HOROSKOP

Horoskopi javor 5-11 shtator

Horoskopi javor 5-11 shtator

Dashi

Do të jeni të kënaqur me rezultatet profesionale ose të biznesit që janë të rëndësishme për ju. Ato mund të lidhen me fitime ose shitje më të mira, performancë më të mirë, etj. Disa prej jush mund të jenë të lumtur për rritjen e pagës, marrjen e një bonusi ose shpërblimi shtesë, një mundësi për të performuar më mirë, etj. Kujdes! Kjo është një kohë e rëndësishme kur nuk duhet të fluturoni mbi re. Merrni gjërat siç vijnë. Mos u bëni lakmitar apo arrogant. Ndonjëherë duhet të bësh një hap prapa, të presësh, të mos nxitosh dhe të bësh gabime... Java do jetë e favorshme për udhëtime për arsye familjare. Ka shumë mundësi që të keni një rast të veçantë. Është e mundur të mirëpritni mysafirë ose të takoni njerëz që do të vijnë nga një qytet ose vend tjetër. Kjo do të jetë një kohë e favorshme për t'u zhvendosur në një shtëpi tjetër. Këtë javë mund të mërziteni duke marrë një lajm të vonuar që mund të ishte shansi juaj nëse do ta kishit marrë në kohë. Gjatë javës, shumë do të mërziten nga lajmet e pakëndshme që lidhen me një person që njihni. Prisni eksperienca të këndshme ose surpriza në lidhje me miqtë. Miqësitë e reja të krijuara këtë javë do të jenë emocionale dhe me njerëz interesantë. Djemtë dhe vajzat do ta kenë të vështirë të zgjidhin të gjitha problemet dhe hallet e tyre gjatë këtyre shtatë ditëve. Janë të mundshme ankthe apo shqetësime të ndryshme që lidhen me njerëzit e afërt. Burrat do të kalojnë një pjesë të madhe të kohës duke planifikuar buxhetin e tyre. Ka të ngjarë të bëni biseda të rëndësishme me një burrë në lidhje me çështje të ndryshme financiare. Mund të kërkoni të stabilizoni situatën tuaj, por mund të kërkoni edhe burime të reja të ardhurash. Gratë do të përqendrojnë vëmendjen e tyre në komoditetin personal. Ju mund të merrni pjesë në një mbledhje të rëndësishme. Nëse jeni përfshirë në çështje pronësore gjatë javës, kini kujdes që të mos gënjeheni.

Demi

Do të krijohen mundësi dhe rrethana për arritjen e suksesit apo realizim më të mirë profesional. Në shumë mënyra, fati do të jetë në anën tuaj, por tregohuni të zgjuar dhe të mençur në veprimet tuaja. Do të keni kontakte me një grua që do t'ju tërheqë vëmendjen me problemet e saj ose do të kërkojë ndihmë nga ju. Një angazhim i tillë mund t'ju rëndojë me emocione të ndryshme, ndaj përkushtohuni me kujdes për gjëra të tilla. Kjo javë sjell lajme lidhur me shtatzëninë, lindjen e një fëmije në shtëpinë e të afërmve, miqve apo të njohurve tuaj apo një ngjarje tjetër emocionale. Gjatë javës, mund të ketë nevojë për të shpenzuar para për ekzaminim mjekësor. Nëse puna juaj është e lidhur me paratë, gjatë këtyre shtatë ditëve tregohuni më të kujdesshëm që të mos gaboni apo të bëheni objektiv mashtrimi. Gjatë javës do të përjetohen ngjarje të ndryshme që lidhen me një familje që është në proces divorci. Kjo mund të shqetësojë të afërmit ose miqtë tuaj që po kalojnë një ndarje të vështirë. Djemtë dhe vajzat do të kenë biseda apo takime interesante me personat e lindur nën shenjat e ujit. Disa prej jush do të duhet të përballen me një problem shëndetësor ose ekzaminim mjekësor të një të afërmi. Kjo javë sjell shumë emocione për ju dhe shumë detyra që ndonjëherë do t'ju privojnë nga koha juaj personale për argëtim ose takime me miqtë. Kjo javë do të jetë e rëndësishme për dashurinë, jetën emocionale dhe bashkëshortore të meshkujve. Ngjarje të ndryshme mund të shkaktojnë ndryshime të papritura, biseda ose vendime të papritura. Gjatë kësaj jave, mund t'i kënaqni të dashurit tuaj me dhurata të vogla, simbolike ose gjeste vëmendjeje. Kjo do të jetë një javë e favorshme për veprime që lidhen me çështjet dhe interesat tuaja materiale apo pronësore. Planet dhe detyrat tuaja profesionale apo të biznesit do të kenë një zhvillim të mirë. Gratë do të kalojnë disa kohë të vështira. Në shumicën e rasteve, këto situata do të lidhen me gabimet ose humbjet tuaja nga e kaluara, të cilat për disa arsye do të jenë të rëndësishme këtë javë. Gjatë kësaj jave do t'ju kërkohet të tregoni një stabilitet më të madh të karakterit.

