HOROSKOP

Horoskopi javor 18-24 prill

Horoskopi javor 18-24 prill

Dashi

Do të habiteni nga dëshira e dikujt për t'ju takuar ose për t'ju vizituar në shtëpi. Do të duhet të vendosni vetë nëse kjo është e mundur dhe nëse është një ide e mirë. Nëse jeni të përfshirë në një padi ose çështje ligjore, java sjell ndryshime të papritura në lidhje me zhvillimin e saj. Këtë javë do t'ju kërkohet të jeni më praktik në trajtimin e burimeve financiare që keni në dispozicion dhe të shmangni çdo rrezik që lidhet me paratë. Nëse është e nevojshme, shtyni blerjet më të shtrenjta për një kohë më të favorshme. Kjo javë do të ketë diçka për t'ju bërë të lumtur dhe në shumicën e rasteve ngjarjet e mira do të kenë të bëjnë me jetën tuaj personale. Nëse lindin probleme shtëpiake gjatë këtyre shtatë ditëve, do të gjeni një zgjidhje të shpejtë për to. Kjo është një javë e favorshme për t'u kujdesur për një pronë jashtë qytetit tuaj. Djemtë dhe vajzat do të kërkojnë burime të mundshme të të ardhurave, qofshin ato të lidhura me ndonjë punë të përhershme apo me kohë të pjesshme. Kjo do të jetë një javë e rëndësishme për ata që duhet të hartojnë disa dokumente ose marrëdhënie kontraktuale. Zhvillimi i ngadaltë i ngjarjeve kryesore të kësaj jave nuk duhet t'ju bëjë nervoz apo të keni frikë se gjërat nuk do të funksionojnë. Pranoni që ndonjëherë ngjarjet janë të ngadalta, sepse suksesi i tyre varet nga faktorë të tjerë jashtë kontrollit tuaj. Kjo javë paralajmëron përvoja të ndryshme romantike, flirte, dashuri të papritura dhe më tepër. Meshkujt do të kenë shumë punë për të bërë dhe do të duhet t'i kalojnë këto shtatë ditë me përgjegjësi në çdo detyrë apo angazhim. Angazhimi juaj në vendin e punës do të jetë i madh. Riparime të vogla por urgjente ose ndryshime në mjedisin e shtëpisë tuaj ka të ngjarë të ndodhin. Këtë javë do të keni një eksperiencë interesante, ose të veçantë me një vajzë apo grua të re. Gratë do të kenë përvoja të ndryshme në lidhje me udhëtimet, planet apo njerëzit nga distanca të ndryshme. Një lëvizje apo komunikim kaq dinamik në jetën tuaj do të ketë një efekt të këndshëm mbi ju.

Demi

Gjatë javës do të ketë një konflikt të pakëndshëm. Përpiquni të jeni më tolerantë dhe kuptues ndaj fjalëve të njerëzve që ju rrethojnë dhe shmangni fjalët që e dini se mund të lëndojnë të dashurit tuaj. Gjatë javës, shumë prej jush do të jenë të prirur për të shpenzuar më shumë ose në mënyrë të pamatur, gjë që do të krijojë tension me pjesën tjetër të familjes (nëse nuk jetoni vetëm). Në përgjithësi, java do të favorizojë jetën tuaj të dashurisë dhe zhvillimin e çështjeve financiare, duke krijuar mundësi të reja për shumë prej jush për të punuar ose për të fituar të ardhura shtesë në këtë kohë të pazakontë. Gjithçka do të varet, natyrisht, nga aftësia juaj për të marrë vendimet e duhura dhe për të vepruar me mençuri, jo të nxitur nga tekat e çastit apo përfitimet. Djemtë dhe vajzat do të duan të rijetojnë disa gjëra nga fëmijëria e tyre, por realitetet për fat të keq janë të ndryshme. Ju mund të keni nevojë të komunikoni, ose të punoni me njerëz më të rinj se ju. Kjo javë do të favorizojë udhëtimet në raste të ndryshme dhe në distanca të ndryshme. Ju mund të mendoni ose planifikoni një udhëtim të ardhshëm me miqtë. Meshkujt do ta ndiejnë që në ditët e para të javës rëndësinë e saj dhe nevojën për të treguar një sjellje më serioze dhe të përgjegjshme. Kjo do të jetë një kohë jo vetëm për të përfunduar detyrat dhe angazhimet që tashmë kanë filluar, por edhe për të përfunduar një fazë të jetës suaj. Ka gjëra që duhet të kishin mbetur në të kaluarën tuaj shumë kohë më parë: kujtimet, njerëzit, shpresat apo ëndrrat, e kështu me radhë. Kjo javë do të jetë e dobishme për të komunikuar me personat e lindur në shenjën e Binjakëve, Peshores apo Ujorit, të cilët mund të jetojnë në distancë nga ju. Vështirësitë në familje ose me njerëz nga rrethi juaj i të afërmve do të lindin më së shumti me përfaqësuesit e shenjave të Demit, Bricjapit ose Virgjëreshës. Kjo do të jetë një javë e favorshme për veprime të ndryshme, të rëndësishme për interesat dhe planet tuaja pronësore.

