HOROSKOP

Horoskopi javor 2-7 prill

Horoskopi javor 2-7 prill

Dashi

Gjatë javës 1 - 7 Prill do të keni mundësi t'i zbatoni punët sipas planeve tuaja. Sigurisht, gjithçka do të varet nga aftësia juaj për të kontrolluar emocionet, për të mos nxituar në reagime dhe për të pritur zhvillimin e natyrshëm të ngjarjeve.

Tensioni në shtëpinë tuaj do të jetë më i lartë se zakonisht për shkak të shumë detyrave që ju presin. Një ndikim i favorshëm në punët tuaja mund të vijë nga njerëzit me të cilët do të takoheni gjatë këtyre shtatë ditëve.

Shmangni përballjet me të afërmit, pasi një konflikt i tillë do të prekë pothuajse të gjithë familjen tuaj.

Nuk priten vështirësi financiare gjatë javës, por mund të lindë një vështirësi në lidhje me një dokument ose një pagesë që ju ose dikush nga familja juaj duhet të bëni.

Janë të mundshme konflikte me përfaqësues të ndonjë administrate apo institucioni. Gjatë këtyre shtatë ditëve, do të jeni shumë më të prirur për të parë në perspektivë marrëdhënien tuaj të dashurisë, për të folur sinqerisht me partnerin tuaj dhe për të marrë vendime të rëndësishme, vendimtare, edhe ato që lidhen me ndarjen (nëse situata e kërkon këtë).

Djemtë dhe vajzat do të shpenzojnë më shumë kohë për të zgjidhur disa situata të pakëndshme apo vështirësi që lidhen me arsimin, karrierën etj. Është e mundur, pavarësisht hezitimit tuaj, të përfshiheni në disa probleme në familje dhe kjo do të krijojë më shumë ngarkesa gjatë javës. Do të jetë më stresuese për djemtë sesa për vajzat dhe kjo ndoshta do të jetë për shkak të mungesës së përvojës së mjaftueshme jetësore. Java nuk është aspak kritike për ju. Gjatë këtyre shtatë ditëve, do të jeni me fat pikërisht atëherë kur keni më shumë nevojë, sipas ligjeve të universit.

Burrat do të duhet të angazhohen për më shumë detyra dhe përgjegjësi shtëpiake apo familjare. Sigurisht, në një mot kaq të mirë, do të preferoni të bëni gjëra më të këndshme. Gjatë javës do të ndiqni me interes dhe gjithashtu mund të keni një pjesëmarrje aktive në një ngjarje në jetën e një vajze apo një të reje, e cila me shumë mundësi do të jetë nga rrethi juaj i të afërmve. Java sjell shumë situata të rëndësishme, ndonjëherë që kërkojnë vendime serioze ose përgjigje të qarta për propozimet e rëndësishme që do të merrni.

Gratë do ta nisin javën plot energji për të zbatuar ide apo plane të reja. Mund të merrni frymëzim ose ndihmë nga njerëz të afërt. Gjatë kësaj jave do të keni mundësi të rinovoni disa gjëra në shtëpinë tuaj, ta bëni atë më të bukur, ose më komode për të jetuar.

Demi

Gjatë javës 1 - 7 Prill, do t'ju duhet të përqendroheni në çështjet tuaja personale ose familjare që lidhen me paratë. E njëjta gjë vlen edhe për ata prej jush, puna e të cilëve përfshin para ose dokumente financiare.

Në vetvete, kjo javë nuk parashikon humbje, por do t'ju kërkojë të jeni jashtëzakonisht të kujdesshëm kur merreni me aktivitete të tilla.

Gjatë javës, mund të jeni të kënaqur me një përgjigje ose konfirmim të propozimit tuaj që i keni bërë një personi të afërt, shokut ose partnerit në karrierën tuaj.

Java paralajmëron surpriza të ndryshme që lidhen me një djalë apo një burrë nga rrethi juaj i të afërmve, miqve apo kolegëve të ngushtë.

Ka mundësi që këtë javë të merrni lajme në lidhje me lindjen e një fëmije apo një shtatzëni të papritur.

Gjatë kësaj jave, mund të jeni të kënaqur me një lajm të mirë në shtëpinë tuaj në lidhje me një rritje të ardhshme të të ardhurave tuaja personale, ose të ardhurave të bashkëshortit, prindërve apo fëmijës tuaj.

