HOROSKOP

Horoskopi javor 8 - 14 korrik

Horoskopi javor 8 - 14 korrik

Dashi

Gjatë javës 8 - 14 korrik do të jeni të fokusuar në angazhimet dhe detyrimet tuaja profesionale, të cilat do të pësojnë disa ndryshime të rëndësishme.

Mund të mirëpritni njerëz të rinj në ekipin tuaj të punës, të gjeni klientë të rinj ose të takoni njerëz të rinj që janë të dobishëm për punën tuaj.

Do të keni marrëdhënie të mira profesionale me gratë me të cilat punoni së bashku ose që janë klientët, partnerët tuaj etj.

Gjatë kësaj jave mund të lindin shqetësime për shëndetin e një personi të dashur, por ato nuk paraqesin asnjë ndërlikim.

Në dashuri do t'ju shqetësojë një problem, për shkak të të cilit do të takoni dikë për të kërkuar një shpjegim ose informacion shtesë.

Gjatë këtyre shtatë ditëve duhet të shmangni konfliktet në familje dhe marrëdhëniet bashkëshortore, pasi mund të kenë një zhvillim të pakëndshëm dhe të provokojnë një nga partnerët për të marrë një vendim të vështirë.

Nëse jeni duke udhëtuar në distanca të gjata këtë javë, përgatituni për çdo situatë. Mos e ngarkoni veten me asnjë ide të paracaktuar për qëllimin për të cilin do të udhëtoni.

Djemtë dhe vajzat mund të vihen në një udhëkryq, në një situatë ku do t'u duhet të marrin vendime se ku do të vazhdojnë dhe me kë. Java do t'ju kërkojë të mendoni dhe të veproni shpejt, me mençuri, me një vizion të qartë të zhvillimit të ardhshëm të secilit prej vendimeve tuaja. Gjatë kësaj jave njerëzit tuaj të dashur do të kenë më shumë nevojë për ju dhe do jetë mirë nëse u jepni ndihmën dhe vëmendjen e nevojshme. Shumë do ta kujtojnë këtë javë me një ngjarje të rëndësishme familjare që do të ndodhë në shtëpinë tuaj ose në shtëpinë e të afërmve tuaj.

Burrat do të kenë arsye për të shijuar arritjet e tyre, rezultatet e arritura në ndonjë aktivitet, përfundimin e një detyre të vështirë dhe veprime të tjera që do t'ju bëjnë krenarë për veten tuaj. Gjatë kësaj jave do të jetë e rëndësishme të jeni të duruar kur flisni me një grua që mund të flasë shumë emocionalisht, shumë agresivisht ose të shfaqë shumë teka. Në përgjithësi, keni shtatë ditë të suksesshme përpara jush.

Gratë do të ndihmojnë dikë që mund të ketë probleme familjare, shëndetësore apo profesionale. Ju vetë do i ndryshoni disa herë planet tuaja për këtë javë, duke iu përshtatur rrethanave të reja që do të lindin gjatë këtyre shtatë ditëve. Gjatë javës do të habiteni nga lajmet që lidhen me një ndryshim të madh në jetën e një gruaje që njihni personalisht. Ata prej jush të përfshirë në një çështje gjyqësore ose ligjore këtë javë mund të përjetojnë një kthesë dhe një rezultat të ndryshëm.

Demi

Gjatë javës 8 – 14 korrik do të përjetoni shqetësime të ndryshme që lidhen me punën apo jetën tuaj personale.

Ju mund t'i kushtoni shumë më tepër rëndësi prej frikës ose përvojave tuaja. Në këtë mënyrë, ju vetë do të krijoni shqetësim emocional për njerëzit që ju rrethojnë.

Gjatë kësaj jave do të duhet të kujdeseni për formën tuaj fizike apo shëndetin e një të afërmi.

Gjatë kësaj jave do të përjetoni një sërë ngjarjesh të pritshme dhe të papritura që lidhen me udhëtimet. Është e mundur të mirëpritni mysafirë nga një vend tjetër, si dhe të udhëtoni vetë për të vizituar shtëpinë e të afërmve ose miqve.

Kjo javë ju sjell më shumë biseda ose mesazhe me njerëz të afërt dhe të largët.

