HOROSKOP

Horoskopi javor 9-15 maj

Horoskopi javor 9-15 maj

Dashi

Do të jeni më optimistë për burimet tuaja financiare. Gjatë javës do të ketë një shpenzim të rëndësishëm dhe të domosdoshëm për një djalë, nip apo një të afërm tjetër të ri në rrethin tuaj të të afërmve. Do të kaloni një cikël të ri sprovash që do të jenë tipike për të gjithë vitin. Ajo që ju jepet këtë javë do të ketë të bëjë me të kaluarën tuaj, gabimet ose lëshimet, premtimet e thyera ose angazhimet e neglizhuara. Kjo javë sjell një takim apo bisedë me një përfaqësues të një institucioni shtetëror, bankar, gjyqësor. Java do të favorizojë udhëtimet, veçanërisht nëse fokusi i tyre është te një lidhje dashurie. Në përgjithësi, java do jetë e favorshme për jetën tuaj të dashurisë, ndaj mos i detyroni gjërat dhe mos u përpiqni të komandoni zhvillimin e tyre. Djemtë dhe vajzat do të emocionohen nga lajmet e ndryshme që do të marrin gjatë javës dhe që do të lidhen me arsimin, zhvillimin e karrierës, marrëdhëniet e miqësisë apo dashurisë. Në përgjithësi, këtë javë do të komunikoni më shumë me bashkëmoshatarët dhe miqtë. Ndryshimet e motit dhe të stinës do t'ju shkaktojnë një lloj problemi shëndetësor. Këto shtatë ditë do të shënojnë disa gjëra të reja të rëndësishme në jetën tuaj, njohje të reja, plane të reja. Meshkujt do të veprojnë me shumë kujdes gjatë këtyre shtatë ditëve. Pavarësisht veprimeve tuaja këtë javë, nuk do ta keni të lehtë të shmangni tensionet me personat me të cilët do të komunikoni çdo ditë. Tensioni mund të lindë edhe rreth një detyre profesionale ose angazhim tjetër. Gratë do të kërkohen për ndihmë apo këshilla nga të afërmit apo miqtë. Gjatë këtyre shtatë ditëve do të shijoni suksesin, fatin ose përparimin në jetën e një personi të dashur. Pranojini me kujdes idetë, këshillat apo sugjerimet që do të merrni nga një grua mbi 35 vjeç, sepse ky mund të jetë një shans interesant për ju.

Demi

Do ta keni të vështirë të punoni apo të komunikoni me persona më të rinj se ju. Veprimet e tyre mund të shkaktojnë lehtësisht keqkuptime apo telashe të ndryshme. Gjatë javës në dashuri do të lindë një marrëdhënie e komplikuar me një partner që aktualisht jeton larg. Kjo mund të jetë për shkak të keqkuptimeve të ndryshme. Java do të ketë edhe efektet e saj të dobishme, të cilat më tepër do të lidhen me ndjesinë e diçkaje të mirë në të ardhmen e afërt. Gjatë javës shmangni truket për të fituar më shumë para ose për të përfituar në një farë mënyre. Djemtë dhe vajzat do të kenë pritshmëri që shumë rrallë do të përkojnë me realitetin. Burrat do të priren të jenë më ndikues në veprimet e tyre. Ju ndoshta jeni në një kohë kur do ta keni të vështirë të mbështeteni në gjykimin tuaj. Nuk ka asgjë të keqe të presësh apo të kërkosh informacion shtesë për çështjet që të shqetësojnë për momentin. Gjatë javës, shumë do të gëzohen me lajmin e mëmësisë apo lindjes së një fëmije. Gratë do të duhet të jenë shumë të kujdesshme gjatë këtyre shtatë ditëve, për të shmangur çdo rrezik dhe për të pranuar filozofikisht çdo lajm të pakëndshëm. Lajmet që mund t'ju shqetësojnë gjatë këtyre shtatë ditëve më së shpeshti do të jenë për një grua që njihni personalisht. Jini të kujdesshëm në marrëdhëniet tuaja me njerëz që në shumicën e rasteve do të jenë më të vjetër se ju ose do të kenë përvojë dhe njohuri të mjaftueshme për t'ju kundërshtuar në një situatë të caktuar.

