HOROSKOP

Horoskopi javor 12-17 mars

Horoskopi javor 12-17 mars

Dashi

Gjatë javës nga data 11 deri më 17 mars do të keni biseda të dobishme me një person të afërt në lidhje me situata apo plane të ndryshme që lidhen me jetën tuaj ose të tij.

Është e mundur që këtë javë të duhet të vizitoni një institucion financiar: bankë, kompani sigurimesh.

Gjatë këtyre shtatë ditëve, mësoni të zgjidhni me kujdes informacionin që do t'ju vijë.

Në hapësirën publike do të ketë shumë tentativa manipulimi përmes lajmeve të ndryshme të rreme apo pretendimeve që mund të çojnë në konfuzion ose keqvlerësim të ngjarjeve aktuale: personale, publike, politike apo botërore.

Gjatë kësaj jave shmangni marrjen e vendimeve nëse nuk keni bindje të brendshme se ato janë më të duhurat për ju. Kërkoni këshilla kur është e nevojshme nga njerëzit të cilëve u besoni plotësisht.

Gjatë javës, disa prej jush do të duhet të jenë larg punës ose të përshtaten me ndryshimet që lidhen me detyrat apo përgjegjësitë profesionale.

Gjatë këtyre shtatë ditëve do të shqetësoheni për shëndetin e mikut, kolegut apo fqinjit tuaj dhe nuk ka gjasa që të ndodhë ndonjë përkeqësim fatal i problemit.

Djemtë dhe vajzat do të jenë të ngarkuar mendërisht dhe emocionalisht me telashe që ata vetë i kanë shkaktuar nga sjellja e tyre e paarsyeshme ose e patakt në shtëpi, në shkollë ose në punë. Do të përballeni me pasoja mjaft të pakëndshme për ju. Gjatë kësaj jave, kujdesuni mirë për formën tuaj fizike dhe mos e nënvlerësoni rëndësinë e një ftohjeje apo dëmtimi. Në përgjithësi, java do të zhvillohet në mënyrë harmonike dhe të favorshme për ju për sa i përket përmbushjes së detyrimeve që keni.

Burrat do të angazhohen në një detyrë të pakëndshme. Mund të ketë të bëjë me zgjidhjen e një problemi për një anëtar tjetër të familjes ose të afërm. Në përgjithësi java do të zhvillohet sipas pritshmërive dhe planeve që keni për këtë periudhë kohore.

Gratë do të jenë të shqetësuara, veçanërisht kur marrin vendime të rëndësishme që përfshijnë ndryshime komplekse ose të vështira. Gjatë këtyre shtatë ditëve, mund të komunikoni me të afërmit tuaj, nga të cilët do të kërkoni këshilla për një situatë të caktuar. Java do të mbahet mend me një ngjarje emocionale. Çështjet tuaja financiare do të zhvillohen normalisht dhe janë të mundshme disa situata apo ndryshime të favorshme në këtë drejtim.

Demi

Gjatë javës do e keni të vështirë të komunikoni me persona me të cilët keni kontakte profesionale. E mira është se do të gjeni ndihmë dhe mbështetje përballë një personi që i njeh mirë këta njerëz.

Gjendja juaj pesimiste do të kalojë shpejt. Do të jetë e rëndësishme të largoni me kohë ndikime të tilla negative. Mos e lejoni veten të bini në depresion, sepse nuk ka arsye reale për këtë, përveç emocioneve ose frikës suaj.

Gjatë javës, tensioni do të lindë rreth një udhëtimi dhe me shumë mundësi me personat me të cilët do të udhëtoni ose për të cilët do të udhëtoni. Shmangni debatet me policinë rrugore ose autoritetet e tjera.

Kjo javë do të mbahet mend me disa takime dhe biseda që sjellin ndryshime të rëndësishme në jetën tuaj. Jini të durueshëm, zhvillimi i tyre po vjen.

Djemtë dhe vajzat do të jenë të magjepsur ose të emocionuar nga një ide, sugjerim ose ftesë e re. Merrni kohën tuaj, jepini vetes kohë për t'i konsideruar këto gjëra me maturi dhe mençuri. Sa më shumë pjekuri të tregoni në veprimet tuaja, aq më shpejt dhe më shumë mund të arrini. Gjatë javës, mos i nënvlerësoni fjalët e një gruaje të afërt që do të përpiqet t'ju japë këshilla të mira. Ndoshta ajo nuk e bën në mënyrën më të mirë, por ju ndoshta e njihni mirë karakterin e saj. Java mund të mbahet mend me një blerje të këndshme për ju.