Kontaktet tuaja personale ose profesionale jashtë vendit ose me të huajt do të kenë një zhvillim të mirë.

Do të ketë disa momente interesante në marrëdhëniet tuaja personale, por shmangni të jeni epiqendra këtë javë. Gjatë këtyre shtatë ditëve, do të jetë mirë të lini të tjerët të drejtojnë marrëdhëniet tuaja. Kjo është veçanërisht e vërtetë për marrëdhëniet e dashurisë.

Njohjet e reja me njerëz nga larg do të kenë një zhvillim interesant dhe ndonjëherë të papritur.

Një ngjarje me një vajzë ose një grua do të arrijë t'ju befasojë.

Djemtë dhe vajzat do të kalojnë një javë vendimesh, ndryshimesh, provimesh apo prezantimesh të rëndësishme dhe do të zhvendosen në një vend tjetër. Gjithçka që është e rëndësishme për ju dhe që lidhet me një lloj ndryshimi do të ketë mundësinë të realizohet këtë javë. Gjatë këtyre shtatë ditëve, shmangni veprimet e rrezikshme që mund t'ju hedhin në një drejtim krejtësisht tjetër zhvillimi ose qendrimi në vend numëro.

Burrat do të kenë marrëveshje ose angazhime të ndryshme me miqtë, ose të njohurit. Është e mundur që dikush në rrethin tuaj të ketë një problem shëndetësor ose një çështje tjetër komplekse në jetën e tij për të cilën do të ketë nevojë për këshillën, ndihmën ose mbështetjen tuaj. Megjithatë, veprimet financiare me persona të tillë do të kërkojnë kujdes, të cilat mund të zhvillohen në mënyrë të pafavorshme për ju dhe mund të përjetoni disa humbje ose vështirësi të natyrës monetare.

Gratë do të jenë emocionalisht të paqëndrueshme, ose do të rëndojnë veten me pritshmëri të tepërta në marrëdhëniet që lidhen me një burrë, kryesisht të natyrës personale ose emocionale. Mosmarrëveshjet, konfrontimet apo zhgënjimet me një partner romantik janë të mundshme. E mira është se do të mund të dilni shumë shpejt nga një situatë e tillë ose të rikuperoheni relativisht shpejt pas përvojave të tilla.

Binjakët

Gjatë javës 8 - 14 korrik, mund të habiteni nga fati ose një shans që lidhet me diçka që do të jetë e rëndësishme për zhvillimin tuaj.

Surpriza do të jetë padyshim e këndshme, veçanërisht nëse jeni të gatshëm të përfitoni nga kjo mundësi e re.

Kjo javë sjell mundësinë për të rikthyer njohjet e harruara apo marrëdhëniet e prishura.

Në përgjithësi, tani shumë familje të ndara do të kenë mundësinë të bashkohen.

Java do të jetë e favorshme për zhvillimin e çështjeve financiare, zhvillimi i të cilave ka nisur një ose dy javë më parë.

Mund të lindë një ofertë e të ardhurave shtesë, me shumë mundësi nga njerëz me të cilët punoni së bashku ose keni disa interesa të përbashkëta.

Një ngjarje në jetën e një personi të dashur do të jetë shkak për biseda telefonike me miqtë ose të afërmit.

Jeta juaj e dashurisë do t'ju kërkojë të merrni disa vendime ose të bëni një marrëveshje të veçanta me partnerin.

Djemtë dhe vajzat gjithashtu do të duhet të veprojnë me shumë kujdes dhe më pjekuri për moshën e tyre këtë javë. Tekat dhe sjelljet fëmijërore duhet të zgjidhen. Nuk përjashtohen sukseset, por janë të mundshme edhe humbjet dhe dështimet. Gjithçka do të varet nga aftësia juaj për të vepruar me arsye dhe qëllim gjatë këtyre shtatë ditëve.

Burrat do të kenë më shumë detyra profesionale. Për ju kjo do të jetë një javë në të cilën do të arrini të përmirësoni të ardhurat, ose të stabilizoni veten financiarisht. Java ju sjell situata dhe mundësi të ndryshme, të favorshme.

