HOROSKOP

Horoskopi javor 18-24 korrik

Horoskopi javor 18-24 korrik

Dashi

Tensioni i përditshmërisë do t'ju mobilizojë për të qenë më të saktë në detyrat dhe angazhimet tuaja. Çështjet tuaja familjare do të jenë stresuese si fizikisht ashtu edhe mendërisht, por do të arrini t'i përballoni. Do të përjetoni tension në familjen tuaj lidhur me një ngjarje interesante. Lajmet e pakëndshme që lidhen me një person që njihni do t'ju shqetësojnë emocionalisht. Kjo mund të jetë një arsye për një bisedë ose një takim. Eksperiencat e mira këtë javë do të shoqërohen me marrjen e një përgjigje pozitive për kërkesën tuaj ose me realizimin e dëshirës suaj. Java do jetë interesante për zhvillimin tuaj profesional. Ngjarjet në vendin tuaj të punës do të jenë baza e bisedave dinamike. Do të ketë një mundësi për të zhvilluar një aktivitet të ri ose për të punuar me njerëz të rinj, por në përgjithësi gjithçka do të varet nga ambicia dhe vullneti juaj. Djemtë dhe vajzat do të kalojnë më shumë kohë duke u takuar dhe duke u argëtuar me miqtë. Miqësitë e reja do t'ju lidhin me personalitete mbresëlënëse, por mos u hutoni. Burrat dhe gratë do të kenë punë urgjente me dokumente, do të zhvillojnë biseda të rëndësishme telefonike ose online. Këtë javë, djemtë dhe vajzat do të fokusohen në më shumë aktivitete të përditshme. Mendimet dhe idetë tuaja do të fluturojnë në drejtime të ndryshme, duke kërkuar më të mirën për ju. Do të jetë mirë të merrni parasysh realitetin në shoqërinë ku jetoni dhe të tregoni kujdes maksimal kur merreni me gjëra të reja dhe të panjohura. Burrat do të kenë një javë të mrekullueshme. Gjatë këtyre shtatë ditëve do të keni mundësinë të tregoni se për çfarë jeni të aftë, por disa prej jush mund të shkaktojnë zhgënjim tek të tjerët, me egoizmin, mungesën e dëshirës për kontakte shoqërore apo dembelizmin. Gratë do të kalojnë shumë kohë me fëmijët. Këtë javë do të kërkohet më shumë durim dhe vëmendje për të komunikuar apo për t'u angazhuar në detyra të ndryshme që lidhen me personat e lindur në shenjën e Bricjapit, Virgjëreshës apo Demit. Java sjell eksperienca interesante.

Demi

Mund të dëshironi të zbatoni plane ose ide që nuk do të pranohen nga anëtarët e tjerë të familjes suaj. Arsyet për këtë mund të jenë të ndryshme, por në shumicën e rasteve rezistenca e të afërmve tuaj do të jetë dëshira e tyre për t'ju mbrojtur nga një gabim. Jeta juaj e dashurisë do të jetë e paqëndrueshme, me gjasat e problemeve që lindin ose thellohen nga një person tjetër që ndërhyn në marrëdhënien tuaj. Ka mundësi të zhgënjeheni në jetën tuaj të dashurisë ose të shihni shumë më qartë fytyrën e vërtetë të partnerit. Gjatë javës do të keni më shumë angazhime profesionale apo biznesi, të cilat do t'ju kërkojnë të organizoni më mirë punën tuaj. Do të jetë e nevojshme të vizitoni një institucion, të bëni një bisedë të rëndësishme ose të organizoni një dokument të rëndësishëm. Java do të jetë e favorshme për të kërkuar një punë të re. Nëse keni investuar mjaft përpjekje në një projekt profesional, atëherë këtë javë do të keni mundësi të gëzoni të ardhura të mira, fitime më të larta apo përfitime të tjera financiare. Vetëm atëherë fati mund të jetë në anën tuaj. Djemtë dhe vajzat do të përjetojnë situata interesante në lidhje me ndryshimet për të cilat nuk jeni gati, nuk i prisnit ose që do ta keni të vështirë t'i pranoni. Burrat do të angazhohen në detyra të ndryshme që lidhen me një grua, nënë, motër ose një të afërm tjetër të ngushtë. Burrat nga rrethi juaj i të afërmve ose miqve të ngushtë, të cilët gjithashtu do të kenë nevojë për vëmendjen tuaj ose ndonjë ndihmë specifike, nuk do të kërkojnë më pak vëmendje. Mendoni së pari për veten, pastaj për të tjerët. Gratë do të kenë mundësinë të riorganizojnë planet e tyre personale dhe financiare, duke synuar një trajtim më praktik të burimeve financiare që keni ju ose familja juaj. Është e mundur që të mashtroheni nga këshilla e një miku. Kjo javë do të jetë e favorshme për të krijuar miqësi të reja.