Binjakët

Do të kërkoni shpjegime për veprimet e një gruaje që përpiqet të arrijë diçka përmes gënjeshtrës, mashtrimit dhe manipulimit. Zhgënjimi që do të përjetoni do të jetë i madh, por në të njëjtën kohë do të përpiqeni të kuptoni motivet e veprimeve të saj. Gjatë kësaj jave do të ndiqni me interes lajmet apo ngjarjet që lidhen me një ngjarje të rëndësishme familjare, si fejesa, dasma, shtatzënia apo lindja e fëmijëve. Disa mund të gjejnë guximin t'i propozojnë partnerit të tyre këtë javë. Kujdes nga marrëveshjet e parave me personat e lindur nën shenjën e Demit, Bricjapit ose Virgjëreshës. Gjatë javës do të jetë e rëndësishme të tregoheni të kujdesshëm dhe të mos lejoni konflikte në shtëpinë tuaj, të cilat mund të kenë një zhvillim shumë të pakëndshëm. Jeni gati të përjetoni diçka që do të lërë një gjurmë të fortë në jetën tuaj. Në shumë mënyra, kjo mund të jetë një javë progresi për ju, e cila do të përcaktohet nga aftësia juaj për të kapur dhe për të përfituar nga shanset që ju jep jeta. Meshkujt do kenë një javë interesante, sepse me më shumë liri dhe lehtësi do të mund të lëvizin idetë dhe planet e tyre për këtë periudhë kohore. Komunikimi me personat e lindur në shenjën e Peshores, Ujorit apo Binjakëve mund t'ju japë një dozë të re optimizmi për të ardhmen tuaj. Java do të mbahet mend për një zhvillim të shpejtë të ngjarjeve. Gratë do të duhet të ndryshojnë disa gjëra në jetën e tyre, si mënyra e komunikimit, mënyra e punës ose planet e tyre për të ardhmen e afërt. Gjatë javës, një çështje më e rëndësishme do të diskutohet me një të afërm, i cili mund të jetë babai, bashkëshorti ose djali juaj.

