HOROSKOP

Horoskopi javor 2-8 nëntor

Horoskopi javor 2-8 nëntor

Dashi

Këtë javë do të kërkoni diçka të veçantë në veprimet ose vendimet e të afërmve tuaj. Ata mund të kenë qëllime të ndershme dhe të hapura, por do t'ju ndihmojnë të arrini diçka në jetën tuaj ose t'ju duhet ndihma e tyre për të arritur qëllimin tuaj. Informacioni ose lajmi në lidhje me një mik do të jetë një rast për të biseduar me miqtë ose të afërmit tuaj. Java sjell një njohje të re me një person të cilit nuk nxituat që t’i besonit. Gjatë këtyre ditëve do të keni një mundësi për të shijuar suksese, ngjarje ose mbledhje specifike dhe do të përjetoni një emocion të veçantë rreth zgjidhjes së një problemi që është i rëndësishëm për ju. Do të përfitoni nga suksesi i një burri. Mund të arrini rezultate dhe suksese të rëndësishme, falë disa njohjeve të reja nga java e kaluar ose e kësaj jave. Burrat do të kenë një kohë të mirë për të zhvilluar plane në lidhje me udhëtimet. Përvojat e dashurisë do të jenë interesante, por nuk duhet të keni frikë të tregoni ndjenjat tuaja. Gratë do të marrin në konsideratë se si ta shfrytëzojnë sa më mirë një shans që do t'u vijë gjatë këtyre ditëve.

Demi

Këtë javë do të keni mundësinë të arrini sukses, veçanërisht nëse dëgjoni intuitën tuaj. Mund të habiteni nga kontaktet e reja profesionale ose personale me njerëz të afërt dhe të largët. Disa nga planet tuaja për këtë javë mund të mos jenë të realizueshme, ose të paktën jo ashtu siç prisni. Kjo nuk duhet t'ju zhgënjejë, sepse ndonjëherë fati ka mënyrat e veta për t'i lëvizur gjërat në mënyrën më të mirë. Jini të kujdesshëm me premtimet që merrni. Problemet në jetën në çift mund t'ju mërzisin. Do të keni nevojë për mbështetjen e njëri-tjetrit. Kjo javë paralajmëron një zhvillim të favorshëm të planeve dhe rasteve në lidhje me arsimin, karrierën, biznesin ose ngjarje të rëndësishme politike. Gjatë javës mund të planifikoni të bëni blerje në lidhje me përmirësimin e komoditetit në shtëpinë tuaj. Burrat do të befasohen nga disa ngjarje në punë. Për disa prej jush, një punë e re, një pozicion i ri, ose një ndryshim tjetër i papritur është i mundur. Gratë do të kenë një angazhim në familjet e tyre. Ju do të dëshironi t'i mësoni dikujt diçka që po e bëni edhe vetë.

Binjakët

Këtë javë do të përjetoni një zhgënjim nga njerëzit që mendonit se i njihnit më mirë. Zhgënjimi juaj mund të lidhet me dëshirën e tyre për të përfituar në një farë mënyre nga ju, nga kontaktet tuaja, ose nga natyra juaj e mirë. Është normale që disa detyra të reja të lindin në jetën tuaj, por në përgjithësi java do t'ju krijojë mundësi të favorshme. Do të jeni me fat në arritjen e sukseseve dhe qëllimeve që janë të rëndësishme për ju. Këtë javë, mund të merrni një shumë parash të papritura në lidhje me një djalë ose një burrë në familjen tuaj. Detyrat ose përgjegjësitë tuaja në punë do të kenë një zhvillim interesant. Mund të përjetoni surpriza të ndryshme, të cilat në shumicën e rasteve do t'ju japin ide të reja, do t'ju lejojnë të takoni njerëz të rinj ose do ju krijojnë ndryshme të reja. Bëni kujdes në marrëdhëniet financiare, veçanërisht me njerëz që nuk i njihni personalisht. Gratë do të shqetësohen për problemet ose shëndetin e një burri në familje. Në përgjithësi, marrëdhëniet tuaja me burrat do të jenë delikate dhe do të kërkojnë më shumë kompromise nga ana juaj.

