HOROSKOP

Horoskopi javor 16-22 tetor

Horoskopi javor 16-22 tetor

Dashi

Do të kërkoni mënyra për të rritur të ardhurat, qoftë edhe pak. Duhet t'i kushtoni vëmendje një personi të afërt, i cili do të ketë për të zgjidhur një problem personal, familjar apo shëndetësor. Mos nxitoni të jepni këshilla, të merrni vendime, por së pari jepni mbështetje morale dhe emocionale. Gjatë javës do të monitoroni problemet familjare të dikujt që është i afërmi apo miku juaj. Në dëshirën tuaj për të mësuar diçka ose për të marrë informacione të dobishme për ju, do t'ju duhet të duroni praninë e njerëzve llafazanë dhe të bezdisshëm. Gjatë javës, ngjarjet e papritura do t'ju kënaqin me sukses ose me marrjen e ndonjë blerjeje, përfitimi. Surpriza gjatë javës do të ndodhin edhe në vendin tuaj të punës. Mosmarrëveshjet dhe konfliktet gjatë javës do ju bëjnë të mendoni nëse keni të drejtë në veprimet tuaja, ku e keni gabim dhe çfarë mund të korrigjoni. Nuk do të jetë e lehtë, por nuk është as e pamundur. Çfarëdo telashi që mund të keni këtë javë do të jetë i përkohshëm. Djemtë dhe vajzat do të priren të presin me durim zhvillimin e një ngjarjeje. Do të jeni në gjendje të kontrolloni emocionet tuaja dhe nuk do të nxitoni me veprimet. Disa momente trishtimi dhe zhgënjimi nga javët e mëparshme ju kanë ndihmuar të merrni mësime të rëndësishme. Shmangni komentet për një shok, veprimet e të cilit duken të çuditshme, të rrezikshme, arrogante ose të pafytyra. Gratë do të jenë të fokusuara në çështje të rëndësishme financiare dhe do të kërkojnë vendime serioze. Është e mundur të merrni një vendim të gabuar, edhe nëse ndiqni këshillat e dikujt me më shumë përvojë se ju. Kini kujdes kur merrni oferta në lidhje me paratë. Shpenzimet për fëmijët (për ata prej jush që janë prindër) duhet të merren parasysh me kujdes dhe të shmangen lukset. Burrat do të marrin përgjegjësinë për disa çështje pronësore që lidhen me pronën personale ose familjare. Komoditeti në shtëpi do të jetë gjithashtu detyrë dhe përgjegjësi e juaja, pavarësisht nëse keni dëshirë dhe kohë për të. Gjatë javës do të keni disa takime dhe biseda të rëndësishme, kryesisht me miq ose me persona që i njihni prej kohësh.

Demi

Nuk do të habiteni nga telashet e natyrës financiare apo me dokumentet, pasi tashmë do ta dini se ju ose dikush tjetër keni bërë një gabim, jeni vonuar apo e keni marrë lehtë problemin. Do të përjetoni keqardhje për momentet dhe mundësitë e humbura që do ta kishin bërë jetën tuaj të ndryshme tani. Në punën tuaj do të krijohet një situatë e papritur që do të shkaktojë ndryshime për të cilat nuk jeni gati, ose nuk dëshironi të angazhoheni. Tension më i madh do të lindë me kolegët ose me klientët. Kini kujdes me komentet dhe veprimet tuaja në mënyrë që të mos tërhiqni qëndrime negative nga njerëzit e tjerë ndaj jush. Gjatë kësaj jave, shumë prej jush do të marrin pjesë në një mbledhje që lidhet me një ditëlindje, fejesë apo martesë, përvjetor etj. Gjatë kësaj jave do të keni mundësi të shisni me sukses diçka që nuk mund ta ruani, ose nuk dëshironi ta përdorni. Mirë do jetë të tregoheni të kujdesshëm me transaksionet e karakterit financiar. Gjatë kësaj jave përgatituni për shpenzime të papritura apo urgjente. Shumica e çështjeve familjare gjatë javës do të jenë në dorën tuaj për t'i zgjidhur. Djemtë dhe vajzat do të marrin një mesazh apo informacion që do të krijojë më shumë tension në jetën e tyre personale. Shëndeti juaj është i paqëndrueshëm dhe stresi që do t'i nënshtroheni gjatë këtyre shtatë ditëve do t'ju dëmtojë veçanërisht. Përpiquni gjatë kësaj jave të hiqni dorë nga disa zakone të fëmijërisë dhe të rriteni pak. Burrat janë në rrezik të besojnë një gënjeshtër, ose të përfitojnë nga gënjeshtra e tyre për të arritur qëllimin në një situatë të caktuar. Humbjet gjatë këtyre ditëve do të jenë për shkak të sjelljes suaj joadekuate, ose jo besnike. Mundohuni t'i kaloni këto shtatë ditë me durim dhe besnikëri në sjellje ndaj njerëzve që ju rrethojnë. Gratë do të kenë një javë ku do të kenë mundësi të zhvillohen. Gjatë këtyre shtatë ditëve, gratë mund të udhëtojnë në një distancë të shkurtër ose më të gjatë, për t'u çlodhur, ose për punë.

