HOROSKOP

Horoskopi javor 2-8 tetor

Horoskopi javor 2-8 tetor

Dashi

Do ta keni të vështirë të jeni një humor të mirë dhe optimist, pavarësisht se cilat do të jenë situatat specifike në jetën tuaj. Surprizat këtë javë do të jenë një rast për telefonata të shpeshta me miqtë apo të afërmit, me të cilët do të ndani emocionet dhe eksperiencat tuaja. Megjithatë, mos shpërndani informacione që mund të keqpërdoren ose shpifen. Gjatë javës, mund të jeni të kënaqur me suksesin e një të afërmi. Për disa prej jush, java sjell një ftesë për fejesë, martesë apo mbledhje të tjera të rëndësishme familjare. Gjatë javës, mund të përjetoni stres në lidhje me një incident ose dramë jetësore në jetën e dikujt që njihni. Kjo mund të shkaktojë ndryshime në disa nga planet tuaja javore. Gjatë javës tregohuni më të hapur ndaj këshillave dhe sugjerimeve që do të merrni. Në përgjithësi, këtë javë do të jetë e rëndësishme për ju që të siguroni më shumë rehati, të keni eksperienca intime dhe romantike në marrëdhënien tuaj të dashurisë apo atë familjare. Ju do të dëshironi të përqendroheni në arritjen e sukseseve kryesisht personale ose të atyre që janë të rëndësishme për ju. Djemtë dhe vajzat mund të udhëtojnë në distanca të shkurtra ose më të gjata. Do të kënaqeni duke komunikuar me bashkëmoshatarë nga vende të ndryshme të botës. Pranoni me kujdes informacionin, një ofertë ose një ftesë nga dikush që njihni kohët e fundit. Gratë do të duhet të tregojnë një prezencë në familje apo në punë, me përgjegjësitë me të cilat do të përfshihen këtë javë. Mundësi të reja do të dalin përpara dhe do të keni takime dhe biseda interesante. Burrat do të jenë padyshim ‘bosi’ në shtëpi këtë javë. Shumë përgjegjësi do të presin angazhimin dhe performancën tuaj. Do të dalin raste që kanë të bëjnë me dokumente, pagesa, zgjidhje të marrëdhënieve kontraktuale etj. Me disa njerëz ose me disa plane do të duhet të ndaheni, por kjo nuk duhet të shkaktojë stres, frikë apo dramë në jetën tuaj.

Demi

Vëmendja juaj do të drejtohet në çështjet e parave që lidhen në njëfarë mënyre me të afërmit. Gjatë javës do të shfaqen mundësi interesante që do t'ju japin një shans për të treguar aftësitë tuaja në punë ose në ndonjë profesion tjetër specifik. Gjatë kësaj jave, planifikoni prioritetet dhe veprimet tuaja duke u udhëhequr vetëm nga dëshira për të treguar aftësitë, jo për shkak të fitimit me çdo kusht. Gjatë javës do të keni marrëdhënie të rëndësishme me persona nga familja juaj që jetojnë larg. Gjatë këtyre shtatë ditëve do të keni një kohë të favorshme për të përmbushur angazhimet tuaja profesionale, për të nisur dhe zbatuar ide të reja apo një aktivitet të ri. Gjatë javës, shumë do të mirëpresin në shtëpinë e tyre mysafirë të cilët do të jenë të afërm, miq ose fqinjë. Në planin financiar, java nuk sjell të ardhura të veçanta dhe as vështirësi të mëdha. Megjithatë, mund të keni arsye të jeni të lumtur për diçka të papritur. Gjatë javës janë të mundshme shpenzime për procedura estetike, trajtim dentar dhe çdo lloj terapie. Gjatë këtyre shtatë ditëve, disa prej jush do të kenë mundësinë të dalin nga një gjendje depresive në të cilën kanë qenë për disa ditë ose javë. Largoni shpejt çdo mendim të keq nga koka juaj, mos i lini të mbijnë dhe t'ju shtyjnë drejt veprimeve të paarsyeshme. Pritshmëria juaj për një takim romantik do të realizohet, por rezultatet do të jenë individuale. Djemtë dhe vajzat do të ecin ngadalë këtë javë në çdo sipërmarrje të re apo me ndonjë njohje të re. Do të trembeni nga emocionet dhe humori i njerëzve nga rrethi juaj i miqve apo bashkëpunëtorëve. Burrat do të kalojnë një javë me emocione të forta dhe të favorshme që do t'i ndihmojnë ata të ecin përpara në përpjekjet dhe projektet e tyre të rëndësishme. Jeni shumë afër marrjes së një vendimi të nxituar që përfshin një lloj rreziku që mund të rrezikojë stabilitetin tuaj dhe madje edhe jetën tuaj në një farë mënyre. Gratë do të jenë të kujdesshme në veprimet e tyre, shumë më konservatore se zakonisht. Manifestimet e kokëfortësisë nuk bëjnë përjashtim, veçanërisht kur komunikoni ose punoni me njerëz që nuk i njihni mirë. Gjatë javës do të krijohet një situatë që do t'ju kërkojë të ndryshoni një plan të rëndësishëm ose të merrni një vendim urgjent.