Gaforrja

Keni një javë të favorshme përpara për të zgjidhur problemet shtëpiake ose për të zgjidhur mosmarrëveshjet mbi pronën. Një problemi që ju ka shkaktuar shqetësim deri më tani do të jeni në gjendje t`i gjeni zgjidhjen më të mirë. Java parashikon më shumë njohje të reja, pasi ato me njerëz të lindur nën shenjën e Bricjapit, Demit ose Virgjëreshës do të jenë interesante dhe të rëndësishme. Gjatë kësaj jave, shmangni justifikimin e gabimeve. Qëllimi i tyre është t'ju japin një mësim, jo t'i injoroni ato. Në punën tuaj mund të lindin kundërshtime ose konflikte, të cilat nuk ka gjasa të përshkallëzohen në diçka më serioze. Sidoqoftë, është më mirë të shmangni një situatë të tillë, duke pasur parasysh situatën dhe tensionin ku punoni ose jetoni. Këtë javë do të keni disa takime të këndshme. Këto angazhime do të priten, planifikohen ose përgatiten mirë. Burrat do të duhet të planifikojnë mirë punët e tyre shtëpiake, pasi kanë më shumë detyra dhe përgjegjësi për të kryer. I afërmi juaj i lindur nën shenjën e Gaforres, Akrepit ose Peshqve do të kërkojë vëmendje. Gratë do ta kenë të vështirë të kuptojnë pozicionin ose planet e një të afërmi ose mikut të lindur nën shenjën e Bricjapit, Demit ose Virgjëreshës. Kontradiktat dhe konfliktet janë të mundshme.

Luani

Nëse keni lindur nën shenjën e Luanit, këtë javë do të gjeni një zgjidhje për një situatë që lidhet me ndonjë ankth ose problem që ka të bëjë me shtëpinë ose familjen tuaj. Zgjidhja e tyre ju ka marrë shumë kohë, por e rëndësishme është që tani të mund të qetësoheni. Java do të jetë e mbarë për ribashkimin e familjeve. Në fillim të këtij parashikimi, është mirë të dini se keni një javë të suksesshme dhe produktive përpara, në të cilën do të jeni në gjendje të arrini shumë, për sa kohë që planifikoni mirë detyrat tuaja dhe ekuilibroni reagimet emocionale. Në fund të kësaj periudhe shtatë ditore, arritjet ose humbjet tuaja eventuale do të varen plotësisht nga veprimet dhe vendimet tuaja. Gjatë javës, mund të lindë një angazhim i pakëndshëm në lidhje me një dokument ose një lloj tjetër dokumentesh, të cilin do t'ju duhet ta zgjidhni në një kohë të shkurtër. Më mirë mendoni paraprakisht për mënyrën më të mirë për t'u marrë me këtë. Kjo javë do të jetë e favorshme për një marrëdhënie romantike. Sigurisht, duke pasur parasysh situatën në vendin ku jetoni, mund të mos keni mundësi për një takim të vërtetë, por komunikimi juaj virtual do të zhvillohet mjaft mirë. Udhëtimet në lidhje me një takim romantik do të kenë një zhvillim të mirë. Burrat do të kenë arsye për gëzim ose kënaqësi, por ekziston rreziku i gabimeve serioze ose iluzioneve si në punët tuaja personale ashtu edhe në ato profesionale. Gratë do të dëshirojnë më shumë takime dhe kontakte me të afërmit ose miqtë.

Virgjëresha

Këtë javë do t'ju kërkohet të jeni shumë më të përqendruar në detyra dhe çështje të ndryshme financiare. Mos u tregoni mendjelehtë duke besuar në zgjidhjen e një problemi. Mundohuni të mos e përkeqësoni këtë problem, por të dilni nga situata, edhe nëse ju kushton një humbje të vogël. Do të jetë e vështirë të realizoni planet ose pritshmëritë tuaja këtë javë. Gjatë javës, mund të merrni një falje nga dikush që ju ka shkaktuar një problem ose një lloj tjetër tensioni. Shumë do të vizitojnë një institicion qeveritar, bankë ose një lloj institucioni tjetër për një çështje më të rëndësishme. Gjatë javës mund të keni probleme në lidhje me udhëtimet. Një aksident mund të ndodhë gjatë udhëtimit. Burrat do të duhet të bëjnë një kontroll të shpenzimeve të tyre dhe situatës së tyre financiare në përgjithësi. Gratë do ta përdorin shumicën e kohës për komunikimin virtual me gra ose për biseda telefonike.