Binjakët

Do e keni të vështirë të keni sukses në çështjet që janë të rëndësishme për ju. Këtë javë do të investoni shumë emocione pozitive në marrëdhënien tuaj të dashurisë dhe do të përpiqeni të jepni më të mirën për zhvillimin harmonik të marrëdhënies tuaj, martesore apo romantike. E kuptoni se tani nuk është koha për të imponuar vullnetin tuaj dhe as për të ushtruar presion ndaj partnerit tuaj për vendime për të cilat ai nuk është gati. Gjatë kësaj jave, çështjet tuaja financiare që lidhen kryesisht me dokumente apo një kontratë do të kenë një zhvillim të favorshëm. Këtë javë do të keni arsye për t'u gëzuar, sepse do të kuptoni që keni lënë pas një periudhë të vështirë të lidhur me një eksperiencë të pakëndshme apo dramë jetësore. Gjatë javës, çdo procedurë mjekësore ose terapi që lidhet me shtatzëninë ose një fëmijë do të ketë zhvillim të mirë. Mund të prisni një ofertë ose informacione të dobishme të natyrës financiare. Shumë do të përjetojnë një surprizë të këndshme. Djemtë dhe vajzat do të duhet të armatosen me më shumë durim këtë javë. Disa veprime të nxituara gjatë këtyre shtatë ditëve jo vetëm që mund t'ju shkaktojnë dështim, por edhe t'ju sjellin humbje. Çdo gabim këtë javë do të përjetohet shumë më emocionalisht dhe me dhimbje dhe do të ndikojë disi në shëndetin ose stabilitetin tuaj mendor. Fakti që gjërat do të jenë më të ngadalta këtë javë, dhe ndonjëherë në një ngërç të gjatë, nuk duhet t'ju shqetësojë apo frikësojë. Pavarësisht moshës, do t'ju duhet të mësoni se gjithçka ndodh kur është koha e duhur për të. Meshkujt do të angazhohen këtë javë në disa aktivitete të përbashkëta me një grua që mund të jetë e afërme, kolege apo e njohura juaj. Në përgjithësi, kini kujdes kur merreni apo punoni me gra këtë javë, pasi jo të gjitha do të jenë të hapura dhe të drejtpërdrejta me ju. Nga ana e saj mund të ketë komente, të cilat nëse ju arrijnë në vesh nuk do t'ju pëlqejnë. Në përgjithësi, java do të gjejë diçka për t'ju befasuar, ose do t'ju vendosë në ndonjë situatë të papritur dhe ndoshta të sikletshme. Gratë do të kenë shumë detyra profesionale, të cilat do të kërkojnë një planifikim të detajuar të gjërave në jetën tuaj të përditshme. Do të ketë punë, si në punë ashtu edhe në shtëpi. Pavarësisht angazhimit dhe ngarkesës suaj më të madhe gjatë këtyre shtatë ditëve, do të gjeni kohë të mjaftueshme për aktivitete të këndshme, relaksim dhe pushim.