Binjakët

Gjatë këtyre shtatë ditëve do të keni dëshirë të bëni diçka të veçantë për shtëpinë tuaj, t'i rregulloni gjërat apo mobiljet në shtëpi në një mënyrë tjetër, të blini artikuj të rinj të përshtatshëm për komoditetin tuaj ose për stinën e dimrit etj. Gjatë kësaj jave, do t'ju duhet të bëni një bisedë serioze me partnerin tuaj romantik për planet e ardhshme që do të jenë të rëndësishme për të dyja palët. Ndoshta do të dëshironi të ndryshoni marrëdhëniet tuaja, mënyrën e komunikimit, vendin ku jetoni etj. Gjatë kësaj jave do t'ju duhet të mendoni më seriozisht për shëndetin tuaj ose të një personi të dashur. Ndoshta do të ketë nevojë për procedura që lidhen me trajtimin, stomatologjinë, ndryshimet fizike ose kirurgjikale në trup, etj. Një çështje e pazgjidhur nga e kaluara juaj do të krijojë sërish tension ose do të kërkojë ndonjë veprim specifik. Probabiliteti që të rregulloni gjërat, të zgjidhni një problem të mundshëm, këtë javë nuk është i madh, por as pritja nuk do t'ju ndihmojë. Këtë javë do të përjetoni një surprizë në lidhje me paratë në shtëpinë tuaj. Do të habiteni nga ngjarjet apo vizitat e njerëzve që jetojnë pranë jush. Gjatë javës, mos u frikësoni nëse duhet të bëni ndryshime të papritura në lidhje me udhëtimet. Kontaktet tuaja me njerëzit nga afër dhe larg mund të jenë baza e përvojave që do të priten dhe përjetohen ndryshe nga secili prej jush. Djemtë dhe vajzat do të duhet të mendojnë për zhvillimin e disa ngjarjeve në ditët e fundit. Ata që kanë shkaktuar konflikte apo përçarje me miqtë, shokët e klasës, kolegët duhet të vlerësohen veçanërisht me kujdes. Një miqësi e re mund të duket shumë interesante. Burrat do të zhgënjehen papritur nga dyfytyrësia ose etja për pushtet e një personi që është nga rrethi i të afërmve ose kolegëve. Ju padyshim që keni pasur një mendim më të mirë për këtë person, kështu që do ta keni të vështirë të pranoni zhgënjimin tuaj. Ju ndoshta do të kërkoni një shpjegim kuptimplotë për një sjellje të tillë. Gratë do të kalojnë shtatë ditë të paparashikueshme. Do e keni të vështirë të planifikoni çështjet tuaja financiare. Mund të ndodhin shpenzime të papritura, por edhe ju mund të keni të ardhura të papritura. Java do të ketë një ndikim të favorshëm në jetën tuaj dhe shpresoj se do ta vlerësoni atë që do t'ju japë fati në këtë periudhë të shkurtër kohore.