Disa prej jush do të befasohen nga paratë e papritura ose një fitim i papritur.

Momentet e vështira gjatë javës do të lidhen me njerëz nga e kaluara juaj, të cilët kanë qenë miqtë, shokët e klasës apo fqinjët tuaj. Ngjarjet në jetën e tyre do t'ju bëjnë të trishtuar ose të zhgënjyer.

Djemtë dhe vajzat do të përfshihen në një situatë të pakëndshme, nga e cila secili do të dalë sipas aftësisë për të kombinuar taktin dhe diplomacinë, nevojën për të rezistuar me vendosmëri kur dikush përpiqet t`ju dëmtojë. Kjo definitivisht nuk do të thotë që ju duhet të jeni të pasjellshëm, kokëfortë dhe mosrespektues ndaj mendimeve të të tjerëve. Disa prej jush do të duhet patjetër të rriten shumë shpejt, të piqen. Angazhime apo ngjarje të ndryshme serioze që lidhen me të afërmit më të mëdhenj, si nga ana e nënës, ashtu edhe nga ana e babait tuaj, do të lindin këtë javë.

Burrat do t'i kushtojnë më shumë vëmendje shëndetit të tyre fizik, duke i dhënë vetes kohë të mjaftueshme për të pushuar, për disa takime të rëndësishme te mjeku, për terapi ose trajtim dentar, etj. Mos e lini pas dore kujdesin për veten. Komunikimi juaj me njerëzit e rrethit të miqve ose fqinjëve do të jetë shumë i ndërlikuar dhe në një moment do të prireni edhe ta ndani një person të tillë për të shpëtuar veten nga problemet e mëtejshme.

Gratë do të kalojnë një javë ku çdo ditë do të sjellë disa lajme, ngjarje ose përvoja të papritura. Shumë prej tyre do të lidhen me fëmijën ose nipin tuaj, si dhe me ndonjë të ri tjetër në mjedisin tuaj të afërt.

Binjakët

Gjatë javës 1 - 7 prill do të lindin situata që do t'ju kërkojnë të angazhoheni më seriozisht në zgjidhjen e problemeve që kanë lindur tashmë në shtëpinë tuaj, familje apo vendin e punës. Në shumicën e rasteve, këto situata do të jenë rezultat i gabimeve të rënda dhe veprimeve të nxituara.

Për fat të keq, zhvillimi dhe zgjidhja e tyre do të marrë shumë kohë dhe do të kërkojë durim nëse nuk dëshironi që ndikimi i tyre negativ të thellohet.

Gjatë javës, shmangni bisedat serioze me njerëz që mezi i njihni dhe që në këtë situatë të veçantë vështirë se do t'ju japin këshilla të sakta, ose të mençura.

Kjo javë do të jetë e rëndësishme për punën ose biznesin tuaj, pasi do të ketë disa mundësi të favorshme për të biseduar me menaxherët ose kolegët për çështje që ju shqetësojnë.

Ata prej jush që do të intervistohen për një punë të re ose do të aplikojnë për një pozicion të ri, do të kenë sukses.

Gjatë kësaj jave do të kaloni më shumë kohë me fëmijët dhe njerëzit e dashur në shtëpi.

Java paralajmëron lajme që lidhen me lindjen e një fëmije.

Djemtë dhe vajzat do ta kujtojnë javën me përvoja të rëndësishme ose interesante me njerëzit e afërt dhe të largët. Do të keni mundësinë dhe dëshirën për të bërë plane për të ardhmen tuaj lidhur me arsimin apo punën. probleme shëndetësore, si ftohjet ose ndjenja e lodhjes do të kërkojnë vëmendje. Marrëdhëniet tuaja me disa miq do të vihen në provë këtë javë për shkak të dallimeve në pikëpamjet tuaja për jetën ose dëshirave që keni përpara.

Burrat do të kalojnë shtatë ditë interesante dhe të suksesshme në të cilat do t'u duhet të ndjekin me kujdes sinjalet që fati dërgon. Ndonjëherë do t'ju kërkohet të veproni shpejt, ndonjëherë do t'ju kërkohet të prisni. Kjo do të jetë një kohë e rëndësishme për planet tuaja financiare dhe për aktivitetet nga të cilat prisni të ardhura serioze. Gjatë këtyre shtatë ditëve, jeta do t'ju japë një përvojë emocionale lidhur me një vajzë ose një grua.