Binjakët

Do të keni vështirësi në komunikimin me të afërmit apo zgjidhjen e problemeve me ta. Ngjarjet e kësaj jave do t'ju kërkojnë të merrni disa vendime më diplomatike të cilat nuk do të jenë një detyrë e lehtë për ju. Në planin financiar do të zgjidhni probleme të ndryshme, do të kryeni disa pagesa apo do të përfundoni disa detyrime. Kjo mund të mos shkaktojë probleme në buxhetin tuaj familjar, por do t'ju dëmtojë emocionalisht dhe mendërisht. E mira është se këto momente të pakëndshme do të kalojnë shpejt. Më aktivët dhe ambiciozët prej jush do të jenë të lumtur me para të papritura ose mundësi më të mira financiare. Marrëdhëniet tuaja personale apo familjare do të rëndohen me mosmarrëveshje apo konflikte të ndryshme, në të cilat askush nuk do të dojë të dorëzohet apo të bëjë kompromis. Ky do të jetë një nga testet tuaja më të mëdha këtë javë. Java do të favorizojë rimodelimin dhe rifreskimin e shtëpisë. Në punën tuaj do të ndodhin ndryshime, të cilat për shumë prej jush do të mbyllin një fazë dhe do të fillojnë diçka të re, një aktivitet të ri, një pozicion të ri, një angazhim të ri etj. Gjatë kësaj jave, djemtë dhe vajzat do të kenë një komunikim të vështirë me personat e lindur në shenjën e Bricjapit, Demit apo Virgjëreshës. Ekziston rreziku që të shpenzoni shumë para, gjë që mund të rezultojë e pamend nga ana juaj. Në dashuri, disa emocione mund të jenë shumë të rënda për ju dhe të çojnë në ndryshime humori. Burrat mund t'i shmangin, me kujdes më të madh, telashet që mbartin pasoja. Gjatë kësaj jave do të jetë mirë të ndiqni zhvillimin e ngjarjeve. Do të keni takime apo biseda interesante me përfaqësuesit e shenjave të ujit: Akrepi, Peshqit apo Gaforrja. Gratë do t'i kenë prioritet çështjet e tyre financiare, qofshin ato të lidhura me familjen, detyrimet tuaja personale apo profesionale. Ka mundësi që këtë javë të bëni disa blerje të rëndësishme për veten ose për shtëpinë tuaj, të cilat do t'ju kushtojnë një shpenzim më të madh. Kjo do të jetë një kohë e favorshme për blerjet që lidhen me një fëmijë, pavarësisht nga mosha e tij.