Gaforrja

Vëmendjen tuaj do ta tërheqin lajmet që kanë të bëjnë me të rinjtë. Këtë javë do të keni më shumë kontakte apo detyra që lidhen me të rinjtë, pavarësisht nga baza e marrëdhënies suaj: familjarë, miq, profesionistë. Java nuk do jetë e përshtatshme për zgjidhjen e problemeve shtëpiake. Sendet e thyera ose të dëmtuara do të jenë të vështira për t'u riparuar gjatë kësaj periudhe shtatëditore. Mirëpo, një zhvillim të favorshëm mund të kenë bisedat apo veprimet që lidhen me pronat trashëgimore, blerjen e pronës etj. Kjo javë do jetë e favorshme për çështjet tuaja financiare, madje për disa prej jush janë të mundshme para të papritura. Megjithatë do të përballeni edhe me kosto që lidhen me zgjidhjen e problemeve të ndryshme, pagesën e faturave, hipotekave apo kredive. Shumë do të shqetësohen për ngjarjet në jetën e një gruaje që do të bëjë një ndryshim të madh në jetën e saj ose do të jetë në procesin e trajtimit të shpëtimit. Gjatë javës mund të merrni lajme të mira në lidhje me një vajzë, mbesë ose një grua tjetër të re. Djemtë dhe vajzat do të duhet të mësojnë t'i zgjidhin problemet e tyre me një pjekuri më të madhe për moshën e tyre. Arsyeja për këtë do të jetë se shumë, veçanërisht njerëzit në familjen tuaj, do të mbështeten tek ju. Në një pozicion më të vështirë mund të jenë ata që po përpiqen të shpëtojnë nga problemet dhe ia kanë lënë në dorë zgjidhjen të tjerëve. Pavarësisht nga mosha juaj, dashuria gjatë kësaj periudhe do të luajë një efekt të rëndësishëm pozitiv në humorin dhe vetëvlerësimin tuaj. Jini të sinqertë me personin për të cilin keni ndjenja romantike, pavarësisht nga gjendja aktuale e marrëdhënies suaj. Burrat do të përballen me disa shqetësime. Para së gjithash, vëmendje duan për problemet shtëpiake. Gjatë kësaj jave, shmangni dhënien e sendeve personale miqve, veçanërisht nëse ato janë me vlerë sentimentale, të rëndësishme për ju ose janë të shtrenjta. Gratë do të futen lehtësisht në një debat apo konflikt dhe arsyeja kryesore për këtë do të jetë dëshira juaj për të imponuar vullnetin, mendimin tuaj ose për të arritur me çdo kusht diçka që është e rëndësishme për ju gjatë këtyre shtatë ditëve. Një udhëtim mund të bëhet shkak për konflikt. Gjatë javës janë të mundshme edhe mosmarrëveshjet me persona nga larg. Këtë javë, do t'i besoni çdo informacioni që merrni nga njerëzit që mendoni se i njihni mirë.