Gratë do ta kalojnë këtë javë nën ndikimin e fortë të emocioneve të tyre. Disa zhgënjime ose mospërputhje me dëshirat tuaja do t'ju ulnin humorin. Ka të ngjarë të ketë konflikte të shpeshta, konfrontime, tensione.

Gaforrja

Gjatë javës 1 - 7 Prill, prisni surpriza që do të lidhen me udhëtime ose me njerëz që jetojnë larg.

Gjatë kësaj jave do të keni një kohë të favorshme për biseda ose për të zgjidhur çështjet dhe interesat tuaja financiare.

Në një masë të madhe, do të jeni në gjendje të mbështeteni në këshillat ose ndihmën e njerëzve që njihni, përfshirë miqtë tuaj.

Mos kini frikë nga njohjet e reja që do të lindin gjatë këtyre shtatë ditëve, pasi ato do të kenë kuptimin e tyre. Gjatë javës do të jeni të kënaqur me lajme të mira në lidhje me trajtimin dhe shërimin e një personi nga rrethi juaj i të afërmve ose miqve.

Gjatë këtyre shtatë ditëve, do të merrni lajme ose informacione të rëndësishme që ju kanë shkaktuar shqetësim ose frikë deri tani.

Djemtë dhe vajzat do të kenë një javë të favorshme për eksperienca romantike. Shëndeti i disa prej jush mund të kërkojë vëmendje. Gjatë kësaj jave do të jetë e rëndësishme të bëni kujdes se ku lini sendet dhe dokumente të rëndësishme personale.

Burrat do të tregojnë padurim dhe keqkuptim të veprimeve apo fjalëve të anëtarëve të familjes, kolegëve apo miqve. Acarimin tuaj do ta shfaqni me lehtësi, ose pa dashje do të shkaktoni konflikte. Një sjellje e tillë do t'ju krijojë situata të ndryshme të pakëndshme, veçanërisht me martesën ose partnerin tuaj romantik. Ajo që prisni këtë javë do të jetë rrënjësisht e ndryshme nga ajo që merrni në të vërtetë. Një faj të madh për këtë do të ketë sjellja juaj.

Gratë do të kenë mjaftueshëm detyra dhe angazhime lidhur me paratë apo dokumentet financiare, të cilat në një moment mund të ndikojnë jo vetëm në humorin tuaj, por edhe në shëndetin tuaj. Java sjell shumë surpriza për ju. Situatat e papritura që do të lindin në shtëpinë tuaj mund të lidhen me paratë ose një vendim të papritur të një personi të dashur.

Luani

Gjatë javës bëhuni gati për shfaqjen dhe zhvillimin e ngjarjeve që patjetër do të arrijnë t'ju befasojnë. E mira është se ato janë pozitive dhe të favorshme në lidhje me jetën tuaj personale ose me jetën personale të të afërmve dhe miqve tuaj.

Gjatë kësaj jave mund të habiteni nga paratë e papritura apo lajme që lidhen me to.

Shfaqja e një personi të ri në jetën tuaj do të ketë një ndikim të favorshëm në punët tuaja personale.

Gjatë kësaj jave do të merrni lajme që lidhen me shëndetin e një personi që njihni, të cilat mund t'ju shqetësojnë.

Është e mundur që lajme të tjera të tilla të krijojnë ankth ose frikë tek ju.

Gjatë kësaj jave do të keni takime apo biseda më të shpeshta me njerëz nga rrethi juaj i të afërmve, miqve apo kolegëve.

Në përgjithësi, komunikimi juaj këtë javë do të jetë i rëndësishëm dhe do të përcaktojë zhvillimin e planeve tuaja gjatë javës.

Marrëdhënia mes burrave në familjen tuaj do të mbahet mend me një ngjarje apo bisedë të rëndësishme.

