HOROSKOP

Horoskopi javor 6-12 nëntor

Horoskopi javor 6-12 nëntor

Dashi

Gjatë javës do t'ju duhet t'i kushtoni më shumë vëmendje ngjarjeve, fjalëve ose dëshirave të një burri nga rrethi juaj i të afërmve ose një miku. Gjatë javës ju është dashur të tregoni më shumë vullnet dhe durim në kryerjen e detyrave tuaja të përditshme. Do t'ju duhet të tregoni më shumë mirëkuptim ose diplomaci në marrëdhënie të rëndësishme. Gjatë këtyre shtatë ditëve shmangni me çdo kusht panikun apo stresin, sepse vështirë se do të arrini të ndaloni apo ndryshoni zhvillimin e disa ngjarjeve. Java, megjithëse do të jetë stresuese për ju, do t'ju japë gjithashtu një rast gëzimi, ose një mundësi për përvoja të këndshme. Në familjen tuaj do të zhvillohen disa biseda të rëndësishme. Kjo do të jetë një javë e favorshme për organizimin dhe realizimin e eventeve që lidhen me një fejesë, martesë, ditëlindje, përvjetor etj. Gjatë këtyre shtatë ditëve, rrethana të ndryshme do t'ju ndihmojnë të bëni dhe organizoni planet tuaja për një ngjarje të rëndësishme në dhjetor, e cila do të kërkojë më shumë kohë për përgatitje paraprake. Konfliktet gjatë javës nuk do t'ju sjellin asnjë përfitim, përveçse do t'ju rëndojnë mendërisht. Djemtë dhe vajzat do të duhet të punojnë shumë për të dalë mirë në shkollë, në universitet apo në punë. Do të keni shumë takime, do të merrni pjesë në mbledhje të ndryshme apo evente publike. Burrat do të jenë të lumtur për paratë e papritura ose lajmet që lidhen me pagën më të mirë, bonusin, shpërblimin, etj. Në një situatë do t'ju duhet të respektoni mendimin ose vendimin e të afërmit tuaj. Ju mund të prekeni shumë emocionalisht nga fjalët ose veprimet e një personi me të cilin punoni. Çështjet tuaja financiare nuk sjellin ndonjë surprizë, por do t'ju kërkojnë të planifikoni mirë shpenzimet, jo vetëm këtë javë, por edhe për pjesën tjetër të vitit. Gratë do të kërkohen nga të afërmit apo miqtë e familjes për shërbime të ndryshme, ndihmë apo thjesht për të folur për gjërat e përditshme. Lindja e një fëmije apo një ngjarje e rëndësishme, një eksperiencë e lidhur me një të ri do t'ju bëjë të lumtur. Do t'ju duhet të angazhoheni në ndonjë aktivitet ose sipërmarrje të përbashkët që mund të kërkojë shpenzimin e fondeve ose investimin e disa burimeve.