Burrat do të kenë nevojë për ndihmë me dokumente, kontrata të rëndësishme. Kërkoni këshilla ose udhëzime nëse ndjeni ndonjë pasiguri. Shumë ngjarje dhe përvoja do keni këtë javë, por ato do të ndikojnë pothuajse në mënyrë të padukshme në planet dhe angazhimet tuaja kryesore. Kjo do të jetë një javë e favorshme për udhëtime dhe mund të lindë një arsye e papritur për një të tillë.

Gratë do të kalojnë një javë në të cilën do të gjeni më shumë qartësi për çështje të rëndësishme për familjen ose karrierën tuaj. Ju do të duhet të flisni me një burrë, të kërkoni informacione, të bëni pyetje. Aty ku ndjeni pasiguri, josinqeritet, frikë - atëherë me të vërtetë duhet t'i kushtoni më shumë vëmendje dhe të kontrolloni gjithçka ose të gjithë.

Binjakët

Gjatë javës nga 11 deri në 17 mars, do të largoheni ose do të ndaheni me dikë për të cilin keni pasur një mendim të mirë. Këtë javë, ky person do të reagojë ose do të veprojë në mënyrë të pashpjegueshme ndaj jush, duke bërë gjëra që janë në kundërshtim me të kuptuarit tuaj. Ju mund të vendosni të flisni me këtë person për të zbuluar të vërtetën për sjelljen e tij, apo thjesht mund të largoheni ose t'i jepni fund marrëdhënies.

Kjo javë do të kërkojë një qëndrim më të përgjegjshëm ndaj shëndetit tuaj, edhe pse nuk ka asnjë arsye specifike për panik. Do të ishte mirë të shmangni situatat stresuese dhe konfliktuale që do t'ju ndikojnë negativisht dhe mund të jenë shkaktarë të problemeve me presionin e gjakut, migrenës, pagjumësisë e të tjera.

Gjatë javës do të jeni të ftuar në një takim apo mbledhje me miqtë, por për disa arsye nuk do të nxitoni të jepni përgjigjen tuaj. Mund të keni edhe angazhime të tjera dhe të shqetësoheni për marrjen e më shumë përgjegjësive sesa mund të përballoni. Megjithatë, është e mundur që arsyeja është krejtësisht e ndryshme dhe ka të bëjë me emocionet dhe ndjenjat tuaja.

Gjatë kësaj jave do të ketë tension për pajisjet apo mallrat në vendin tuaj të punës, gjë që do të jetë shkak për konflikte me kolegët apo me klientët. Ndoshta ka një mënyrë më të mirë për të zgjidhur këtë problem të veçantë dhe shpresoj ta gjeni.

Djemtë dhe vajzat do të kenë mundësinë të zgjedhin mes kalimit mirë me miqtë apo bashkëmoshatarët dhe nga ana tjetër shfrytëzimin maksimal të këtyre shtatë ditëve për punë të palodhur lidhur me ndonjë projekt apo studim. Do të ishte mirë nëse gjeni një ekuilibër midis dy opsioneve, sepse do të keni nevojë për të dyja. Gjatë kësaj jave mund të zgjidhni disa çështje të rëndësishme që lidhen me një dokument, kontratë ose ndonjë marrëveshje. Mos harroni, këto shtatë ditë mund të jenë një kohë shumë e suksesshme dhe konstruktive për ju.

Burrat do të duhet të marrin më seriozisht një angazhim ose të punojnë me një grua, pavarësisht se në çfarë bazohet marrëdhënia juaj me të. Ngjarje të ndryshme do të provokojnë ide të reja tek ju, por mendoni me kujdes për çdo ndryshim të vetëm, qoftë edhe të vogël në jetën tuaj. Lajmet ose dështimet që do të kenë ndikim tek ju në një farë mënyre mund t'ju trishtojnë ose të shkaktojnë zhgënjim.

Gratë do të lëvizin ngadalë këtë javë. Arsyet do të jenë të ndryshme, por patjetër që nuk do të nxitoheni. Tani keni nevojë për më shumë paqe dhe siguri. Pritshmëritë tuaja që mund të sjellin telashe në jetën tuaj, ka të ngjarë të rezultojnë të jenë delirante.

