HOROSKOP

Horoskopi javor 20-26 qershor

Horoskopi javor 20-26 qershor

Dashi

Do të keni mundësi të arrini rezultate konkrete në punë apo karrierë. Bëhuni gati për një javë pune të lodhshme dhe kaloni më pak kohë duke u argëtuar. Gjatë këtyre shtatë ditëve do të jeni në gjendje të realizoni planet tuaja në lidhje me shtëpinë ose pronën që zotëroni. Do të jeni në gjendje të filloni një marrëdhënie premtuese në karrierën ose biznesin tuaj. Java paralajmëron një ngjarje të rëndësishme që përfshin një vajzë ose grua që jeton larg jush. Disa prej jush do të ndryshojnë marrëdhëniet profesionale me kolegët ose klientët për shkak të rrethanave të ndryshme. Miqësitë tuaja do kenë një zhvillim interesant, pasi patjetër do të keni dëshirë për më shumë jetë sociale, për biseda apo takime (edhe nëse janë vetëm online). Ëndrrat tuaja këtë javë do t'ju japin shenja të së ardhmes. Djemtë dhe vajzat do të jenë të emocionuar, entuziastë nga një lajm apo një ofertë që do të marrin nga një burrë, me shumë mundësi mbi 35 vjeç. Kjo javë do të kërkojë më shumë vëmendje, kujdes dhe sens të shëndoshë në veprim dhe në marrjen e vendimeve të ndryshme. Mund të dështoni/humbni një pozicion apo autoritet tashmë të arritur, të cilin do ta shkatërroni lehtësisht për shkak të pakujdesisë, nxitimit apo arrogancës. Burrat do të habiten nga disa lajme që do të marrin nga distanca të ndryshme. Mund të ketë një nevojë të papritur për të udhëtuar, si në raste të këndshme ashtu edhe në raste të pakëndshme. Do të keni fat në zgjidhjen e telasheve të ndryshme. Gratë do të kenë kujdes apo angazhime me një grua me të cilën jetojnë nën një çati, si: nëna, gjyshja apo motra etj. Pritshmëritë tuaja për këtë javë mund të lidhen me marrjen, zgjidhjen apo nënshkrimin e një dokumenti apo kontrate të rëndësishme.

Demi

Do të keni prirje të shikoni me vëmendje, duke pritur veprimet e të tjerëve përpara se të komentoni. Një pozicion i tillë nga ana juaj do të jetë një vendim i mençur. Megjithatë, në disa raste, nga të tjerët mund të perceptohet si pavendosmëri ose mungesë e një pozicioni të qartë. Kjo mund të bëjë që njerëzit e tjerë të komentojnë negativisht pasivitetin tuaj. Kini kujdes të mos përfshiheni në asnjë intrigë. Jeta juaj e dashurisë do jetë e qartë dhe vështirë se do ketë ndryshime. Ju mund të keni nevojë të kujdeseni për një të dashur nëse ai ka një problem shëndetësor ose t'i jepni mbështetje (në rast se ka nevojë). Gjatë kësaj jave, shëndeti juaj do të kërkojë kujdes dhe më shumë vëmendje. Mos i injoroni sëmundjet! Mos e ndërprisni trajtimin tashmë të filluar! Kjo javë sjell më shumë angazhime apo ngjarje që lidhen me të afërmit. Një mosmarrëveshje mund të nxjerrë në sipërfaqe konflikte të vjetra, kontradikta dhe kujtime të pakëndshme. Djemtë dhe vajzat do ta kenë të vështirë të kontrollojnë emocionet, nervozizmin dhe ndonjëherë zemërimin e tyre në disa situata të diskutueshme, ose konfliktuale. Do të keni një ndjenjë të fortë pronësie mbi sendet tuaja personale ose gjërat që përdorni kryesisht. Do të përqendroheni në përmbushjen e pritshmërive tuaja, ndonjëherë edhe me koston e injorimit të nevojave të njerëzve përreth jush. Burrat do të kërkojnë çdo formë argëtimi ose rekreacioni kur është e mundur. Gjatë kësaj jave, mendimet e papritura mund t'ju pushtojnë mendjen dhe mund të provokojnë dëshira për takime apo biseda që do të habisin njerëzit. Gjatë kësaj jave mos i neglizhoni problemet e vogla shëndetësore. Ato mund të kalojnë shpejt, por pothuajse gjithmonë do të jenë një sinjal vëmendjeje. Gjatë kësaj jave bëni kujdes se çfarë i premtoni një personi të lindur në shenjën e Gaforres, Peshqve apo Akrepit. Gratë do të jenë të lumtura me një lajm apo një ofertë që do të ketë disi të bëjë me jetën personale. Këtë javë do të jeni të gatshëm të bëni disa plane më të qarta për të ardhmen tuaj të afërt, madje do të filloni t'i përgatisni ose t'i zbatoni fillimisht. Njerëzit e lindur nën shenjat e ajrit ose të ujit do të kenë një ndikim të fortë në punët tuaja personale dhe profesionale.