Gaforrja

Do të përjetoni ngjarje të papritura ose të pakëndshme në punën tuaj. Ato mund të lidhen me një koleg ose me një klient. Do të ketë më shumë pasiguri dhe paqëndrueshmëri në punën e atyre që janë mbi 35 vjeç. Këtë javë do të shqetësoheni dhe do të shikoni me shqetësim zhvillimin e një problemi serioz në jetën e një gruaje. Mund të lidhet me shëndetin e saj, problemet në punë apo jetën personale. Tensioni këtë javë do të jetë më i madh, me një efekt të pakëndshëm në humorin tuaj ose duke krijuar ankth për të ardhmen. Një lajm i papritur ose një ngjarje do t'ju rikthejë optimizmin dhe shpresën se ajo që po përjetoni në këtë moment do të jetë e përkohshme dhe së shpejti do të vijnë kohë më të mira. Në një konflikt do të zbuloni gjëra që kanë qenë të paqarta apo sekrete deri tani. Këtë javë do të mendoni shumë më seriozisht për çështjet tuaja familjare. Disa prej jush do t'i rishikojnë seriozisht planet për martesë, fejesë apo dasmë. Djemtë dhe vajzat do të duhet të përgatiten për një javë krizash apo komplikimesh, si në familje ashtu edhe në shkollë/punë, në marrëdhënie miqësore. Ndonjëherë do ta keni të vështirë të besoni një lajm të keq. Jini shumë të kujdesshëm për atë që ndani me njerëzit që janë jashtë familjes suaj. Jo të gjithë do ta shijojnë suksesin tuaj ose jo të gjithë do t'i vlerësojnë idetë tuaja. Gjatë javës është e mundur të vjedhin jo vetëm sendet tuaja personale, por edhe idenë apo planin tuaj për të ardhmen. Meshkujt do kenë raste për gëzime të vogla në jetën e tyre personale dhe familjare. Arsyeja për gëzim mund të jetë lindja e një fëmije ose suksesi i lidhur me fëmijën tuaj të rritur. Java do të jetë shumë dinamike për sa i përket komunikimit, si për bisedat telefonike ashtu edhe për shkëmbimin e mesazheve apo emaileve, përfshirë edhe rrjetet sociale. Kujdesi për pronën që zotëroni do të kërkojë shumë më tepër energji dhe kohë. Pritshmëritë tuaja për këtë javë duhet të jenë shumë të thjeshta, pa barrën e ndonjë ngjarjeje apo emocioni të veçantë, në mënyrë që të mos keni nevojë të përjetoni zhgënjim.

Luani

Do t'ju duhet të merrni vendime të rëndësishme dhe të përshtateni me ndryshime të rëndësishme, të cilat nga njëra anë do të jenë të mira, por nga ana tjetër do t'ju kërkojnë të ndani ose të braktisni planet tuaja. Gjatë javës do të mësoni lajme të këqija në lidhje me një person me të cilin keni qenë armiq në të kaluarën. Do t'ju duhet të kaloni disa situata stresuese që vështirë se do t'ju habisin. Qëllimi i tyre është t'ju inkurajojnë të merrni vendime shumë më të forta. Të kuptuarit e faktit që jeta juaj nuk mund të vazhdojë siç ka ndodhur deri më tani, do të jetë një përfitim i madh për ju. Gjërat e mira këtë javë do të kenë të bëjnë me paratë, zgjidhjen e një kontrate të rëndësishme apo një dokumenti financiar. Java do t'ju provokojë mendime ose veprime që lidhen me punën nga shtëpia, biznesin në internet, ndërtimin e një biznesi në fermën që zotëroni dhe ide të tjera të ngjashme. Shumë do të jenë të lumtur me paratë që do të marrin nga një grua. Mund të keni shqetësime shtëpiake ose të keni probleme në shtëpi. Në përgjithësi, java do të mbahet mend me disa vështirësi në familjen tuaj. Gjatë këtyre shtatë ditëve mund të bëni një udhëtim të shkurtër me miqtë tuaj. Java sjell ndryshime në jetën tuaj emocionale. Meshkujt do kenë arsye të gëzohen me fëmijët e tyre. Ju mund të keni një vizitë nga dikush që do të vijë nga një qytet tjetër ose nga një distancë më e madhe. Java sjell një ndryshim të papritur, i cili në disa raste mund të shoqërohet me lajme të këqija për dikë që njihni personalisht. Gratë duhet të jenë të kujdesshme kur udhëtojnë këtë javë, pasi udhëtimi sjell disa rreziqe, zhgënjime ose situata të tjera të papritura, të pakëndshme. Do të ketë një ndryshim rreth një takimi apo vizite që keni planifikuar paraprakisht. Do të diskutoni me të afërmit ose miqtë për një përvojë të pakëndshme që lidhet me një burrë që jeton në një distancë të shkurtër nga ju. Gjatë javës do të keni arsye të prisni me padurim një takim apo mbledhje me miqtë.