Gaforrja

Gjatë javës nga data 11 deri në 17 mars, do të jetë mirë të tregoni më shumë kujdes kur duhet të merreni me çështje financiare me miqtë, pavarësisht se si do të jetë situata specifike. Një gabim i vogël, lëshim apo keqkuptim mund të provokojë një situatë të pakëndshme që do të ndikojë negativisht në marrëdhënien tuaj.

Gjatë javës, fjalët ose veprimet e pamenduara të një personi të dashur do t'ju zhgënjejnë dhe madje mund t'ju bëjnë të ndiheni të ofenduar.

Do të jetë shumë e rëndësishme për ju këtë javë të shmangni qartësimin e marrëdhënieve tuaja me njerëz me të cilët keni probleme apo mosmarrëveshje të vjetra.

Me shumë mundësi, reagimet tuaja ose fjalët e tyre, emocionale vetëm sa do ta përkeqësojnë situatën mes jush.

Një humbje ose dështim që do të përjetojë i afërmi ose miku juaj do ta bëjë atë të zemërohet dhe të kërkojë fajtorin rreth tij. Në fakt, faji do të jetë tërësisht i tij ose i saj.

Gjatë kësaj jave, shumë do të planifikojnë një udhëtim, i cili do të realizohet duke kapërcyer disa situata apo vështirësi të ndërlikuara, por në përgjithësi do të ketë një zhvillim të mirë për ju.

Djemtë dhe vajzat do të duhet të përqendrojnë vëmendjen e tyre kryesisht në detyrat e tyre. Disa momente të rëndësishme janë përpara jush si marrja e njohurive të reja, kërkimi dhe gjetja e zgjidhjeve të reja për problemet e vjetra apo situatat komplekse. Në familjen tuaj po vijnë biseda të rëndësishme në lidhje me të ardhurat e familjes dhe shpenzimet e ardhshme urgjente.

Burrat do t'i duhet t'i kalojnë këto shtatë ditë me më shumë vëmendje dhe durim për punët e tyre të përditshme. Disa ngjarje do të kenë një zhvillim të ngadaltë, disa detyra do të jenë të vështira për t'u kryer dhe kjo mund të quhet deri diku një javë stanjacioni për ju. Problemet, aty ku lindin, do të jenë për shkak të një vlerësimi të gabuar të situatës specifike, të mashtrimit nga informacioni i rremë ose një burim i pasaktë, etj. E mira është që ju keni aftësitë për të dalë nga çdo situate.

Gratë do të pëlqejnë të takojnë të afërm, miq ose të njohur me të cilët do të kenë diçka për të biseduar. Gjatë javës, komunikimi juaj me njerëz të ndryshëm dhe të këndshëm do t'ju japë shumë energji. Do të kaloni një situatë stresuese, por do të gjeni shpejt një rrugëdalje prej saj. Ju keni përjetuar tashmë një situatë të ngjashme në të kaluarën tuaj dhe e keni marrë mësimin.

Luani

Gjatë javës nga 11 deri më 17 mars do të prisni lajme dhe informacione të rëndësishme, si dhe do të ndiqni zhvillimin e ngjarjeve që do të përcaktojnë në masë të madhe të ardhmen tuaj.

Shumë prej jush do të kenë shqetësime për zhvillimin e një çështjeje pronësie ose angazhimi për shkak të vonesës ose shtyrjes së veprimeve të tjera, të ndryshme që lidhen me pronën personale ose familjare.

Nëse jeni të angazhuar në ndonjë punë ose biznes, këtë javë nuk po kërkoni fitim me çdo kusht, por përkundrazi të keni disa të ardhura që t'ju ndihmojnë të keni qëndrueshmëri.

Kjo javë do të vijë me surpriza dhe ngjarje të papritura, disa prej të cilave do të lidhen me nevojën për të takuar njerëz të caktuar.

Zhvillimi i çështjeve tuaja financiare do të jetë i paparashikueshëm, por nuk ka gjasa të lindë një situatë ose dramë e pakëndshme.

Gjatë këtyre shtatë ditëve, fokusohuni në gjërat e rëndësishme për shtëpinë dhe familjen tuaj. Kërkoni mbështetje në familjen dhe të afërmit tuaj.