Binjakët

Gjatë javës do të përballeni me disa prova që lidhen me dokumente të pazgjidhura, pagesa, përmbushje të vonesave të angazhimeve apo lajme të pakëndshme që lidhen me një person që njihni. Kjo do të jetë një kohë e favorshme për çështjet që lidhen me marrjen e disa parave dhe zhvillimin e çdo angazhimi financiar. Gjatë javës, mund të merrni para që lidhen në një farë mënyre me një anëtar të familjes suaj. Shumë prindër do të përjetojnë suksese në lidhje me fëmijët, do të jenë pjesë e eventeve që lidhen me lindjen e një fëmije, ditëlindjen etj. Vendimet e rëndësishme që do të merrni këtë javë do të përcaktojnë zhvillimin e punëve tuaja profesionale dhe të biznesit, deri në fund të vitit. Gjatë këtyre shtatë ditëve do të merrni informacione lidhur me një ngjarje nga e kaluara juaj. Njohjet e reja gjatë këtyre shtatë ditëve do t'ju takojnë me njerëz të rinj dhe interesantë nga të cilët do të keni diçka për të mësuar. Gjatë javës, shumë do të përjetojnë një ngjarje me një të afërm që do të udhëtojë për studime, biznes, vizitë tek të afërmit apo miqtë, etj. Gjatë kësaj periudhe, do t'ju bëjë përshtypje një bisedë në të cilën informacioni i marrë mund t'ju befasojë, të ndryshojë disa nga idetë tuaja për njerëzit që njihni ose për ngjarjet. Djemtë dhe vajzat do të kalojnë disa momente dhe përvoja të vështira emocionale. Do të ndiheni lehtësisht të ofenduar edhe nga një vërejtje ose koment i hedhur rastësisht. Në planin financiar do të jeni më të varur (me shumë mundësi nga prindërit) sesa anasjelltas. Megjithatë, disa prej jush mund të përfshihen në veprime që lidhen me një bursë, një kredi arsimore, duke u angazhuar në ndonjë punë me kohë të pjesshme, etj. Burrat do të jenë të ndjeshëm ndaj ndikimit apo veprimeve manipuluese të njerëzve me të cilët do të komunikojnë gjatë këtyre shtatë ditëve. Do të duhet të flisni për një temë të rëndësishme me një vajzë ose një grua të re. Kjo do të jetë një javë komunikimi dinamik me një gamë të gjerë njerëzish nga distanca të ndryshme. Gratë do t'i nënshtrohen zhvillimit të ngjarjeve të ndryshme dhe do të ndjekin rrugën e tyre. Në mënyrë intuitive do të ndjeni se gjatë kësaj jave do të jetë e rëndësishme të tregoni aftësinë për të pritur, për të qenë të durueshëm dhe për të dëgjuar më shumë këshillat e të tjerëve. Problemet e javëve të mëparshme mund të vazhdojnë t'ju shqetësojnë, veçanërisht nëse ato lidhen me çështjet personale shëndetësore.