Binjakët

Do të zhgënjeheni nga pasinqeriteti apo keqdashja e njerëzve për të cilët keni pasur një mendim të mirë. Mund të mashtroheni ose dikush mund të përpiqet të përfitojë nga ju. Një angazhim në lidhje me një të afërm do t'ju kërkojë të jeni më proaktivë dhe të organizoni detyrat tuaja të përditshme. Këtë javë tensioni do të jetë shumë i lartë, ndaj planifikojini më saktë detyrat tuaja të përditshme. Situata të papritura do të lindin edhe në lidhje me ngjarje të ndryshme me njerëz afër dhe larg. Do të jeni emocionalisht të paqëndrueshëm dhe lehtësisht të prekshëm ndaj fjalëve ose veprimeve të njerëzve të tjerë. Ndonjëherë do të ndiheni të lodhur ose të trishtuar, pesimist ose melankolik. Si çdo javë, surprizat nuk do mungojnë, por ato mund t'ju ngatërrojnë ose frikësojnë pa asnjë arsye. Gjatë këtyre shtatë ditëve do të keni mundësi për takime apo udhëtime interesante. Disa prej jush do të jenë entuziastë për një ide të re biznesi ose mundësinë e ndryshimit të karrierës. Në përgjithësi, këtë javë do t'ju duhet të tregoni më shumë profesionalizëm në punën tuaj. Shmangni konfrontimet me njerëzit me të cilët punoni! Djemtë dhe vajzat do kalojnë një javë relativisht të qetë dhe të ngadaltë. Vajzave të lindura nën këtë shenjë të zodiakut do t'u kërkohet të mbajnë një qëndrim më serioz ndaj detyrave të filluara tashmë. Në jetën tuaj të dashurisë shmangni përballjet, imponimin e mendimit apo dëshirave tuaja, sepse konflikti me partnerin mund të mos zgjidhet dot. Detyra të shkurtra, por të përgjegjshme do t'ju presin në familje ose në shtëpinë tuaj. Burrat do të kalojnë një javë në të cilën disa prej jush do të duhet të marrin një vendim të rëndësishëm udhëtimi. Në planin financiar kjo periudhë do të kërkojë shumë më tepër vëmendje, pasi ekziston rreziku i humbjes së disa parave. Gjatë kësaj jave mund të ndaheni me një person nga mjedisi juaj miqësor dhe arsyet për këtë do të jenë të ndryshme. Gratë do të kenë mjaft punë me dokumente dhe të gjitha llojet e shkresave. Kjo mund të jetë një detyrë e lodhshme, por do të jetë e rëndësishme për stabilitetin tuaj financiar dhe rregullimin e çështjeve tuaja financiare. Mund të prisni lloj-lloj surprizash në punë ose në biznes, por në shumicën e rasteve do t'ju bëjnë mirë dhe do ju sjellin fat, ose do ju hapin mundësi të reja për përparim dhe avancim. Do të jetë shumë e rëndësishme për ju gjatë këtyre shtatë ditëve të shmangni përpjekjet për të gënjyer, mashtruar ose manipuluar njerëzit e tjerë, pavarësisht nga qëllimet tuaja të vërteta apo të mira.