Gaforrja

Pritshmëritë tuaja do të jenë për një javë të qetë, thuajse të shkujdesur, por do të zhgënjeheni. Gjatë këtyre shtatë ditëve, do të kuptoni se marrëdhëniet ose problemet që keni lënë pas dore ose injoruar deri më tani do të kërkojnë vëmendjen tuaj të veçantë. Kjo vlen edhe për problemet shëndetësore, trajtimin e të cilave e keni shtyrë deri më tani. Gabimet ose humbjet e së shkuarës do t'ju kujtojnë përvoja të ngjashme. Jeta juaj e dashurisë do t'ju kërkojë të rimendoni veprimet tuaja, të rivlerësoni vendime specifike ose fjalë të thënë tashmë. Nëse nuk keni një lidhje dashurie, tani do të jetë një moment i mirë për të krijuar një të tillë, me ndërmjetësimin e miqve ose nëpërmjet faqeve të takimeve. Zhvillimi i çështjeve tuaja financiare do të varet kryesisht nga familja ose njerëzit me të cilët jetoni. Njerëzit e rinj në jetën tuaj do të kenë një ndikim të rëndësishëm në angazhimet dhe vendimet tuaja. Gjatë kësaj jave, vajzat dhe djemtë do të marrin disa vendime të rëndësishme për të ardhmen e tyre. Gjatë kësaj jave do të keni një kohë të favorshme për t'u çliruar nga një tension i fortë që lidhet me një problem shëndetësor, ose një situatë tjetër stresuese. Jeta juaj e dashurisë do të kërkojë vëmendje më serioze. Burrat do të përfshihen këtë javë me disa dokumente të rëndësishme të natyrës financiare që lidhen me pagesat ose marrjen e parave, qiranë ose marrëdhënie të tjera. Java mund të shkaktojë nevojën për një udhëtim, i cili do të jetë për punë. Kjo javë sjell përvoja interesante dhe të këndshme për ju. Gratë do ta kalojnë këtë javë me humor dhe me një qëndrim pozitiv. Një ndikim të mirë në punët tuaja personale do të kenë njerëzit e lindur nën shenjat e ajrit. Gjatë kësaj jave do të jeni në gjendje të prisni dhe të ndiqni me durim zhvillimin e ngjarjeve apo marrëdhënieve të ndryshme.

Luani

Marrëdhëniet tuaja romantike apo intime mund të kenë një zhvillim interesant. Edhe nëse keni disa probleme në marrëdhëniet tuaja personale, me kompromis apo diplomaci do të arrini t'i hiqni qafe. Ndjeshmëria më e madhe gjatë këtyre shtatë ditëve do të jetë në favorin tuaj! Disa nga planet tuaja për këtë javë do të përfshijnë të afërmit që jetojnë larg. Është e mundur të angazhoni vëmendjen tuaj në zgjidhjen e problemeve familjare për të cilat nuk keni pasur kohë apo mjete të mjaftueshme deri më tani. Çështjet tuaja financiare gjatë këtyre shtatë ditëve do jenë të paqëndrueshme, veçanërisht nëse keni shpenzime të rënda që lidhen me një familjar apo pagesa të ndryshme, detyrime financiare etj. Gjatë javës janë të mundshme shpenzimet që lidhen me shëndetin e një të afërmi. Përvoja të këndshme janë përpara jush. Djemtë dhe vajzat do të duhet të kërkojnë më me përgjegjësi një zgjidhje për problemet e tyre financiare. Mos u mbështetni te njerëzit e tjerë. Kjo do të jetë një javë e favorshme për udhëtime, veçanërisht nëse ka të bëjë me romancën dhe dashurinë. Burrat do të përpiqen të veprojnë në mënyrë korrekte në detyrat ose angazhimet që lidhen me çdo dokument ose çështje financiare. Kjo javë do të jetë një kohë e rëndësishme në të cilën do të kërkoni dhe do të luftoni për stabilitet në gjërat që kanë rëndësi për ju, si: shtëpia, familja, burimet financiare, puna. Keni disa biseda serioze ose takime me burra me të cilët mund të shkëmbeni përvoja të dobishme, të shkëmbeni pikëpamje në lidhje me ide të ndryshme ose plane të mundshme për të ardhmen. Gratë do të bëjnë mirë të shmangin veprimet që lidhen me një institucion gjyqësor këtë javë. Ngjarjet, përvojat ose vendimet e rëndësishme këtë javë do të lidhen disi me njerëzit në rrethin tuaj të miqve. Mund të thuhet se do të jeni me fat këtë javë, por fati nuk do t'ju vijë lehtësisht.