Gaforrja

Do të vijnë ngjarje interesante që lidhen me punën apo karrierën tuaj. Mundësi të reja, mundësi për aktivitete etj. Gjatë javës do të keni eksperienca interesante me njerëz që jetojnë ose punojnë në distancë nga ju. Disa prej jush do të jenë të prirur për të bërë një investim ose blerje që do të sjellë përfitim në të ardhmen. Gjatë kësaj jave do të keni mundësi të përmirësoni shëndetin tuaj pas trajtimit të suksesshëm, terapisë ose përmes aktiviteteve sportive (fizike). Do të keni një kohë të favorshme për të zgjidhur një problem të vjetër, ose një marrëdhënie të komplikuar me një person që është jashtë rrethit tuaj të të afërmve. Gjatë kësaj jave do të keni angazhime në lidhje me pronën që zotëroni ju ose familja juaj. Do të duhet të mendoni me shumë kujdes për disa nga veprimet tuaja dhe patjetër të mos nxitoni në zbatimin e tyre. Në përgjithësi, keni një javë të suksesshme dhe produktive përpara jush. Ju do të jeni në gjendje të realizoni idenë tuaj, gjë që do t'ju bëjë krenarë për veprimet ose arritjet. Djemtë dhe vajzat do kenë angazhime serioze me të afërmit që do të ndikojnë në shtëpinë e tyre. Kjo do të jetë një javë e favorshme për t'u zhvendosur në një shtëpi tjetër, ose për të bërë ndryshime në shtëpinë ku jetoni aktualisht. Për sa i përket shëndetit, shmangni stresin dhe kujdesuni më mirë për veten. Një pjesë të madhe të kohës do ta kaloni me miqtë, me të cilët do të diskutoni plane të ndryshme për të ardhmen tuaj. Gratë do të kalojnë situata konflikti, ose sprova të tjera me njerëz nga rrethi i tyre i të afërmve, miqve, kolegëve ose fqinjëve. Nuk do të ketë dramë apo ndarje, por do të keni pak kujtime nga këto përvoja. Do të jetë mirë të ndiqni këshillat, ose të mësoni nga përvoja e dikujt që do t'ju ofrojë ndihmë. Burrat do mendojnë me shumë kujdes për çështjet e tyre materiale dhe pasurore, me të cilat synojnë të angazhohen gjatë javës. Ngjarjet e këtyre shtatë ditëve do t'ju detyrojnë të hiqni dorë nga disa nga planet tuaja që kishit planifikuar të zbatonit në muajt e fundit të vitit. Java mund të mbahet mend me lajme të pakëndshme që lidhen me një mashkull.

Luani

Do të keni eksperienca interesante dhe emocionale lidhur me udhëtimet. Gjatë këtyre shtatë ditëve, do të keni mundësi të prisni të ardhura të mira në buxhetin tuaj personal ose familjar. Burimet kryesore do të jenë puna juaj, biznesi, angazhimet shtesë të përkohshme, ekonomia personale, etj. Gjatë kësaj jave do të përjetoni një surprizë të këndshme lidhur me një bisedë apo propozim, e cila do t'ju japë një shans për të ndryshuar ose zbatuar idenë, planin tuaj. Ju mund të blini një biletë lotarie ose të luani loto këtë javë, kështu që nuk keni nevojë të shpenzoni shumë para. Gjatë kësaj jave, do të jeni të kënaqur me një lëvdatë ose çmim në lidhje me punën ose angazhimin tuaj publik/politik. Shumica prej jush do të angazhohen në përgatitjet për vjeshtën dhe dimrin: veshje, ngrohje, punë në fermë apo kopsht, etj. Shumë do të udhëtojnë në fundjavë për të qenë me të afërmit ose miqtë. Gjatë javës do të keni një bisedë interesante me një person me të cilin do të diskutoni ide interesante për çështje të ndryshme familjare apo profesionale. Gjatë javës, shumë prej jush do të mirëpresin mysafirë në shtëpi, ose do të shkojnë diku për një vizitë. Do të jetë e rëndësishme për ju që të mos izoloheni nga kontaktet sociale gjatë këtyre shtatë ditëve. Djemtë dhe vajzat do të jenë të padurueshëm dhe kryelartë në veprimet e tyre. Kjo shpesh mund të jetë shkaku i debateve ose konflikteve. Shmangni shfaqjen e tekave dhe mos u jepni të tjerëve arsye për t'ju kritikuar për sjelljen tuaj të pahijshme. Miku juaj do të arrijë t'ju befasojë me një vendim që do të ketë një ndikim edhe tek ju. Gratë do të ndjekin me vëmendje lajmet sociale dhe politike nga e gjithë bota. Informacioni që do të merrni nga burime të ndryshme do t'ju ndihmojë të krijoni mendimin tuaj për çështje të caktuara aktuale, si dhe në lidhje me planet tuaja personale ose profesionale. Konfliktet e kësaj jave në shumicën e rasteve do të jenë për shkak të mungesës së mirëkuptimit nga ana e të tjerëve për atë që po bëni, për çfarë jeni të interesuar, ose për atë që do të angazhoheni. Burrat do të kërkojnë stabilitet financiar përmes punës ose marrëveshjeve me njerëz, institucione të tjera. Telashet gjatë këtyre shtatë ditëve do të jenë kryesisht të natyrës shtëpiake.