Kjo do të jetë një javë e favorshme për biseda në lidhje me ngjarjet e së shkuarës, të tashmes apo të së ardhmes në familje. Kështu, do të jeni në gjendje të merrni një vendim të rëndësishëm që do të ketë një ndikim të favorshëm në punët tuaja shtëpiake.

Gjatë kësaj jave do t'ju kërkohet të jeni më aktiv në veprimet tuaja, pasi shumë do të varen nga ju.

Djemtë dhe vajzat do të bëjnë mirë të planifikojnë detyrat e tyre në shkollë, universitet, punë dhe ato që janë të rëndësishme për familjen. Shumë ngjarje të ndryshme do të vijnë në shtëpinë tuaj dhe në rrethin tuaj të të afërmve dhe pjesëmarrja juaj do të jetë e rëndësishme në to. Gjatë javës, sigurisht që gjithmonë do të gjeni kohë për miqtë, por mos lejoni që t'ju heqin kohën e vlefshme për ju.

Burrat do të duhet t'i kushtojnë vëmendje shëndetit. Jepini vetes shumë kohë për të pushuar dhe mos u mbingarkoni me detyra shtesë. Shëndeti i një burri ose miku të ngushtë gjithashtu mund të kërkojë kujdes ose të jetë shqetësues. Lajmet e pakëndshme në këtë drejtim mund t'ju shqetësojnë seriozisht.

Gratë do të kenë mundësi për komunikim të rëndësishëm me gra të tjera në familje, me shoqe apo me ato me të cilat kanë interesa dhe qëllime të përbashkëta. Ka të ngjarë që të ketë takime ose veprime të përbashkëta me gratë që jetojnë relativisht afër jush. Gjatë kësaj jave do ta keni një ide më të qartë ose do bëni një organizim më serioz të planeve tuaja, realizimi i të cilave vjen në pranverë apo verë. Ndoshta është një përvojë emocionale me dikë nga e kaluara juaj.

Virgjëresha

Gjatë javës nga data 11 deri më 17 mars mund të përjetoni lloj-lloj emocionesh që lidhen me një fëmijë apo një të ri në rrethin tuaj të të afërmve, të cilat mund të shkaktohen nga vendimet dhe veprimet e tyre të papritura.

Në varësi të moshës, përpiquni të flisni me durim dhe me kujdes me njerëz më të rinj se ju që nuk kanë ende përvojë të mjaftueshme jetësore. Nëse është e nevojshme, jepini atyre shembuj nga përvojat tuaja. Shmangni imponimin e mendimit ose vullnetit tuaj.

Kjo është një javë për të qenë një mentor ose mësues, por vetëm nëse keni cilësitë natyrore për ta bërë këtë. Përndryshe, përpiquni të mos ngatërroni jetën e njerëzve të tjerë.

Gjatë kësaj jave do të përjetoni zhgënjim nga i afërmi apo miku juaj, i cili do t'ju befasojë me veprimin e tij të pamenduar.

Gjatë javës bëni kujdes me shpenzimet financiare.

Ju jeni padyshim në një pozicion të mirë pasi do të keni mundësi për të ardhura të qëndrueshme ose do të shfaqen mundësi të reja në këtë drejtim. Gjithsesi, mos e lejoni veten të veproni pa mend dhe mos shpenzoni para për gjëra që nuk ju nevojiten për momentin.

Do t'ju duhet ta ktheni vëmendjen te disa angazhime që keni nisur javën e kaluar dhe që janë ende të rëndësishme, në pritje të përfundimit të tyre. Disa momente të rëndësishme mund të lindin gjatë javës në të cilat do t'ju duhet të tregoni një pozicion të caktuar për çështjet që lidhen me familjen, arsimin ose karrierën tuaj. Për ata prej jush që do t'ju duhet të merrni vendime të rëndësishme, merrni mjaftueshëm kohë për të menduar.

Burrat do të hyjnë në ndonjë mosmarrëveshje apo konflikt me një person që do të tregojë këmbëngulje dhe kokëfortësi të jashtëzakonshme në temën për të cilën keni dallime. Me shumë mundësi, ky do të jetë një person nga rrethi juaj i miqve, me të cilin fillimisht keni mendime të ndryshme për jetën. Kjo javë mund të mbahet mend për të paktën një njohje të re me një person me të cilin do të keni interesa të përbashkëta për një çështje sociale ose politike. Java do të favorizojë përfundimin e detyrave që lidhen me përmirësimin e shtëpisë, riparimin e elektroshtëpiakëve etj.