Gaforrja

Duhet të angazhoheni më me përgjegjësi në zgjidhjen e një problemi familjar apo pronësor. Është e mundur që të vendosni të hiqni qafe diçka që ose do të jetë e vështirë për t'u riparuar, ose do t'ju kushtojë shumë. Gjatë javës do të përjetoni ngjarje që do të lidhen me humbjen e informacionit personal që ruani në telefon, kompjuter ose sendet personale. Dikush do të përpiqet të përfitojë nga ajo që gjeti ose vodhi. Ai mund ta bëjë këtë me dinakëri dhe ju do ta merrni vesh shumë vonë. Gjatë javës do të keni angazhime dhe veprime financiare urgjente ose më të komplikuara. Shumë nga përfaqësuesit e kësaj shenje të zodiakut do të udhëtojnë gjatë këtyre shtatë ditëve dhe një udhëtim mund të lidhet me takimin ose vizitën e të afërmve ose miqve në një vend tjetër të populluar. Gjatë javës, një situatë e papritur do të arrijë t'ju befasojë në shtëpinë tuaj ose në shtëpitë e miqve dhe të afërmve tuaj. Prisni lajme gjatë javës që do t'ju kënaqin sepse do të jenë të mira për familjen tuaj në një farë mënyre. Gjatë javës do të kaloni momente ku mund të dukeni emocionalisht të paqëndrueshëm dhe kjo do t'ju bëjë të ndjeshëm ndaj ngjarjeve apo njerëzve të caktuar. Kjo mund të ndikojë negativisht në marrëdhëniet tuaja të dashurisë. Djemtë dhe vajzat do të kalojnë një javë ngjarjesh me ritme të ngadalta. Mund të keni punë ose detyra të papërfunduara nga periudha e mëparshme. Kjo nuk është një kohë e vështirë për ju, por as ajo që duhet të bëni si punë apo angazhim nuk duhet marrë lehtë. Gratë do të përfshihen në një situatë të pakëndshme që me shumë mundësi nuk e kishin marrë parasysh paraprakisht. Ndikimi i njerëzve të tjerë në punët tuaja mund t'ju shkaktojë probleme, ndaj përpiquni të ndiqni intuitën tuaj, ose të paktën veproni me kujdes nëse doni të ndiqni këshillat e dikujt. Java do të ketë diçka për t'ju befasuar. Burrat do të jenë të prirur ndaj shqetësimeve, frikës apo pagjumësisë së pazakontë. Do të ndikoheni shumë nga fjalët apo veprimet e atyre që ju rrethojnë. Kjo do të jetë një javë e favorshme për punën ose biznesin tuaj dhe gjërat me të cilat do të përfshiheni atje. Shëndeti juaj mund të krijojë probleme, si pagjumësi, migrenë…