Virgjëresha

Do jetë mirë t’i kushtoni vëmendje angazhimeve apo punëve të papërfunduara. Ka mundësi që gjatë këtyre shtatë ditëve të kuptoni se keni humbur informacione të rëndësishme disa kohë më parë, keni shkaktuar pa dashje një keqkuptim. Gjatë kësaj jave do të keni një kohë të favorshme për të planifikuar një udhëtim apo për të bërë një të tillë, pavarësisht distancës. Kjo do të jetë një kohë e favorshme për udhëtime, për arsye familjare apo për rekreacion. Lajmet dhe kontaktet që do të keni me njerëz nga destinacione të ndryshme do t'ju mbushin me emocione apo pritshmëri pozitive. Shmangni gjendjet e stresit ose panikut, edhe nëse gjërat me të cilat jeni përfshirë zhvillohen në kundërshtim me pritshmëritë tuaja. Është e rëndësishme të dini se gjatë kësaj jave po vendosni themelet e një baze të re zhvillimi në jetën tuaj. Mos u mundoni t'i gjykoni gjërat nga këndvështrimi juaj personal, sepse lehtësisht mund të gaboni. Kjo do të jetë një javë e favorshme për çështje gjyqësore apo juridike, për punë në gjykatë, me noter apo avokat. Djemtë dhe vajzat do të kenë më shumë detyra shtëpie. Ndonjëherë do të shfaqen vështirësi në komunikimin tuaj me njerëzit e tjerë. Ata lehtësisht mund t'ju ofendojnë ose zhgënjejnë. Gjatë kësaj jave meshkujt do të përballen me pengesat apo vështirësitë e para për muajin shtator, të cilat me shumë gjasa janë paralajmëruar në një farë mënyre. Është e mundur që për shkak të vetëvlerësimit tuaj më të lartë, të keni humbur disa shenja që po përpiqeshin t'ju mbronin që të mos hyni në një situatë të vështirë. Gjatë javës, veprimi apo sjellja e një fëmije apo nipi, si dhe të të afërmve më të vegjël se ju, të cilët mund të enden dhe të harxhojnë energji në drejtimin e gabuar, do të kërkojnë vëmendje. Gratë do të angazhohen në disa detyra të rëndësishme që lidhen me anëtarët meshkuj të familjes ose kolegët. Shumë do të kenë nevojë për ndihmën, mbështetjen ose këshillën tuaj këtë javë. Sidoqoftë, në çështjet financiare, mbështetuni në gjykimin tuaj dhe shmangni ndikimin e këshillave të njerëzve të tjerë, gjë që mund të sjellë konfuzion të pakëndshëm në punët tuaja.

Peshorja

Do të kaloni periudha tensioni, për shkak të dëshirës tuaj me çdo kusht për të vënë në jetë një ide apo plan tuajin, pikërisht në këto shtatë ditë. Mund të arrini qëllimet tuaja, por në përgjithësi do të jetë e rëndësishme të tregoni durim, të dini se si të flisni dhe bindni siç duhet. Marrëdhëniet midis brezave të ndryshëm tani do të jenë problematike, me pamundësi për të bërë kompromise. Gjatë javës do të lindin angazhime në lidhje me dokumente të pakëndshme, të bezdisshme. Ka mundësi që për këtë të shkoni në ndonjë institucion. Gjatë javës, fëmijët ose të rinjtë nga familja juaj mund të jenë shkaku i stresit më të madh emocional. Çdo ngjarje e papritur në lidhje me ta është e mundshme. Do të keni një javë të favorshme për takime familjare, për përmirësime në shtëpi ose për blerje artikujsh për komoditetin tuaj personal. Djemtë dhe vajzat duhet të jenë të kujdesshëm me përvojat dhe emocionet negative me të cilat rëndojnë veten. Stresi mund të provokojë sëmundje të ndryshme shëndetësore tek ju, pavarësisht nga mosha. Gjatë javës do të keni biseda, takime apo angazhime me të afërmit më të vjetër. Burrat do të përjetojnë ngjarje apo angazhime të papritura në lidhje me një dokument apo kontratë, të cilat mund të lidhen me paratë (por jo domosdoshmërisht). Java do jetë e favorshme për zgjidhjen e problemeve që lidhen me të afërmit apo kolegët. Shfaqja e rrethanave të reja të favorshme për ju do të ketë një ndikim të favorshëm në punët tuaja. Gjatë javës, gratë mund të jenë të suksesshme në punët që lidhen me prodhimin ose shërbimet. Gjatë këtyre ditëve, lajmet e papritura mund të ndryshojnë planet që keni për këtë muaj. Sido që të jetë, këto ndryshime nuk paraqesin humbje, por shtyrje ose vonesë të përkohshme. Gjatë javës do të merrni lajme të rëndësishme në lidhje me jetën e një vajze apo gruaje. Mund të ketë nevojë për të folur ose për t'u takuar me të. Gjatë javës shmangni njerëzit e pasinqertë që do t'ju premtojnë diçka që nuk do të mund ta përmbushin.