Virgjëresha

Do të hasni vështirësi në përmbushjen e planit apo angazhimit tuaj në lidhje me një person të dashur. Është e mundur të hasni keqkuptim nga ana e tij (pavarësisht nëse është burrë apo grua), të përplaseni me manifestime kokëfortësie apo një Ego më të madhe. Gjatë javës do të keni kontakte me njerëz interesantë me të cilët do të keni marrëdhënie financiare, biznesi apo të tjera të dobishme. Do të shfaqen komplikime në marrëdhënien tuaj me një person, sjellja ose temperamenti i të cilit mund të shkaktojë një mosmarrëveshje ose konflikt të pakëndshëm. Tensioni në marrëdhënien tuaj familjare (aty ku lind) do të jetë për shkak të përvojave të kaluara dhe çështjeve që nuk janë zgjidhur ende. Kjo do të jetë një javë e pafavorshme për martesë Megjithatë, java mund t'ju kënaqë me një ngjarje të këndshme që lidhet me një fëmijë ose një të ri. Gjatë javës, mund të shpresoni për lajme të mira në lidhje me të afërmit tuaj afër dhe larg. Do të keni mundësinë të negocioni për një pagë më të mirë në punën tuaj, ose produktin që prodhoni. Gjatë javës do të krijohet një situatë e pakëndshme, stresuese, e cila nuk do të jetë e rastësishme. Ruani qetësinë dhe besoni në kuptimin e asaj që ju është dhënë të përjetoni. Djemtë dhe vajzat do të përjetojnë momente paqëndrueshmërie për shkak të ngjarjeve të ndryshme të papritura që mund të krijojnë konfuzion ose pasiguri në jetën e tyre personale ose në shkollë. Në arsim apo në aktivitetin me të cilin jeni angazhuar do të arrini përparim, sukses, por kërkoni mënyra të reja për të treguar se çfarë mund të bëni. Gratë do të angazhohen për dikë që do të ketë nevojë për ndihmë ose mbështetje. Do të keni biseda interesante dhe të dobishme me njerëz që i doni ose i respektoni. Në jetën tuaj personale, mund të sillni gëzim për veten, dhe jo vetëm. Burrat duhet të zgjedhin me kujdes informacionin që do të marrin, pasi do të ketë shumë gënjeshtra gjatë këtyre shtatë ditëve. Mund të zhgënjeheni nga lajmet që lidhen me një person nga mjedisi juaj i ngushtë.