Peshorja

Mos përdorni kursimet tuaja dhe mos u mbështetni te të ardhurat për të cilat nuk keni konfirmim real se do t'i merrni. Rreziku i zhvillimit të ngjarjeve të caktuara gjatë javës vjen kryesisht nga pritshmëritë tuaja jorealiste. Mos harroni se kjo javë do të jetë e rëndësishme të ekuilibroni të ardhurat dhe shpenzimet tuaja mirë në mënyrë që të mos gjendeni në një situatë të pakëndshme. Gjatë kësaj jave do të angazhoheni në detyra që lidhen me dokumente ose një kontratë. Shtyrja e informacionit të rëndësishëm nuk duhet të jetë shkak për panik ose emocione të tjera negative, pasi zhvillimi i disa ngjarjeve në jetën tuaj do të kërkojë një periudhë më të gjatë kohore. Gjatë kësaj jave, jini të kujdesshëm me informacionin tuaj personal, veçanërisht me atë që ruani në telefonin ose kompjuterin tuaj personal. Ju nuk e ngarkoni veten emocionalisht dhe mendërisht. Lërini gjërat të rrjedhin natyrshëm. Disa prej jush do ta përdorin javën për të planifikuar udhëtime për në dhjetor. Burrat do të gjejnë mënyrën më të sigurt për të zgjidhur një problem në jetën e tyre. Gratë duhet të kenë kujdes nga premtimet e rreme, ofertat joshëse ose situata të tjera në të cilat rrezikojnë të mashtrohen.

Akrepi

Këtë javë do të keni nevojë për ndihmën e një personi ose institucioni të caktuar në zgjidhjen e një problemi apo situate që ju shqetëson. Në përgjithësi, java parashikon një zhvillim të favorshëm të ngjarjeve në këtë drejtim. E mira është që ju shpejt dhe lehtësisht do të gjeni mbështetjen dhe mirëkuptimin e njerëzve të rëndësishëm për ju. Këtë javë do të merrni një ftesë ose sugjerim që meriton të mendohet mirë para se të merrni një vendim dhe të përgjigjeni. Kjo do të jetë një kohë e mirë për t`u mbledhur me familjen, për të takuar dhe vizituar të afërmit të cilët nuk i keni parë për një kohë të gjatë. Java do të kërkojë më shumë vëmendje kur blini mallra të ndryshëm për shtëpinë, për nevojat tuaja personale ose për dhurata. Përqendrohuni në gjërat e domosdoshme. Bëni kujdes kur blini mallra me këste ose me zbritje dhe shmangni huatë. Nëse jeni të angazhuar në një lloj shitje, dokumentet financiare ose klauzolat e kontratës që do të duhet të nënshkruani kërkojnë vëmendje të veçantë. Meshkujt Akrep do të përballen me një javë të vështirë emocionale, pasi disa ngjarje do t'ju sjellin trishtim, zhgënjim ose ndarje. Do të jetë e vështirë për ju të flisni me njerëzit e lindur nën shenjën e Luanit, Dashit ose Shigjetarit. Gratë do dalin për argëtim. Një marrëdhënie romantike pavarësisht nga statusi juaj martesor do t'ju sjellë përvoja të papritura.

Shigjetari

Këtë javë do të kaloni një gjendje depresioni ose trishtimi, për arsye të ndryshme. E mira është që ngjarjet e tjera do të pastrojnë shpejt këto gjendje pesimiste dhe do t'ju ngarkojnë me dozën e nevojshme të optimizmit dhe shpresës për të ardhmen. Gjatë javës mund të habiteni nga paratë e papritura ose një ofertë që do t'ju sjellë të ardhura shtesë. Para të papritura në buxhetin e familjes janë të mundura gjatë javës, përmes të afërmve të tjerë ose burimeve të papritura. Shumë do të duhet të zgjidhin një problem prone që ka lindur në javët e fundit. Jeta juaj e dashurisë do të zhvillohet pa shumë ndryshime. Disa prej jush do të duhet të marrin një vendim në lidhje me një histori dashuri aktuale ose të kaluar. Burrat do të kenë marrëdhënie të rëndësishme financiare me shumë gjasa me një grua. Gratë mund të ndihen të lodhura nga shumë përgjegjësi familjare.