Binjakët

Do të përballeni me kosto të ndryshme të larta. Do ta keni të vështirë të kontrolloni buxhetin, por nuk duhet t’i lini gjërat të dalin jashtë kontrollit, pasi pasojat mund të jenë mjaft të pakëndshme. Gjatë javës, prisni lajme të mira në lidhje me një person të lindur në shenjën e Ujorit, Peshores ose Binjakëve. Kjo javë paralajmëron lajme ose sugjerime të rëndësishme për ju ose dikë në shtëpinë tuaj që do t'ju kërkojë të flisni seriozisht me anëtarët e tjerë të familjes. Është e mundur që të keni një shans për të blerë një pronë ose shtëpi me një çmim të mirë, por është mirë të shikoni të gjitha detajet që lidhen me një blerje të tillë. Gjatë javës do të reflektoni për tema të ndryshme të rëndësishme të jetës, të cilat mund të lidhen me një ngjarje të pakëndshme në jetën e një personi që njihni personalisht. Vajzat dhe djemtë mund të ndiejnë një barrë më të madhe lidhur me përgjegjësitë e reja në familje ose me të afërmit që jetojnë në një shtëpi tjetër. Kjo javë mund të mbahet mend me ngjarje apo përvoja të ndryshme të rëndësishme në rrethin tuaj të të afërmve. Kjo javë sjell gjithashtu shumë momente interesante për ju. Ndonjëherë tensioni mund të shkaktojë konflikte të padëshiruara ose të pakuptimta, të cilat sigurisht mund t'i shmangni me vetëkontroll. Burrat do t'u japin përparësi angazhimeve të tyre në lidhje me dokumente apo marrëveshje të ndryshme. Kjo është një javë në të cilën do të jeni në gjendje të ulni tensionin në jetën tuaj. Do të keni raste për përvoja personale të këndshme. Java do të mbahet mend me lajme të rëndësishme. Gratë do të angazhohen në më shumë detyra në punë ose në biznes. Është e mundur të vizitoni institucione të ndryshme. Java do të ecë shpejt për ju.

Gaforrja

Ngjarje të ndryshme do t'ju bëjnë të ktheheni në të kaluarën tuaj. Kjo do të jetë një javë në të cilën do të duhet të jeni shumë të kujdesshëm, të mos lejoni nxitimin apo emocionalitetin në veprime dhe vendime, të mendoni me kujdes për gjithçka që duhet të bëni. Gjatë këtyre shtatë ditëve do të keni fatura cash ose do të merrni lajme të rëndësishme lidhur me paratë. Zhgënjime të lehta në këtë drejtim janë të mundshme. Gjatë kësaj jave tregohuni të kujdesshëm me personat që kanë qëndrim negativ ndaj jush. Shanset që ata t'ju lëndojnë janë minimale. Java paralajmëron një ngjarje që përfshin një grua që mund të jetë e afërmja, shoqja ose kolegja juaj. Gjatë javës do të keni marrëdhënie komplekse me burrat që kanë pushtet. Djemtë dhe vajzat do të priren t'i kushtojnë më shumë vëmendje takimeve dhe argëtimeve me miqtë ose bashkëmoshatarët. Kjo mund të jetë një arsye për të humbur disa mundësi të rëndësishme, ose për të respektuar rëndësinë e disa prej përgjegjësive tuaja, të cilat në një moment do t'ju vendosin në një situatë delikate dhe të pakëndshme. Këtë javë, disa prej jush do të duhet të marrin një vendim të rëndësishëm për një miqësi (kryesisht me një vajzë). Ju mund të viheni në një situatë ku ose do t'ju duhet të ndaheni me atë person ose të bëni një kompromis dhe të vazhdoni marrëdhënien tuaj. Burrat do të priren të jetojnë të shqetësuar këtë javë, duke dyshuar në situata, mundësi, sugjerime ose njerëz të ndryshëm. Gjendje të tilla mund të ushqehen më tej nga fjalët e njerëzve. Java do të jetë e favorshme për udhëtime. Gratë do të duhet të angazhohen më seriozisht në disa çështje personale ose profesionale të një burri në familje. Mund t'ju duhet të kërkoni ndihmë nga një burrë për të zgjidhur një problem shtëpiak ose teknik. Gjatë javës mund t'ju duhet të blini një dhuratë për dikë që ka një ditëlindje ose një rast tjetër të rëndësishëm për të festuar.