Djemtë dhe vajzat do të kenë detyra më serioze për të kryer në shkollë, universitet apo punë. Provimet, performancat, zhvendosjet ose ndryshime të tjera të rëndësishme janë të mundshme. Për disa prej jush, java sjell një fillim të ri në një nga këto fusha. Gjatë javës tregohuni të kujdesshëm me këshillat e njerëzve që ju rrethojnë. Mund të jenë të mira, por mund të kërkojnë edhe një mendim shtesë nga ana juaj. Java sjell një ngjarje ose përvojë të rëndësishme me një burrë nga rrethi juaj i të afërmve ose miqve.

Burrat do të duhet t'i binden në një moment dëshirës ose vullnetit të një gruaje nga mjedisi i tyre i ngushtë. Mund të lindë një angazhim i papritur ose e rëndësishëm me ta. Kjo javë sjell disa përvoja të rëndësishme për ju, të cilat në çdo rast do të ndryshojnë diçka në jetën tuaj. Mund të jenë ndryshime të vogla, por ato janë një hap drejt diçkaje të re dhe të ndryshme në jetën tuaj. Përdorni tendencat e favorshme të kësaj jave për të realizuar detyrat dhe idetë tuaja kryesore për të cilat nuk keni pse të mbështeteni tek njerëzit e tjerë.

Gratë do i marrin me shumë ndjeshmëri disa telashe apo momente të ndërlikuara në jetën e tyre. Ju mund të ndiheni të pafuqishme, të keni nevojë për ndihmë, por nuk do të dini se si ta kërkoni atë. Kjo javë sjell një sërë përvojash me njerëz në familjen tuaj, të cilët me shumë mundësi do t'ju ngarkojnë emocionalisht. Këtë javë do të keni një bisedë me një burrë ose një djalë ku do të paraqisni pikëpamjen tuaj për diçka që është e rëndësishme për të ardhmen e tij.

Virgjëresha

Gjatë javës 1 - 7 Prill, do të habiteni nga arsyetimi ose vendimet e një vajze ose një gruaje që ka shumë të ngjarë të jetë nga rrethi juaj i të afërmve dhe miqve.

Për disa prej jush, këto vendime mund të paralajmërojnë një ndryshim pozitiv në jetën e atij personi. Megjithatë, për të tjerët, është e mundur të shqetësohen.

Gjatë këtyre shtatë ditëve, ju do të diskutoni opsionet për një udhëtim.

Kontaktet tuaja me njerëzit që jetojnë në një distancë prej jush do të kenë një zhvillim interesant dhe të dobishëm.

Gjatë kësaj jave tregohuni të kujdesshëm me marrëdhëniet financiare apo marrëveshjet me miqtë, sidomos nëse kanë ndonjë vështirësi.

Është e mundur të diskutoni me miqtë problemet e tyre financiare ose shëndetësore dhe të ofroni ndihmë vetëm nëse jeni të sigurt për aftësitë tuaja.

Mos bëni premtime boshe dhe mos e ngarkoni veten me premtime të paplotësuara.

Djemtë dhe vajzat do të përpiqen për disa ndryshime në mjedisin ku jetojnë ose punojnë, si dhe vëmendjen e njerëzve të tjerë ndaj jush. Këtë javë do kaloni momente të shpeshta ku do ndiheni të vetmuar ose të keqkuptuar. Java sjell një takim ose njohje me një partner të ri romantik ose një person interesant.

Burrat do kenë një javë të fortë nga ana profesionale, por edhe presioni gjatë këtyre shtatë ditëve do të jetë mjaft i lartë për ju. Ata prej jush që kanë një biznes privat do të duhet të tregojnë më shumë fleksibilitet apo intuitë.

Gratë do të kenë një javë të favorshme për zhvillimin e kontakteve jashtë vendit ose me të huajt. Disa prej jush mund të vendosin të studiojnë një gjuhë të huaj më rrënjësisht. Përsa i përket dashurisë, ka mundësi që një ish-partner të kthehet në jetën tuaj, por jo domosdoshmërisht lidhet me rifillimin e marrëdhënies suaj. Mund të vendosni të mbani një njohje ose miqësi të mirë. Gjatë kësaj jave do jetë mirë që t’i kushtoni më shumë rëndësi shëndetit tuaj. Në fundjavë, është e mundur të bëni një udhëtim familjar.