Gratë do të priren këtë javë të presin dhe të monitorojnë me kujdes një vendim apo veprim të njerëzve përreth tyre, përpara se të reagojnë ose të ndërmarrin ndonjë veprim konkret. Kjo javë do të jetë e favorshme për udhëtime, për të vizituar vende interesante, për të udhëtuar jashtë vendit ose për të takuar miq që jetojnë larg jush.

Gaforrja

Gjatë javës 8 - 14 korrik do të keni tendencën të përjetoni shumë më emocionalisht ngjarje të ndryshme në familjen tuaj. Ato mund të lidhen me ndonjë surprizë, me të ftuar të papritur ose me një propozim të shumëpritur, me një festë personale.

Kjo do të jetë një javë në të cilën do të vendosni një vijë të fundit në një proces zhvillimi dhe do të vendosni themelet për një fillim të ri.

Java mund t'ju sjellë edhe disa përvoja negative, ndoshta të lidhura me lajme të pakëndshme për një person që njihni.

Java do të jetë e favorshme për angazhim dhe zhvillim të çështjeve gjyqësore apo juridike.

Gjatë kësaj periudhe shtatëditore, ju mund të planifikoni, vizatoni dhe organizoni me guxim gjërat që lidhen me planet tuaja për të ardhmen.

Njerëz nga rrethi juaj i kolegëve ose njerëz me të njëjtin mendim do të luajnë një rol të rëndësishëm në jetën tuaj.

Gjatë javës, mos i injoroni shanset apo ofertat që do të merrni, pavarësisht se nga vijnë ato.

Konfliktet do të duhet të kapërcehen me fjalë dhe argumente të arsyeshme.

Mos lejoni që emocionet tuaja të humbasin me shpjegime ose akuza të ndryshme, të paqarta.

Gjatë kësaj jave ekziston rreziku që të harroni ose të humbni sendet personale, një dokument apo informacion.

Shumë do të kenë rast për gëzim dhe përvoja të këndshme në dashuri ose në jetën e tyre intime.

Djemtë dhe vajzat do të kenë një kohë të favorshme për udhëtime, por gjithsesi do t'ju duhet një përgatitje dhe siguri e mirë, si në mjetet e transportit që do të përdorni, ashtu edhe në vendet ku planifikoni të shkoni. Disa prej jush do të jenë të kënaqur me një dhuratë ose blerje që do të vijë nga një distancë: me postë ose me korrier. Kjo javë do të jetë padyshim më pozitive dhe më e këndshme për ju se ajo e mëparshmja, me një pamje më optimiste për të ardhmen tuaj, me shfaqjen e mundësive interesante, etj.

Burrat do të duhet të komunikojnë gjatë javës me njerëz të panjohur ose të komplikuar.

Gratë do të hyjnë në javën e re me pritshmëri, ide apo plane të caktuara dhe fillimisht do të fokusojnë vëmendjen vetëm në zbatimin e tyre. Këtë javë do të jeni shumë më agresivë në realizimin e dëshirave tuaja në jetën tuaj të dashurisë, atë personale dhe familjare. Java mund të mbahet mend me një përvojë që lidhet me një grua që është e afërmja, ose shoqja juaj.

Luani

Gjatë javës 8 - 14 korrik, mund të planifikoni ose realizoni një udhëtim të rëndësishëm apo interesant për ju. Do t'ju sjellë shumë emocione dhe përvoja.

Gjatë javës do të kënaqeni me lajmet që do të vijnë nga një person që jeton larg.

Gjatë kësaj jave, marrëdhëniet tuaja me personat e shenjës së njëjtë të horoskopit do të jenë të komplikuara. Telashet që do të lindin mund të jenë në baza personale apo profesionale, por tregohuni të arsyeshëm dhe mos lejoni që ato të thellohen.

Në përgjithësi, java do t'ju kërkojë t'i kushtoni shumë më tepër vëmendje organizimit dhe kryerjes së punëve dhe detyrave tuaja të përditshme.

Mos lejoni që koha juaj të humbasë në gjëra të panevojshme apo argëtime. Kjo mund t'ju dëmtojë dhe mund ta gjeni veten në një pozicion humbës në një moment.

Shëndeti do të kërkojë kujdes pavarësisht nga mosha juaj.