Virgjëresha

Do t'ju duhet të planifikoni me shumë kujdes prioritetet tuaja, në mënyrë që të mos bini në një situatë ku do t'ju duhet të merrni vendime të vështira ose të pajtoheni me ndonjë dështim. Vlerësoni me kujdes informacionin apo bisedat që do të bëni me përfaqësuesit e shenjave të tokës për të shmangur manipulimet apo truket e ndryshme. Këtë javë do të keni detyra që lidhen me dokumentet financiare apo ato që kanë të bëjnë me pasurinë e familjes suaj. Nuk ka gjasa që të ketë ndonjë vështirësi apo rrethana të papritura rreth angazhimeve tuaja. Gjatë javës do ta keni të vështirë të komunikoni me meshkuj. Djemtë dhe vajzat do të kalojnë një javë në të cilën do të humbin lehtësisht pjesën më të madhe të kohës në takime dhe argëtime me miqtë. Për disa prej jush, java sjell një ngjarje ose mbledhje të rëndësishme në shtëpinë tuaj ose në shtëpinë e një të afërmi. Vështirë se do ta mbani mend këtë javë me ndonjë ngjarje të rëndësishme, madje sukseset e mëdha do të jenë të paarritshme gjatë kësaj periudhe shtatëditore. Do të jetë më e rëndësishme të mos bini në depresion, të mos lejoni mendimet depresive t`ju pushtojnë. Burrat me më shumë përpjekje dhe shumë më tepër punë do të mund të arrijnë diçka reale gjatë këtyre shtatë ditëve. Arsyet për këtë mund të jenë angazhime të paplotësuara nga java e kaluar, ose rrethana të papritura që do të lindin gjatë këtyre shtatë ditëve. Shumë shpesh do t'ju duhet të mbështeteni në ndihmën, këshillat ose mbështetjen e njerëzve të lindur nën shenjën e Gaforres, Peshqve ose Akrepit. Në fund të javës, duke parë prapa, do të shihni se diçka e mirë ka ndodhur në jetën tuaj, të cilës në fillim nuk i keni kushtuar vëmendje të mjaftueshme, duke i fokusuar mendimet tuaja në një drejtim krejtësisht tjetër. Gratë do të kenë një javë të favorshme për të udhëtuar, por kryesisht distanca të shkurtra. Java do të kërkojë më shumë vëmendje për ata që gjatë kësaj periudhe do të përfshihen në një lloj trashëgimie apo mosmarrëveshjeje.

Peshorja

Do të keni biseda me një të dashur në lidhje me pronat. Gjatë këtyre shtatë ditëve ekziston mundësia e vjedhjes ose humbjes së pasurisë, e cila mund t'ju sjellë emocione të pakëndshme. Gjatë javës, mund të keni shqetësime për shëndetin e një personi në shtëpinë tuaj ose në familjen tuaj, gjë që në disa raste mund të kërkojë trajtim spitalor ose konsultim urgjent me një mjek. Do të prekeni shpesh nga emocione të trishtuara ose negative, të cilat do t'ju bëjnë nervoz dhe do të provokojnë lehtësisht konflikte me njerëzit në shtëpi ose në punë. Përpiquni të kontrolloni emocione të tilla. Kjo javë do të favorizojë zhvillimin e ideve ose angazhimeve tuaja financiare. Djemtë dhe vajzat do të hyjnë në këtë javë me pritshmëri për eksperienca të veçanta, ndryshime të rëndësishme apo takime. Do të jeni shumë më entuziastë në përpjekjet tuaja për të zhvilluar një marrëdhënie romantike në drejtimin e dëshiruar. Gjatë kësaj jave do të keni një jetë shoqërore shumë më aktive, e cila do të jetë arsye për të ndjekur më shumë takime apo mbledhje në raste të ndryshme. Do të dëshironi të dukeni më mirë, gjë që do t'ju bëjë të blini veshjet tuaja personale ose të shpenzoni më shumë kohë për pamjen tuaj. Burrat do të enden në mendimet e tyre në drejtime të ndryshme, të pasigurt për atë që dëshirojnë ose çfarë mund të bëjnë. Humori juaj do të jetë gjithashtu i ndryshueshëm dhe do ta keni të vështirë ta kontrolloni vetë edhe kur të kuptoni se nuk ka arsye për të qenë të trishtuar, të dëshpëruar dhe me mendime negative. Në fakt, lajmet e këqija mund të jenë shkaku i një humori kaq të paqëndrueshëm. Çështjet tuaja financiare do të zhvillohen mirë, veçanërisht nëse punoni në fushën e një biznesi ose jeni në proces të kërkimit të burimeve të reja të të ardhurave. Kjo do të jetë një javë e favorshme për arritjen e marrëveshjeve financiare, marrjen e një kredie apo parave që tashmë i keni fituar me ndonjë aktivitet.