Luani

Do të keni dëshirën dhe vullnetin për të përfunduar gjërat e nisura nga fillimi i vitit e deri më tani. Gjatë këtyre shtatë ditëve do të keni fatin të përmbushni lehtësisht detyrat dhe angazhimet tuaja. Java parashikon fat të mirë ose shfaqjen e një shansi të papritur në një moment të rëndësishëm për ju. Të gjitha ngjarjet do të jenë të rëndësishme për të ardhmen tuaj. Shëndeti juaj do të lëkundet këtë javë, ndaj shmangni ngarkesat e rënda, fizike dhe mendore. Është e mundur që një problem shëndetësor i një personi të dashur të jetë edhe shqetësimi juaj. Java do jetë e favorshme për udhëtime, por zgjidhni mirë personat me të cilët do të udhëtoni. Ngjarjet në jetën e një fëmije do të jenë objekt bisedash apo vendimesh. Shumë do të gëzohen me lajmin e lindjes së një fëmije. Këtë javë, jo vetëm që do të krijoni njohje të reja, por do të zhvilloni edhe ato ekzistueset. Në disa raste, këtë javë mund të merrni një angazhim më serioz ndaj njerëzve të tjerë për një aktivitet apo biznes të përbashkët. Djemtë dhe vajzat do të kërkojnë mënyra për t'u angazhuar në disa punë të përkohshme për sezonin e verës, apo për pushimet e ardhshme. Këtë javë do të fokusoheni më seriozisht në kërkimin e mënyrave të ndryshme për të fituar para shtesë, pavarësisht nëse studioni apo punoni. Zhvillimi i shpejtë i disa ngjarjeve gjatë javës mund t'ju shqetësojë. Gjatë javës mund të angazhoheni për një premtim ose një takim me një person të lindur në shenjën e Dashit, Shigjetarit ose Luanit. Burrat do të përjetojnë trishtim ose dhimbje momentale nga lajmet e pakëndshme që do të marrin për një person që njohin. Ka mundësi që ngjarjet në jetën e këtij personi të jenë për shkak të një problemi të rëndë shëndetësor. Ju vetë do të duhet të jeni më të kujdesshëm për disa probleme shëndetësore, edhe nëse ato lidhen me pagjumësinë ose dhimbjen e kokës. Gratë patjetër do të kenë nevojë për vëmendjen, mbështetjen ose praninë e një përfaqësuesi mashkull pranë tyre, dhe ky mund të jetë një bashkëshort, mik, djali dhe kushdo tjetër që mund t'ju ofrojë atë që u nevojitet këto ditë. Disa prej jush do të jenë në depresion si pasojë e humbjeve emocionale nga e kaluara. Është e mundur të ndaheni me dikë këtë javë dhe arsyeja për këtë në shumicën e rasteve do të jetë mungesa e besnikërisë, prapaskenave apo veprimet e dëmshme.