Disa nga gjërat e mira të kësaj jave do të lidhen me paratë që do të merrni nëpërmjet njerëzve të familjes ose nëpërmjet një biznesi familjar.

Gjatë kësaj jave do t'ju duhet të kaloni më shumë kohë duke menduar për një ftesë apo propozim që do të merrni. Ju patjetër nuk do të nxitoni në përgjigjen tuaj.

Djemtë dhe vajzat do të përballen me disa sfida serioze këtë javë që do të lindin si rezultat i veprimeve të tyre të pamenda, të gabuara ose të rrezikshme nga e kaluara e afërt. Java mund të shënohet nga një ngjarje ose përvojë e pakëndshme në familjen tuaj ose në rrethin tuaj të të afërmve. Për disa prej jush, java do të thotë të qëndroni në shtëpinë e të afërmve, miqve ose në ndonjë vend tjetër interesant për një periudhë kohe.

Burrat do të kenë një javë përvojash interesante dhe do të ndodhin kthesa të ndryshme ngjarjesh dhe planesh, zhvillimi i ardhshëm i të cilave do të rezultojë shumë më i favorshëm ose premtues për ju. Çështjet tuaja që lidhen me shtëpinë ku jetoni, ose me një pronë që familja juaj zotëron mund të kenë një zhvillim të mirë. Gjatë kësaj jave, në mënyrë intuitive do të gjeni zgjidhje dhe mënyra për të zbatuar idetë tuaja.

Gratë do të befasohen nga disa situata në të cilat ato vetë nuk do ta kuptojnë se si u futën. Paparashikueshmëria e ngjarjeve të kësaj jave mund të shkaktojë takime të ndryshme apo vizita në institucione. Gjatë kësaj jave mund të habiteni nga të ftuar të papritur ose një takim i papritur. Do të kërkoni kuptimin e fshehur të ngjarjeve që do të ndodhin në jetën tuaj.

Virgjëresha

Gjatë javës 8 - 14 korrik do të lindin angazhime të reja, të cilat do të lidhen kryesisht me shtëpinë tuaj ose me një rreth të afërm.

Gjatë javës, konfliktet do të lindin lehtësisht për shkak të zhvillimit të rrethanave të ndryshme në vendin tuaj të punës ose në familjen tuaj. Këto nuk janë konflikte që mund të prishin marrëdhënien tuaj, por mund të bëjnë që sekretet të zbulohen, të lidhen me ndonjë intrigë apo gënjeshtër ose të manipulohet në një farë mënyre zhvillimi i tyre.

Çështjet tuaja financiare do kenë një zhvillim të mirë këtë javë.

Në jetën tuaj të dashurisë mund të lindin shqetësime ose frikë për zhvillimin e marrëdhënies suaj, e cila nuk do t'ju sjellë shumë dobi. Nëse diçka ju shqetëson, gjëja më e mirë për të bërë është të uleni dhe të bëni një bisedë të hapur me partnerin.

Djemtë dhe vajzat do të kenë një javë të favorshme për udhëtime, e cila mund të jetë një ose më shumë ditë. Pavarësisht pritshmërive tuaja të mira dhe pozitive për këtë javë, nuk do ju mungojnë gjendjet e zhgënjimit, trishtimit, pakënaqësisë apo vetmisë. Në momente të tilla, ju do të preferoni të mbylleni në shtëpinë tuaj, duke e përqendruar vëmendjen në gjërat që janë të këndshme për ju ose që do t'ju ndihmojnë të dilni nga humori negativ.

Burrat fillimisht do të duhet të angazhohen për detyra të papërfunduara nga java e kaluar. Në përgjithësi, këtë javë gjërat do të zhvillohen natyrshëm, pa shumë ndërhyrje nga ana juaj. Gjatë këtyre shtatë ditëve, mund të shfaqen kujtime nga e kaluara që lidhen me njerëz të afërt dhe të dashur për ju.