Gaforrja

Do t'ju lindë një mundësi e re. Kjo do të jetë një javë interesante për të komunikuar me njerëz nga afër dhe larg. Nëpërmjet tyre do të merrni lajme, informacione apo dokumente të dobishme dhe të rëndësishme. Do të krijoni kontakte të reja që janë të rëndësishme për punët tuaja të ardhshme. Këtë javë do të keni mundësi të zgjidhni një problem që ju ka sjellë tension apo ankth javët e fundit. Ajo që do të arrini në këtë plan do të jetë më shumë nga sa prisnit. Do të jetë e rëndësishme të shihni gabimet dhe lëshimet tuaja në këtë situatë për të shmangur përsëritjen e tyre në të ardhmen. Kjo javë do të mbahet mend me një mbledhje të veçantë në shtëpinë tuaj ose në shtëpinë e miqve ose të afërmve tuaj. Kjo mund të jetë një nga ngjarjet që do t'ju sjellë emocione të këndshme këtë javë. Java do jetë e favorshme për eksperienca romantike, për gjetjen e një partneri serioz dhe për kontakte të reja me njerëz nga distanca të ndryshme. Shumë emocione do të përjetoni përmes njohjeve tuaja të reja. Gjatë javës do të merrni lajme të rëndësishme në lidhje me të ardhurat financiare në të ardhmen. Kjo do të jetë një kohë e mirë për të nënshkruar një kontratë financiare. Ju mund ta provoni fatin tuaj në lotari. Djemtë dhe vajzat do të kenë një bisedë serioze me një burrë për të ardhmen, planet dhe perspektivat e tyre. Është e mundur që ky person të ketë një pikëpamje krejtësisht të kundërt për gjërat që ju interesojnë ose janë qëllimi juaj. Mundohuni të shpjegoni dhe mbroni me kujdes pozicionin tuaj. Java mund të mbahet mend me një ngjarje të rëndësishme ose një përvojë të papritur me një person të lindur në shenjën e Dashit, Luanit ose Shigjetarit. Këtë javë, mund të habiteni nga një lajm i keq për dikë që njihni. Burrat do kalojnë një javë në të cilën jo vetëm do të ndjekin të gjitha llojet e informacioneve nga burime të ndryshme, por do t'i shpërndajnë edhe vetë përmes kontakteve miqësore apo rrjeteve sociale. Ky lloj komunikimi më dinamik duhet të zgjidhet mirë në mënyrë që të mos e gjeni veten nën ndikimin e lajmeve të rreme. Java do të favorizojë kontakte të ndryshme apo punë me dokumente që do të jenë të rëndësishme. Në përgjithësi, kjo do të jetë një javë me situata dhe ngjarje të ndryshme të papritura, por ato nuk ka gjasa të shfaqen apo të zhvillohen në dëmin tuaj. Gratë do të planifikojnë një bisedë të hapur ose serioze me një grua. Këtë javë do të keni shumë takime dhe biseda të tjera, qëllimi i të cilave do të jetë të keni një ide më të qartë se çfarë dëshironi dhe çfarë mund të arrini në të ardhmen e afërt. Gjatë këtyre shtatë ditëve do të kaloni kohë të mjaftueshme për takime të këndshme dhe një bisedë të ëmbël me miqtë. Marrja e parave mund të befasojë disa prej jush.