Gratë do të përpiqen me disa veprime dinake apo manipuluese të realizojnë idenë apo planin e tyre. Në një farë mënyre, kjo do të funksionojë mjaft mirë dhe me sukses, por ka situata ku veprime të tilla mund t'ju kthehen kundër. Punët e shtëpisë tuaj këtë javë do të jenë më të shumta, gjë që mund të ndikojë negativisht në punën tuaj jashtë shtëpisë.

Peshorja

Këtë javë, dashuria do të vazhdojë t'ju emocionojë dhe mund të jetë shkaku i ngjarjeve të rëndësishme në jetën e të dashurve dhe miqve tuaj.

Java sjell ngjarje të rëndësishme në jetën e partnerit tuaj.

Marrëdhëniet tuaja me meshkujt do të ndikohen nga ngjarjet e përditshme, por një konflikt me një mashkull mund t'ju lëndojë emocionalisht dhe nuk do ta harroni këtë fyerje për një kohë të gjatë.

Gjatë kësaj jave do të keni mundësi të zgjidhni pjesën më të madhe të shqetësimeve tuaja, pavarësisht se me çfarë lidhen ato.

Java sjell mundësi të reja në aspektin personal apo profesional, të cilat do të arrini t’i realizoni.

Do të keni mundësi të stabilizoni shëndetin tuaj në rast se keni një problem.

Është e mundur që të shqetësoheni, ose të bëni disa plane me njerëz që jetojnë në distancë nga ju dhe që ka të ngjarë të jenë miqtë tuaj.

Djemtë dhe vajzat do të vendosin që kjo javë është një kohë argëtimi dhe se do të ketë gjithmonë mjaftushëm kohë për detyra serioze. Këshillat apo sugjerimet që do të merrni nga një person i afërt do jetë mirë të mos i neglizhoni. Ato mund të lidhen me jetën tuaj të dashurisë, si dhe me edukimin ose qëllimet tuaja në jetë. Do të jetë shumë e rëndësishme këtë javë të ruani planet, sekretet dhe idetë tuaja personale, sepse jo çdo buzëqeshje fsheh një person të vlefshëm dhe të sinqertë.

Burrat do të duhet t'u besojnë disa njerëzve të rinj në jetën e tyre, por kjo nuk do të thotë se nuk duhet të jeni të kujdesshëm. Njerëz të rinj vijnë me një mision në jetën tuaj, por mund të jetë edhe i mirë dhe mund t'ju sjellë disa prova. Për disa prej jush, marrëdhëniet financiare me të dashurit ose me një partner biznesi do të dalin në pah. Java do të mbahet mend edhe për një eksperiencë të këndshme me një grua.

Gratë, mbi të gjitha, këtë javë do të duhet të kujdesen për shëndetin e tyre, qoftë për mbajtjen e një forme të mirë fizike, trajtim dentar apo një lloj tjetër terapie. Disa nga angazhimet tuaja do të realizohen me ankth apo frikë të madhe, pasi këto do të jenë gjëra për të cilat do të angazhoheni për herë të parë. Shëndeti i një fëmije apo vajze mund të shkaktojë shqetësim, por do të shërohet shpejt.

Akrepi

Gjatë javës nga 11 deri më 17 mars, jo vetëm ju, por edhe e gjithë familja juaj do të angazhoheni në çështje të ndryshme financiare, pagesa, dokumente, planifikimin e shpenzimeve të ardhshme e të tjera.

Gjërat do zhvillohen relativisht qetë, pa shqetësime apo tensione të panevojshme.

Gjatë kësaj jave, do të jeni të kënaqur me lajmet, një vendim ose një ngjarje që lidhet me një fëmijë ose të ri që jeton në distancë nga ju.

Java sjell lajme lidhur me lindjen e një fëmije, të cilat do të jenë edhe një arsye për gëzim të veçantë.

Gjatë kësaj jave shmangni telashet me personat që mezi e pranojnë mendimin tuaj dhe do të priren t'ju kundërshtojnë shumë ashpër.

Java do të mbahet mend me raste të papritura për gëzim në familje ose në rrethin tuaj të të afërmve.