Gratë do të duhet të përgatiten për shumë punë këtë javë, veçanërisht ato që kanë biznesin e tyre. Ndonjëherë do t'ju lërë shumë pak kohë për të pushuar, ose situata të ndryshme stresuese do t'ju marrin shumë energji. Gjeni një mënyrë për të pushuar mjaftueshëm dhe kohë të mjaftueshme për të fjetur. Gjatë javës mund të krijohet një situatë e pakëndshme lidhur me një person nga rrethi juaj i kolegëve ose me dikë me të cilin keni kontakte sociale/publike.

Peshorja

Gjatë javës 8 - 14 korrik, do të merrni vendime të rëndësishme për të ardhmen tuaj, ose do të filloni ndryshime të mëdha.

Kjo javë do të sjellë një fazë të re në jetën tuaj.

Kjo fazë e re mund të zgjasë një ose dy muaj ose të zhvillohet gjatë disa viteve. E rëndësishme është të vazhdoni të ecni përpara, të bëni plane të guximshme për të ardhmen tuaj, pavarësisht nga mosha juaj.

Gjatë javës do të jetë nevoja për të blerë një dhuratë ose për të falënderuar në një farë mënyre një person që ju ka ndihmuar kur keni pasur nevojë.

Gjatë javës, mund të dëshironi të shpëtoni nga një angazhim ose premtim që lidhet me një takim ose mbledhje. Kini kujdes se çfarë gënjeshtre përdorni për të dalë nga ai angazhim.

Djemtë dhe vajzat do të jenë emocionalisht të paqëndrueshëm gjatë këtyre shtatë ditëve, duke i bërë ata të ndjeshëm, sentimentalë dhe të përlotur.

Në jetën tuaj të dashurisë, marrëdhëniet do të varen nga emocionet dhe humori juaj.

Jeta dashurore e burrave, pavarësisht moshës apo statusit martesor, do të jetë aktive dhe e rëndësishme për vetëvlerësimin dhe formën e tyre fizike. Ata prej jush që kanë një vajzë mund të përjetojnë emocione të ndryshme rreth jetës së saj personale ose romantike.

Gratë do ta fillojnë me pak ankth këtë javë, por do të jenë në gjendje ta largojnë atë relativisht shpejt. Java sjell lajme apo eksperienca të rëndësishme në lidhje me familjen apo personat nga rrethi juaj i të afërmve. Këto shtatë ditë do të jenë një kohë shumë e fuqishme dhe premtuese për ju, me shanse apo mundësi që mund t'ju befasojnë pothuajse në çdo fushë të jetës suaj. Nuk përjashtohen paratë e papritura ose të ardhura shtesë.

Akrepi

Gjatë javës 8 - 14 korrik, do të prireni të shqetësoheni shumë më tepër dhe ndoshta pa nevojë për zhvillimin e planeve tuaja të rëndësishme. Në fakt, gjithçka do të varet nga rrethana të caktuara ose njerëz mbi të cilët nuk keni kontroll.

Gjatë javës do të mund të mbështeteni në ndihmën e njerëzve të tjerë për të realizuar detyra të rëndësishme, të përditshme.

Java sjell marrëdhënie financiare me një fëmijë apo të ri, me shumë mundësi nga familja juaj, të cilat mund të lidhen me shpenzime për nevoja personale, por mund të lidhen edhe me investime në arsim, karrierë apo biznes.

Disa prej jush do të jenë të lumtur për paratë që do të merrni për një fëmijë.

Gjatë javës do të ketë shqetësime për një udhëtim pune, por në përgjithësi zhvillimi i tij do të jetë i mirë për ju.

Java sjell lajme interesante lidhur me historinë tuaj të dashurisë nga e kaluara.

Një njohje e re është e mundur me një person që jeton në një distancë prej jush dhe zhvillimi i të cilit do të tërheqë vëmendjen tuaj gjatë javëve të ardhshme.

Djemtë dhe vajzat do të përdorin mundësi të favorshme këtë javë për të përditësuar ose përmirësuar veshjet apo pamjen e tyre personale. Disa nga dëshirat tuaja mund të lidhen me blerje të shtrenjta që familja juaj nuk mund t'i përballojë në këtë fazë. Një refuzim i tillë nga ana e prindërve apo të afërmve tuaj mund të shkaktojë një konflikt, i cili jo vetëm është i padëshirueshëm, por do të jetë edhe një manifestim i papjekurisë nga ana juaj.