Akrepi

Do të kundërshtoni seriozisht vendimet apo veprimet e pamenduara të të afërmve tuaj. Konfliktet nuk do të jenë të rastësishme dhe ndoshta ka disa përsëritje në to. Ndoshta këtë javë më në fund do të merrni guximin për të marrë disa vendime përfundimtare dhe të vështira. Marrëdhëniet tuaja familjare në përgjithësi do të kalojnë një tendosje më të madhe gjatë këtyre shtatë ditëve. Pozicione dhe pikëpamje të ndryshme do të lindin në lidhje me ngjarjet ose vendimet në lidhje me shtëpinë tuaj, martesën ose marrëdhëniet familjare. Gjatë kësaj jave mund të lindin shpenzime që lidhen me trajtimin, terapinë, procedurat estetike etj. Ju mund të keni shpenzime të ngjashme për shkak të të afërmve tuaj. Sigurisht që java nuk do jetë e mbushur vetëm me telashe apo vështirësi. Do të keni patjetër momentet tuaja të gëzimit, do të përjetoni disa surpriza të këndshme, sukses të merituar etj. Gjatë këtyre shtatë ditëve, mund të habiteni nga paratë që mund të vijnë nga vende të ndryshme. Kjo do të jetë një javë e favorshme për zgjerimin e rrethit tuaj të miqve dhe të njohurve. Një miqësi e re do të jetë baza e emocioneve dhe përvojave interesante. Gjatë javës do të kënaqeni nga një bisedë apo një ofertë që do të merrni nëpërmjet një personi që nuk e njihni personalisht. Djemtë dhe vajzat do të priren të harrojnë shpejt gjërat e këqija në jetën e tyre të përditshme dhe ta rimbushin ditën me aktivitete të këndshme. Nganjëherë, kompleksiteti i karakterit tuaj do të dalë shumë në pah. Disa nga të afërmit ose të dashurit tuaj madje mund të befasohen nga emocionet, vendimet ose veprimet tuaja. Gjatë kësaj jave burrat do duan të zgjidhin të paktën një problem shumë të rëndësishëm. Do të merrni lajme për ngjarje të ndryshme të rëndësishme të lidhura me paratë në jetën e mikut tuaj të ngushtë. Gjatë kësaj jave do të krijoni kontakte të reja dhe interesante. Me disa prej tyre do të shkëmbeni informacione të dobishme ose interesante për ju. Gratë do të kënaqen duke kaluar më shumë nga koha e lirë me njerëz me të cilët kanë interesa apo aktivitete të përbashkëta. Gjatë javës do të jeni nën presion për shkak të afatit të shkurtër për të kryer disa detyra të rëndësishme. Sidoqoftë, në përgjithësi, kjo javë është një kohë veprimesh të rëndësishme për të ardhmen tuaj. Java do të kënaqë shumë njerëz me rezultate të suksesshme në karrierë ose biznes.