Luani

Përgatituni për shumë punë, detyra dhe përgjegjësi. Do t'ju kërkohet të jeni më të kujdesshëm në përmbushjen e angazhimeve tuaja profesionale. Mos i injoroni kolegët ose klientët që kanë nevojë për ndihmë, vëmendje dhe më tepër. Një qëndrim i mirë do të jetë i dobishëm për ju. Java sjell përvoja interesante dhe të rëndësishme për të ardhmen tuaj. Ndiqni me kujdes veprimet, bisedën apo sugjerimin që do të merrni nga personat e lindur në shenjën e Peshores, Ujorit apo Binjakëve. Gjatë javës do të keni një njohje të re, ose do të përjetoni një ngjarje të rëndësishme që lidhet me një grua. Gjatë kësaj jave mund të prisni një rrogë, pension, bursë, qira ose një burim tjetër. Çështjet tuaja financiare do zhvillohen për mirë, por mos bëni blerje dhe shpenzime të nxituara. Problemet e kësaj jave do të lidhen kryesisht me gabimet ose lëshimet tuaja të së kaluarës, të cilat janë shumë vonë për t'i korrigjuar. Djemtë dhe vajzat do të përqendrohen shumë më me zell dhe përgjegjësi në burimet e tyre financiare, mënyrat për të siguruar fonde personale dhe përmirësimin e tyre, nëpërmjet punës së paguar më mirë ose angazhimit në punë shtesë. Këtë javë mund të prisni të përfshiheni në hartimin e një dokumenti apo kontrate, e cila në disa raste mund të lidhet me interesat tuaja financiare. Java do të mbahet mend me një njohje të re, përvojë ose ngjarje tjetër emocionale që lidhet me një person të lindur nën shenjën e Dashit, Shigjetarit ose Luanit. Disa prej jush po përballen me ngjarje apo vendime të rëndësishme që lidhen me jetën tuaj emocionale. Gratë do të priren të shfaqin një tipar të pakëndshëm të karakterit të tyre në një konflikt brenda familjes, ose në punë. Do të ndërveproni me njerëz të personaliteteve, sjelljeve apo mentaliteteve të ndryshme, gjë që do t'ju kërkojë të tregoni aftësi për të qenë diplomatë, me takt dhe tolerantë.

Virgjëresha

Ngjarjet do t'ju kërkojnë të kujdeseni më seriozisht për familjen tuaj. Këtë javë do të ketë shqetësime shëndetësore ose probleme të tjera serioze me një të afërm, pavarësisht nëse jetoni nën një çati ose jetoni të ndarë. Planet tuaja familjare do të zhvillohen ngadalë, me nevojën për të kapërcyer pengesa të ndryshme. Në asnjë rrethanë nuk duhet të nënvlerësoni apo neglizhoni përgjegjësitë që keni për të dashurit tuaj. Do të jetë mirë të rivlerësoni planet tuaja për të ardhmen e afërt. Jini më realistë për atë që mund të bëni dhe çfarë nuk mund të bëni. Në punën tuaj do të përjetoni emocione negative në lidhje me klientët apo personat që do t'ju vizitojnë, si përfaqësues të institucioneve të ndryshme, autoriteteve tatimore, kontrolluese e të tjerë. Nëse jeni në procesin e kërkimit të një pune të re, do ta keni të vështirë të gjeni një që plotëson kërkesat tuaja. Kjo javë do të jetë e favorshme për gjithçka që lidhet me udhëtimet. Nëse jeni duke pritur një lajm ose një dokument të rëndësishëm, pritshmëritë tuaja do të realizohen patjetër. Këtë javë mund të merrni një ftesë për të udhëtuar. Gjatë kësaj jave mund të futeni në një debat dhe konflikt të pakëndshëm me një djalë apo një të ri, ku duhet të jeni shumë të kujdesshëm që të mos hyni në ndonjë sherr verbal apo fizik. Gjatë këtyre shtatë ditëve, vlerësoni me kujdes veprimet tuaja, mos provokoni me fjalë apo veprime durimin e njerëzve që ju rrethojnë, veçanërisht nëse ata janë prindërit ose të afërmit tuaj. Meshkujt do ta kalojnë këtë javë me një humor më pozitiv. Do të prisni të zbatoni me sukses disa nga planet tuaja. Gjatë këtyre shtatë ditëve mund të keni një pritshmëri për të përmbushur një marrëveshje ose premtim me një person të lindur në shenjën e Peshores, Ujorit ose Binjakëve. Java sjell nevojën për ndryshime më të vogla apo më të mëdha në punën, familjen apo planet tuaja. Gratë do të kenë përgjegjësi ose angazhime të ndryshme ndaj grave të tjera, me shumë mundësi nga familja ose të afërmit tuaj. Një ditëlindje, dita e emrit, përvjetori ose një ngjarje tjetër e rëndësishme në jetën e një gruaje mund të jetë një rast për t`u mbledhur. Këtë javë, disa prej jush do të përjetojnë një ndarje të jetës nga një grua, me shumë mundësi nga rrethi i miqve, kolegëve, fqinjëve apo të njohurve.