Peshorja

Ju presin shumë ngjarje emocionale si në jetën tuaj personale, ashtu edhe në ato që lidhen me kontaktet tuaja sociale apo profesionale. Shpenzime të papritura do t'ju vijnë këtë javë, të cilat do t'ju kërkojnë të shpenzoni më me mençuri nga buxheti juaj. Gjatë kësaj jave mos lejoni që të lindin mosmarrëveshje apo konflikte që kanë të bëjnë me paratë, sepse në shumicën e rasteve fajin do ta keni ju për këtë. Do t'ju duhet të bëni ndryshime në planet tuaja për këtë javë, të cilat do t'ju mbrojnë nga problemet apo vonesat e padëshiruara. Gjatë këtyre shtatë ditëve, do të përjetoni telashe ose fatkeqësi që lidhen me udhëtimin e një personi që njihni. Do të trishtoheni, ose do të zhgënjeheni nga lajmet që lidhen me një të afërm ose mik, i cili po përjeton vështirësi në jetën e tij personale për shkak të veprimeve dhe vendimeve të pamenduara ose budallaqe. Keqkuptime dhe kontradikta të vogla, por të kapërcyeshme dashurie janë të mundshme. Mundohuni të mos i përkeqësoni këto probleme pasi nuk janë asgjë serioze. Gjatë javës, disa prej jush do të bëhen objekt intrigash apo thashethemesh nga persona që pëlqejnë të argëtohen me gjëra të tilla. Nëse do t'u kushtoni vëmendje atyre, ose do të përqendroheni në gjëra më të rëndësishme në jetën tuaj, do të jetë vendimi juaj. Djemtë dhe vajzat do të jenë të disponuar për argëtime të çuditshme, fëmijërore, lojëra në internet, ose sporte që kanë pasur në fëmijëri. Por tani ju presin detyra dhe aktivitete më serioze. Djemtë mund të shkaktojnë probleme me sjelljen e tyre, gjë që do të krijojë tension në familje. Burrat do kenë plane interesante dhe të realizueshme për këtë javë. Ju mund të kërkoni këshilla ose ndihmë nga një mik ose i afërm i ngushtë. Përpara jush është një javë me ritme të shpejta në të cilën do t'ju duhet të përqendroheni dhe të zhyteni në detyrat dhe përgjegjësitë tuaja. Gratë do ta kenë të vështirë të kënaqin një mashkull që jeton në shtëpinë e tyre. Java do ju ngarkojë me shumë punë dhe me shumë detyra. Është mirë që do të arrini sukses dhe realizim të mirë, por asgjë nuk do të ndodhë pa veprimet tuaja aktive dhe durimin.

Akrepi

Mund të keni një përvojë në lidhje me të rinjtë ose një çift të rinjsh që jetojnë në një distancë prej jush. Është e mundur që këto ngjarje të lidhen me një takim të ardhshëm, ribashkim, fejesë apo martesë, apo një moment tjetër të rëndësishëm në jetën e tyre. Gjatë javës do të hasni vështirësi të papritura ose të pakëndshme. Do të mësoni për një ngjarje apo incident të pakëndshëm që ka ndodhur disa ditë ose javë më parë me një person që njihni. Në nivel personal, do të përjetoni ngjarje të ndryshme që do t'ju tregojnë se duhet të ndryshoni diçka në mënyrën e komunikimit me njerëzit përreth jush. Do t'ju kërkohet të merrni një qasje të arsyeshme për çdo situatë të caktuar. Nuk duhet t'i injoroni dukuri të tilla nëse nuk dëshironi t'i thelloni problemet tuaja. Java paralajmëron njohje të reja me njerëz të ndryshëm, të cilat do të bazohen në interesa dhe qëllime të përbashkëta sociale, politike apo profesionale. Gjatë javës do të keni marrëdhënie të komplikuara me personat që jetojnë në një vendbanim tjetër. Do të prireni të reagoni shpejt dhe emocionalisht ndaj komenteve, vërejtjeve dhe këshillave të tyre. Fati nuk do të tolerojë gënjeshtrat apo tentativat për manipulim. Veprime të tilla do të krijojnë situata shumë të pakëndshme. Gjatë javës do të merrni lajme, ose do të ftoheni në një ngjarje që lidhet me një fëmijë, ose të ri nga rrethi juaj i të afërmve ose miqve. Djemtë dhe vajzat do të kenë shpresa dhe pritshmëri të mëdha për këtë javë. Orari do jetë i mbushur me gjëra të ndryshme që do të jenë të rëndësishme për ju. Do të prisni informacion nga miqtë tuaj lidhur me ngjarje në jetën private të njerëzve për të cilët tregoni interes apo ndjenja të veçanta. Burrat do të kenë më shumë ambicie për të arritur rezultate të rëndësishme në karrierë apo në biznesin me të cilin janë përfshirë. Shumë rrethana do të jenë në anën tuaj, ndaj mbani korrektësinë në veprimet tuaja. Gjatë javës do të bëni plane për të ardhmen tuaj, do të hulumtoni, do të kërkoni, do të mblidhni informacione dhe do të krijoni kontakte të rëndësishme. Gratë do kenë një bisedë serioze me të dashurit. Mund të keni disa vështirësi në komunikim, por më e rëndësishmja, do të arrini qëllimin ose idenë tuaj, propozimi juaj do të mirëkuptohet. Gjatë javës, në familjen tuaj do të vijnë ngjarje interesante, ndonjëherë të papritura.