Burrat do të marrin në konsideratë veprimet e tyre të ardhshme. Ka mundësi që ato të kenë lidhje me përgatitjet për stinën e vjeshtës apo të dimrit, me nevojën për disa riparime apo përmirësime urgjente për të përmirësuar funksionimin e shtëpisë ku jetoni. Prindërit e lindur në këtë shenjë të zodiakut do të përballen me një dilemë për të kënaqur fëmijën e tyre në diçka ose për të vepruar me arsye, pasi kjo mund të shoqërohet me një shpenzim të madh dhe të vështirë.

Gratë do të kenë dëshira ose do të krijohen situata në të cilat do t'ju duhet të kaloni më shumë kohë me miqtë, fqinjët ose kolegët tuaj. Është e mundur të ftoni miqtë në shtëpinë tuaj me të cilët mund të keni tema interesante bisedash, ose një rast për t'u mbledhur. Shëndeti juaj do të kërkojë vëmendje, me disa simptoma të lehta.

Shigjetari

Gjatë javës 8 - 14 korrik, do t'i kushtoni vëmendje dërgimit të mesazheve ose bisedave telefonike me njerëz nga e kaluara juaj.

Marrëdhëniet tuaja me gratë do të kalojnë momente kundërshtimi, por përgjithësisht pikërisht nga gratë do të merrni ndihmë të rëndësishme në përmbushjen e angazhimeve tuaja.

Gjatë kësaj jave, marrëdhënia juaj me një person që aktualisht po udhëton ose jeton në distancë mund të jetë shkak për reflektim.

Përdorni tendencat e favorshme të kësaj jave për të rregulluar punët tuaja në lidhje me dokumentet, me marrëdhëniet financiare mes të afërmve.

Lajmet që lidhen me paratë mund t'ju bëjnë të lumtur.

Java do jetë e favorshme për një udhëtim, i cili me shumë mundësi do të jetë i planifikuar paraprakisht.

Problemet e vogla shëndetësore janë të mundshme, të cilat nuk duhet t'i anashkaloni, por as nuk duhet t'ju zërë paniku.

Djemtë dhe vajzat do të përpiqen të sjellin veten në humor të mirë këtë javë duke blerë gjëra të ndryshme, veshje ose duke u marrë me argëtime. Pavarësisht këtij humori festash, nën ndikimin e të cilit shumica prej jush do të gjendeni, do të jetë mirë t'i kushtoni kohë të mjaftueshme gjërave që janë të rëndësishme për familjen, prindërit dhe shtëpinë tuaj. Kjo do të jetë një javë e favorshme për ju që do të jeni të zënë me disa provime ose do të keni detyra të rëndësishme që lidhen me arsimin dhe karrierën.

Burrat do të ndiejnë një frikë ose ankth të brendshëm, të pashpjegueshëm për atë që i pret përpara, për atë që i pret si përvojë, ose për atë që do të angazhohen. Do ju nënshtroheni disa humoreve të zymta dhe pesimiste, të cilat nuk do ju ndihmojnë shumë.

Gratë, veçanërisht ato që kanë fëmijë, do t'ju duhet t'i kushtojnë më shumë kohë arsimimit, ndihmës në marrjen e njohurive apo aftësive të reja, mbështetjes në sipërmarrje të reja etj. Aftësia juaj për të përballuar financat tuaja ose të familjes do të jetë gjithashtu e rëndësishme gjatë këtyre ditëve. Presioni nga disa të afërm për të shpenzuar atë që ju e konsideroni të papërshtatshme në këtë fazë do të jetë shumë i madh.

Bricjapi

Gjatë javës 8 - 14 korrik do të përjetoni momente të pakëndshme ose të trishtuara në jetën personale të një shoqeje apo të afërmeje. Me shumë mundësi, këto ngjarje do të kenë të bëjnë me jetën e saj të dashurisë, me zhgënjimet me partnerin aktual ose me një lloj ndarjeje.

Java mund t'ju habisë me një konflikt të pakëndshëm nga i cili nuk do të përfitoni asgjë, përkundrazi! Ajo që do të humbisni mund të jetë mjaft e dhimbshme dhe e papritur.