Demi

Gjatë javës do të përfshiheni në çështje të ndryshme materiale apo pasurore, të cilat nuk lidhen domosdoshmërisht me ndonjë problem. Ngjarje të rëndësishme që lidhen me marrëdhëniet tuaja profesionale apo të biznesit, kryesisht me gra, ju vijnë përpara. Është e mundur të përjetoni ndryshime, të filloni një aktivitet të ri ose të tërheqni klientë të rinj. Të afërmit që jetojnë afër ose larg do të tërheqin vëmendjen tuaj me problemet e tyre personale, ose do të lindë një angazhim urgjent lidhur me ta. Gjatë javës, shumica prej jush do të marrin para nga një burim i papritur. Në disa raste, paratë që do të merrni nga distanca, nëpërmjet bankës ose sistemeve të tjera të transferimit të parave, janë të mundshme. Ju do të duhet të jeni një këshilltar, ose të qetësoni disi një konflikt apo dramë emocionale në familjen e miqve ose fqinjëve tuaj. Gjatë javës do të blini një gjë të nevojshme ose të dobishme për ju. Kushtojini vëmendje cilësisë dhe mos u mbështetni vetëm në reklamën që keni parë diku. Këtë javë do t'ju duhet të bëni kompromise, por me vetëdijen e plotë se vetëm kështu do të arrini të siguroni paqe mendore ose sukses të rëndësishëm. Kjo është veçanërisht e vërtetë për ata që po përjetojnë probleme të pakëndshme familjare. Ju që keni një biznes familjar do të keni mundësi të përmirësoni të ardhurat tuaja, të fitoni diçka shtesë. Djemtë dhe vajzat do të kalojnë një javë të rëndësishme dhe të suksesshme, veçanërisht nëse ju vijnë provime, prezantime dhe çdo lloj daljeje publike. Ju mund të habiteni nga një dhuratë ose gjest vëmendjeje nga një person që ju do. Burrat nuk duhet të injorojnë disa probleme shëndetësore gjatë këtyre shtatë ditëve. Jeta juaj e dashurisë mund të jetë interesante për sa kohë që nuk përpiqeni të rindizni marrëdhëniet që duhet të kishin qenë prej kohësh në të kaluarën tuaj. Gratë do të bëjnë mirë të përpiqen për paraqitje të rëndësishme profesionale, duke dëshmuar aftësi dhe cilësi në mënyrë që të vihen re dhe të vlerësohen nga eprorët. Java do të mbahet mend me shumë polemika dhe mosmarrëveshje, të cilat do të kalojnë shpejt, si stuhitë e verës.

Binjakët

Gjatë javës do të keni parasysh disa hapa të rëndësishëm dhe ndryshime të jetës që do të jenë prioriteti juaj deri në fund të këtij viti. Java do të jetë një kohë e mirë për ju për të zgjidhur probleme të ndryshme. Pikërisht gjatë këtyre ditëve mund t'i kushtoni vëmendje më serioze dokumenteve dhe çdo dokumenti që ka të bëjë me paratë. Gjatë këtyre shtatë ditëve, do të përjetoni ngjarje të papritura që do të çojnë në zhvillimin e natyrshëm dhe zgjidhjen e dilemave dhe rasteve të rëndësishme për ju. Konfliktet me njerëzit përreth jush do të krijojnë vetëm tension të panevojshëm në marrëdhënien tuaj. Mendoni me kujdes nëse keni nevojë për një stres të tillë në jetën tuaj dhe nëse mund t'i shmangni këto konfrontime. Gjatë javës, gjendja juaj shëndetësore do të ndikohet nga tensioni në jetën tuaj të përditshme. Do të keni një bisedë delikate që do të testojë aftësinë tuaj për të qenë me takt dhe diplomatik. Mund të habiteni nga vëmendja ose mirësia e një personi me të cilin keni pasur një marrëdhënie të fortë në të kaluarën. Do të keni mundësinë të bëni përparim këtë javë, por vetëm përmes mobilizimit dhe ambicieve të mjaftueshme nga ana juaj. Ju do ta mbani mend javën me ngjarje interesante. Djemtë dhe vajzat do të përjetojnë gjatë javës një ngjarje që, ose do të mbahet mend gjatë gjithë jetës, ose do të jetë temë bisede për një kohë të gjatë. Në shkollë, universitet apo ku punoni do të krijohen situata që do ju bëjnë të kujdesshëm në reagimet tuaja. Burrat do të kenë çështje mjaft serioze financiare, të tilla si ato që do të kërkojnë vëmendje të veçantë, dhe në disa raste, kujdes. Pavarësisht se sa të përgatitur mendoni se jeni për çdo situatë, gjithmonë ekziston mundësia që të manipuloheni, të tërhiqeni në një aktivitet që mund t'ju bëjë të dukeni keq. Gratë do të kalojnë një javë në të cilën do të kenë mundësinë të provojnë veten, njohuritë dhe aftësitë e tyre. Do të ketë mundësi, por asgjë nuk do të ndodhë pa pjesëmarrjen tuaj aktive. Java sjell marrëdhënie të komplikuara me një fëmijë ose të ri, si dhe një kërkim të mundshëm për zgjidhjen e problemeve në jetën e fëmijës tuaj.