Luani

Shmangni planifikimin e veprimeve tuaja paraprakisht, pasi do të ndodhin ngjarje të ndryshme të papritura. Lajmet e këqija mund t'ju shqetësojnë, por nuk do të lidhen drejtpërdrejt me ju. Gjatë këtyre shtatë ditëve, shmangni huadhënien. Mundohuni t'i zgjidhni vetë problemet tuaja financiare. Dhe t`i lini të tjerët t`i zgjidhin vetë problemet e tyre. Gjatë kësaj jave do t'ju duhet t'i kryeni detyrat tuaja profesionale me shumë më tepër kujdes, sepse për shkak të shpërqendrimit ose nxitimit mund të bëni një gabim të pakëndshëm. Kjo do t'ju turpërojë para një menaxheri ose para klientëve dhe mund të jetë edhe një rast për një bisedë serioze, pagesën e një gjobe, penalizim e të tjera. Gjatë javës surpriza të këndshme do të lidhen me familjen dhe të afërmit tuaj, të cilët do të gjejnë një mënyrë për t'ju krijuar humor në momente të rëndësishme për ju. Djemtë dhe vajzat do të kenë mundësinë për argëtim, relaksim dhe takime e eksperienca të këndshme me bashkëmoshatarët apo miqtë. Disa prej jush mund të kenë të ardhura të mira gjatë javës. Gjatë këtyre shtatë ditëve do të keni një kohë të mirë për të nënshkruar ose për të marrë një dokument apo kontratë, e cila mund të jetë e rëndësishme jo vetëm për ju, por edhe për të gjithë familjen tuaj. Burrat do të këshillohen të marrin parasysh me kujdes fjalët e tyre në një bisedë të rëndësishme ose vendim që do të merret këtë javë. Zgjidhja e disa telasheve duhet të jetë prioriteti juaj, por mjetet që do të përdorni për këtë qëllim do të jenë shumë të rëndësishme. Një konflikt mund t'ju habisë, sepse gjithçka do të fillojë me një shaka. Përpjekjet e një gruaje të afërt për të kontrolluar veprimet ose vendimet tuaja mund të provokojnë rezistencë të fortë tek ju. Java do jetë e favorshme për udhëtime, por kryesisht për rekreacion apo argëtim. Gratë do të kenë shumë më tepër detyra këtë javë dhe ngarkesa e punës do të jetë e dukshme. Është e mundur të keni një bisedë interesante ose të dobishme me një koleg, menaxher ose klient. Në kërkim të njohurive ose aftësive të reja, mund të merrni ndihmë të papritur ose shumë të dobishme nga një person i lindur nën shenjën e Luanit, Dashit ose Shigjetarit. Kjo do të jetë një javë e favorshme për zgjidhjen e çështjeve apo marrëveshjeve të ndryshme financiare.

Virgjëresha

Fokusohuni te stabilizimi financiar. Do të ketë mundësi të ndryshme për punë, biznes apo performancë profesionale, për të marrë oferta të reja apo për të nisur një biznes të ri. Gjatë kësaj jave fokusohuni në zgjidhjen e problemeve që lidhen me paratë apo detyrime të tjera. Gjatë këtyre shtatë ditëve, marrëdhënia juaj me miqtë ose kolegët do të zhvillohet në një mënyrë të re, në një drejtim të ri ose me qëllime të reja. Gjatë kësaj jave do të krijoni njohje të reja personale apo profesionale që do të kenë zhvillim në të ardhmen. Do të keni ngjarje interesante në lidhje me një fëmijë apo të ri. Këtë javë do të keni biseda lidhur me probleme serioze në martesën e të afërmve tuaj. Ata mund të kenë nevojë për ndihmë ose këshilla, por është gjithashtu e mundur të hasni në rezistencën e tyre (nëse përpiqeni t'i ndihmoni) për shkak të natyrës së tyre të palëkundur. Java sjell një surprizë apo lajme lidhur me një dashuri të vjetër, ish-bashkëshort apo admirues. Gjatë kësaj jave do të ketë një mosmarrëveshje apo konflikt me një person me të cilin do të thoni disa gjëra të pakëndshme. Gjatë javës do të ngarkoheni me më shumë përgjegjësi dhe detyrime në punë apo biznes. Do të habiteni nga kontaktet e ndryshme me personazhe publike, si dhe njohjet e reja me njerëz nga afër dhe larg. Djemtë dhe vajzat do ta kalojnë këtë javë me shumë entuziazëm, shpresa dhe dëshira për të bërë atë që është e rëndësishme për ta në këtë fazë. Ata do të jenë të gatshëm t'u besojnë këshillave ose ndihmës së njerëzve të lindur nën shenjën e Peshores, Ujorit ose Binjakëve. Në shumicën e rasteve kjo do funksionojë padyshim, por nuk përjashtohen edhe disa surpriza. Në planin financiar java do jetë premtuese për ata që punojnë apo bëjnë ndonjë aktivitet për të cilin presin të paguhen. Për sa i përket shëndetit, bëni kujdes nga sëmundjet infektive apo virale. Burrat do të kërkojnë kuptimin e ngjarjeve të caktuara në jetën e tyre, ose do të mahniten nga surprizat që u sjell jeta dhe që në njëfarë mënyre funksionojnë në favor të tyre. Është e mundur të bëni një udhëtim këtë javë. Gjatë kësaj jave ju mund të rinovoni diçka në shtëpinë tuaj. Kjo do të jetë një javë komunikimi më dinamik me të afërmit apo miqtë, si dhe mbrëmje të këndshme me ta. Gratë do kalojnë një javë shumë të rëndësishme në të cilën do të duhet të kenë guximin të ndahen me disa persona apo me disa angazhime. Këto gjëra do t`ju shkaktojnë shqetësime. Disa nga pritshmëritë tuaja kryesore për këtë javë do të lidhen me personat e lindur në shenjën e Demit, Virgjëreshës apo Bricjapit.