Virgjëresha

Do të përjetoni ngjarje të ndryshme emocionale. Do të keni mundësinë të dilni nga një situatë e vështirë në të cilën ndodheni për momentin. Këtë javë, fati do të jetë në anën tuaj në rast situatash të papritura. Gjatë javës do të përjetoni një situatë stresuese që do të prekë njerëzit që njihni. Do të përjetoni emocionalisht me ta problemet e tyre. Jeta juaj e dashurisë do të jetë dinamike dhe interesante, por vetëm nëse jeni të gatshëm të jepni dashuri, jo thjesht të merrni. Njohjet e reja do të zhvillohen mirë, veçanërisht jepini vetes një shans për të njohur ngadalë personin tjetër. Përndryshe, do të lindin mosmarrëveshje të pakëndshme dhe shkëmbim akuzash. Gjatë javës do të habiteni ose do të kënaqeni nga lajmet apo sugjerimet që do të jenë të rëndësishme për zhvillimin e planeve dhe projekteve tuaja personale. Është e mundur të merrni kohë për të rregulluar gjërat që lidhen me dokumentet ose formalitetet e tjera. Në përgjithësi, kjo javë parashikon përparim dhe zhvillim të rëndësishëm të planeve tuaja. Disa nga gjërat që do të tërheqin vëmendjen dhe burimet tuaja këtë javë do të vazhdojnë të jenë të rëndësishme javën e ardhshme. Djemtë dhe vajzat do të shqyrtojnë dhe vlerësojnë veprimet e tyre. Do të kuptoni nevojën për të qenë më të përgjegjshëm për fatin tuaj dhe për realizimin e qëllimeve që janë të rëndësishme për ju. Gjatë kësaj jave do t'ju duhet të mbështesni ose ndihmoni të dashurit tuaj me detyra të ndryshme shtëpie. Disa prej jush do të jenë të përkushtuar ndaj ndryshimeve ose përmirësimeve, rinovimeve ose zhvendosjeve. Burrat mund të presin surpriza të ndryshme gjatë këtyre shtatë ditëve që lidhen me zhvillimin e papritur të disa planeve apo marrëdhënieve. Në shumicën e rasteve, këto surpriza do të jenë të këndshme ose të dobishme për ju. Do të ketë emocione interesante për meshkujt që aktualisht po ndërtojnë një lidhje të re dashurie. Në përgjithësi, jeta juaj personale do të jetë shumë më interesante se zakonisht. Do të keni një bisedë të rëndësishme dhe të dobishme me një të ri. Gratë do të duhet të jenë më të kujdesshme në planet e tyre dhe në përmbushjen e angazhimeve të tyre këtë javë. Marrëdhënia juaj martesore gjithashtu do të kalojë disa kohë turbullirash. Java do të mbahet mend për një komunikim më aktiv me njerëzit, kryesisht të afërmit apo miqtë tuaj.

Peshorja

Do t'ju pëlqejë komunikimi apo takimi me bashkëmoshatarët apo njerëzit e afërt. Miqësitë e ndryshme që do të krijoni apo zhvilloni gjatë këtyre shtatë ditëve do t'ju ngarkojnë me shumë emocione të ndryshme, do t'ju japin njohuri të ndryshme dhe do të reflektojnë në një farë mënyre mbi botëkuptimin tuaj. Kjo javë do të jetë e favorshme për një ndryshim pune në lidhje me një pozicion të ri ose zhvendosje të një pune të re. Ju patjetër do të keni pritshmëri të mëdha për një ndryshim të tillë. Nuk do të zhgënjeheni. Këtë javë do të keni një rast për të blerë një dhuratë ose për të kënaqur një të dashur me një gjest vëmendjeje. Shumë prej tyre gjatë kësaj jave do të kenë mundësinë të blejnë diçka për veten e tyre, diçka që kanë nevojë apo e kanë ëndërruar prej kohësh. Java do të jetë e favorshme për udhëtime dhe për zhvillimin e kontakteve me njerëz nga distanca të ndryshme. Marrëdhëniet financiare do të kenë një zhvillim të favorshëm. Kjo do të jetë një javë interesante për ju që jeni të angazhuar në disa punë, duke përfshirë punën me kohë të pjesshme, nga e cila prisni të ardhura të mira. Është e mundur të gjeni një punë të re të paguar më mirë që mund të mos jetë aq prestigjioze, por do t'ju sigurojë të ardhura të mira. Burrat mund të përjetojnë dhimbje emocionale nga një ndarje ose nga lajme të pakëndshme. Gjatë kësaj jave do t'ju duhet të ndryshoni planet tuaja. Gratë do të jenë në gjendje të veprojnë shumë më lirshëm dhe pothuajse pa kufizime në zbatimin e planeve dhe ideve të tyre. Shanset janë në anën tuaj dhe do të jeni në gjendje të mbështeteni shumë më tepër në ndihmën ose mirëkuptimin e njerëzve të tjerë. Sigurisht që nuk përjashtohen momente të lehta paniku, por kjo do të ndodhë kur të vendosni gjithë shpirtin në një aktivitet apo punë që prisni të jetë e suksesshme. Përdoreni këtë javë për të realizuar projektet tuaja të rëndësishme profesionale ose të biznesit.