Gaforrja

Do t'ju duhet të bëni disa ndryshime në shtëpinë tuaj, riparime të vogla apo përmirësime. Gjatë javës do të duhet të keni parasysh karakterin apo temperamentin e të afërmve apo kolegëve me të cilët keni kontakte të përditshme. Nuk do të jetë e lehtë, por do të jetë mjaft e mundur të përballeni me një sfidë të tillë. Njohjet e reja gjatë javës do jenë me njerëz që mund t'ju japin shumë, si informacion, njohuri apo ndihmë. Në të njëjtën kohë, këta njerëz mund t'ju bezdisin. Gjatë kësaj jave do t'ju duhet të mbështeteni në miqësitë dhe njohjet tuaja të vjetra me njerëz besnikë ose profesionistë të mirë, në rast se kontaktet lidhen me punën tuaj. Në përgjithësi, java do jetë e tensionuar dhe kjo do të ndikojë në statusin tuaj emocional. Do të jeni gjaknxehtë. Kujdes, se mund të pendoheni shpejt. Mos e humbisni këtë javë duke iu dorëzuar ndjenjave dhe tekave tuaja. Gjatë këtyre shtatë ditëve, do të merrni vendime të rëndësishme ose do të filloni diçka të re në jetën tuaj. Çdo informacion ose njohuri që fitoni gjatë këtyre shtatë ditëve do të jetë e dobishme për ju tani, ose më vonë. Mos e refuzoni një ofertë ose ftesë që do të merrni ose të paktën jepini vetes kohë për të menduar për të. Djemtë dhe vajzat do të presin që të ndodhë diçka e rëndësishme ose e re në jetën e tyre, për të dalë nga një grimcë në përditshmërinë në të cilën kanë rënë. Në fakt, edhe një ditë pa aventura ju duket gri dhe jo interesante. Ju jeni gati të diskutoni diçka të rëndësishme për të ardhmen tuaj me dikë që do të jetë i gatshëm t'ju ndihmojë ose t'ju mbështesë. Burrat do të kalojnë disa vështirësi që mund të duken si humbje për momentin, por kjo është vetëm një pamje e përkohshme e gjërave përpara se ato të zhvillohen plotësisht. Suksesi i kësaj jave është plotësisht real dhe i arritshëm, por do të kërkojë durim dhe më shumë zell nga ana juaj. Gratë do të jenë të paqëndrueshme në mendime, ndjenja dhe qëllime. Do t'i nënshtroheni lehtësisht humorit tuaj momental dhe do ta keni të vështirë të kontrolloni emocionet tuaja. Marrëdhëniet tuaja financiare ose profesionale do të kenë një rëndësi të veçantë për ju këtë javë. Jeni gati për të mirëpritur mysafirë ose do të shkoni për t`i vizituar në ndonjë rast.

Luani

Gjatë javës humori juaj shpesh do të jetë pesimist, do të frustroheni ose zemëroheni lehtësisht me njerëz ose situata që zhvillohen në kundërshtim me pritshmëritë tuaja. Gjatë javës do të jetë e rëndësishme të jeni në gjendje të balanconi angazhimet dhe detyrimet e brendshme dhe profesionale. Kjo ndonjëherë mund të krijojë tensione serioze në marrëdhëniet tuaja me njerëzit nga jeta juaj e përditshme. Në aspektin profesional do të ketë disa risi, një mundësi për të treguar aftësitë dhe njohuritë tuaja aty ku punoni. Në disa aspekte, një performancë kaq e mirë nga ana juaj mund t'ju sjellë një rritje ose një bonus. Java do të jetë e favorshme për të kërkuar një punë të re, për të filluar një aktivitet të pavarur ose për të punuar me kohë të pjesshme për një periudhë të caktuar. Disa ngjarje gjatë javës do të jenë arsye për gëzim dhe kënaqësi dhe të tjera do t'ju befasojnë në mënyrë të pakëndshme. Mos u habitni nëse mysafirë të papritur hyjnë në derën tuaj. Mos i injoroni sugjerimet, ose mos i injoroni komentet, edhe nëse nuk ju pëlqejnë ato. Jeta juaj sociale dhe profesionale do të jetë dinamike, me ngjarje apo marrëdhënie të rëndësishme në zhvillim. Mendoni përpara se të merrni vendime, ose kur jepni ndonjë pëlqim, mendim, lini gjithmonë derën hapur për biseda ose sqarime të mëtejshme. Gjatë javës do t'ju duhet të ndihmoni një të afërm që do të ketë nevojë për ndihmën tuaj. Java parashikon një takim, bisedë ose mbledhje që do të jetë emocionale për ju. Djemtë dhe vajzat do të duan të bëjnë diçka për shtëpinë dhe anëtarët e familjes së tyre. Disa ngjarje në rrethin tuaj të të afërmve do të kërkojnë një pjesëmarrje më aktive nga ana juaj. Megjithatë lajmet e pakëndshme të javës do të lidhen me një person të rëndësishëm apo të dashur për ju. Burrat do t'i kushtojnë më shumë kohë familjes së tyre: fëmijëve ose prindërve dhe do të ketë një arsye specifike për këtë. Gjatë kësaj jave harmonia, mirëqenia dhe marrëdhëniet e mira në familje do jenë në duart tuaja. Shëndeti i një personi të dashur, dhe në disa raste edhe juaji, mund të kërkojë kujdes. Gratë do të befasohen nga një telefonatë, takim apo propozim. Ngjarjet e kësaj jave do t'ju provokojnë të ndryshoni deri diku drejtimin e zhvillimit. Ju keni një bisedë ose përvojë me dikë me të cilin punoni së bashku ose keni interesa të përbashkëta profesionale, sociale ose politike.