Luani

Gjatë javës do të kërkoni mënyra dhe zgjidhje për t'u qetësuar për problemet tuaja personale, të cilat po zhvillohen në një drejtim të padëshiruar. Në shumicën e rasteve do të kenë natyrë materiale, do të lidhen me ndonjë pronë, mall, prodhim etj. Gjatë këtyre shtatë ditëve do të shqetësoheni më shumë për zhvillimin e angazhimeve apo ngjarjeve të paracaktuara, realizimi i të cilave planifikoni të ndodhë gjatë këtyre shtatë ditëve. Shmangni ngarkesat e mëdha, pasi ka të ngjarë të ketë probleme të pakëndshme shëndetësore. Gjatë kësaj jave do të keni një angazhim me një të afërm i cili do të mbështetet në ndihmën tuaj për çështje të rëndësishme personale. Kjo do të jetë një javë e favorshme për udhëtime pune apo takime me njerëz të rëndësishëm. Një letër ose një bisedë me një person që jeton në një qytet apo vend tjetër do t'ju befasojë. Nëse jeni duke kërkuar punë në një qytet tjetër apo jashtë vendit, kjo do të jetë një javë e suksesshme për veprime të tilla, por mos shikoni vetëm pagën, por kushtet e punës, të cilat do t'ju ofrojnë një rehati të mirë. Jeta juaj e dashurisë do të zhvillohet, por jo gjithmonë do të përmbushë pritshmëritë apo planet tuaja. Nuk është koha për të kërkuar një ideal, por për të kërkuar një person që do t'ju respektojë dhe pranojë ashtu siç jeni. Ata që do të krijojnë një njohje romantike gjatë këtyre shtatë ditëve, do të takojnë një person që do t'i befasojë. Konfliktet këtë javë do të jenë për shkak të manifestimeve tuaja emocionale, ndjeshmërisë për tema delikate ose mungesës së dëshirës për të bërë kompromise. Java paralajmëron ngjarje interesante që lidhen me shtatzëninë ose një fëmijë. Vajzave dhe djemve do t'ju pëlqejë të bëjnë blerje, të ndryshojnë veshjet e tyre personale, sendet ose shtëpinë. Ju mund të përjetoni shtatë ditë të veçanta që do të lënë kujtime në jetën tuaj. Do të keni shanse dhe fat për të arritur sukses në studime apo karrierë, por nuk do të merrni asgjë pa punë, vullnet, durim dhe ambicie. Do të jetë mirë të ndiqni këshillat e njerëzve më me përvojë dhe të ditur ose të merrni njohuritë që ata përpiqen t'ju përcjellin. Burrat do të duhet të pranojnë me qetësi dhe pa irritim shumicën e angazhimeve familjare dhe të përqendrohen në zbatimin e shpejtë të tyre. Në këtë mënyrë do të siguroni kohë për aktivitete dhe punë të tjera të rëndësishme. Gratë do të kenë shumë detyra dhe një kohë të shkurtër për t'i kryer ato. Lajmet e pakëndshme mund t'ju habisin, të ngatërrojnë disa nga planet tuaja, të ndikojnë në humorin tuaj. Kjo është një javë në të cilën do t'ju duhet të shmangni manifestimet e arrogancës, nxitimit ose emocionalitetit në veprime dhe vendime.

Virgjëresha

Do të prisni realizimin e takimeve të ndryshme që do të kenë një kuptim të rëndësishëm për jetën tuaj personale, profesionale apo shoqërore. Gjatë javës do të lindin angazhime të papritura që do të lidhen me çështjet tuaja financiare personale apo familjare, një dokument apo kontratë lidhur me pronën, punën etj. Gjatë kësaj jave do ta keni të vështirë të planifikoni punët tuaja të përditshme, pasi ngjarjet do të zhvillohen ndryshe nga pritshmëritë tuaja ose me dinamikë më të madhe e të paparashikueshme. Shpenzime të papritura për shtëpinë ose familjen tuaj do të lindin këtë javë. Do të keni detyra që lidhen me një pagesë të humbur ose detyrime të tjera. Kjo do të jetë një javë e favorshme për rastet që lidhen me pasurinë e trashëguar apo pronën e një të afërmi më të vjetër. Për shumë prej jush, java sjell marrjen e parave, përfshirë paratë nëpërmjet të afërmve ose miqve. Gjatë javës do të keni një bisedë telefonike që do t'ju trishtojë ose mërzitë. Ju mund të jeni të zemëruar me veprimet e një personi specifik ose mungesën e profesionalizmit të një përfaqësuesi të një institucioni qeveritar, bankar, tatimor ose ligjor. Gjatë javës, vëmendja juaj do të përfshijë një situatë të pakëndshme në jetën e të afërmve ose miqve. Java mund të mbahet mend me eksperienca interesante në dashurinë apo jetën tuaj intime. Në punën apo biznesin tuaj do të mund të përfitoni nga situata. Ju që do të udhëtoni gjatë javës mund t'ju presin përvoja dhe emocione të këndshme. Djemtë dhe vajzat do kenë një jetë sociale interesante me biseda apo takime me miqtë e afërt dhe të largët. Do të prireni të bëni njohje të reja, të shkëmbeni informacione të dobishme për tema apo hobi që ju interesojnë. Mund të jeni ende të rrënuar nga disa telashe ose marrëdhënie të ndërlikuara, por do të mendoni me kujdes se si t'i përballoni ato. Burrat do të jenë me fat këtë javë, përderisa deri tani i kanë marrë disa mësime nga jeta. Pranojini njerëzit dhe ngjarjet pa u përpjekur t'i ndryshoni ata. Shëndeti juaj do të kërkojë kujdes ose terapi. Jini ambiciozë këtë javë, veçanërisht nëse tashmë keni plane të qarta për të ardhmen tuaj. Gratë do të kërkojnë zgjidhje të reja për problemet apo angazhimet e vjetra. Konfliktet dhe tensionet do jenë më të shumta gjatë këtyre shtatë ditëve, sidomos kur kanë të bëjnë me paratë. Në familje të gjithë do presin më shumë nga ju.