Peshorja

Java do të ketë mundësi të reja premtuese për zhvillimin tuaj si person apo si profesionist. Shfrytëzoni sa më shumë shanset e përditshme që do t'ju japë jeta gjatë këtyre shtatë ditëve, sepse një kohë kaq e favorshme nuk ju jepet shpesh. Gjatë javës mund të përqendroheni në çështje të ndryshme financiare, të shfrytëzoni rrethanat e favorshme për të kërkuar dhe gjetur mundësi për të ardhura më të mira apo të përhershme. Kjo do të jetë një kohë e mirë për angazhime në lidhje me dokumentet financiare apo kontratat. Gjatë këtyre shtatë ditëve do të dëshironi të bëni më shumë punë në shtëpi. Do të përpiqeni me veprimet tuaja për t'ia bërë jetën të dashurve tuaj më të rehatshme dhe të këndshme. Mos u ktheni në të kaluarën tuaj dhe mos kujtoni gabimet e së kaluarës. Jini më bujarë ose më të shkathët. Djemtë dhe vajzat do të duhet të jenë më dyshues ndaj ofertave joshëse, pavarësisht se nga kush vijnë apo me çfarë kanë lidhje. Shmangni vëmendjen ndaj komenteve për jetën e miqve, shokëve të klasës ose bashkëmoshatarëve tuaj. E vërteta mund të jetë krejt ndryshe. Gjatë kësaj jave tregohuni të kujdesshëm me njohjet e reja. Mos u zbuloni të huajve gjëra personale që lidhen me jetën tuaj, familjen, shtëpinë dhe të tjerët. Marrëdhënia juaj me personat e lindur në shenjën e Bricjapit, Demit ose Virgjëreshës do të kalojë disa prova. Burrat do të kuptojnë se sa rol të rëndësishëm luan faktori i dashurisë në jetën e tyre. Këtë javë do të keni nevojë për mbështetje emocionale dhe stabilitet. Mund të merrni një vendim të rëndësishëm për një grua me të cilën jetoni, por që nuk jeni ende të martuar. Kjo javë do të kërkojë shumë sens të përbashkët në çdo veprim të rëndësishëm. Shmangni rreziqet dhe veprimet arrogante. Gratë do të luftojnë me dyshimet e tyre, pendesën ose emocionet e tjera negative. Ngjarjet e papritura këtë javë do të testojnë aftësinë tuaj për të reaguar ndaj rrethanave të pazakonta, ose kur keni nevojë të merrni vendime të shpejta. Në planin financiar java premton të jetë bujare me ju, por sigurisht jo me ata që presin që paratë të bien nga qielli.