Virgjëresha

Gjatë javës do t'i kushtoni më shumë vëmendje dhe kontroll çështjeve tuaja financiare, veçanërisht ato që kanë të bëjnë me buxhetin tuaj familjar. Do të kaloni kohë duke planifikuar disa nga angazhimet tuaja më të rëndësishme deri në fund të vitit. Përpara jush është një periudhë më e favorshme zhvillimi që nuk do të dëshironi ta humbisni. Bisedat tuaja do të lidhen pikërisht me planet e ardhshme, të cilat do të përpiqeni t'i përdorni si bazë për zhvillim në vitin e ardhshëm. Financiarisht do jeni të qëndrueshëm, veçanërisht nëse keni treguar mjaft sens dhe prakticitet në veprimet tuaja deri tani. Shumë do të marrin para, ose një dokument financiar. Sigurisht që jo të gjitha planet tuaja këtë javë do të kenë mundësi të realizohen. Disa prej tyre do të varen nga rrethanat që ende nuk kanë filluar të zhvillohen ose nuk janë në favorin tuaj në këtë fazë. Jeta juaj e dashurisë do të kërkojë më shumë sinqeritet në bisedat me partnerin. Shmangni veprimet dhe vendimet emocionale. Gjatë kësaj jave, do të keni mundësi të keni më shumë qartësi për disa gjëra në jetën tuaj dhe gjithçka do të ndodhë në një mënyrë më të natyrshme. Do të habiteni nga një propozim ose një takim me një mik me të cilin do të ndani disa përvoja të pakëndshme. Ngjarjet në jetën e një personi që njihni do të jenë një mësim i rëndësishëm jete për ju. Djemtë dhe vajzat do të befasohen nga zhvillimi i papritur, i favorshëm i disa ngjarjeve. Ditë interesante ju presin, merreni seriozisht, pa frikë dhe shfrytëzoni sa më shumë mundësitë që ju jepen. Kushtojini vëmendje mendimit ose këshillave të të moshuarve, por mësoni të merrni vendimet tuaja dhe të merrni përgjegjësi për to. Burrat do të kenë një humor dhe qëndrim më optimist për të ardhmen e tyre. Kjo ndoshta do të jetë për shkak të zhvillimit të favorshëm gjatë javës të planeve tuaja të rëndësishme. Marrëdhëniet tuaja me njerëzit jashtë shtëpisë në shumicën e rasteve do të kenë të bëjnë me dokumente, marrëdhënie kontraktuale dhe marrëveshje, me para. Gratë do të bëjnë mirë të fokusohen në detyra të reja, ose urgjente në punë. Kjo do të jetë një javë e fortë dhe produktive për ju, në të cilën sukseset e arritura do të jenë bazë për mundësi të reja zhvillimi në karrierën apo biznesin tuaj. Disa probleme dhe situata të vjetra shtëpiake, ose pronësore që janë ende të pazgjidhura do të kërkojnë vëmendje.