Shigjetari

Mund të hasni pabesi nga ana e kolegëve ose sjellje të pasinqerta të klientëve, partnerëve. Ka të ngjarë që këto veprime të shkaktojnë një reagim nga ana juaj. Gjatë javës, kini kujdes nga premtimet që merrni ose nga ofertat joshëse për t'u pasuruar shpejt. Do të habiteni nga një lajm apo një ngjarje që lidhet me një person që njihni. Gjatë javës, mund të habiteni nga një flirt në vendin tuaj të punës. Në përgjithësi, java do të jetë e favorshme për një njohje të re romantike, e cila mund të ndodhë në një faqe takimesh, apo me ndërmjetësimin e miqve dhe të afërmve. Gjatë javës do të keni takime apo raste mbledhjesh të ndryshme. Në përgjithësi, kontaktet tuaja sociale gjatë javës do të jenë një rast për përvoja të këndshme. Kjo do të jetë një periudhë e favorshme për të realizuar planet dhe pritshmëritë tuaja. Ju do të jeni në gjendje të merrni ndihmë përmes kontakteve personale ose përmes marrëdhënieve profesionale. Gjatë javës, shëndeti i një personi të afërt mund të kërkojë vëmendje. Djemtë dhe vajzat do të kenë marrëdhënie të komplikuara me personat e lindur në shenjën e Bricjapit, Demit ose Virgjëreshës. Shumica prej jush do të jenë të paduruar, duke dashur një zhvillim të shpejtë të planeve dhe dëshirave. Java do të jetë e suksesshme për ju. Do të jeni në humor të mirë për pjesën më të madhe të javës, të pushtuar nga ndjenja apo shpresa të veçanta. Këtë javë do keni më shumë probleme për të zgjidhur, të cilat nuk do të jenë aq të pakëndshme apo të vështira. Durimi juaj do të vihet në provë më shpesh se më parë, por do të arrini ta përballoni. Gratë këtë javë do të kenë empati me një situatë të ndërlikuar në jetën e miqve. Gjatë javës do t'ju duhet të ruani harmoninë në shtëpinë tuaj, sado e vështirë të jetë në praktikë.

Bricjapi

Do të përjetoni momente të këndshme që lidhen me marrëdhënien tuaj të re apo të vjetër romantike. Marrëdhëniet me bashkëshortin mund të jenë gjithashtu të mira. Nëse keni ndonjë keqkuptim mes jush, shfrytëzojeni këtë javë për t'i zgjidhur ato dhe për të harmonizuar marrëdhënien tuaj. Sigurisht, aty ku është e mundur. Java sjell momente të këndshme në një plan emocional dhe gjithçka do të varet nga veprimet tuaja dhe aftësia për të manovruar në situata të ndryshme. Kjo javë do të jetë e favorshme dhe e suksesshme për ju në shumë drejtime. Zhvillimi i shumicës së ngjarjeve do të jetë sipas pritshmërive tuaja. Përdoreni këtë javë për të zbatuar ose rifreskuar planet tuaja profesionale, të biznesit dhe idetë. Gjatë javës do të keni mundësi të krijoni kontakte të reja, si dhe të merrni oferta të reja. Do të arrini sukses në punën tuaj, gjë që do t'ju sjellë të ardhura shtesë ose aftësi për të gjetur punë shtesë. Gjatë kësaj jave prisni kontakte interesante me persona që jetojnë në një vend tjetër. Njohja juaj e vjetër me një person që aktualisht ndodhet jashtë vendit do të ketë një zhvillim të mirë. Gjatë javës, telashe familjare do të lindin në jetën e një burri që njihni. Me siguri do të vëzhgoni përparimin e tyre, por nëse ata nuk kërkojnë ndihmën tuaj, mos u përfshini! Gjatë këtyre shtatë ditëve, shumë do të duan të kalojnë kohë duke u takuar dhe duke folur me miqtë. Kjo javë do të jetë e suksesshme për burrat, ndaj harxhimi i energjisë për gjëra të parëndësishme, argëtim apo dembelizëm do të jetë vetëm në dëmin tuaj. Kjo do të jetë një kohë e mirë për të zhvilluar kontakte personale ose profesionale, kryesisht me njerëz që jetojnë në distancë nga ju. Për shumë njerëz, java paralajmëron para të papritura ose një mundësi të re për të ardhura shtesë. Një zhvillim i rëndësishëm për gratë gjatë javës do të jenë njohjet romantike. Gjatë javës do të angazhoheni për një takim apo një ngjarje tjetër interesante në lidhje me partnerin tuaj intim. Shmangni krijimin e frikës ose ankthit për një udhëtim ose lëvizje të ardhshme. Mos e stresoni veten për ngjarjet që përfshijnë njerëz që nuk jetojnë me ju.