Shigjetari

Do të përjetoni një situatë të papritur lidhur me lajme të pakëndshme për jetën e një fëmije apo të riu. Gjatë këtyre shtatë ditëve do të fokusoheni në angazhimet urgjente familjare. Java sjell ngjarje të ndryshme që do t'ju kërkojnë të komunikoni aktivisht me të afërmit ose miqtë. Takimet tuaja këtë javë do të jenë për t'ju nxjerrë nga rutina e zakonshme. Do të dëshironi të takoni disa njerëz në rrethin tuaj të miqve që janë pozitivë, ose nga të cilët ka gjithmonë diçka për të mësuar. Në punën tuaj do të mbështeteni tek njerëzit që tashmë i njihni, ose i besoni. Përgjegjësi të reja janë të mundshme. Shqetësimet tuaja këtë javë nuk do të jenë të reja dhe ka shumë të ngjarë të lidhen me shqetësimet tuaja të vjetra, por ende të rëndësishme për të ardhmen tuaj. Djemtë dhe vajzat do të përballen me një realitet të ri të jetës që do t'u tregojë atyre se fëmijëria ka kaluar prej kohësh. Mësoni të mos veproni në mënyrë arbitrare, pasi gabimet, humbjet apo incidentet kryesore këtë javë do të lidhen me një sjellje të tillë. Gjatë këtyre shtatë ditëve, ju mund të bëni diçka praktike dhe të arsyeshme për t'u siguruar që keni mjaftueshëm para xhepi. Gratë do të përjetojnë hezitim për vendimet që duhet të marrin gjatë këtyre shtatë ditëve. Sigurisht që dikush nuk do të jetë i kënaqur me veprimet tuaja, por gjëja më e rëndësishme është që t'i siguroni vetes rehati emocionale dhe mendore. Tensioni më i madh gjatë javës do të lidhet me shpejtësinë më të madhe të zhvillimit të ngjarjeve të rëndësishme në familje dhe në shoqërinë ku jetoni. Burrat do të kalojnë një javë me zhvillim më të ngadaltë të çështjeve të rëndësishme personale ose profesionale. Do të vareni nga shumë njerëz ose nga rrethana të ndryshme, të cilat do të jenë shkak për vonesa të ndryshme, stanjacion në punë, situata të papritura në çështjet tuaja personale apo familjare. Pavarësisht gjithçkaje, java nuk do jetë e keqe për ju dhe janë të mundshme lloj-lloj surprizash të këndshme.