Peshorja

Gjatë javës do të dëshironi të tregoni thellësinë e ndjenjave që keni për njerëzit që kanë një kuptim të rëndësishëm në jetën tuaj: një partner, një prind apo një fëmijë. Dashuria mund të jetë një nxitje e fortë për ju gjatë këtyre shtatë ditëve, por gjithashtu mund të jetë torturë nëse nuk ka njeri rreth jush që ju do vërtet. Gjatë javës do të merrni shumë informacione për tema të ndryshme në jetë, të cilat do t'ju duhet t'i organizoni mirë dhe të ruani vetëm më të rëndësishmet dhe më të dobishmet për ju. Kjo mund të lidhet me jetën tuaj personale, marrëdhëniet tuaja familjare ose miqësinë, punën, etj. Lajmet apo ngjarjet më të rëndësishme që do të përjetoni gjatë javës do të lidhen me jetën tuaj profesionale apo social-politike. Gjatë kësaj jave do të keni dëshirën të merrni pjesë në aktivitete të ndryshme që lidhen me ngjarje sociale apo politike. Shumë do të gëzojnë një rritje të të ardhurave përmes një sërë burimesh. Do të jeni të kujdesshëm ndaj njohjeve tuaja të reja me njerëzit, pavarësisht në çfarë rrethanash ato lindin. Gjatë javës mund të mërziteni nga lajmet që kanë të bëjnë me një person që njihni. Angazhimet tuaja me pronat apo me interesat pasurore të të afërmve do të zhvillohen mirë, për ata që i kanë. Gjatë kësaj jave, kushtojini më shumë vëmendje problemeve tuaja shëndetësore dhe caktoni një konsultë me mjekun tuaj personal. Mos e lini një sëmundje kronike pa mbikëqyrje. Këtë javë do të keni mundësinë të zgjidhni problemet e shtëpisë, të zëvendësoni një pajisje apo teknikë që nuk funksionon më. Djemtë dhe vajzat do të presin një bisedë ose një takim me një person që gjithmonë ka dhënë këshilla të mençura ose ju ka ndihmuar me mirëkuptim. Do të kërkoni një mënyrë për të stabilizuar, ose rritur financat tuaja personale. Do të mbështeteni në këshillat apo ndihmën e miqve, por në këto gjëra bëni kujdes, sepse nëse diçka është e mirë për ta, mund të mos jetë për ju. Burrat do të kenë raste për gëzime personale, ose përvoja të këndshme. Ju do të jeni në gjendje të arrini përparim ose realizim të idesë, planit ose projektit tuaj të rëndësishëm për familjen dhe karrierën tuaj. Gratë do të priren t'i kushtojnë shumë më tepër kohë realizimit të një angazhimi apo biznesi të rëndësishëm profesional. Ato do të kenë ambicie, energji dhe burime të mjaftueshme për të arritur sukses në karrierën e tyre. Fati do të funksionojë për ju gjatë këtyre shtatë ditëve në mënyrën e tij të çuditshme, por gjithsesi do t'ju sjellë dobi. Do të përjetoni ngjarje interesante me njerëz me të cilët keni plane dhe synime të përbashkëta në jetë.