Peshorja

Gjatë javës 1 - 7 Prill do të jeni të kërkuar në raste të ndryshme nga persona që jetojnë me ju, të afërm apo miq. Dashurinë apo respektin e tyre për ju do ta ndjeni nga bisedat që do të bëni me ta në internet apo në telefon.

Kjo javë do të gjejë një mënyrë për t'ju kënaqur me disa lajme të rëndësishme dhe të këndshme për ju.

Do të prireni t'i shikoni shumë më me gëzim dhe me optimizëm problemet e vjetra.

Me shumë mundësi, tani do të gjeni një mënyrë të re për t'i zgjidhur ato, shumë më të thjeshtë ose më të lehtë për t'u zbatuar, pavarësisht nëse do t'ju kërkojë të bëni ndonjë kompromis ose do t'ju duhet të përjetoni një humbje të vogël.

Marrëdhënia juaj romantike me një person që jeton në një qytet apo vend tjetër do të ketë një zhvillim interesant gjatë javës. Gjatë këtyre shtatë ditëve, mund të planifikoni takime që do të dëshironi t'i zbatoni në javët dhe muajt e ardhshëm.

Miqësitë e reja me njerëz nga afër dhe larg do kenë një zhvillim interesant dhe disa prej tyre mund të jenë shumë emocionale.

Gjatë javës, prisni lajme të rëndësishme në lidhje me paratë që do të hyjnë në buxhetin tuaj familjar, ose që do të merrni në ditët dhe javët në vijim.

Djemtë dhe vajzat do të duhet të shikojnë nga afër planet e tyre të pranverës dhe verës. Mund të korrigjoni disa prej tyre që në këtë fazë janë të pamundura për t'u zbatuar ose për arsye financiare. Do të jetë shumë e rëndësishme t'i shihni gjërat në jetë drejt dhe realisht, të mbroni veten nga iluzionet ose nga shpresat e rreme që dikush mund të përpiqet t'ju japë. Java do të jetë e favorshme për ju që jeni të angazhuar në ndonjë punë shtesë, ose me kohë të pjesshme.

Burrat do të kenë mjaftueshëm detyra dhe angazhime familjare për t'i lejuar vetes luksin për të humbur kohën e tyre në gjëra që nuk do të kenë asnjë ndikim në të nesërmen. Vështirësi të papritura, konflikte apo komplikime të tjera do të lindin në familjet që janë në prag të ndarjes, në proces divorci ose janë ndarë për arsye të tjera jetësore. Në planin financiar do keni mundësi të mira për t'u paguar mirë për punën që do të bëni këtë javë.

Gratë do të duhet të përgatiten për një javë të paparashikueshme, për ngjarje të papritura ose kthesa në punët e nisura tashmë. Disa nga situatat e papritura do të zhvillohen në vendin tuaj të punës dhe është e mundur që ato të ndikojnë drejtpërdrejt tek ju dhe disi të ndikojnë në mjedisin ku punoni. Java do të mbahet mend me një lajm, ngjarje apo eksperiencë të rëndësishme lidhur me një djalë të afërt.

Akrepi

Shumë prej jush do të kenë mundësinë të gëzohen për lajmet e mira të natyrës financiare, të cilat do të ndihmojnë për të dalë nga një situatë e vështirë ose për të kompensuar një humbje.

Gjatë këtyre shtatë ditëve, ju do të monitoroni nga afër një problem shëndetësor ose personal të një gruaje që mund të jetë e afërmja, shoqja, fqinja ose kolegja juaj.

Gjatë javës tregohuni të kujdesshëm në kontaktet tuaja të reja me persona të panjohur, pavarësisht se për çfarë baze janë ato.

Gjatë javës do të bisedoni me miqtë ose kolegët për çështje që ndikojnë në stabilitetin financiar të familjes ose në vendin tuaj të punës.

Do të shkëmbeni ide të ndryshme praktike që mund t'ju ndihmojnë në këtë mjedis ekonomikisht kompleks.

Do të merrni informacione veçanërisht interesante në këtë drejtim nga njerëz me të cilët dikur keni pasur kontakte profesionale.

Gjatë kësaj jave, përpjekjet e personave ose institucioneve të caktuara për t`ju manipuluar juve ose një grupi njerëzish me informacione të rreme do të shkaktojnë krizë në marrëdhënien tuaj ose ndryshime të papritura. Rezultati përfundimtar i ngjarjeve të tilla do të jetë i favorshëm për ju ose për mjedisin ku jetoni.