Gjatë javës do të planifikoni shpenzime ose veprime të tjera financiare me një fëmijë ose një të ri në familjen tuaj. Java do jetë e favorshme për biseda me fëmijët dhe të rinjtë që jetojnë larg jush.

Gjatë kësaj jave do të keni mundësi të rifitoni miqësitë tuaja të vjetra, personat me të cilët jeni ndarë në mënyrë të pakëndshme apo rrethana të pakëndshme. Gjatë kësaj jave, të dyja palët do të jenë të prirura të harrojnë të kaluarën dhe t'i japin një fillim të ri marrëdhënies tuaj.

Djemtë dhe vajzat do të priren të përjetojnë shumë më emocionalisht frikën ose ankthet e tyre të brendshme që lidhen me ndryshimet aktuale ose të ardhshme, provimet, intervistat për punë, etj. Një person që respektoni mund t'ju ndihmojë me këshilla, mbështetje ose mbrojtje këtë javë. Gjatë kësaj jave do të keni dëshirën për të blerë disa gjëra për veten tuaj, por shkalla në të cilën do të mund të përballoni kënaqësi të tilla do të jetë individuale dhe do të varet në radhë të parë nga të ardhurat tuaja personale.

Burrat do të përpiqen të shtyjnë në familjen e tyre ide të ndryshme për disa risi që mund të kenë një efekt shumë të mirë për të gjithë ata me të cilët jetoni. Ju mund të planifikoni disa riparime të vogla por të rëndësishme këtë javë, të përfshiheni në lëvizje të ndryshme dhe veprime të tjera të rëndësishme. Në planin financiar mund të jeni të kënaqur me lajmet që kanë të bëjnë me rritje rroge.

Gratë do të kenë një kohë të mirë për të treguar aftësitë e tyre, për të pushtuar me sharmin e tyre njerëz të rëndësishëm, me mbështetjen e të cilëve do të mund të realizojnë projektet e tyre të ardhshme. Miqësitë dhe njohjet që do të krijoni këtë javë nuk do të jenë të rastësishme dhe patjetër do të kenë një ndikim të mirë tek ju ose anasjelltas. Mund të keni një ndihmë të papritur ose një takim të papritur me një person me të cilin jeni njohur mirë, por nuk jeni miq të ngushtë.

Ujori

Gjatë javës 8 - 14 korrik do të angazhoheni në detyra më serioze që lidhen me zgjidhjen e çështjeve të ndryshme personale apo familjare nëpërmjet një shteti, banke, tatimi apo institucioni tjetër.

Ka mundësi që gjatë javës një person nga rrethi juaj i të afërmve të ketë probleme serioze në punë dhe kjo të jetë shkak për biseda dhe diskutime për situatën e krijuar.

Gjatë këtyre shtatë ditëve, problemet në shtëpinë tuaj do të vijnë dhe do të ikin shpejt. Problemet e brendshme, aty ku lindin, do të kenë zgjidhje të shpejtë, pa shpenzime të mëdha apo pasoja të rënda.

Gjatë javës, bëni kujdes kur blini një dhuratë (nëse keni nevojë). Është e mundur të blini diçka që jo vetëm nuk do t'ju pëlqejë, por mund të merret edhe si një fyerje ose një manifestim i shijes së keqe.

Gjatë kësaj jave, shumica prej jush do të marrin pjesë në një mbledhje në një rast të këndshëm ose të një natyre të rëndësishme.

Nëse jeni përfshirë në një çështje gjyqësore apo ligjore, atëherë java do të jetë e favorshme për zhvillimin e tyre.

Gjatë kësaj jave tregohuni të kujdesshëm me veprimet që lidhen me çështjet pronësore, veçanërisht dokumentet. Kini kujdes se çfarë firmosni dhe çfarë merrni.

Djemtë dhe vajzat do të kenë një javë më të favorshme se ajo që kaloi. Në jetën tuaj do të shfaqen njerëz të rinj, të cilët do të vijnë me njohuri të reja, me ide dhe aftësi të reja. Me rëndësi këtë javë do të jenë të ardhurat tuaja.

