HOROSKOP

Horoskopi javor 11-17 maj

Horoskopi javor 11-17 maj

Dashi

Këtë javë do të kaloni disa situata komplekse që do të kërkojnë mobilizim të shpirtit tuaj. Kini besim në atë që ju është dhënë si provë. Përdoreni këtë javë për të vonuar, për arsye të ndryshme, ekzaminimet mjekësore ose trajtimin. Sigurohuni që të keni një mënyrë jetese më të shëndetshme, veçanërisht nëse jetoni në qytete të mëdha. Mos e teproni me kënaqësinë nga alkooli ose cigarja. Mos mendoni se këto janë gjëra të vogla. Gjatë kësaj jave, shmangni çdo ndërlikim ose manipulim nga ana juaj, edhe pse besoni në qëllimet tuaja të mira. Veprime të tilla do t'ju çojnë në situata të pakëndshme, pasojat e së cilës do të jenë të paparashikueshme. Gjatë këtyre shtatë ditëve ju jeni gati të ndaheni me disa gjëra ose me disa njerëz. E vërteta është se koha e tyre në jetën tuaj ka mbaruar. Mos u përpiqni të ndaloni rrjedhën natyrale të ngjarjeve. Java do të jetë e favorshme për zhvillimin tuaj profesional ose edukimin tuaj (nëse jeni student). Zhvillimet gjatë kësaj jave mund të jenë më të ngadalta. Sidoqoftë, jeta do t'ju ndihmojë të ndërtoni një themel të fortë të suksesit për javët e ardhshme.

Demi

Do ta filloni këtë javë duke pritur përvoja të këndshme me të dashurit ose ata njerëz të rëndësishëm për ju. Nëse keni qenë i suksesshëm në zbatimin e punës së rëndësishme përgatitore javën e kaluar, këtë javë do të keni mundësi të shijoni frytet. Jeta juaj e dashurisë do të varet nga liria e emocioneve që ju dhe partneri juaj do t’i jepni vetes. Mos prisni që vetëm partneri të krijojë momente të këndshme në marrëdhënien tuaj. Kjo javë do të jetë e favorshme për të bërë njohje të reja. Disa nga konfliktet më serioze këtë javë mund të provokojnë njerëz të tjerë që t'ju ngacmojnë ose manipulojnë ju për përfitimin e tyre. Varet nga ju të gjeni një mënyrë me takt dhe diplomatike për të dalë nga kjo situatë. Angazhimet tuaja familjare do të jenë të vogla. Në përgjithësi, kjo javë mund të jetë shumë emocionuese, me një larmi ngjarjesh të papritura ose përvoja të forta emocionale. Burrat do të jenë të gatshëm të fillojnë një ide të re ose të përfitojnë nga një mundësi. Gratë do të marrin pjesë në një mbledhje ose takim të këndshëm gjatë këtyre shtatë ditëve.

Binjakët

Në përgjithësi, java do të jetë e favorshme për çështjet tuaja financiare. Gjatë këtyre shtatë ditëve, një lajm i pakëndshëm mund të krijojë stres ose të bëjë që të udhëtoni. Mos premtoni ose mos u përkushtoni për gjëra që janë të vështira për t'u realizuar. Qëndroni me këmbë në tokë. Gjatë javës do të merrni një ftesë ose ofertë. Kontaktet dhe njohjet tuaja të reja gjatë këtyre shtatë ditëve do të jenë me njerëz që kanë interesa ose qëllime të ngjashme me ju. Në përgjithësi, jini më të kujdesshëm në marrëdhëniet me njerëzit e lindur nën shenjën e Demit, Bricjapit ose Virgjëreshës. Kjo javë do të jetë e rëndësishme për ju.

Gaforrja

Kjo është një javë në të cilën do të keni dëshirën dhe vullnetin për të përfunduar gjërat që nisët në fillim të vitit. Gjatë këtyre shtatë ditëve do të keni fatin e mirë për të përmbushni me lehtësi detyrat dhe angazhimet tuaja. Kjo javë sjell fat ose një shans të papritur në një moment të rëndësishëm për ju. Shëndeti juaj do të jetë i paqëndrueshëm këtë javë, kështu që shmangni ngarkesat e rënda, si fizikisht ashtu edhe mendërisht. Problemi shëndetësor i një të dashuri mund të jetë gjithashtu shqetësimi juaj. Java do të jetë e favorshme për të udhëtuar, por sigurohuni që të zgjidhni njerëzit e duhur për të udhëtuar. Kontaktet tuaja do të kenë një zhvillim të mirë. Ngjarjet në jetën e një fëmije do të jenë tema e bisedave ose vendimeve. Ndryshimet e mundshme në lidhje me fëmijën janë të mundshme. Këtë javë do të bëni njohje të reja.

