetësimet për shëndetin e një personi të dashur mund të lindin gjatë kësaj jave, por ato nuk paraqesin asnjë ndërlikim. Gjatë këtyre shtatë ditëve duhet të shmangni konfliktet në marrëdhëniet tuaja familjare dhe bashkëshortore, pasi mund të kenë një zhvillim të pakëndshëm dhe të provokojnë një nga partnerët për të marrë një vendim të vështirë dhe të pakëndshëm. Nëse udhëtoni në distanca të gjata këtë javë, përgatituni për çdo situatë. Djemtë dhe vajzat mund të vihen në një udhëkryq, në një situatë ku duhet të vendosin se ku do të vazhdojnë, me kë dhe çfarë kuptimi ka një ndryshim i mundshëm. Java do t'ju kërkojë të mendoni dhe të veproni shpejt, me mençuri, me një vizion të qartë për zhvillimin e ardhshëm të secilit prej vendimeve tuaja. Gjatë kësaj jave njerëzit tuaj të dashur do të kenë më shumë nevojë për ju dhe do jetë mirë nëse u jepni ndihmën dhe vëmendjen e nevojshme. Shumë do ta mbajnë mend këtë javë me një ngjarje të rëndësishme familjare që do të ndodhë në shtëpinë tuaj ose në shtëpinë e të afërmve. Burrat do kenë arsye për të shijuar arritjet e tyre, rezultatet e arritura në një aktivitet, përfundimin e një detyre të vështirë dhe veprime të tjera që do t'ju bëjnë krenarë për veten tuaj. Këtë javë, do të jetë e rëndësishme të jeni të durueshëm kur flisni me një grua që mund të jetë shumë emocionale, shumë agresive ose shumë kapriçioze. Gjithsej keni shtatë ditë të favorshme dhe të suksesshme përpara jush. Gratë do të ndihmojnë një grua tjetër që mund të ketë probleme familjare, shëndetësore ose profesionale. Ju vetë do i ndryshoni disa herë planet tuaja për këtë javë, duke iu përshtatur rrethanave të reja të ndryshme që do të krijohen gjatë këtyre shtatë ditëve. Gjatë javës do të habiteni nga lajmet që lidhen me një ndryshim të madh në jetën e një gruaje që njihni personalisht.