Peshorja

Do të kërkoni zgjidhjen e problemeve që lidhen në një farë mënyre me interesat tuaja financiare. Gjatë javës do të keni një bisedë të rëndësishme telefonike që mund të lidhet me një mundësi apo propozim të ri lidhur me punën apo jetën tuaj personale. Gjatë javës, do të përjetoni emocionalisht një ngjarje që lidhet me miqtë ose fqinjët tuaj. Jeta juaj e dashurisë gjatë këtyre shtatë ditëve sjell përvoja të ndryshme emocionale. Në përgjithësi, këtë javë dashuria, veçanërisht nëse tregoni sinqeritet në emocione dhe ndjenja, do të përcaktojë zhvillimin e ngjarjeve, bisedave apo vendimeve të ndryshme që do të jenë të rëndësishme për të ardhmen e marrëdhënies suaj. Të pamartuarit do kenë një javë të favorshme për fillimin e një njohjeje të re romantike. Gjatë javës do t'ju duhet të kapërceni në mënyrë diplomatike dhe me takt një konflikt që lidhet me një blerje ose një lloj prone që tashmë zotëroni. Gjatë këtyre shtatë ditëve, shumë do të kenë një angazhim në lidhje me shëndetin e një personi të dashur. Do të ketë tension të përkohshëm për shkak të një vendimi ose ndryshimi të rëndësishëm që do të vijë në të ardhmen e afërt. Kjo do të jetë një javë në të cilën do t'ju duhet të mbështeteni mbi të gjitha në intuitën tuaj, në veprimet dhe vendimet tuaja personale. Djemtë dhe vajzat duhet të kenë kujdes nga shpresat dhe premtimet e kota dhe të mësojnë të mbështeten më shumë tek vetja. Jini të dobishëm për njerëzit e afërt në shtëpinë tuaj dhe mos i zhgënjeni me reagime dhe teka të nxituara apo emocionale. Disa nga miqtë tuaj do të arrijnë t'ju zhgënjejnë, por kjo është pjesë e rrugëtimit të jetës suaj. Gratë do të konsiderojnë me kujdes veprimet dhe vendimet e tyre të rëndësishme në lidhje me një anëtar të familjes, koleg ose partner. Ju mund të jeni të ndjeshëm ndaj manipulimit dhe mashtrimit, dhe njerëzit e tjerë mund t'ju përdorin për të arritur qëllimet e tyre personale. Mbrojini informacionet e rëndësishme nga kurioziteti i njerëzve të tjerë. Burrat do të angazhohen në një detyrë të rëndësishme që do të ketë njëfarë lidhje me të kaluarën e tyre. Java do të favorizojë udhëtimet. Do të prisni lajme ose informacione të rëndësishme nga dikush që nuk jeton me ju.