Akrepi

Do t’ju ??duhet të komentoni lajme të ndryshme që lidhen me mëmësinë apo fëmijën. Ngjarje të tilla mund të jenë baza e thashethemeve. Duhet të jeni më të kujdesshëm me këto gjëra, sepse tema mund të jetë e ndjeshme për disa njerëz. Shqetësimet e kësaj jave mund të lidhen me një problem shëndetësor të një fëmije apo të riu. Java paralajmëron një festë ose një ngjarje të veçantë që lidhet me një burrë nga rrethi juaj i të afërmve ose miqve. Në fillim të javës do të ketë disa ngjarje interesante që do të përcaktojnë zhvillimin e planeve tuaja. Këtë javë, shumë do të përballen me keqkuptime emocionale në lidhjen e tyre të dashurisë ose martesë. Me shumë mundësi, do të jeni ju që do të jeni më të ndjeshëm ndaj bisedave apo ngjarjeve të caktuara. Ju mund të jeni fajtorë për ftohjen e përkohshme të marrëdhënies me partnerin. Kjo mund të jetë një javë testimi serioz për marrëdhëniet romantike. Gjatë javës mund të shijoni një blerje që e dëshironit prej kohësh. Djemtë dhe vajzat do kenë diçka për të shijuar këtë javë dhe në shumicën e rasteve kjo do të lidhet me blerjen e një artikulli të rëndësishëm apo të dobishëm. Do të dëshironi të rifreskoni gardërobën tuaj me veshje të reja për sezonin e verës. Dashuria nuk do të mbetet aspak në prapavijë gjatë këtyre shtatë ditëve. Do të investoni shumë emocione, pavarësisht nëse jeni në një lidhje serioze, thjesht flirtoni me dikë apo kërkoni një romancë të re. Kjo është gjithashtu një javë vendimesh. Burrat do të duhet të jenë më mbështetës ndaj familjes ose prindërve të tyre. Në përgjithësi, detyrat e shtëpisë dhe ato familjare këtë javë nuk do të jenë të vogla dhe do t'ju duhet të organizoni mirë zbatimin e tyre. Do të mund të arrini shumë gjatë këtyre shtatë ditëve, sepse do të keni mjaftueshëm energji dhe dëshirë për të përfituar nga çdo mundësi. Një i ri, i cili mund të jetë i afërmi, kolegu apo partneri juaj, do të ketë një ndikim dhe prezencë pozitive në jetën tuaj. Gratë do të kenë një javë të favorshme për të udhëtuar, kryesisht në një distancë të shkurtër nga vendi ku jetojnë. Ju mund të udhëtoni për arsye familjare ose për rekreacion në një vend të përshtatshëm. Ka mundësi që të jeni nën ndikimin e disa thashethemeve ose të jepni një vlerësim të gabuar të ngjarjes specifike.

Shigjetari

Do jetë mirë të merrni vendime për të ardhmen tuaj. Kjo do të jetë veçanërisht e rëndësishme nëse duhet të ndërmerrni veprime konkrete gjatë këtyre shtatë ditëve. Do të jetë shumë e rëndësishme të mbroheni nga iluzionet, apo veprimet manipuluese të njerëzve që ndjekin vetëm interesat e tyre. Nëse jeni të përfshirë në çështje ligjore apo gjyqësore, mund të prisni zhvillime këtë javë. Probleme dhe telashe të ndryshme do të gjejnë ende një mënyrë për t'ju befasuar. Java parashikon momente tensioni në vendin tuaj të punës që lidhen me një aksident, konflikt ose gabim të paqëllimshëm. Gjatë javës, një problem shëndetësor do të kërkojë një lloj terapie ose trajtimi spitalor. Mund të ketë vështirësi me koston financiare të një fëmije ose të një personi në familjen tuaj. Djemtë dhe vajzat do të përfshihen në probleme apo ngjarje të ndryshme në familje. Secila nga këto shtatë ditë do të jetë e rëndësishme për ju. Mos i anashkaloni bisedat në familje që kanë të bëjnë me stabilitetin financiar, me planet e së ardhmes. Meshkujt do të duhet t'i organizojnë shumë mirë detyrat e tyre javore. Vështirësi të lehta financiare janë të mundshme. Gratë do të priren të kërkojnë argëtim, vëmendje dhe përvoja të këndshme me partnerin aktual. Kjo do të jetë një javë e favorshme për të kërkuar një lidhje të re romantike, ose për të takuar një partner të ri. Pavarësisht dëshirës tuaj për përvoja emocionale dhe dashurie, nuk duhet të ulni vigjilencën. Për disa prej jush, vështirësitë e kësaj jave do të lidhen me marrëdhëniet brenda shtëpisë, veçanërisht nëse jeni të martuar.