Bricjapi

Do të përballeni me disa situata konflikti në vendin tuaj të punës. Do t'i përjetoni emocionalisht ose do të ndiheni të akuzuar gabimisht për diçka që nuk është e vërtetë. Gjatë javës do të përjetoni ngjarje të ndryshme që lidhen me miqtë tuaj. Ka shumë mundësi që të keni një bisedë të rëndësishme, ose të merrni një ofertë nëpërmjet tyre. Në përgjithësi, kjo javë do të jetë dinamike dhe interesante për ju, veçanërisht nëse keni një jetë sociale më aktive. Gjatë javës do të keni mundësi të takoni njerëz të rinj, të krijoni kontakte të reja profesionale apo biznesi. Gjatë kësaj jave, një takim me një person që jeton në të njëjtin qytet me ju do të jetë i rëndësishëm për ju. Monitoroni zhvillimin e këtyre marrëdhënieve me vëmendje të veçantë. Gjatë kësaj jave do të diskutoni për një udhëtim që do t'ju sjellë emocione të këndshme. Mund të jeni të kënaqur me një letër që do të merrni me postë. Ju do të duhet të bëni shpenzime të paplanifikuara në lidhje me një anëtar të familjes. Gjatë javës, shumë do të marrin pjesë në një festë të një miku ose të afërmi. Djemtë dhe vajzat do të priren të humbin kohën e tyre duke bërë aktivitete të ndryshme, ose duke folur me miqtë. Do të jetë një javë relativisht e lehtë dhe e shkujdesur për ju, me komunikim shumë më dinamik me njerëz nga distanca të ndryshme. Shëndeti: i juaji ose i një personi të dashur do të kërkojë vëmendje ose kujdes. Familja do të jetë gjithashtu një faktor dhe përgjegjësi e rëndësishme për ju këtë javë. Gratë do të jenë emocionale, plot dëshirë për përvoja interesante dhe të këndshme. Kjo do të jetë një javë e rëndësishme për jetën tuaj të dashurisë nëse jeni beqarë. Kini kujdes se çfarë vendimesh merrni. Punët tuaja që lidhen me pronën, riparimet, përmirësimet dhe blerjet e gjërave do të kenë një zhvillim të mirë. Burrat do të ofendohen lehtësisht nga çdo vërejtje apo koment. Ju do të jeni emocionalisht të ndjeshëm ndaj ndikimeve të ndryshme. Shumë gjëra mund të mungojnë pikërisht për shkak të paqëndrueshmërisë suaj emocionale. Çështjet tuaja financiare do zhvillohen normalisht, por kjo nuk ju pengon të tregoheni të kujdesshëm.

Ujori

Gjatë javës do ta drejtoni vëmendjen tek detyrat apo angazhimet e papërfunduara që lidhen me familjen apo të afërmit tuaj. Vështirë se do të mërziteni këtë javë. Ndryshime dhe ngjarje interesante ju presin në jetë, kryesisht në aspektin personal dhe profesional. Mundësi të reja do të shfaqen dhe do të varet nga ju të përfitoni prej tyre. Gjatë javës do të keni nevojë të merrni pjesë në një mbledhje, ose do të përjetoni një ngjarje që do të ketë njëfarë ndikimi në stilin tuaj të jetesës. Ata prej jush që kërkojnë të realizojnë planet dhe qëllimet nëpërmjet dinakërisë ose ndonjë lloj manipulimi do të përjetojnë një situatë të pakëndshme pasi veprimet tuaja do të zbulohen. Një takim apo ngjarje gjatë javës do t'ju rikthejë në një përvojë të kaluar që ka lënë një kujtim të veçantë në jetën tuaj. Është e mundur të planifikoni një takim me një person që nuk e keni parë prej kohësh. Java do të jetë e paparashikueshme përsa i përket eksperiencave tuaja të dashurisë, veçanërisht nëse planifikoni të rregulloni rrënjësisht marrëdhëniet tuaja. Djemtë dhe vajzat do të zhvillojnë disa tema të vjetra nga jeta e tyre që lidhen me arsimin, karrierën apo dashurinë. Mund të përpiqeni të ringjallni diçka, ose të përshpejtoni zhvillimin e disa dëshirave tuaja, por në një masë të madhe kjo do të varet edhe nga aftësitë tuaja financiare. Gjatë kësaj jave tregohuni të kujdesshëm në marrëdhëniet tuaja. Gratë do të priren t'i marrin lehtë disa ngjarje, ose biseda që do të përjetojnë gjatë javës. Vështirë se dikush do t'ju ngarkojë me emocione që nuk dëshironi t'i pranoni ose mendoni se nuk kanë rëndësi për ju. Megjithatë, kjo javë do të lërë një gjurmë të rëndësishme në jetën tuaj, përmes një takimi apo ngjarjeje që mund të ndodhë në shtëpinë tuaj, në vendin ku jetoni apo në botën të cilës i përkisni. Burrat do të duhet të veprojnë me shumë më shumë përgjegjësi, sepse kjo javë do të përcaktojë zhvillimin e punëve dhe angazhimeve që do të jenë të rëndësishme në muajt e ardhshëm. Surprizat gjatë kësaj periudhe shtatëditore për ju do t'ju bëjnë të merrni vendime të reja, të rimendoni disa marrëdhënie ose plane për të ardhmen tuaj.