Bricjapi

Këtë javë do të keni shqetësime financiare për shpenzimet që do të duhet të bëni gjatë këtyre shtatë ditëve. Në shumicën e rasteve, ato do të lidhen me shtëpinë tuaj, me nevojën për të riparuar ose zgjidhur një problem tjetër shtëpiak. Nëse jeni të angazhuar në një lloj shitje këtë javë, vështirë se do të merrni ofertën që prisnit. E gjitha varet nga fakti nëse jeni të gatshëm të bëni kompromis dhe me çfarë çmimi. Kjo javë do të jetë e favorshme për të bërë përparim në planet e rëndësishme për ju, përfundimi i të cilave do të jetë e rëndësishme të ndodhë deri në fund të këtij viti. Informacioni, ftesa ose sugjerimi që do të merrni gjatë këtyre shtatë ditëve do t'ju bëjë të mendoni para se të jepni përgjigjen tuaj. Mos nxitoni me vendimin, sepse në përgjithësi situata rreth jush, në vendin ku jetoni dhe në të gjithë botën do të jetë e paqëndrueshme. Është e mundur të kërkoni ndonjë përfitim në angazhimin tuaj eventual, por kjo mund t'ju shkaktojë më shumë humbje sesa sukses. Do të keni një marrëdhënie të komplikuar me miqtë ose të afërmit që jetojnë në një vend tjetër. Bëni kujdes kur udhëtoni për të shmangur probleme të mundshme, veçanërisht nëse ngisni makinën. Burrat do të jenë të prirur për panik, frikë të brendshme dhe paqëndrueshmëri në veprime dhe vendime. Bëni kujdes në angazhimet me burrat e lindur nën shenjën e Luanit, Dashit ose Shigjetarit. Nuk ka kohë për shaka apo argëtim me ta. Gratë duket se i shkaktojnë vetes shqetësime dhe probleme me vendimet e tyre të nxituara dhe komentet e pamenduara mirë. Është mirë të reagoni shpejt.

Ujori

Keni një javë përpara që është e favorshme për plane. Në shumicën e rasteve, do të udhëtoni vetë ose do të planifikoni udhëtimet që synoni të bëni këtë muaj. Gjatë kësaj jave, pothuajse gjithçka që lidhet me njerëz ose institucione të ndryshme do të favorizojë zhvillimin e punëve tuaja familjare. Gjatë këtyre shtatë ditëve do të keni kontakte më të shpeshta me miqtë ose të njohurit tuaj, dhe kjo do të ketë lidhje me ngjarje të rëndësishme në jetën e tyre. Java lajmëron lajme në lidhje me lindjen e një fëmije. Do të ketë disa ndryshime të vogla në planet tuaja të takimeve. Për sa i përket dashurisë, do të keni tendencën të jetoni me përvojat e së kaluarës ose kujtime të ndryshme do t'ju kthejnë në marrëdhënien tuaj të mëparshme. Burrat do të marrin në konsideratë se si të reagojnë ndaj një gënjeshtre ose mashtrimi nga një person që i ka shkaktuar dëm. Situata do të jetë delikate dhe do të kërkojë një reagim të kujdesshëm nga ana juaj. Gratë do të jenë të pakënaqura me rezultatet që do të arrijnë në punë ose në biznesin e tyre. Është e mundur që të jeni të angazhuar për diçka që është përtej mundësive tuaja. Kjo është një javë e pafavorshme për ndryshimet e punës, për të kërkuar një punë të re ose për të kërkuar pagë më të mirë.

Peshqit

Do të keni shpenzime më të larta këtë javë dhe disa prej tyre do të jenë të panevojshme, të padëshiruara, të paplanifikuara ose rezultat i nxitimit. Kjo do të krijojë disa vështirësi ose tension kryesisht në marrëdhëniet tuaja familjare. Gjatë këtyre shtatë ditëve, shmangni zotimin e kontratave financiare, marrëveshjeve dhe premtimeve. Në përgjithësi, kjo javë mund të jetë shumë interesante dhe dinamike. Mundësitë për të zhvilluar ose arritur ndonjë sukses do të shfaqen papritmas dhe do të kërkojnë veprim të shpejtë për të kapur shanset tuaja. Do të ketë një mundësi për një angazhim afatshkurtër, i cili do t'ju sjellë të ardhura shtesë. Java lajmëron një fejesë ose ngjarje të rëndësishme në lidhje me një të afërm. Gjatë javës do të keni takime të ndryshme përmes të cilave do të merrni informacione interesante, të dobishme ose të rëndësishme për punët tuaja. Jeni gati të mësoni lajme që do t'ju trishtojnë sepse ato do të lidhen me një person që e njihni shumë mirë. Burrat do të kenë shpenzime në lidhje me një fëmijë ose një anëtar tjetër të familjes së tyre. Marrëdhëniet tuaja me njerëzit e lindur nën shenjën e Binjakëve, Peshores ose Ujorit do të jenë të paparashikueshme. Gratë do të jenë të dashura, emocionale, të ndjeshme dhe sentimentale.