Djemtë dhe vajzat do të kenë një bisedë serioze dhe të thellë me një burrë për çështje si arsimi, karriera, familja dhe më shumë. Ky burrë do të përpiqet t'ju ndihmojë me disa këshilla ose do t'ju tregojë një pamje tjetër të situatës aktuale në jetën tuaj. Çdo problem shëndetësor do të kërkojë vëmendje, edhe nëse shoqërohet vetëm me një dhimbje koke të lehtë, rrufë ose ftohje. Kjo javë nuk do të mbahet mend me ndonjë rezultat të shkëlqyer dhe ndoshta nuk do të lërë gjurmë të mëdha në jetën tuaj, por do të ketë kuptimin e saj specifik për ju.

Burrat do të kenë një bisedë ose do të përfshihen në një aktivitet apo detyrë të përbashkët me një grua. Me shumë mundësi, do të jetë një i afërm, koleg ose partner biznesi. Në përgjithësi, kjo javë sjell përvoja më të gjalla ose emocionale që lidhen me gratë në jetën tuaj, të cilat do të jenë kryesisht nga rrethi juaj i të afërmve ose ata që jetojnë afër shtëpisë tuaj.

Gratë do kalojnë një javë interesante dhe të suksesshme, me mundësi për të nisur gjëra të reja të rëndësishme që lidhen me punën apo biznesin. Gjatë javës do të dalin në pah disa situata në jetën e fëmijës apo nipit tuaj, të cilat do të kërkojnë një qasje tjetër në edukimin e tyre. Kjo do të jetë një javë e favorshme për ngjizjen ose lindjen e një fëmije.

Shigjetari

Gjatë javës 1 - 7 Prill, papritur do t'ju duhet të angazhoheni për riparime apo ndryshime në shtëpinë tuaj, të cilat mund t'i përballoni vetë, por mund t'ju duhet edhe ndihma e një profesionisti.

Surpriza të ngjashme mund të ndodhin me një makinë personale ose me prona të tjera që zotëron familja juaj.

Mos planifikoni blerje të shtrenjta gjatë këtyre shtatë ditëve, përveçse nëse ato janë absolutisht të nevojshme.

Gjatë kësaj jave do të përpiqeni dhe do të jeni në gjendje të ruani harmoninë në shtëpinë tuaj, në ndjenjat tuaja dhe të ruani një gjendje të qëndrueshme emocionale.

Gjatë kësaj jave do të keni biseda të rëndësishme ose do të kërkoni marrjen e një vendimi të rëndësishëm në lidhje me një fëmijë ose një të ri në familjen tuaj.

Është e mundur që një person i tillë t'ju informojë për një ndryshim në jetën e tij që tashmë ka ndodhur.

Djemtë dhe vajzat do të mund të kalojnë një javë interesante me veprime shumë më aktive dhe arritjen e rezultateve reale në shkollë, në universitet, në punë apo në familje. Mundësi të reja dhe situata të favorshme do të krijohen kryesisht aty ku do të zhvilloheni intelektualisht dhe profesionalisht. Ju që kërkoni një punë të re ose shtesë, nga e cila do të prisni të ardhura ose ndonjë përfitim tjetër, do të keni sukses. Miqësitë tuaja do të kenë një zhvillim shumë më emocional, gjë që mund të çojë në takime më të shpeshta ose përvoja të përbashkëta.

Burrat do kalojnë shtatë ditë shumë aktive dhe me ritme të shpejta, në të cilat do të keni më shumë detyra dhe më shumë angazhime, duke kërkuar veprime të shpejta dhe të përgjegjshme nga ana juaj. E mira është se do të jeni të prirur të mendoni mirë përpara se të ndërmerrni veprime specifike, të cilat do t'ju mbrojnë nga gabimet ose konfuzionet e mundshme. Do të jetë e këndshme dhe e dobishme për ju të komunikoni me njerëz jashtë shtëpisë tuaj, të cilët do të kenë një ndikim të favorshëm në rregullimin e planeve tuaja dhe, në përputhje me rrethanat, në realizimin e tyre.