Djemtë dhe vajzat do të bisedojnë, do të shqyrtojnë ose do të marrin vendime për disa angazhime të ardhshme, nga të cilat do të presin jo vetëm të fitojnë njëfarë eksperience, por ndoshta edhe të marrin ndonjë pagesë. Kjo do të jetë një javë e favorshme për zgjidhjen e marrëdhënieve kontraktuale. Në jetën tuaj personale priten përvoja dhe emocione interesante me një të dashur ose me miqtë. Nuk përjashtohet mundësia që të kënaqeni me para të papritura. Ngjarjet e javës nuk synojnë vetëm t'ju sjellin kënaqësi dhe t'ju plotësojnë dëshirat, por edhe t'ju provokojnë të mendoni për vlerën e jetës që po bëni aktualisht dhe për jetën që dëshironi të keni.

Burrat mund të kalojnë një kohë më të relaksuar, duke i dhënë vetes mjaft kohë për të pushuar, reflektuar dhe planifikuar veprimet e ardhshme. Bisedat me njerëz nga mjedisi juaj i ngushtë do të kenë një ndikim të mirë tek ju. Problemi juaj personal, shëndetësor, ose i një personi të dashur mund të shkaktojë shqetësim, por do të ketë edhe një shërim të shpejtë. Dashuria do të krijojë shumë situata emocionale në jetën tuaj, pavarësisht statusit tuaj martesor.

Gratë do të jenë emocionalisht të paqëndrueshme, me shumë gjasa për shkak të ngarkesës më të madhe të ngjarjeve të ndryshme që do të zhvillohen këtë javë. Mund të përjetoni zhgënjim nga pamundësia për të realizuar një qëllim, ose nga qëndrimi i disave ndaj jush. Nuk përjashtohen tentativat për mashtrim apo dhënia e një premtimi që personi përkatës nuk do ta përmbushë. E mira është se zhvillimi i ngjarjeve gjatë javës do të ndodhë me ritme të shpejta, ndaj situatat e pakëndshme do të kalojnë shpejt.

Shigjetari

Gjatë javës nga 11 deri në 17 mars do t'ju duhet të përballeni me disa probleme të pakëndshme ose të bezdisshme shtëpiake dhe pronësore. Ndodhja e tyre dhe pamundësia për t'u zgjidhur në këtë fazë mund t'ju detyrojë të merrni disa vendime.

Kjo javë nuk favorizon blerjen e pronave, por nëse keni nevojë, tregohuni shumë të kujdesshëm në çdo detaj.

Në përgjithësi, java do të favorizojë zhvillimin e angazhimeve tuaja kryesore dhe përfundimin me sukses të tyre. Kjo vlen edhe për ato që lidhen me paratë ose dokumentet financiare.

Një ndikim i favorshëm në punët tuaja këtë javë do të vijë nga njerëzit me të cilët keni disa kontakte profesionale ose sociale.

Gjatë këtyre shtatë ditëve, jini të kujdesshëm në kontaktet profesionale. Mund të ndodhin gabime të pakëndshme dhe madje edhe përpjekje për mashtrim ose sjellje të pahijshme.

Nëse keni vendosur të udhëtoni këtë javë, përgatituni të përballeni me pengesa të papritura, ose të përjetoni ngjarje të papritura.

Gjatë kësaj jave do të reflektoni për disa ide dhe plane tuajat të parealizuara.

Djemtë dhe vajzat do të kalojnë disa situata të pakëndshme emocionale dhe disa prej jush mund të shpërthejnë në lot, ndërsa të tjerë ushqejnë mëri ose dëshirë për hakmarrje. Mësoni të kapërceni situata dhe kushte të tilla me mençuri dhe pjekuri, pavarësisht nga mosha juaj. Patjetër që këtë javë do të keni mundësinë të tregoni se kush jeni dhe çfarë mund të bëni.

Burrat do të përballen me vështirësi që do të lindin për shkak të disa tipareve negative të karakterit të tyre. Të qenit kokëfortë ose të dëshironi që gjërat të ndodhin sipas mënyrës tuaj, vetëm sa do t'ju lëndojë këtë javë. Marrëdhëniet tuaja financiare ose çdo lloj marrëveshjeje me të cilën jeni përfshirë do të kërkojnë vëmendje. Java sjell disa përgjegjësi të reja në lidhje me shtëpinë apo familjen tuaj, të cilat do të duhet të pranohen dhe të përmbushen me gjithë seriozitetin që kërkojnë.

Gratë do të kalojnë një javë të vështirë. Kujdes me çështjet ligjore. Gjatë javës do të keni një angazhim me një vajzë.