Akrepi

Situatat e diskutueshme apo konfliktuale në vendin tuaj të punës, me përfaqësues të institucioneve të ndryshme apo në biznesin tuaj do të kërkojnë vëmendje. Gjatë kësaj jave do t'ju duhet të zgjidhni çështje të rëndësishme financiare që shqetësojnë familjen ose punën tuaj. Ka mundësi që të ardhurat tuaja të jenë më të vogla se sa prisni, ose të shfaqen shpenzime të papritura. Gjatë javës do të keni njohje dhe takime me njerëz të rinj. Miqtë tuaj të vjetër do t'ju kërkojnë një takim. Një ngjarje e lidhur me një të afërm mund të jetë një rast për t'u mbledhur gjatë këtyre shtatë ditëve. Kjo do të jetë një javë e favorshme për punë, sepse do të keni mundësi të tregoni aftësitë tuaja, të realizoni disa ide interesante. Ngjarjet në vendin tuaj të punës këtë javë do t'ju japin një shenjë ndryshimesh të ardhshme. Java do të mbahet mend me surpriza të ndryshme, por sigurisht që pritshmëritë janë pozitive. Do të keni një kohë të favorshme për blerje, por kërkoni çmime të arsyeshme dhe cilësi të mirë. Tani nuk është koha për humbje dhe shpenzime parash për kënaqësi. Djemtë dhe vajzat do të duhet të mendojnë me kujdes përpara se të reagojnë në mënyrë impulsive ndaj sugjerimeve ose ideve të ndryshme. Ju keni një javë të mirë, por është nxitimi ose arroganca juaj që mund të shkatërrojë gjërat e mira në jetën tuaj. Mos kini frikë ose turp të merrni këshilla ose të pranoni ndihmë nga dikush. Gratë do të jenë në gjendje të arrijnë shumë falë përpjekjeve të tyre dhe llogaritjeve në veprime. Në përgjithësi, marrëdhëniet tuaja personale dhe profesionale do të kenë një zhvillim pozitiv. Çështjet tuaja financiare do të zhvillohen sipas maturisë dhe prakticitetit të veprimeve tuaja. Keni shumë për të bërë këtë javë, ndaj mos e humbni kohën kot. Burrat do të ndeshen me njerëz të vështirë në karakter dhe mentalitet. Marrëdhëniet tuaja gjatë javës do jenë të komplikuara, por nuk do ju dëmtojnë. Konfliktet do të jenë për gjëra të vogla, por pasojat mund të jenë të mëdha dhe të pakëndshme. Ju keni një javë të rëndësishme përpara, në të cilën përparimi në punët tuaja do të varet nga aftësia juaj për të komunikuar dhe paraqitur idetë në mënyrën më të mirë të mundshme.

Shigjetari

Do të përballeni me probleme me kolegët, klientët apo persona të tjerë kryesisht në vendin tuaj të punës apo në biznes. E mira është se këto probleme do t'i kapërceni pa komplikime. Gjatë javës, dikush rreth jush do të përpiqet të arrijë qëllimin e tij, duke ju manipuluar në avantazhin e tij. Gjatë javës, do të jetë e rëndësishme të jeni në gjendje të mbroni veten nga veprimet e njerëzve hipokritë dhe egoistë. Përndryshe, zhgënjimi ose dhimbja do të jetë mbi ju. Në të njëjtën kohë, mos lejoni që veprime të tilla t'ju bëjnë agresiv ose të pasjellshëm, sepse kjo nuk është kjo rruga juaj për rritjen shpirtërore dhe personale. Kjo do të jetë një javë e favorshme për të zhvilluar jetën tuaj të dashurisë dhe në përgjithësi marrëdhëniet tuaja me njerëzit që doni. Një dashuri apo romancë e re gjatë javës mund t'ju lërë të papërgatitur për një eksperiencë të tillë. Gjatë javës do të keni takime të ndryshme. Do të jetë mirë që të kaloni më shumë kohë jashtë shtëpisë. Një ngjarje në jetën e një të afërmi do të shkaktojë shpenzime shtesë. Shumë nga gjërat me të cilat do të përfshiheni gjatë javës do të kenë një zhvillim më të gjatë në kohë. Jini të durueshëm që të mos krijoni tension në jetën tuaj. Në fakt, telashet këtë javë mund të lindin pikërisht për shkak të nxitimit nga ana juaj. Në këtë mënyrë mund të shkaktoni gabime ose humbje të pakëndshme. Miqtë apo të afërmit tuaj do t'ju ftojnë për një takim apo një udhëtim, i cili do të jetë një eksperiencë interesante për ju. Djemtë dhe vajzat do të duhet të ndjekin këshillat ose dëshirat e një të moshuari në familjen e tyre nëse duan të bëjnë ndonjë përparim në punët e tyre këtë javë. Konfliktet do të jenë për gjëra të vogla dhe më së shumti për faktin se ende nuk mund të kontrolloni emocionet tuaja. Gratë do të kenë prirje romantike, me dëshirë për më shumë dashuri apo eksperienca intime. Nëse nuk keni një lidhje romantike, do të investoni më shumë kohë dhe energji për të kërkuar një të tillë. Në përgjithësi, keni një javë interesante përpara, me mundësi për të arritur suksese dhe rezultate të rëndësishme. Burrat do të angazhohen në ide ose detyra të ndryshme rreth njerëzve në familjen e tyre. Do të jeni të emocionuar për jetën e një personi të afërt që mund të mos jetojë me ju. Kjo javë do t'ju sjellë shumë lajme të pritshme dhe të papritura, kryesisht të lidhura me njerëz të brezave të ndryshëm.