Akrepi

Gjatë javës do të kaloni situata të ndryshme stresuese, ndonjëherë të lidhura me ndonjë aksident apo lajme të pakëndshme, të papritura. Do të angazhoheni në çështje të ndryshme të rëndësishme. Ato mund të lidhen me nevojën për riparime apo përmirësime, pastrim më serioz të dhomave të shërbimit, punishtes, bodrumit etj. Disa prej jush mund të diskutojnë një ide që lidhet me një shtëpi të re, zhvendosje etj. Gjatë javës në marrjen e vendimeve do të ndikoheni nga mendimi i një gruaje që mund të jetë e afërme, kolege etj. Planet tuaja për këtë javë ka të ngjarë të realizohen pa komplikime, veçanërisht nëse ato lidhen me angazhime tashmë në zhvillim. Kjo javë do të jetë e suksesshme për ju, përderisa nuk do t'i dorëzoheni dembelizmit apo emocioneve që nuk kanë lidhje me detyrat tuaja. Java do jetë e favorshme për udhëtime dhe për realizimin e planeve që lidhen me personat që ndodhen në një qytet tjetër. Do të keni kontakte më dinamike në lidhje me marrëdhëniet tuaja familjare apo profesionale. Do të prisni përparim në një aktivitet të përbashkët me kolegët ose një partner biznesi. Gjatë javës, bëni kujdes nëse dikush tregon kuriozitet të çuditshëm për jetën tuaj personale apo punën. Mos nxitoni t'u përgjigjeni pyetjeve që mund të zbulojnë planet ose sekretet tuaja. Në përgjithësi, do të keni një javë të favorshme për realizimin tuaj personal dhe për stabilizimin e marrëdhënieve tuaja. Djemtë dhe vajzat do jenë të paduruar, gjë që do të jetë shumë e qartë në marrëdhëniet romantike. Duke zbutur tonin me të cilin flisni ose sjelljen tuaj, marrëdhënia juaj do të jetë në gjendje të kalojë më lehtë disa nga vështirësitë që do të shfaqen gjatë këtyre shtatë ditëve. Një shans i papritur mund t'ju takojë, ose t'ju afrojë me njerëz të rëndësishëm. Burrat do të jenë gjithashtu të prirur ndaj shfaqjeve të xhelozisë, por jo vetëm në dashuri, por edhe në gjërat që i konsiderojnë pasuritë e tyre. Nuk përjashtohet dyshimi për besnikërinë e njerëzve të tjerë. Ata që jetojnë të ndarë nga fëmija do të përballen me një situatë të papritur, ose një gënjeshtër. Gratë do të duhet t'i marrin më seriozisht detyrat e tyre shtëpiake gjatë këtyre shtatë ditëve. Mospërmbushja e mundshme e tyre mund të jetë shkaku i emocioneve të pakëndshme në shtëpi. Një shkak për gëzim mund të jenë ngjarjet dhe përvojat në martesë ose në dashuri.

Shigjetari

Do të bezdiseni nga fjalët dhe veprimet e njerëzve me të cilët do të duhet të komunikoni apo të punoni, por që njihni prej kohësh. Madje është e mundur që shkurtimisht të lindin disa kundërshtime, pa komplikime të mëtejshme. Gjatë javës, çështje të ndryshme, të reja, ose të papritura financiare do të ndryshojnë planet tuaja fillestare. Patjetër që do të dëshironi të siguroni të ardhura më të mira përpara fillimit të sezonit të dimrit, ose për pushimet në fund të vitit. Kjo do t'ju provokojë të kërkoni një punë me pagesë më të mirë, një angazhim shtesë ose të bisedoni me një punëdhënës për të rritur pagën tuaj aktuale. Java do jetë e favorshme për ju financiarisht, për sa kohë që do të jeni proaktiv, ambicioz, besnik dhe korrekt në veprimet tuaja. Përndryshe, rrezikoni të futeni në një situatë të pakëndshme ose të përjetoni zhgënjim. Kjo javë do të jetë e rëndësishme për zhvillimin tuaj në vendin e punës ose aty ku studioni. Gjatë javës, falë profesionalizmit dhe aftësive tuaja, do t'ju jepen përgjegjësi dhe detyra më të mëdha. Ju mund të angazhoheni për gjëra të reja që do të kërkojnë trajnim ose rikualifikim shtesë. Lajmet e ndryshme që kanë të bëjnë me fëmijët apo të rinjtë do të jenë një rast për biseda apo eksperienca emocionale. Kjo javë do të jetë një kohë jashtëzakonisht dinamike për ju. Gjërat që do të përjetoni do të rezultojnë të jenë shumë më të rëndësishme për ju nga sa mendoni. Kjo do të jetë një kohë e favorshme për blerje të sendeve personale, përmirësimet në brendësi të shtëpisë tuaj ose blerje të pajisjeve të reja shtëpiake. Vajzat dhe djemtë do ta mbajnë mend javën me një përvojë emocionale të lidhur me një shok klase, mik apo koleg. Ju do të duhet të merrni një vendim të rëndësishëm në lidhje me bashkëmoshatarin tuaj ose dikë që është më i ri se ju, gjë që do të jetë një detyrë e vështirë për dikë që nuk ka përvojë të mjaftueshme jetësore. Ju keni një takim ose mbledhje për të marrë pjesë. Burrat do të mendojnë se si të përfitojnë nga një situatë e papritur në jetën e tyre personale ose në punë. Do të kërkoni të përfitoni, por jo me çdo kusht dhe jo duke lënduar apo dëmtuar dikë tjetër. Java sjell shumë mendime dhe emocione për ju. Mbi të gjitha, gjërat që lidhen me stabilitetin financiar ose interesat tuaja do të jenë të rëndësishme. Shëndeti juaj mund të kërkojë kujdes. Gratë do të përjetojnë papritur një situatë të pakëndshme emocionale, të cilën në rrethana të tjera do ta kishin përjetuar pa shumë stres.