Peshorja

Përpiquni të jeni në harmoni me veten dhe njerëzit që ju rrethojnë. Këtë javë do të keni mundësi të krijoni kontakte të rëndësishme biznesi apo marrëdhënie profesionale. Do të ketë situata që do t'ju bëjnë të shtyni disa prej marrëveshjeve ose premtimeve tuaja, por gjithmonë do të ketë një arsye të mirë për këtë. Përdorni këto shtatë ditë për të rregulluar gjërat në shtëpinë tuaj, për të zgjidhur problemet shtëpiake dhe më shumë. Java do jetë një periudhë e pafavorshme për çështje gjyqësore apo juridike dhe kur punoni me kontrata, bëni kujdes me detajet. Këtë javë do të kënaqeni me lajme të papritura në lidhje me familjen tuaj. Do të jeni me fat në çështjet e shtëpisë apo ato familjare. Informacioni ose sugjerimet që merrni gjatë këtyre shtatë ditëve do të kenë një ndikim pozitiv në jetën dhe planet tuaja personale. Kjo javë mund t'ju befasojë me një dokument financiar ose para që do të merrni nëpërmjet një kontrate ose marrëveshjeje. Në planin financiar, java mund të vijë si një surprizë e këndshme. Mund të ndjeni shumë më shumë emocionalisht dhe sentimentalisht mungesën e njerëzve që nuk janë pranë jush - në distancë ose në Botën Tjetër. Djemtë dhe vajzat do të kenë mundësinë të shijojnë një blerje apo dhuratë gjatë këtyre shtatë ditëve. Nëse ju personalisht blini diçka për veten tuaj, bëni kujdes përsa i përket cilësisë dhe çmimit. Gjatë javës do të keni angazhime apo takime të këndshme me miqtë. Burrat do ta kujtojnë këtë javë me disa lajme të këqija, një situatë stresuese ose një aksident. Jeta juaj e dashurisë do jetë shumë emocionale, me ndjeshmëri më të madhe nga ana e të dy partnerëve dhe rrezik për një ndarje të shkurtër apo përfundimtare. Në planin financiar, java do jetë më e favorshme për ju me mundësi si për të gjetur burime të reja të ardhurash, ashtu edhe për të rritur ato aktualet që keni për momentin. Gratë do të jenë të shqetësuara, të prirura ndaj panikut, frikës ose pasigurisë. Java mund t'ju ngarkojë me ndonjë ankth ose situatë të papritur që lidhet me një mashkull mbi 35 vjeç.

Akrepi

Mund të keni vështirësi në komunikim me kolegët, menaxherët apo klientët. Keqkuptimet ose kontradiktat mund të jenë të llojeve të ndryshme, por në shumicën e rasteve ato do t'ju ndikojnë emocionalisht. Gjatë javës ka shpenzime të mundshme që lidhen me një fëmijë apo të afërm, të cilat patjetër do të jenë për diçka të rëndësishme, të nevojshme dhe urgjente. Kjo është një kohë kur do të kuptoni natyrën e vërtetë të disa njerëzve, diçka që ju ka shpëtuar deri tani. Pavarësisht se çfarë vështirësish do të kaloni këtë javë, asgjë nuk do t'ju ndodhë që do t'ju krijojë dramë apo tronditje serioze në jetën tuaj. Angazhimet e vjetra apo çështjet pronësore mund të jenë shkak për tension të përkohshëm në familje, me të afërmit apo me përfaqësues të ndonjë institucioni. Djemtë dhe vajzat do të duhet të jenë shumë më praktikë, diplomatë dhe të duruar në zgjidhjen e telasheve që do të lindin këtë javë. Mos u nxitoni të veproni emocionalisht pa e konsideruar me kujdes situatën ose pa kërkuar këshilla nga njerëz me përvojë. Gjatë këtyre shtatë ditëve, do ta keni të vështirë të mbani një humor të mirë dhe shpesh do të bini në një lloj grope emocionale ose depresion. Nuk ka kuptim ta pranoni javën si një periudhë të vështirë, por të përfitoni nga këshillat dhe t'i kaloni këto shtatë ditë me mençuri dhe pjekuri në sjelljen tuaj. Burrat do të duhet të dëgjojnë me vëmendje atë që një grua do të përpiqet t'u thotë, t'u japë si këshillë, si njohuri apo përvojë. Ndërhyrja në jetën e kësaj gruaje këtë javë nuk do të jetë e rastësishme dhe nuk do të jetë në dëmin tuaj. Është e mundur që ky të jetë një person që jeton në një lokalitet tjetër, madje edhe nëse nuk e njihni personalisht, por të jetë i njohuri juaj virtual, mentori ose personi që ju respektoni. Java sjell shumë takime që do ju mbushin me emocione, informacione, njohuri të ndryshme dhe në disa raste mund të takojnë njerëz të rinj. Gratë këtë javë do të shfaqin padurim të pazakontë, nervozizëm dhe dëshirë për t'i bërë gjërat në mënyrën e tyre me çdo kusht. Mund të jetë më e vështirë për të komunikuar me anëtarët e familjes, sepse ju e dini shumë mirë se si të lëndoni njëri-tjetrin me disa komente sarkastike ose ofenduese. Java mund të mbahet mend me një ngjarje të rëndësishme ose një ndryshim në vendin tuaj të punës ose të biznesit.