Akrepi

Ju presin emocione të ndryshme që lidhen me marrëdhënien tuaj romantike apo miqësitë. Gjatë këtyre shtatë ditëve do të keni dëshirë për eksperienca të veçanta me partnerin tuaj romantik. Kjo javë sjell lajme të mira për ju ose do t'ju japë mundësi të reja të natyrës financiare. Ndoshta gjatë këtyre shtatë ditëve do të përjetoni një ngjarje të rëndësishme që lidhet me prindërit ose të afërmit më të mëdhenj. Kjo do të jetë një kohë e mirë për çështje gjyqësore ose juridike të natyrës pronësore ose familjare. Shumë do të fitojnë një trashëgimi ose të fitojnë të drejta mbi një lloj prone. Kjo do të jetë një javë e favorshme për të shkuar në një shtëpi të re. Konfliktet këtë javë do jenë kryesisht me persona që kanë probleme në jetën e tyre. Megjithatë, ata nuk janë të gatshëm të kërkojnë ose të marrin ndihmë ose këshilla nga ju. Veprimet e tyre mund të shkaktojnë probleme të reja, të padëshiruara. Ju nuk duhet të përpiqeni të kontrolloni fatin e tyre. Disa përvoja këtë javë do të përcaktojnë ndryshimet e ardhshme në jetën tuaj. Janë të mundshme angazhime serioze që lidhen me burrin/gruan, vëllain/motrën, babanë/nënën, djalin/bijën etj. Djemtë dhe vajzat do të kenë një javë të mirë për të udhëtuar, por kini kujdes me kë udhëtoni, çfarë lloj transporti përdorni dhe nëse keni para të mjaftueshme për të siguruar një qëndrim të qetë atje ku shkoni. Njohjet tuaja të reja me njerëz që jetojnë pak larg jush mund të jenë interesante në fillim, por kjo nuk do të thotë që duhet t'u besoni atyre dhe të jeni të shkujdesur. Gjatë kësaj jave mund të komunikoni ose të bëni disa plane me një person të lindur në shenjën e Virgjëreshës, Bricjapit ose Demit, i cili është aktualisht në udhëtim. Burrat do të kenë përgjegjësi të mjaftueshme familjare për të planifikuar gjëra të tjera për të cilat mund të mos kenë kohë ose burime të mjaftueshme. Këtë javë do të përfshiheni në biseda apo veprime më serioze që lidhen me aktivitete të ndryshme administrative, bankare apo financiare. Gratë do ta nisin javën me një listë të plotë detyrash për të cilat shpresojnë të gjejnë kohë dhe t'i kryejnë ashtu siç pritej. Ju mund të kërkoni ose të merrni ndihmë nga një person i lindur në shenjën e Gaforres, Peshqve ose Akrepit. Këtë javë do të dëshironi të takoheni dhe të argëtoheni më shumë me miqtë me të cilët keni shumë tema të përbashkëta bisede dhe që do t'ju ndihmojnë të largoni stresin e përditshëm.

Shigjetari

Do të përjetoni ngjarje në të cilat do të investoni shpresa dhe pritshmëri të mëdha. Këtë javë do të ketë tension në lidhje me një të afërm, me shumë gjasa me dikë që jeton jashtë shtëpisë tuaj. Situata mund të zhvillohet në mënyrë shumë të pakëndshme dhe ndërhyrja juaj mund të jetë joefektive. Kjo javë do të jetë e mrekullueshme për të ndihmuar një grua në një kohë të vështirë. Gjatë këtyre shtatë ditëve, ankthi mund të shkaktojë lajme të pakëndshme që lidhen me një mashkull. Zhvillimi i favorshëm i kësaj situate nuk ka ardhur ende. Për përfaqësuesit e pamartuar të shenjës, java parashikon një dashuri të re. Prisni lajme interesante gjatë javës, të cilat do të jenë të rëndësishme jo vetëm për ju, por edhe për njerëzit e tjerë rreth jush. Gjatë javës mund të përjetoni një situatë që lidhet me një dashuri të vjetër ose një martesë të mëparshme. Djemtë dhe vajzat do të kalojnë një javë në të cilën çdo rrezik apo veprim i pamatur mund t'ju vendosë jo vetëm në një situatë të pakëndshme, por edhe të lërë pas pasoja të pakëndshme. Kjo është një javë në të cilën do të shihni se realitetet e jetës janë shumë të ndryshme nga ato që shikoni në filma ose lexoni në libra. Ndonjëherë këto realitete sjellin dhimbje, trishtim, frikë dhe në çdo rast ndonjë mësim jete. Këtë javë mund të merrni lajme të këqija për një vajzë apo grua që njihni personalisht. Burrat do të fokusohen në stabilizimin e buxheteve të tyre personale ose familjare duke kërkuar burime më të qëndrueshme ose më të mira të ardhurash. Gjatë kësaj jave mund të angazhoheni për disa punë shtesë për të cilat do të paguheni mirë. Problemet gjatë javës mund të lindin rreth shpenzimeve të paparashikuara, probleme të papritura me dokumente ose marrëdhënie kontraktuale që ju ose dikush tjetër i keni prishur. Një person i lindur në shenjën e Peshores, Ujorit ose Binjakëve do t'ju japë një arsye për ta kujtuar këtë javë me një përvojë të veçantë ose emocionale. Gratë do të përpiqen të tregohen të mira në punën e tyre, të aplikojnë për një pozicion më të mirë ose të kërkojnë një ngjarje tjetër profesionale më premtuese. Është e mundur të shkoni në ndonjë institucion, ku duhet të bëni disa punë me dokumente, pagesa. Kujdes kur flisni!