Bricjapi

Do të përballeni me disa detyra të pakëndshme të natyrës financiare apo të lidhura me dokumente. Prania e një personi të qëndrueshëm pranë jush do të jetë një faktor shumë i rëndësishëm që do të mund t'ju bëjë ambiciozë për të arritur diçka të rëndësishme dhe konstruktive në jetë. Gjatë javës shmangni humorin pesimist që mund t'ju bëjnë të dyshimtë, t'ju bëjnë të shihni pasinqeritet ose hipokrizi në veprimet e të tjerëve. Shmangni shqetësimin e njerëzve rreth jush me komente të papërshtatshme ose pesimiste për ngjarjet ose njerëzit në jetën tuaj. Kjo javë do të jetë e favorshme për punë dhe angazhime me fëmijët dhe adoleshentët. Një udhëtim do të ketë një efekt të mirë në gjendjen shpirtërore dhe shëndetin tuaj mendor. Gjatë këtyre shtatë ditëve, sa më shumë kohë të kaloni në natyrë, aq më mirë për ju. Problemet e lehta shëndetësore nuk duhet t'ju trembin, por duhet ta drejtojnë vëmendjen tuaj drejt ndryshimeve të domosdoshme në stilin tuaj të jetesës. Në përgjithësi, këtë javë do të jetë e rëndësishme të tregoheni më filozofik për problemet në jetën tuaj. Djemtë dhe vajzat do të kenë një javë interesante, me mundësi për të arritur rezultate të mira në shkollë apo në aktivitete në të cilat do të përfshihen. Ka të ngjarë që të ketë shqetësime në dashuri. Gjatë kësaj jave, një ndikim të rëndësishëm në punët tuaja do të ketë një burrë i moshuar. Gratë do të përjetojnë një moment paniku ose stresi intensiv. Problemet që do të shfaqen në jetën tuaj gjatë këtyre shtatë ditëve nuk janë të rastësishme, ato kanë një qëllim dhe ju duhet të reagoni në mënyrë adekuate ndaj tyre. Në punën tuaj prisni surpriza që lidhen me ndryshime, risi apo njerëz të rinj. Burrat do të përjetojnë më shumë lajme emocionale që do të marrin nga vende të ndryshme. Një ftesë ose propozim do t'ju kërkojë të mendoni më me kujdes për përgjigjen tuaj.