Shigjetari

Do të angazhoheni për vendime apo ndryshime të rëndësishme. Mos kini frikë nga gjërat e reja në jetën tuaj. Jini të durueshëm, ndërtoni gjëra të reja në jetën tuaj duke iu përshtatur ndryshimeve ku jetoni ose punoni. Ky është procesi juaj evolucionar dhe mos shkoni kundër tij. Java do të jetë e favorshme për zhvillimin e çështjeve gjyqësore apo juridike. Gjatë këtyre shtatë ditëve do të keni angazhime që lidhen me një fëmijë, nip ose një të ri tjetër në familjen tuaj. Kjo javë do të jetë e rëndësishme për përgatitjen dhe zbatimin e detyrave dhe planeve tuaja të rëndësishme që lidhen me shtëpinë. Përdorni këto shtatë ditë për riparime, ndërtim, punë në fermë ose kopsht, dhe më shumë. Në këto fusha mund të arrini ndryshime të favorshme dhe të zbatoni veprime të suksesshme. Java do jetë shumë e favorshme për përpjekjet apo angazhimet tuaja familjare. Janë të mundshme evente që lidhen me fejesën, martesën, ditëlindjen, përvjetorin etj. Gjatë këtyre shtatë ditëve, do të jetë e rëndësishme të merrni kohë për të balancuar dhe planifikuar burimet tuaja financiare. Përqendrohuni në pagesat dhe detyrimet financiare të papaguara. E kaluara do t'ju kujtojë veten përmes takimeve të ndryshme, bisedave, marrëdhënieve të pazgjidhura apo problemeve. Djemtë dhe vajzat do të kalojnë një javë në të cilën do të duhet të mendojnë me kujdes dhe të rimendojnë pozicionin e tyre në lidhje me ngjarje të ndryshme që do të jeni dëshmitarë ose në të cilat do të keni ndonjë pjesëmarrje. Ka mundësi që pritshmëritë tuaja të jenë të paqarta në krahasim me realitetin dhe të gjendeni në një situatë delikate ose të pafavorshme. Kjo do të jetë një javë e rëndësishme dhe e favorshme për t'u angazhuar në punë që lidhen me dokumente, marrëdhënie kontraktuale dhe marrëveshje ose lloje të tjera dokumentesh. Burrat do të kalojnë një javë në të cilën do t'u duhet të jetojnë me ritme të shpejta, të kryejnë detyrat relativisht shpejt dhe mbi të gjitha me një organizim më të madh. Pavarësisht disa sprovave të lehta dhe të kapërcyeshme, kjo javë mund të jetë një hap lart në jetën tuaj. Mund t'ju japë fat, si dhe shanse të ndryshme për t'ju ndihmuar të realizoni atë që keni planifikuar për këto shtatë ditë. Gratë do të jenë të gatshme të kalojnë më shumë kohë me miqtë e tyre të vjetër dhe të rinj, gjë që nuk është gjë e keqe. Ata që vlerësojnë çdo minutë, duke dashur ta kalojnë atë në mënyrën më të mirë dhe produktive, do të kenë më shumë sukses. Kjo javë mund t'ju bëjë të lumtur me blerje të ndryshme në shtëpi, por mund të keni edhe konflikte për blerjen e tyre. Shumica prej jush do ta kujtojnë këtë javë me një ngjarje të rëndësishme që lidhet me një djalë të ri.