Luani

Përgatituni për të përmbushur angazhime më të vështira ose për të zgjidhur probleme më komplekse këtë javë. Në një mënyrë a në një mënyrë tjetër, këto gjëra do të gjejnë zgjidhjen e tyre. Gjatë këtyre shtatë ditëve, do të jeni shumë të ngarkuar emocionalisht për marrëdhëniet tuaja me të tjerët. Java sjell para nga puna ose burime të tjera të ardhurash që ju keni krijuar tashmë. Disa nga tendencat negative këtë javë kanë të bëjnë me gënjeshtrat, mashtrimet, intrigat dhe lojërat prapa skene nga njerëzit e familjes, kolegët ose miqtë tuaj. Një njohje e re me një grua do t'ju prezantojë me një personalitet interesant. Sidoqoftë, gjatë javës, mund të mësoni lajme të pakëndshme për një grua që njihni nga e kaluara juaj. Biseda ose takimi me një burrë do t'ju bëjë të mendoni dhe të ndryshoni planin ose idenë tuaj.

Virgjëresha

Do të keni një javë vendimesh ose ndryshimesh të rëndësishme që mund të jenë shqetësuese dhe do të ndikojnë në familjen ose karrierën tuaj në një farë mënyre. Sigurisht, gjithçka do të ndodhë vetëm nëse jeni gati për ndryshime. Java do të kërkojë më shumë kujdes për shtëpinë, kopshtin apo fermën tuaj nëse e keni një të tillë. Kjo do të jetë një kohë e mbarë për ndryshime në shtëpi, ose për t`u transferuar në një shtëpi tjetër. Financiarisht, java do të jetë gjithashtu e favorshme për ju, por përpiquni të qëndroni realist në pritshmëritë tuaja. Shmangni lojërat e fatit dhe kërkimin e fitimeve të lehta, kjo nuk është tipike për ju! Mbani sendet tuaja personale me kujdes nga humbjet ose vjedhjet gjatë javës. Të qenit i hutuar ose mosbesues mund të krijojë situata të pakëndshme, panik dhe konfuzion. Gjatë javës do të jeni të prirur të ktheheni në kujtime të dashura të së kaluarës tuaj. Kjo mund të jetë një arsye për të kërkuar kontaktet në rrjetet sociale me miqtë e vjetër.

Peshorja

Kjo javë do të tërheq vëmendjen tuaj me një ngjarje të rëndësishme. Nëse kjo ka të bëjë me një person në familjen tuaj, ka të ngjarë të ketë lidhje me një ngjarje arsimore, ose karriere. Në përgjithësi, java do të jetë e favorshme për zhvillimin e planeve tuaja profesionale ose të biznesit. Gjatë këtyre shtatë ditëve do të keni më shumë përgjegjësi dhe detyrime, por edhe mundësi të ndryshme për të treguar aftësitë tuaja. Kjo do të jetë një kohë e mbarë për të paraqitur dhe mbrojtur projektin tuaj ose idenë e biznesit. Java do të jetë një kohë e mbarë për të kërkuar një punë të re. Gjatë këtyre shtatë ditëve do të keni mundësinë të merrni kohë për të zgjidhur problemet shtëpiake. Nëse keni biznesin tuaj këtë javë mund të investoni në makineri, mjete dhe gjëra të tjera të rëndësishme për të. Ju nuk do të jeni të qëndrueshëm emocionalisht këtë javë për shkak të rritjes së ngarkesës së punës ose ndjeshmërisë. Pushimi i pamjaftueshëm dhe koha e lirë e munguar do të ndikojnë negativisht në gjendjen tuaj fizike. Problemet e kësaj jave do të nxiten nga veprimet dhe fjalët e qëllimshme ose të pamenduara të njerëzve të tjerë.

Akrepi

Java e re ju jep mundësinë të provoni ngjarje të ndryshme të lidhura me udhëtimin. Për disa prej jush, kjo mund të jetë e lidhur me biseda ose plane pushimesh verore, për të tjerët mund të ketë lidhje me zhvendosjen. Nëse jeni duke kërkuar një punë, mund të merrni një propozim që mund t'ju kërkojë të transferoheni në një qytet ose vend tjetër. Në përgjithësi, kjo javë do të jetë e mbushur me ngjarje të rëndësishme dhe përvoja emocionale. Për këtë arsye, sigurohuni që të bëni mjaftueshëm pushim dhe të hani shëndetshëm. Mundohuni të shfrytëzoni sa më shumë nga çdo mundësi e re që vjen këtë javë. Në nivelin personal, do të keni gjithashtu raste gëzimi ose kënaqësie, të cilat mund të ndikojnë në dashurinë tuaj ose jetën familjare. Kjo do të jetë një javë e favorshme për aktivitete financiare dhe bankare. Gratë do të kenë angazhime të rëndësishme që lidhen me fëmijët ose prindërit.