Bricjapi

Gjatë javës nga 11 deri më 17 mars, do të keni kontakte të rëndësishme, të dobishme ose interesante virtuale ose reale me partnerin tuaj romantik ose me njerëz me të cilët keni një qëllim (kauzë) të përbashkët në jetë.

Në përgjithësi, dashuria do të jetë një pjesë e rëndësishme e jetës suaj gjatë këtyre shtatë ditëve dhe do ju mbushë me energji pozitive dhe optimizëm.

Ju mund të keni pritshmëri të caktuara për zhvillimin e marrëdhënies suaj dhe të përpiqeni të detyroni disi zhvillimin e tyre. Mundohuni të mos prisni shumë.

Gjatë kësaj jave mund të jeni të shqetësuar për shëndetin e një personi të dashur. Është gjithashtu e mundur që një grua e re rreth jush t'ju shkaktojë shqetësim serioz.

Në përgjithësi, java do të kërkojë vëmendje më të madhe për çdo problem shëndetësor, por pa lejuar panik apo frikë.

Gjatë kësaj jave, do t'ju trishtojë një ngjarje e papritur në jetën e një burri, e cila do të ndodhë për shkak të veprimeve të tij të paarsyeshme ose të rrezikshme, besimit në vetvete dhe të tjera.

Gjatë kësaj jave, do të jetë e rëndësishme të shmangni veprimet arrogante që mund të shkaktojnë lëndime, ose ndonjë incident tjetër të pakëndshëm.

Gjatë javës do të lindë një konflikt me një person nga rrethi juaj i miqve, për shkak të një premtimi të paplotësuar ose një mospërputhje në plane, gjë që do t'ju shkaktojë njëfarë shqetësimi.

Djemtë dhe vajzat do të kalojnë disa situata konflikti këtë javë, të lidhura me shfaqjet e xhelozisë, dëshirës për dominim apo kokëfortësisë. Jini të kujdesshëm me akuzat tuaja ndaj të tjerëve, sepse nuk jeni të përsosur vetë. Në shtëpi, përpiquni të jetoni në harmoni me të tjerët, të kuptoni problemet e prindërve ose anëtarëve të tjerë të familjes tuaj. Ndihmoni kur mundeni, shmangni konfliktet. Gjatë kësaj jave, konfliktet mund t'ju shkaktojnë kokëdhimbje.

Burrat do t'i planifikojnë punët e tyre dita-ditës, pasi vazhdimisht do t'ju vijnë informacione të reja ose të dobishme dhe rrethana të ndryshme do të pësojnë ndryshime të papritura. Për disa prej jush, java do të mbahet mend me një dokument, kontratë, marrëveshje ose ftesë të rëndësishme për të marrë pjesë në një ngjarje. Do të komunikoni shumë më tepër me miqtë, për shkak të zhvillimit dinamik të ngjarjeve të ndryshme të rëndësishme në shoqëri apo në botë.

Gratë do të jenë në qendër të ngjarjeve më të rëndësishme në familje këtë javë. Kjo është koha për të realizuar idetë dhe planet tuaja. Sigurisht, nëse keni qenë në gjendje t'i bindni të tjerët në kohë për përfitimin ose perspektivën e tyre. Gjatë këtyre shtatë ditëve, dikush do të përpiqet t'ju mashtrojë ose gënjejë, por ju do të mbroheni nga një veprim i tillë.

Ujori

Gjatë kësaj jave nga data 11 deri më 17 mars, disa ngjarje dhe eksperienca do të bëjnë që të jeni më optimistë në çështjet dhe planet tuaja familjare.

Shfaqja e mundësive të reja do t'ju japë shpresë dhe besim se koha e vështirë po fillon gradualisht të kalojë.

Gjatë kësaj jave, tregoni më shumë shqetësim për shëndetin ose çështjet personale të fëmijës tuaj ose të një anëtari të familjes suaj. Është e mundur që ata të bëjnë gabime të rënda ose t'i nënshtrohen manipulimeve të dikujt me qëllim të keq, gjë që do t'i kushtojë një lloj humbjeje ose komplikime të tjera.

Gjatë javës do të kënaqeni me lajme të mira në lidhje me paratë ose do të keni mundësi për burime të reja të ardhurash. Ky ndikim i favorshëm në financat tuaja do të ndikojë në të gjithë familjen tuaj dhe ka mundësi që kjo të mos jetë vetëm për shkak të përpjekjeve apo punës suaj.