Bricjapi

Gjatë javës do të hasni në situata të ndryshme që fillimisht do t'ju sjellin shumë stres apo frikë për zhvillimin e tyre. Do të përfshiheni në çështje të ndryshme që janë të rëndësishme për ju dhe të afërmit tuaj. Ka mundësi që angazhime të tilla të lidhen me ditëlindjen, ditën e emrit, një udhëtim. Gjatë javës, mund të përjetoni emocione të këndshme me njerëzit që jetojnë larg. Marrëdhëniet tuaja me gratë këtë javë do të jenë delikate, pasi do ta keni të vështirë të merrni mirëkuptim apo bashkëpunim prej tyre. Ndoshta do të prisni më shumë prej tyre sesa nga vetja. Do të keni takime apo biseda me persona me të cilët keni angazhime të përbashkëta profesionale. Do të keni mundësi t'i zhvilloni këto marrëdhënie në një drejtim të favorshëm. Gjatë javës do të hasni vështirësi në zbatimin e planeve apo angazhimeve që lidhen me një fëmijë. Do të mësoni gjëra interesante ose të dobishme nga njerëzit që janë më të rinj se ju. Dashuria nuk do të harrohet gjatë këtyre shtatë ditëve. Përkundrazi, do ta shijoni ose do të kaloni sa më shumë kohë me partnerin. Burrat do të kenë një bisedë të rëndësishme me një person, me shumë mundësi nga familja ose një rreth i ngushtë i të afërmve. Do të diskutoni për gjëra të ndryshme që do të kenë lidhje me paratë apo dokumentet. Gjatë javës do të keni më shumë takime personale, miqësore apo profesionale. Gratë do të kenë një javë të favorshme për udhëtime. Sidoqoftë, do të keni pak vështirësi ose keqkuptime në komunikimin tuaj me njerëz nga rrethi i të afërmve.