Ujori

Mund të kaloni një kohë më të komplikuar tensioni lidhur me shpenzimin e parave, gjë që do të shkaktojë konfuzion në buxhetin tuaj familjar. Gjatë javës do të keni kontakte me njerëz që jetojnë larg. Do të keni angazhime të planifikuara paraprakisht me një person që me shumë gjasa jeton në një qytet tjetër. Gjatë këtyre shtatë ditëve tregohuni të kujdesshëm në marrëdhëniet me të rinjtë me të cilët do të keni kontakte apo takime. Java do jetë e favorshme për udhëtime me miqtë. Gjatë javës do t'ju duhet të kaloni më shumë kohë duke folur, për t'u kujdesur dhe për të përmbushur angazhimet që lidhen me të afërmit, pavarësisht nëse ata jetojnë afër apo larg jush. Mendoni me kujdes për atë që ndani këtë javë, veçanërisht nëse është sekreti juaj personal. Djemtë dhe vajzat do të përjetojnë zhgënjim ose zemërim për një send të thyer e të dëmtuar që ka kuptim të veçantë për ta. Gjatë kësaj jave shumë do të duan të rrisin të ardhurat, por mundësitë për këtë në këtë fazë do të jenë shumë të kufizuara. Meshkujt do kalojnë një kohë më të qetë dhe të favorshme për zhvillimin e suksesshëm të planeve apo projekteve. Në një masë të madhe gjatë këtyre shtatë ditëve do të jeni në gjendje të mbështeteni në intuitën tuaj ose përvojën e jetës. Shqetësimet apo problemet tuaja kryesore mund të lindin nga veprime dhe vendime të nxituara apo të pamenduara, të cilat në këtë fazë mund të krijojnë situata mjaft të pakëndshme. Gratë do të duhet të mbajnë mbi supe një pjesë të barrës ose detyrave që përgjithësisht i mbajnë disa burra në familje. Kjo javë nuk përjashton lajme të pakëndshme që lidhen me ndonjë dramë personale apo familjare në jetën e një burri që njihni.

Peshqit

Takime dhe kontakte të ndryshme do t'ju rikthejnë në kujtimet dhe përvojat e vjetra. Disa nga këto emocione kanë kaluar në jetën tuaj si një stuhi, duke lënë pas disa zhgënjime, dështime ose shkatërrime të tjera. Gjatë kësaj jave, duke u bërë më të mençur përmes përvojave të ndryshme jetësore, duke fituar përvoja të ndryshme jetësore, do të kuptoni se falë këtyre ngjarjeve, gjëra apo njerëz të tjerë më të mirë kanë hyrë në jetën tuaj. Mos provokoni dhe mos iu përgjigjni përpjekjeve për konflikt, veçanërisht nëse ato lidhen me ngjarjet e së kaluarës. Kjo javë do të jetë interesante për sa i përket kontakteve tuaja me njerëz nga larg. Njohjet e reja do të zhvillohen në një mënyrë interesante për ju. Një propozim apo ftesë nga një mik apo i afërm do t`ju intrigojë, veçanërisht nëse ka të bëjë me udhëtimet. Lajmet që lidhen me shëndetin e një personi që njihni do t'ju shqetësojnë dhe mund të jenë arsyeja për një vizitë. Gjatë javës do të merrni ndihmë ose këshilla që do t'ju ndihmojnë të përparoni në detyrat që janë të rëndësishme për ju. Gjatë javës, shumica prej jush do të duan të udhëtojnë, të takojnë njerëz të ndryshëm ose të kenë një angazhim me një të afërme grua. Burrat do të shpenzojnë shumë energji për të realizuar planet e tyre për këtë javë dhe për të ardhmen e tyre. Një ndikim shumë të mirë në punët tuaja gjatë këtyre shtatë ditëve do të kenë personat e lindur nën shenjat e ajrit ose ujit. Gjatë këtyre shtatë ditëve do t'i realizoni me lehtësi detyrat tuaja, por kjo nuk duhet t'ju bëjë të shkujdesur apo të shpërqendruar. Do të shfaqen mundësi të reja, kontakte të reja dhe situata të reja të favorshme. Gratë do ta kenë të vështirë të përballen me momentet e tyre të humorit të keq, duke kërkuar fajin për të te njerëzit e tjerë të familjes, miqtë apo kolegët.