Gratë do të jenë në një pozicion më të pafavorshëm se përfaqësueset e tjera të kësaj shenje të zodiakut, pasi do të rezultojë se kanë detyra të papërfunduara ose marrëdhënie dhe plane të pazgjidhura nga java e kaluar. Kjo do të ndikojë negativisht në planet tuaja për këtë javë, gjë që mund t'ju bëjë të konfliktuar dhe të padurueshëm edhe me njerëzit që përpiqen t'ju ndihmojnë. Do të jeni veçanërisht nervoz ose emocional ndaj anëtarëve më të rinj të familjes, miqve ose kolegëve tuaj.

Bricjapi

Gjatë javës 1 - 7 Prill do t'ju duhet të përballeni me një tension më të madh në punë apo biznes, i cili do të reflektohet deri diku në marrëdhëniet tuaja me kolegët apo klientët.

Dinamika dhe ndonjëherë edhe paparashikueshmëria e ngjarjeve në jetën tuaj profesionale do t'ju nervozojë.

Gjatë javës mund të lindë nevoja për një udhëtim, të cilin shumë mirë do ta rishikoni përpara se të vendosni nëse do ta realizoni apo do ta shtyni për një kohë tjetër më të favorshme.

Do të shqetësoheni për zhvillimin e ngjarjeve në jetën e një personi nga rrethi juaj i të afërmve, i cili po përjeton momente të vështira në jetën e tij personale ose në punën e tij.

Gjatë javës do të keni disa raste për t'u gëzuar për lajmet e mira ose zhvillimin e ngjarjeve të rëndësishme për ju.

Përvoja të tilla do t'ju ndihmojnë jo vetëm të zgjidhni problemet tuaja, të refuzoni dyshimet dhe frikërat e ndryshme, por edhe të filloni të shikoni me optimizëm për të ardhmen tuaj.

Djemtë dhe vajzat do të hyjnë në këtë javë me shpresa dhe pritshmëri të mëdha dhe ka shumë mundësi që të rezultojnë më lart se realiteti, duke ju shkaktuar zhgënjime. Ju mund të kënaqeni duke komunikuar me njerëz nga rrethi juaj i shokëve të klasës, kolegëve ose miqve, por mos prisni shumë nga ato që ju premtojnë.

Burrat ose do të kenë një kohë të favorshme për udhëtime. Udhëtimet këtë javë do të jenë kryesisht për arsye familjare, ose do të udhëtoni së bashku me një familjar. Do jetë një javë interesante sepse nuk do ju lërë të mërziteni. Gjithmonë do të ketë diçka për të bërë, ose diçka për t'ju angazhuar në një farë mënyre.

Gratë do të fokusohen gjatë këtyre shtatë ditëve në organizimin dhe freskimin e jo vetëm të garderobës së tyre personale, por edhe në një farë mënyre të shtëpisë në të cilën jetojnë. Kjo është një javë në të cilën do të keni më shumë detyra apo veprime të natyrës materiale. Kjo do të jetë një periudhë e mirë për çështjet tuaja financiare, veçanërisht nëse kërkoni një punë më të paguar ose burime shtesë të ardhurash. Disa prej jush do të gëzojnë një përfitim nga një trashëgimi, nga të afërmit e moshuar ose nga një burim i papritur.

Ujori

Gjatë javës do të duhet të merrni vendime shumë serioze, të rëndësishme për familjen tuaj. Situata në jetën tuaj do jetë e tillë që ngjarjet do t'ju bëjnë presion për të vendosur me shpejtësi më të madhe. Për disa prej jush, kjo mund të perceptohet si një presion psikologjik që do të krijojë tension të brendshëm dhe stres të padëshiruar.

Gjatë javës do të ketë një shqetësim për një udhëtim që do të sjellë disa komplikime, ose do të duhet të shtyhet apo anulohet.

Gjatë javës çështjet tuaja financiare do kenë një zhvillim të mirë.

Gjatë kësaj jave do të keni pritshmëri më të rëndësishme për zhvillimin e angazhimeve tuaja profesionale, ku mund të ndodhin ndryshime, rrethana të reja apo hapa drejt realizimit të ideve të reja.

Djemtë dhe vajzat do të takojnë miq nga fëmijëria e tyre këtë javë, ose do të kenë kontakte virtuale apo telefonike me ta. Fati definitivisht nuk do t'i tolerojë aktivitetet e lojërave të fatit, festat me alkool ose argëtime të tjera të paarsyeshme.