Burrat do të duhet të veprojnë më me kujdes, të presin zhvillimin e ngjarjeve dhe të mos nxisin asgjë dhe askënd. Zhvillimi i ngadaltë i ngjarjeve këtë javë nuk duhet t'ju shqetësojë, pasi ka njëfarë kuptimi që ende nuk e keni kuptuar. Shumë do ta kujtojnë këtë javë me një ngjarje emocionale ose të rëndësishme që përfshin një grua që në disa raste mund të jetë më e madhe se ju.

Gratë do kalojnë një periudhë konfuzioni, për shkak të shumë paqartësive, informacioneve kontradiktore për ngjarje të ndryshme të rëndësishme, përpjekjeve për t'ju manipuluar me informacione të paverifikuara etj. Nëse arrini t'i shmangni këto gracka, të cilat do t'ju kushtojnë humbje energjie dhe kohe, atëherë mund të kaloni një javë interesante dhe të lini gjurmë në javën tuaj. E fundit, por jo më pak e rëndësishme, do të përjetoni gjithashtu emocione të ndryshme që lidhen me fëmijën ose nipin tuaj.

Peshqit

Gjatë javës 8 - 14 korrik do të keni mundësi të bëni njohje të reja dhe të dobishme me njerëz nga afër dhe larg.

Ka mundësi që kontaktet tuaja me ta të lidhen me ndonjë propozim për aktivitet apo punë të përbashkët.

Gjatë këtyre shtatë ditëve, pranoni me kujdes lajmet dhe informacionet që mund të kenë rëndësi të veçantë për ju, pavarësisht se si shfaqen në fillim.

Gjatë kësaj jave, mos kërkoni përgjigje për pyetjet që lidhen me përvojat e pakëndshme të së shkuarës, humbjet apo konfliktet.

Çfarëdo qoftë ajo, le të qëndrojë atje në të kaluarën tuaj. Edhe nëse keni humbur diçka atëherë, nuk ishte rastësore. Ndoshta ishte mënyra e vetme për të hequr qafe diçka që për disa arsye nuk kishte vend në jetën tuaj.

Gjatë kësaj jave, mund të jeni të kënaqur me një dhuratë, ose një gjest vëmendjeje nga një person i dashur.

Disa prej jush do të blejnë një dhuratë për dikë që do të festojë një ditëlindje, përvjetor ose një festë tjetër të madhe.

Kjo do të jetë një javë e favorshme për freskimin e shtëpisë, për blerjet që lidhen me komoditetin e shtëpisë dhe për zgjidhjen e çështjeve të ndryshme pronësore.

Nuk përjashtohen komplikimet apo pengesat që lidhen me një kontratë apo ndonjë dokument financiar.

Djemtë dhe vajzat do të kërkojnë dhe gjejnë mënyra për t'u argëtuar, për të vendosur veten në humor të mirë, për të ikur nga problemet. Edhe pse për shumicën prej jush do të jetë kohë pushimesh, kjo javë do të jetë shumë e ngarkuar me detyra apo angazhime të ndryshme që do të kërkojnë një qëndrim serioz nga ana juaj. Ju mund të konsideroni mundësi të reja në lidhje me arsimimin, profesionin ose karrierën tuaj në të cilën jeni angazhuar.

Burrat do të kenë një kohë të favorshme kur do të jenë në gjendje të zbatojnë me sukses planet, idetë apo detyrat e tyre. Mund të merrni ndihmë të pritur ose të papritur nga njerëz të afërt. Do të keni mundësinë të zgjidhni disa probleme, të përmirësoni marrëdhëniet me njerëzit e afërt ose të krijoni kontakte të reja, të dobishme. Shumë gjëra të mira mund t'ju ndodhin këtë javë, por e gjithë kjo do të varet edhe nga rrezatimi juaj, përshtatja me njerëz dhe rrethana të ndryshme, duke parë pozitivisht të ardhmen, pavarësisht nga situata specifike, aktuale në jetën tuaj.

Gratë do t'u duhet t'i kushtojnë më shumë kohë familjes dhe të afërmve të tyre, ku detyra dhe angazhime të reja do të lindin pothuajse çdo ditë. Nuk përjashtohen ato që lidhen me shëndetin e një personi të dashur ose kujdesi më serioz për këtë person.