Peshqit

Do të kënaqeni me lajme apo eksperiencë lidhur me një vajzë të re. Në shumicën e rasteve, kjo do të lidhet me diçka që prisnit ose diçka që ishte planifikuar, organizuar paraprakisht. Një vendim, një veprim apo një takim me një mashkull do të arrijë t'ju befasojë. Gjatë javës do t'ju duhet t'i kushtoni më shumë kohë marrëdhënieve familjare ose dashurisë. Kjo është veçanërisht e vërtetë në rast se doni të zgjidhni keqkuptimet që kanë lindur ditët e fundit. Sa më shpejt t'i merrni gjërat në duart tuaja, aq më mirë për ju. Gjatë kësaj jave do të keni mundësi të zbatoni me sukses planet dhe idetë tuaja dhe në shumicën e rasteve do t'ju duhet të mbështeteni në ndihmën e njerëzve të familjes. Gjatë këtyre shtatë ditëve, do të jetë e nevojshme të merrni një vendim në lidhje me një ofertë që do të merrni gjatë kësaj periudhe kohore. Do të jeni në mënyrë të pazakontë dhe të panevojshme dyshues ndaj njerëzve që duan miqësi me ju. Intuita juaj ka të ngjarë t'ju japë një shenjë të rëndësishme. Gjatë kësaj jave, shumica prej jush do të jenë të kënaqur me të ardhurat në para që do të vijnë nga puna apo angazhimet e tjera profesionale. Kjo do të jetë një javë e favorshme për kujdesin në lidhje me pronën, ekonominë, për të punuar me dokumente që lidhen me pasurinë apo sendet. Vështirësitë e kësaj jave do të lidhen me situata të ndryshme stresuese, kryesisht të lidhura me lajme të pakëndshme për personat që njihni. Gjatë kësaj jave, jini të kujdesshëm në lidhje me premtimet e nxituara për dikë, veçanërisht nëse ato kanë lidhje me punën ose udhëtimin. Djemtë dhe vajzat do të kenë një rast për mbledhje ose përvoja emocionale që lidhen me një sërë njerëzish. Do të jetë një javë interesante e mbushur me ngjarje të hershme. Do të ketë edhe shumë emocione në familjen tuaj, por edhe më shumë detyra që do t'ju presin. Shmangni reagimet emocionale kur duhet të bëni diçka që nuk ju pëlqen, por është detyra juaj. Gratë do të jenë të kënaqura me paratë ose një dokument të natyrës financiare. Ju mund ta përdorni javën për biseda ose takime për të zgjidhur çështjet tuaja me paratë. Gjatë javës, për fat të keq, mund të trishtoheni nga një lajm i pakëndshëm që lidhet me një person që njihni. Zgjidhja e disa problemeve gjatë këtyre shtatë ditëve mund t'ju kushtojë një shpenzim të papritur. Burrat do të preferojnë të komunikojnë kryesisht me njerëz që tashmë i njohin mirë, pavarësisht nëse do të ketë lidhje me punën, çështjet familjare apo interesa të tjera. Shumë do të bëjnë blerje për veten e tyre ose do të befasojnë të dashurit me një dhuratë. Gjatë këtyre shtatë ditëve, shmangni komentet për njerëz të tjerë që mund të interpretohen si thashetheme ose intriga.