Ujori

Java sjell emocione të ndryshme që lidhen kryesisht me fëmijët apo të rinjtë. Me shumë mundësi, këto lajme ose ngjarje do të ndodhin jashtë shtëpisë tuaj. Gjatë javës do të keni angazhime të ndryshme biznesi apo administrative, biseda lidhur me çështjet e parave, një vizitë në një institucion qeveritar apo bankar etj. Gjatë kësaj jave do të befasoheni nga ngjarje që lidhen me udhëtime apo njerëz që janë larg. Gjatë javës, do të keni një bisedë të dobishme, ose do të shkëmbeni letra dhe email kryesisht në lidhje me zhvillimin e planeve tuaja të ardhshme. Për përfaqësuesit beqarë të Ujorit, java do të sjellë një shans për të takuar një person të përshtatshëm. Gjatë kësaj jave do të keni një angazhim në lidhje me marrjen ose dërgimin e dokumenti. Kjo do të jetë një javë e favorshme për veprime që kanë të bëjnë me interesat dhe planet tuaja materiale apo pronësore. Java do të mbahet mend duke marrë para, ose një dokument të rëndësishëm në familje. Gjatë këtyre shtatë ditëve, do të mësoni për një ngjarje që lidhet me telashet në një familje të të afërmve ose miqve tuaj. Gjatë javës, mbrojeni pronën e familjes suaj nga aksidentet ose dëmtimet. Djemtë dhe vajzat do të kenë një javë interesante në të cilën një mundësi e re do t'ju japë një shans për të realizuar ëndrrën, qëllimin, talentin ose njohuritë tuaja. Kjo do të jetë një periudhë shumë e rëndësishme në të cilën fati do të testojë se sa të gatshëm jeni për të arritur dhe realizuar qëllime të reja në jetën tuaj. Kjo do të jetë një periudhë e favorshme për arsimimin apo karrierën tuaj. Gratë do të kënaqen me lajmet që lidhen me paratë apo me propozimin për një punë. Do të kaloni momente shqetësimi dhe madje edhe pak paniku, por këto do të qetësohen shpejt. Mund të keni biseda interesante për çështje financiare ose të biznesit. Burrat do të kenë më shumë kontakte me familjarët, kolegët, partnerët e biznesit, fqinjët, bashkëpunëtorët politikë etj. Kjo është një javë në të cilën ata pothuajse nuk do të kenë kohë për veten e tyre. Disa biseda do t'ju shqetësojnë ose trishtojnë me informacionin që do të merrni për ngjarje nga e kaluara.

Peshqit

Në familjen tuaj mund të lindin kontradikta ose situata të pakëndshme lidhur me paratë, të cilat janë shpenzuar në mënyrë impulsive, të pamatur dhe emocionalisht. Kjo mund të shkaktojë një problem të padëshiruar për buxhetin tuaj familjar. Gjatë kësaj jave do të keni mjaft energji dhe vullnet për të zbatuar çështje të rëndësishme për familjen tuaj. Gjatë javës do të jeni më bujarë me komplimente për personat me të cilët punoni ose me të cilët do të keni kontakte të përditshme. Përdorni këto shtatë ditë për të ruajtur atë që keni arritur deri tani, për të bërë përparim në disa nga çështjet tuaja personale dhe për të harmonizuar marrëdhëniet e rëndësishme. Gjatë javës, në mendjen tuaj do të shfaqen kujtime negative të përvojave të vështira nga e kaluara. Fati këtë javë do të jetë aty ku keni nevojë, jo aty ku dëshironi. Do t'ju ndihmojë, stimulojë ose mbrojë sipas situatës specifike. Djemtë dhe vajzat do të tregojnë kokëfortësi apo kapriçiozitet fëminor në disa situata gjatë javës. Nuk do të keni asnjë përfitim prej tij, por patjetër do të shfaqen probleme. Dikush që është më i madh se ju, një prind, i afërm, mësues ose autoritet tjetër, do t'ju bëjë të mos ndiheni rehat me fjalët ose vendimet që ju prekin drejtpërdrejt. Do të ketë surpriza gjatë këtyre shtatë ditëve dhe ato do t'ju japin një drejtim në rrugën e duhur që fati juaj kërkon të ndiqni. Gratë do të kenë eksperienca të veçanta me anëtarët e familjes ose në punë. Shumica e angazhimeve dhe përgjegjësive tuaja gjatë javës do të lidhen me gratë. Do të jeni në gjendje të merrni këshilla, ndihmë ose mbështetje të mirë nëse jeni gati ta pranoni atë. Burrat do kenë planet e tyre për javën, që do të marrin gjithë vëmendjen dhe energjinë e tyre.