Akrepi

Do t'ju duhet të jeni të kujdesshëm se si angazhoheni për paratë ose një premtim që lidhet me një fëmijë ose të ri në familjen tuaj ose rrethin e të afërmve. Nëse puna juaj ka të bëjë me fëmijët, tregohuni të kujdesshëm në marrëdhëniet tuaja. Këtë javë do të keni mundësinë të flisni hapur për problemet e pakëndshme në familje dhe nëse e bëni, do të gjeni lehtësisht zgjidhjen më të mirë. Kjo do të jetë një javë e favorshme për zhvillimin e çështjeve tuaja familjare, pavarësisht nga natyra e tyre. Do të jeni të kënaqur me lajmet ose një dokument që lidhet me një person nga familja juaj, i cili mund të ketë lindur nën shenjën e ajrit. Java do të kënaqë shumë prej jush me një ofertë interesante ose informacione të dobishme për të ardhmen tuaj. Shmangni marrëdhëniet financiare me miqtë dhe mos u besoni informacioneve që ata do t'ju japin në lidhje me lajme të ndryshme financiare, frikë që lidhen me depozitat bankare dhe gjithçka që lidhet me paratë. Djemtë dhe vajzat do të duhet të përgatiten për një javë të rëndësishme në jetën e tyre. Kjo është një javë në të cilën do të jeni në gjendje të merrni një qasje shumë më të fortë ndaj çështjeve që ju kanë sjellë shqetësime serioze deri tani dhe është koha për t'i dhënë fund. Për momentin nuk ka rëndësi çfarë fitoni apo çfarë humbni, por të hiqni qafe një barrë që ju shqetëson. Shëndeti mund të jetë një problem për ju dhe me shumë mundësi do të lidhet me një sëmundje që e keni pasur që fëmijë. Burrat do të kenë më shumë detyra që lidhen me pronën personale apo familjare. Gratë do të jenë shumë emocionale dhe sentimentale gjatë këtyre shtatë ditëve. Kushtojini rëndësi partnerit. Mungesa e vëmendjes mund të çojë në shikim, flirtim ose tradhti. Marrëdhëniet tuaja me njerëzit dhe veçanërisht me një partner të lindur në shenjën e Demit, Virgjëreshës apo Bricjapit do të kërkojnë vëmendje.