Shigjetari

Mund të provokoni një konflikt të pakëndshëm këtë javë për shkak të reagimit tuaj emocional ose të nxituar. Kini kujdes me komentet tuaja për jetën e njerëzve të tjerë ose kur diskutoni për thashethemet. Lajmet që do merrni këtë javë do t'ju japin shpresë për realizimin e një plani që mund të jetë i rëndësishëm për punën tuaj. Shumë prej jush do të jenë të lumtur që kanë një ftesë ose ofertë për të udhëtuar këtë verë. Sidoqoftë, mos nxitoni dhe prisni zhvillime. Gjatë javës, konflikte më serioze do të shfaqen me njerëz nga familja juaj ose nga rrethi juaj i të afërmve. Në shumicën e rasteve, ato do të lidhen me ndryshime në çështje të rëndësishme financiare ose pronësore. Gjatë këtyre shtatë ditëve, veprimet ose vendimet e një të afërmi ose miku do t'ju habisin. Do të ishte mirë të ruani këshillat ose mendimin tuaj.

Bricjapi

Do të jetë një ide e mirë të merrni vendime për të ardhmen tuaj këtë javë. Kjo do të jetë veçanërisht e vërtetë nëse duhet të ndërmerrni veprime specifike gjatë këtyre shtatë ditëve. Do të jetë shumë e rëndësishme të mbroheni nga iluzionet, mashtrimet ose veprimet manipuluese nga njerëzit që ndjekin interesin e tyre personal. Nëse jeni të përfshirë në çështje ligjore ose gjyqësore, mund të prisni zhvillime këtë javë, por ato nuk ka gjasa të përfundojnë. Problemet e ndryshme do të gjejnë ende një mënyrë për t'ju befasuar. Edhe pse përpiqeni t'i shmangni ose zgjidhni ato sa më shpejt të jetë e mundur, do të arrijnë të krijojnë siklet në shtëpinë ose vendin e punës. Java sjell momente tensioni në vendin tuaj të punës në lidhje me një incident, një klient problematik (konfliktual) ose një gabim të paqëllimshëm. Gjatë javës, një problem shëndetësor do të kërkojë një lloj terapie ose trajtimi spitalor. Vështirësi mund të lindin gjatë javës në lidhje me shpenzimet financiare që lidhen me një fëmijë ose një person në familjen tuaj. Gratë do të kenë një angazhim në lidhje me pronat ose sendet shtëpiake. Ka të ngjarë të bëni blerje të rëndësishme. Burrat do të kënaqen me lajmet që do të marrin në vendin e tyre të punës ose përmes një institucioni shtetëror.

Ujori

Kjo është një javë përvojash interesante dhe të paparashikueshme që do të lënë kujtime për ju. Këtë javë do të përfshiheni emocionalisht me një ngjarje në familjen e të afërmve, fqinjëve ose miqve tuaj. Shmangni premtimet serioze gjatë këtyre shtatë ditëve, pasi dinamizmi i detyrave tuaja të përditshme do ta vështirësojë përmbushjen e tyre. Gjatë javës, shumë do të përfshihen në problemet shëndetësore të një të afërmi ose një miku. Kjo do të jetë një javë në të cilën mund të befasoheni nga paratë e papritura. Do të lindin mundësi të reja për të ardhura më të mira ose shtesë, padyshim nëse po i kërkoni. Surprizat që priten për ju këtë javë do t'ju bëjnë të mendoni për vendimet ose angazhimet që keni marrë tashmë. Do të përjetoni një periudhë qetësie relative pa stres në punën tuaj. Do të ndiheni më të qetë ose më të sigurt pas një periudhe pasigurie ose ankthi për të ardhmen tuaj.

Peshqit

Angazhimet tuaja kryesore këtë javë do të lidhen me përmbushjen e detyrave tuaja familjare dhe profesionale. Pothuajse çdo ditë, do të befasoheni dhe do të ngarkoheni me të gjitha llojet e emocioneve nga ngjarje apo lajme të rëndësishme. Pranoni që kjo javë është e veçantë për ju dhe mos e humbni kohën tuaj! Këtë javë, shumë do të diskutojnë të ardhmen e një udhëtimi. Këtë javë do të keni kontakte interesante dhe të dobishme me njerëz nga vendet e tjera. Gjatë këtyre shtatë ditëve, i afërmi ose miku juaj do të tërheqë vëmendjen tuaj me problemet personale ose profesionale. Ngarkesa juaj e punës me problemet e njerëzve të tjerë nuk do të jetë e këndshme, por është e rëndësishme që ju të jepni mbështetje ose këshilla në këtë kohë. Gjatë javës, do të tregohet kujdes në lidhje me shëndetin e një të dashuri. Mosmarrëveshjet në dashuri do të kalojnë shpejt në këto shtatë ditë. Gjatë javës, do të merrni një surprizë në shtëpinë tuaj. Java do të jetë e favorshme për takime romantike, gjetjen e një shoku shpirtëror ose takimin e një partneri të ri intim.

*Burimi Astro Velida