Burrat do të duhet të tregojnë një përgjegjësi më të madhe ndaj këtyre punëve, të cilat janë të rëndësishme për shtëpinë, familjen dhe rrethin e ngushtë të të afërmve. Kjo do të jetë një javë e favorshme për riparime dhe përmirësime, ndërtim, lëvizje apo punë në fermë për ata që kanë një të tillë. Çështjet tuaja financiare do zhvillohen me qetësi, madje edhe nëse do të krijohet ndonjë situatë e papritur, do të arrini të gjeni një zgjidhje të shpejtë. Gjatë javës, miqtë tuaj do të kërkojnë ndihmë nga ju në lidhje me një situatë të rëndësishme.

Gratë do të jetojnë shumë dinamika këtë javë. Java sjell mundësinë e të ardhurave të mira në buxhetin tuaj personal apo familjar, përfshirë ato që do të vijnë nga ndonjë aktivitet apo burim tjetër, përveç pagës tuaj. Java do të favorizojë zgjidhjen e dokumenteve, apo punën me kontrata financiare, si dhe raste të ndryshme që lidhen me pasurinë.

Peshqit

Gjatë javës do të ketë raste të papritura për takime me persona që mund të jenë të afërm, miq apo përfaqësues të ndonjë institucioni apo kompanie me të cilën punoni.

Këto biseda patjetër do të kenë njëfarë ndikimi në të ardhmen tuaj dhe do të jenë të favorshme për ju.

Gjatë javës do të habiteni nga lajmet apo bisedat me persona me të cilët keni të kaluar të përbashkët.

Gjatë këtyre shtatë ditëve, nëpërmjet miqve tuaj do të mësoni një sekret apo thashethem që do të jetë i rëndësishëm për ju, pasi do t'ju ndihmojë të realizoni një dëshirë, ide apo projekt tuajin.

Jini të hapur ndaj çdo informacioni që merrni këto ditë, por mos intrigoni apo dëmtoni askënd me atë që dini.

Java paralajmëron lajme të pakëndshme lidhur me një fëmijë ose të ri që mund ta njihni personalisht ose që mund të jetë nga rrethi i miqve.

Gjatë kësaj jave shmangni përfshirjen në punët e shtëpisë apo pronës, pasi rrethana të ndryshme do ta bëjnë realizimin e tyre më të gjatë, problematik dhe thuajse të pamundur për t’u përfunduar gjatë këtyre shtatë ditëve. Ju mund të mos keni njohuri ose burime të mjaftueshme për t'i zgjidhur ato.

Djemtë dhe vajzat do të fokusohen kryesisht në komoditetin e tyre personal dhe më tepër material. Kjo do të thotë se do të keni dëshirën për të rinovuar gardërobën tuaj personale. Njohjet e reja gjatë javës nuk ka gjasa të kenë një efekt të favorshëm për ju. Është e mundur që ato të jenë shkaku i vetëvlerësimit të ulët. Në fakt, shfaqja e njerëzve të rinj është për t'ju treguar se çfarë keni ende për të mësuar, për t'ju ndihmuar të bëni një gjykim të vërtetë për gjërat e rëndësishme në jetë.

Burrat do të kenë biseda emocionale me burrat për çështje që lidhen me familjen, punën, ngjarjet e rëndësishme në shoqëri apo politikë. Java do jetë shumë e mirë për ju pasi do ju ofrojë disa shanse për zhvillimin e punëve tuaja të rëndësishme. Ata prej jush që ndihen të lodhur, le të marrin më shumë kohë për të pushuar ose konsultohuni me një mjek.

Gratë do të kërkojnë zgjidhje të reja për problemet e vjetra. Ju ndoshta e keni kuptuar tashmë se në momente të tilla mund të mbështeteni vetëm te vetja dhe intuita juaj. Mund të bisedoni me njerëz që kanë probleme të ngjashme për të parë se si i janë afruar, por kjo do të jetë e dobishme vetëm si informacion. Veprimet aktuale do të duhet të individualizohen rreptësisht dhe të përshtaten me situatën tuaj specifike. Java sugjeron takime ose mbledhje me njerëz nga afër ose larg.