Gjatë javës do të habiteni nga një bisedë apo një ngjarje që lidhet me një të afërm apo mik.

Djemtë dhe vajzat do të jetojnë me disa pritshmëri të veçanta për këtë javë, por vështirë se do të bëni ndonjë përpjekje specifike për t'i realizuar ato. Do të prireni disi të mbështeteni te njerëzit e tjerë për të bërë punën kryesore. Kjo javë do të favorizojë një udhëtim me familjen ose miqtë, por në rastin e dytë shmangni veprimet e rrezikshme gjatë drejtimit të automjetit. Java do të mbahet mend me një komunikim interesant me miqtë apo bashkëmoshatarët tuaj, të cilët në këtë moment janë në një distancë prej jush. Ju patjetër do të keni më shumë lajme për të ndarë.

Burrat do të duhet të tregojnë përgjegjësi dhe shqetësim më të madh për atë që po ndodh në jetën e një personi ose miku të ngushtë. Edhe pse nuk do të keni humor për t'u përfshirë me problemet e të tjerëve, këtë javë do të jetë e rëndësishme të tregoni ndjeshmëri ose të ndihmoni sa më shumë që të mundeni. Java sjell një eksperiencë me një grua që mund të lidhet me shëndetin e saj, ose një problem serioz në jetën e saj personale.

Gratë do të vendosin që janë të disponuara për ndryshime dhe përmirësime në shtëpinë, vilën ose fermën e tyre që familja zotëron. Ata prej jush që kanë një kopsht do të japin shumë energji dhe ide në zhvillimin e tij. Në asnjë rast, jeta juaj e dashurisë nuk do të jetë në plan të dytë, përkundrazi. Pavarësisht nga statusi juaj martesor,

Peshqit

Gjatë javës nga 11 deri në 17 mars do të përballeni me një zhgënjim në lidhje me personat që nuk do ta përmbushin premtimin ose do t'ju gënjejnë, me diçka që do t'ju shkaktojë një situatë të pakëndshme, konflikt apo humbje.

Do ta kuptoni faktin se është më mirë të kesh pak miq, por të vërtetë, sesa shumë, por të pasigurt ose joserioz.

Gjatë javës do të mësoni lajme të pakëndshme lidhur me një person që e njihni prej shumë vitesh, por mund të mos jeni miq apo të afërm të ngushtë.

Gjatë këtyre shtatë ditëve, jini të kujdesshëm me fëmijët tuaj që do të udhëtojnë, pavarësisht nga arsyeja. Një udhëtim i tillë mund ta vendosë familjen tuaj në një situatë të papritur dhe të ndërlikuar.

Nëse keni probleme shëndetësore, gjatë kësaj jave shmangni panikun apo frikën e tepruar për t’u konsultuar me mjekun. Ngjarjet e fundit mund t'ju kenë frikësuar, por realiteti juaj është ndryshe.

Ata prej jush që do të angazhohen profesionalisht gjatë këtyre shtatë ditëve do të mund të llogarisin në një zhvillim të mirë të angazhimeve profesionale dhe madje të ndihen krenarë për një punë apo detyra të kryera mirë.

Djemtë dhe vajzat do të kenë raste të ndryshme për t'u bashkuar me miqtë ose shokët e klasës, por mos lejoni që qejfi t`ju lërë mbrapa me mësimet apo angazhimet serioze.

Burrat do të duhet jo vetëm të bëjnë një premtim, por edhe të kalojnë në veprime reale. Një kohë më e përgjegjshme për të zgjidhur problemet shtëpiake do të jetë kjo. Shëndeti i një personi të dashur mund të shkaktojë shqetësim dhe probabiliteti që ai të jetë një person nga shtëpia juaj është shumë i madh. Disa probleme këtë javë do t'ju tregojnë se jeni përkushtuar shumë ndaj gjërave ose njerëzve për të cilët nuk keni informacion të mjaftueshëm.

Gratë do të përfshihen edhe në problemet shtëpiake, me përmirësimet apo riparimet e shtëpisë, të cilat në shumicën e rasteve do të jenë të paraplanifikuara dhe të organizuara. Ju mund të keni pritshmëri për punë ose ndonjë angazhim tjetër në lidhje me një pronë që zotëroni. Java do të favorizojë blerjen e një prone pushimi për ata që planifikojnë diçka të tillë.