Bricjapi

Do të investoni më shumë vëmendje dhe burime në zgjidhjen e problemeve. Probleme apo shqetësime të lehta gjinekologjike, urologjike janë të mundshme. Më të përfshirë do të jenë ata prindër, fëmijët e të cilëve kanë lindur nën shenjat e ajrit ose zjarrit. Këtë javë do të rifilloni kontaktet tuaja me njerëz që keni takuar në të kaluarën, ish-kolegë apo shokë klase. Veprimet e një personi të lindur në shenjën e Bricjapit, Demit ose Virgjëreshës do t'ju bëjnë nervoz dhe për një kohë do ta shmangni ose do ta injoroni këtë person. Një nga dobësitë apo problemet tuaja këtë javë do të jenë miqësitë tuaja, të cilat do të vihen në prova të ndryshme. Konflikti me dikë në rrethin tuaj të miqve mund të ndikojë shumë në gjendjen tuaj emocionale dhe mendore, pasi do të ndiheni të ofenduar, të përdorur ose të keqkuptuar. Gjatë javës, prisni lajme të rëndësishme ose një ofertë për të filluar diçka të re dhe më premtuese në jetën tuaj. Djemtë dhe vajzat do të marrin një ftesë apo sugjerim, që ia vlen të merret parasysh me kujdes dhe të mos jepet një përgjigje e nxituar apo emocionale. Është e mundur që këto gjëra të kenë të bëjnë me ngjarje që do të vijnë pak më vonë këtë muaj ose këtë vit. Disa nga pritshmëritë tuaja për këtë javë do të lidhen me takime kryesisht me miqtë apo bashkëmoshatarët. Gjatë këtyre shtatë viteve, një grua më e madhe se ju në familjen tuaj do të kërkojë vëmendjen tuaj ose do të ketë nevojë për ndihmën tuaj. Është e mundur të planifikoni një angazhim të veçantë lidhur me të. Gjatë kësaj jave, mos lejoni shpërqendrime ose mosvëmendje, pasi kjo mund të shkaktojë ndonjë humbje ose dështim të pakëndshëm për ju. Gratë do të duan të kujdesen më shumë për veten, pamjen dhe garderobën e tyre personale. Një dëshirë e tillë mund t'ju provokojë të bëni shpenzime më të mëdha dhe të pamenduara mirë, të cilat nga ana tjetër ose do t'ju shkaktojnë vështirësi ose do të jenë shkak për konflikt në shtëpinë tuaj. Do të jetë e rëndësishme të dini se konfliktet këtë javë mund të përshkallëzohen në një situatë shumë të shëmtuar nga e cila askush nuk do të përfitojë dhe të gjithë do të ndihen të ofenduar.