Bricjapi

Do të keni një bisedë të vështirë me një grua. Java mund t'ju kërkojë të përfshiheni në zgjidhjen e çështjeve pronësore që lidhen me një të afërm. Gjatë javës do të lindin situata të ndryshme stresuese, por ato do të kalojnë shpejt. Takimet dhe mbledhjet e kësaj jave do të planifikohen prej kohësh dhe vështirë se do të ketë surpriza. Kujdes nga njerëzit e rremë ose ata që kanë ndonjë qëllim tjetër. Dështimet apo zhgënjimet në jetën tuaj këtë javë do të jenë kryesisht për shkak të karakterit dhe mentalitetit tuaj. Gjatë këtyre shtatë ditëve, shumë do të presin të marrin një përgjigje konkrete për një propozim. Mund t'ju duhet të angazhoheni për një kontratë, dokument financiar ose bankar, etj. Djemtë dhe vajzat do të ndjekin me interes ngjarje të ndryshme, lajme dhe informacione që do të marrin rreth tyre. Kjo do të kërkojë një komunikim më dinamik me miqtë, bashkëmoshatarët, shokët e klasës ose kolegët. Disa prej jush do të duhet të shkojnë në një institucion për një dokument ose ndonjë formalitet tjetër. Djemtë do të jenë në një pozicion më të mirë për veprim aktiv, nga i cili do të presin rezultate reale brenda këtij muaji. Burrat do të kenë mjaftueshëm detyra që lidhen me shtëpinë ose pronën që zotërojnë, ndaj shmangni përfshirjen në gjëra të tjera për të cilat në një moment mund të mos keni kohë të mjaftueshme. Shumë ngjarje të rëndësishme janë përpara jush gjatë këtyre shtatë ditëve, të cilat mund t'ju bëjnë të merrni vendime të rëndësishme, të bëni ndryshime që nuk i keni planifikuar më parë. Gratë mund të udhëtojnë këtë javë, të komunikojnë në mënyrë më dinamike me njerëz nga distanca të ndryshme, të bëjnë njohje të reja dhe të mbledhin informacion. Gjatë kësaj jave, jini të hapur për gjithçka dhe për të gjithë, por me mençuri dhe arsye. Jeta ju sjell shumë të mira këtë javë, por jo për ata që janë joserioz, të pamatur, lakmitarë ose egoistë.

Ujori

Takime apo vizita të ndryshme do t'ju rëndojnë në një mënyrë apo në një tjetër. Gjatë javës do të përjetoni stres ose panik lidhur me një ngjarje në jetën e një gruaje. Në përgjithësi, kjo javë do t'ju kërkojë t'i kushtoni më shumë vëmendje çështjeve tuaja financiare. Mos prisni të ardhura të mëdha, mos shpenzoni paraprakisht më shumë sesa mund të përballoni. Java do të mbështesë përpjekjet tuaja në lidhje me ndryshimet aktuale ose të ardhshme. Kjo do të jetë një kohë e mirë për veprime ligjore ose gjyqësore. Një propozim që do të merrni këtë javë do të jetë fillimi i një ndryshimi në jetën tuaj që do të ndodhë në të ardhmen e afërt. Gjatë javës mund të shijoni lajme në lidhje me amësinë e ardhshme, lindjen e një fëmije, përvoja të gëzueshme në jetën e njerëzve të dashur. Gjatë javës, kujdes nga mashtrimet, manipulimet dhe çdo veprim apo intrigë në prapaskenë. Djemtë dhe vajzat do të duhet t'i shikojnë më seriozisht ngjarjet e kësaj jave dhe angazhimet që duhet të bëjnë. Kjo nuk është një kohë për argëtim dhe një qëndrim joserioz ndaj jetës, përkundrazi. Mund të ndikoheni nga fjalët ose idetë e bashkëmoshatarëve, miqve ose kolegëve tuaj, por merrni parasysh aftësitë tuaja dhe veçanërisht burimet financiare. Meshkujt do të duhet të pajtohen me disa dështime apo humbje këtë javë. Shumë gjëra ndryshojnë në botën përreth jush, dhe ato në mënyrë të pashmangshme ndikojnë tek ju dhe çdo person në një mënyrë ose në një tjetër. Gjatë javës do t'ju duhet të ndihmoni një mik ose të kërkoni ndihmë nga një mik. Nuk përjashtohen njohjet e reja me persona që do të takoni në punë apo në situata të tjera të përditshme. Gratë do të jenë emocionale dhe të dashura këtë javë, do të duan të pëlqehen, do të marrin komplimente ose dhurata dhe në përgjithësi do të ndihen të veçanta. Në përgjithësi, java do të mbahet mend me ngjarje të ndryshme të papritura, takime apo biseda që do të sjellin ndryshime në jetën tuaj.