Shigjetari

Mund të përfitoni në një farë mënyre nga veprimet e një personi të dashur, por me kalimin e kohës do të rezultojë se veprime të tilla ju kanë sjellë më shumë dëm sesa dobi. Shumë prej jush do të duhet të bëjnë ndryshime në plane, pasi kjo do të jetë një javë e favorshme vetëm për realizimin e atyre që kanë perspektiva në të ardhmen tuaj. Planet dhe idetë tuaja joreale do t'ju shkaktojnë padyshim një humbje, përfshirë paratë. Në përgjithësi, planet tuaja këtë javë do të kenë një zhvillim të papritur. Jeta juaj e dashurisë do të jetë interesante sepse do t'ju japë më shumë qartësi për zhvillimin e marrëdhënies aktuale të dashurisë. Gjëja e rëndësishme tani është të jemi të vetëdijshëm se çfarë është e arritshme dhe çfarë jo. Iluzionet apo ëndrrat joreale nuk do t'ju ndihmojnë. Gjatë kësaj jave evitoni të bëni plane udhëtimi. Gjatë javës do të emocionoheni nga ngjarjet në jetën e një personi të lindur nën shenjën e Luanit, Dashit ose Shigjetarit, i cili jeton në një distancë prej jush. Djemtë dhe vajzat do të kalojnë një javë provimesh, performancash dhe detyrash e angazhimesh të tjera të rëndësishme që lidhen me arsimin apo karrierën. Keni një javë të ngarkuar përpara, e cila do t'ju kërkojë jo vetëm të planifikoni mirë detyrat tuaja, por edhe t'i kryeni ato në mënyrë rigoroze. Mund të ndikoheni lehtësisht nga emocionet tuaja, veçanërisht kur bëhet fjalë për marrëdhëniet personale ose profesionale. Në jetën tuaj të dashurisë do të kaloni momente të shkurtra tensioni, keqkuptimesh dhe kundërshtimesh. Tensioni më i madh gjatë javës do të ndikojë padyshim në marrëdhëniet tuaja familjare. Gratë do të kalojnë një javë në të cilën ngjarje të ndryshme do t'i bëjnë ato të komunikojnë më shpesh me të afërmit, miqtë, kolegët apo partnerët e biznesit. Mund të shkoni diku për të hartuar një dokument të rëndësishëm, ose me ftesë të një personi, institucioni ose organizate të caktuar. Java sjell shumë eksperienca interesante për ju.

Bricjapi

Lajme apo informacione të ndryshme që do të merrni nga distanca të ndryshme do t'ju bëjnë të bëni plane të reja për të ardhmen tuaj. Do të keni një komunikim dinamik me një person të lindur në shenjën e Gaforres, Akrepit apo Peshqve. Gjatë këtyre shtatë ditëve, bëni kujdes në shpenzimet tuaja financiare. Mos u mbështetni në premtimet për para, pavarësisht nga burimi.Kjo është veçanërisht e vërtetë për ata që janë aktualisht të papunë. Do të ketë disa mosmarrëveshje ose konflikte të pakëndshme në jetën tuaj personale. Gjatë kësaj jave në punën tuaj do të përjetoni momente interesante në lidhje me kolegët apo klientët, me aktivitete të reja ose në përgjithësi mund të prisni lajme të mira dhe perspektiva të reja zhvillimi. Lërini djemtë dhe vajzat t'i përdorin këto shtatë ditë për planifikim më të mirë dhe praktik të punës. Mos e nënvlerësoni rëndësinë e asnjë prej detyrave ose angazhimeve tuaja. Ju mund të merrni këshilla nga përfaqësuesit e Peshqve, Akrepit ose Gaforres, por do të jetë mirë të dëgjoni zërin tuaj të brendshëm. Disa ngjarje të papritura gjatë javës do t'ju paraqesin një zgjedhje të vështirë ose do t'ju kërkohet të mbroni më fort pozicionin tuaj. Në marrëdhëniet ose kërkimet tuaja të dashurisë, mund të përjetoni zhgënjim ose mosmarrëveshje në atë që kërkoni dhe atë që gjeni ose ju jepet. Për burrat, java sjell më shumë telashe apo situata që do të kërkojnë vullnet dhe durim për t'i zgjidhur ato. Do t'ju duhet të mbështeteni në përvojën tuaj të mëparshme. Ju mund të keni nevojë për dashuri, dikush mund ta ofrojë atë, por do të dukeni se jeni të fokusuar në gjëra të tjera në jetën tuaj. Gratë do të jenë të padurueshme, irrituese gjë që nuk ka gjasa të jetë për shkak të ndonjë problemi hormonal. Shprehjet e xhelozisë apo përpjekjet për të kontrolluar partnerin do të shkaktojnë shumë situata të pakëndshme. Ata që kanë një lidhje të re ose jashtëmartesore do të kalojnë një moment frike, paniku ose ndonjë situatë të vështirë. Komunikoni me shumë kujdes me personat e lindur në shenjën e Demit, Bricjapit apo Virgjëreshës, veprimet e të cilëve ndaj jush këtë javë do të jenë të paparashikueshme.