Ujori

Do t'ju duhet të përmbushni dëshirat ose planet e një anëtari të familjes ose një kolegu (menaxheri). Vendimet e personave të tillë do të luajnë një rol të rëndësishëm në planet apo pritshmëritë tuaja personale, si këtë javë ashtu edhe deri në fund të qershorit. Gjatë këtyre shtatë ditëve, tregohuni të kujdesshëm në kontaktet tuaja të reja. Ndoshta gjatë këtyre shtatë ditëve do t'ju duhet të përfshiheni më shumë në problemet në familje ose në jetën tuaj profesionale. Shmangni ekzagjerimin e problemeve tuaja dhe mos u frikësoni. Disa nga problemet do ta gjejnë zgjidhjen e tyre natyrale këtë javë. Megjithatë, të tjerëve do t'ju duhet më shumë kohë pasi zhvillimi i tyre varet kryesisht nga veprimet dhe vendimet e njerëzve të tjerë. E mira e kësaj jave është se do të jeni në gjendje të sistemoni kaosin në mendimet tuaja. Në këtë mënyrë do të mund të fokusoheni në realizimin e një qëllimi apo plani specifik, që është prioriteti juaj aktual. Flukse të vogla monetare janë të mundshme gjatë javës. Djemtë dhe vajzat do të befasohen nga situata të ndryshme, takime apo biseda telefonike. Në fakt, në jetën tuaj për momentin po ndodh një transformim, i cili mund të mos jetë aq i ndritshëm, por që patjetër do t'ju detyrojë të lëvizni, të merrni një drejtim krejtësisht tjetër. Nëse jeni gati për këtë ndryshim, padyshim që do të shihni sinjalet dhe do të bëni atë që duhet të bëni. Burrat do të duhet të ndërveprojnë me më shumë njerëz. Në shumicën e rasteve, këta do të jenë burra me të cilët do të keni disa interesa të përbashkëta profesionale ose publike, hobi ose aktivitete të tjera specifike. Gjatë kësaj jave, ndërhyrja në jetën tuaj me personat e lindur në shenjën e Bricjapit, Demit ose Virgjëreshës mund të jetë disi e këndshme, por në një moment mund t'ju duket e bezdisshme. Gratë do të kërkojnë shkaqet e telasheve që kanë lindur ditët e fundit. Për sa i përket shëndetit, mund të ndodhë një sëmundje e papritur, e cila në disa raste mund të ndodhë gjatë udhëtimit.

Peshqit

Do t`ju jepet mundësia të përjetoni një ngjarje të lidhur me një të afërm apo mik, e cila do t'ju tërheqë seriozisht vëmendjen. Java do të jetë e favorshme për angazhimin dhe zhvillimin e çështjeve ligjore ose gjyqësore, veçanërisht nëse mbështeteni në ndihmën e njerëzve të tjerë. Gjatë javës do të surprizoheni nga takime të ndryshme. Kontaktet personale ose profesionale me njerëz afër dhe larg janë të mundshme. Mund të shfaqet një mundësi e papritur për një blerje ose mund të merrni një dhuratë të papritur. Çështjet tuaja të pasurive të paluajtshme do të kenë një zhvillim të mirë (nëse jeni të angazhuar në të tilla). Këtë javë problemet mund të thellohen në familjet ku partnerët janë në prag të ndarjes. Ju mund të merrni një vendim të tillë këtë javë, i cili do të jetë me pëlqim të ndërsjellë, për shkak të një pune të re në një qytet tjetër. Marrëdhëniet jashtëmartesore do të kenë një zhvillim të paparashikueshëm gjatë këtyre shtatë ditëve. Gjatë kësaj jave, disa prej jush do të kenë mundësi të marrin para shtesë ose të papritura, të rrisin të ardhurat. Djemtë dhe vajzat do kalojnë një javë interesante dhe në shumicën e rasteve të këndshme. Do të keni eksperienca emocionale dhe pozitive me miqtë ose partnerin tuaj. Do të jeni më optimistë për të ardhmen tuaj, do të keni plane më të qarta për atë që mundeni dhe çfarë dëshironi të arrini. Njerëzit e lindur nën shenjën e Peshores, Ujorit ose Binjakëve mund të kenë një efekt të dobishëm në humorin tuaj. Për sa i përket shëndetit, nuk përjashtohen çrregullimet që lidhen me sëmundjet virale apo çrregullimet e stomakut. Meshkujt do të jenë të padurueshëm këtë javë, gjë që shpesh mund të jetë shkak i mosmarrëveshjeve dhe konflikteve të pakëndshme dhe do të krijojë nervozizëm jo vetëm tek ju, por edhe tek njerëzit që ju rrethojnë. Mund të ketë xhelozi ose mungesë të të kuptuarit të ndjenjave të bashkëshortit tuaj ose partnerit romantik. Shumica e punëve dhe problemeve të shtëpisë mund t'i hedhin benzinë ??zjarrit, ndaj do të jetë shumë e rëndësishme për ju që të jeni emocionalisht të qëndrueshëm dhe të përgjegjshëm. Gratë do të befasohen nga sjellja e tyre këtë javë dhe nga sjellja e të dashurve të tyre në rast situatash të pazakonta ose emocionale. Gjatë kësaj jave, mund të jeni tepër dyshues ndaj veprimeve dhe fjalëve të njerëzve të tjerë. Kjo nga njëra anë do t'ju vështirësojë komunikimin dhe nga ana tjetër mund të shkaktojë situata të pakëndshme apo delikate.