Peshqit

Do të përfshiheni në ngjarje emocionale në jetën e miqve, apo kolegëve. Ata janë gati të përjetojnë momente të veçanta, por ndoshta edhe të vështira. Ju do jeni aty për ta. Gjatë javës, një njohje ose miqësi e re do t'ju ngarkojë me emocione pozitive. Në planin financiar java do jetë e rëndësishme sepse do ketë nevojë për vendime apo veprime konkrete. Ndonjëherë kjo mund t'ju kushtojë tension nervor, por shmangni pesimizmin. Gjatë javës, shmangni nervozizmin dhe mos u frikësoni kur nuk mund të gjeni një zgjidhje të shpejtë ose adekuate për problemin tuaj. Momentet stresuese të kësaj jave synojnë të testojnë forcën e shpirtit tuaj për të përballuar situata të pazakonta. Ka mundësi që lajme të pakëndshme që lidhen me një person që njihni të jenë pjesë e këtyre sprovave. Eksperiencat e mira për ju këtë javë do të lidhen me një blerje të re, zgjidhjen e një problemi pronash, apo gjëra të tjera materiale. Një udhëtim surprizë gjatë javës mund të jetë pjesë e emocioneve pozitive që fati do t'ju japë gjatë këtyre shtatë ditëve. Është i mundur kontakti i papritur me një person nga larg. Jeta juaj e dashurisë do të zhvillohet sipas pritshmërive tuaja. Mos lejoni që ndjenjat e partnerit tuaj të manipulohen. Djemtë dhe vajzat do të jenë subjekt i një humori që do të varet nga burimet financiare gjatë këtyre shtatë ditëve. Ata që janë më ambicioz, ndoshta tashmë janë të angazhuar në ndonjë punë nga e cila fitojnë të ardhura relativisht të mira. Por do të ketë nga ata që do të mbështeten në ndihmën financiare të prindërve dhe kjo javë është zhgënjyese për ta. Përpjekjet për të mashtruar veten ose dikë tjetër do të përfundojnë në diçka të pakëndshme. Kini kujdes se si i arrini qëllimet tuaja, sepse këtë javë çdo veprim negativ nga ana juaj do të marrë kundërveprimin e duhur. Disa nga dështimet që ka të ngjarë të përjetoni këtë javë do të jenë për shkak të këtij konfuzioni në veprimet tuaja dhe mungesës së organizimit. Përsa i përket dashurisë, kjo javë do të vërë në provë marrëdhëniet emocionale më të brishta që mund të mbijetojnë, por në shumicën e rasteve do të përfundojnë përgjithmonë. Java parashikon një udhëtim që në shumicën e rasteve do të përfshijë njerëz nga rrethi juaj familjar. Gratë do të kalojnë sprovat e tyre personale që lidhen me emocione të ndryshme.