Ujori

Lajme të ndryshme që lidhen me udhëtimet mund t'ju shqetësojnë, ose zhgënjejnë. Financat do ju duhet të planifikoni praktikisht gjatë javës duke pasur parasysh shpenzimet që do të keni deri në fund të këtij muaji. Është e mundur gjatë këtyre shtatë ditëve të angazhoheni në punë shtesë, ose të kërkoni burime të reja të ardhurash shtesë. Ju do ta keni një mundësi të tillë. Pjesa tjetër do të varet nga dëshira dhe vullneti juaj për të reduktuar kohën tuaj personale, të cilën deri më tani ia keni kushtuar pushimit dhe argëtimit. Gjatë kësaj jave do të keni më shumë punë dhe më shumë detyra në vendin tuaj të punës. Shmangni komentet për veprimet e kolegëve ose klientëve tuaj. Gjatë javës do të ndiqni me interes ngjarjet në jetën e një personi me të cilin keni një njohje apo miqësi të vjetër. Çështjet tuaja familjare do zhvillohen normalisht, pa surpriza të veçanta. Do të keni informacion të mjaftueshëm për të marrë vendime të rëndësishme, ose për të përgatitur plane për të ardhmen tuaj. Ngjarjet e kësaj jave do t'ju japin një mundësi për përparim, për zhvillim pozitiv të planeve apo detyrave tuaja. Do të mund ta ngarkoni veten me shumë energji pozitive. Konfliktet, siç këshilloj gjithmonë, janë të padëshirueshme. Ka gjithmonë një mënyrë tjetër për të shprehur mendimin tuaj. Gjatë javës do të shikoni një ëndërr që do ta mbani mend gjatë. Do ju kënaqin disa lajme të mira në familje, të cilat do sjellin stabilitet apo mundësi për të ardhura më të mira në buxhetin e familjes. Është e mundur që këtë javë t'ju kërkohet të merrni më shumë përgjegjësi për çështje që janë të rëndësishme për arsimin, karrierën ose familjen tuaj. Gratë do të duhet të kufizojnë ose më mirë llogaritin shpenzimet e tyre më me kujdes. Tundimet jashtë janë të mëdha, por në këtë fazë, kini parasysh realitetin. Disa telashe gjatë këtyre shtatë ditëve do të arrijnë t'ju befasojnë. Do të mërziteni nga një vendim apo veprim i njerëzve që nuk kanë marrë parasysh mendimin apo këshillën tuaj. Burrat do të kenë mjaftueshëm detyra familjare, të cilat do t'u japin pak kohë për pushim dhe për aktivitete të këndshme. Megjithatë, rezultatet e një pune të kryer mirë do t'ju bëjnë të lumtur. Gjatë javës do të keni eksperienca interesante me miqtë, kolegët apo fqinjët.

Peshqit

Gjatë javës do të përfshiheni në një farë mënyre me ngjarje apo afera të një burri me të cilin nuk jetoni në të njëjtën shtëpi, dikujt që mund të jetë edhe i afërmi juaj edhe mik, koleg apo i njohur. Gjatë javës do t'ju duhet të tregoni durim dhe të mbështesni veprimet e njerëzve që ju rrethojnë. Humbjet këtë javë (nëse ka) do të jenë për gjërat ose njerëzit që nuk keni më nevojë për të ecur përpara. Jini të gatshëm dhe të hapur për më shumë kontakte sociale me njerëzit që do të duan të jenë me ju. Mos e izoloni veten, vetëm sepse jeni të ngarkuar me shumë probleme personale. Gjatë kësaj jave do të keni angazhime me dokumente, me zgjidhjen e një kontrate apo lloj tjetër shkresash. Në planin financiar, gjërat do të jenë më pozitive për ju. Një ngjarje apo propozim i papritur do të jetë baza e angazhimit tuaj të ri, zbatimi i të cilit do të jetë i rëndësishëm dhe urgjent. Gjatë kësaj jave, angazhohuni vetëm për zgjidhjen e problemeve për të cilat keni besim se keni aftësinë, kohën dhe mjetet. Djemtë dhe vajzat do të kërkojnë kuptimin e disa përvojave në ditët dhe javët e fundit. Do të prireni të prisni që dikush tjetër të bëjë punën tuaj, ose të përdorë punën e dikujt tjetër për të arritur sukses më të lehtë ose zgjidhje më të lehtë të detyrave tuaja. Gratë do të preferojnë të kalojnë më shumë kohë me familjen ose në shtëpi duke u dhënë pas aktiviteteve të këndshme, duke lexuar libra, duke parë filma etj. Fëmijët do të jenë më shumë shqetësimi juaj se sa i partnerit. Shmangni stresin e madh emocional apo mendor, sepse shëndeti mund të jetë ‘thembra e Akilit’ këtë javë. Burrat do të befasohen nga disa lajme, letra apo mesazhe. Disa ngjarje mund t'ju zhgënjejnë ose t'ju trishtojnë, por të tjera mund t'ju japin shpresë. Gjatë javës mund të bëheni subjekt i komenteve të pakëndshme për veprimet tuaja, thashetheme lidhur me familjen apo jetën intime. Disa surpriza do të ndryshojnë tërësisht mendimin tuaj për njerëzit që mendonit se i njihni mirë.