Ujori

Do të përjetoni ankth lidhur me udhëtimet, ose njerëzit që jetojnë larg jush. Këto shqetësime mund të lidhen me shëndetin e të afërmit ose mikut tuaj që jeton larg. Kjo është një javë e pafavorshme për udhëtime, pasi sjell vështirësi, vonesa dhe komplikime të ndryshme. Gjatë javës do të gjeni në mënyrë intuitive zgjidhjen më të mirë për zhvillimin e një plani ose angazhimi në lidhje me fëmijën ose të riun nga mjedisi juaj i afërt. Java paralajmëron lajme interesante lidhur me të afërmit. Disa prej jush, të shtyrë nga emocionet e forta, do të marrin një vendim të papritur për të ndryshuar stilin e jetesës. Këtë javë bëni kujdes me dokumentet financiare, me pagesat e ndryshme që duhet të bëni. Djemtë dhe vajzat do të duhet të kenë një qasje më serioze ndaj detyrave të tyre në shkollë, universitet ose karrierë. Pavarësisht dëshirës tuaj për të pasur më shumë kohë të lirë për aktivitete të këndshme, do t'ju duhet t'i vendosni këto përgjegjësi në radhë të parë. Këtë javë do të arrini rezultate të mira financiare nëse punoni ose jeni të angazhuar në një aktivitet që ju sjell disa të ardhura. Burrat do të investojnë pothuajse të gjithë energjinë e tyre në pritje të zhvillimit të ngjarjeve ose marrëdhënieve të caktuar. Është e mundur që këto situata të zhvillohen në një distancë nga ju dhe ju thjesht prisni të merrni informacion. Personat e lindur në shenjën e Luanit, Dashit apo Shigjetarit do të kenë një ndikim të fortë në veprimet tuaja dhe veçanërisht në humorin tuaj. Java sjell një udhëtim, kryesisht një distancë të shkurtër.

Peshqit

Mos lejoni të akuzoheni për intriga ose veprime të tjera të pakëndshme. Në familjet ku ka pabesi, këtë javë do të krijohen disa situata të turbullta, të cilat do të lëkundin rëndë marrëdhëniet mes partnerëve. Gjatë javës do të ketë lajme që do t'ju shqetësojnë, do lidhen me njerëz që njihni. E mira e ngjarjeve të kësaj jave është se pavarësisht kompleksitetit dhe stresit që sjellin në jetën tuaj, do të keni mundësinë të gjeni një fund të suksesshëm në një mënyrë ose në një tjetër. Ndoshta gjithçka do të varet nga aftësia juaj personale për të parë realisht çdo ngjarje, duke kërkuar zgjidhjen më të mirë dhe më të thjeshtë. Djemtë dhe vajzat do të kalojnë një javë në të cilën do të kenë më shpesh humor të keq, vetëbesim të ulët, mungesë vullneti për t'u përfshirë në detyra serioze ose gjendje të tjera depresive. Përfaqësuesit e shenjave të zodiakut Demi, Bricjapi apo Virgjëresha, do t'ju zhgënjejnë me diçka. Meshkujt do kenë një javë më të lehtë, me detyra të lehta ose me më pak përgjegjësi, gjë që do t'ju japë hapësirë ??për aktivitete të këndshme apo takime me miqtë. Do të jeni veçanërisht të ngarkuar emocionalisht nga marrëdhëniet me personat e lindur nën shenjën e Peshores, Ujorit ose Binjakëve. Shëndeti juaj do jetë i paqëndrueshëm, gjë që do t'ju kërkojë të bëni kujdes me përdorimin e alkoolit, cigareve apo drogës. Më i rëndë mund të jetë problemi shëndetësor i të afërmit apo mikut tuaj të ngushtë, i cili do të luftojë një sëmundje të rëndë. Gratë këtë javë do të duhet t'i kushtojnë më shumë vëmendje fëmijëve të tyre ose të afërmve më të vegjël. Ata mund të kenë nevojë për ndihmën ose këshillën tuaj në një periudhë të paqartë dhe të vështirë.