Bricjapi

Emocionaliteti më i madh do t'ju ndihmojë të kaloni më lehtë disa situata. Do të dëshironi të bëni më shumë punë dhe të tregoni më mirë aftësitë tuaja në vendin e punës. Do të jetë më e lehtë të krijoni kontakte me njerëz që duken të çuditshëm ose të vështirë për t'u arritur. Këtë javë do të flisni me dikë nga familja juaj për çështje të rëndësishme që do të jenë baza e disa ndryshimeve në shtëpi në muajt e ardhshëm. Këtë javë do të përjetoni një ngjarje të rëndësishme në jetën e një personi në rrethin tuaj të të afërmve, që mund të lidhet me nevojën për t'u ribashkuar me miqtë ose të dashurit. Gjatë këtyre shtatë ditëve, shmangni shqetësimet dhe ankthet e panevojshme në çështjet tuaja financiare. Përpiquni të jeni të rreptë në pagesat që duhet të bëni. Shmangni shpenzimet e panevojshme. Është i mundur një konflikt për paratë, i cili do të ndikojë shumë emocionalisht në psikikën tuaj. Pavarësisht disa dyshimeve apo pesimizmit për zhvillimin e gjërave që ndikojnë në shtëpinë apo pronën tuaj, këtë javë do të keni arsye të gëzoheni. Do të mund të arrini sukses të merituar për diçka në të cilën keni investuar kohë, para dhe energji. Djemtë dhe vajzat do të duhet të flasin më hapur me një grua të afërt, e cila mund të jetë gjyshe, nënë, motër e të tjera. Java sjell përvoja të këndshme, duke përfshirë ato që lidhen me një festë personale të një gruaje nga rrethi juaj i miqve ose të afërmve. Gjatë këtyre shtatë ditëve duhet të merrni të paktën një vendim të rëndësishëm për të ardhmen tuaj dhe për këtë do t'ju duhet mbështetja dhe mirëkuptimi i njerëzve të afërt. Meshkujt do kenë disa takime interesante gjatë javës. Do të jetë e rëndësishme t'i kushtoni vëmendje të mjaftueshme të gjitha çështjeve tuaja financiare, dokumenteve apo marrëdhënieve kontraktuale. Do të mund të bëni shumë gjëra këtë javë në mënyrën më të mirë për ju, të cilat do të jenë të rëndësishme për shtëpinë dhe familjen tuaj. Gratë do ta kujtojnë javën me përvoja të çuditshme ose me shfaqjen e situatave të papritura. Për disa prej jush, ato do të jenë të lidhura me udhëtimet. Kjo do të jetë një javë e favorshme për planifikimin dhe organizimin e një udhëtimi gjatë stinës së verës.

Ujori

Angazhimet tuaja kryesore do të lidhen me zbatimin e detyrave të përditshme familjare dhe profesionale. Pothuajse çdo ditë do të habiteni dhe do të rëndoheni me emocione të ndryshme ngjarje apo lajme të rëndësishme. Pranoni që kjo javë është e veçantë për ju dhe mos e humbni kohën kot! Këtë javë, shumë do të diskutojnë të ardhmen e një udhëtimi të planifikuar paraprakisht. Gjatë kësaj jave do të keni kontakte interesante dhe të dobishme me njerëz nga vende të tjera. Nuk do të jetë e këndshme të ngarkoheni me problemet e të tjerëve, por është e rëndësishme të jepni mbështetje ose këshilla. Në përgjithësi, kjo do të jetë një javë në të cilën do të zhvillohen cilësitë tuaja shpirtërore. Keqkuptimet dhe mosmarrëveshjet e dashurisë do të kalojnë shpejt gjatë këtyre shtatë ditëve. Shpresoj që të keni marrë tashmë disa mësime të jetës dhe të mos përsërisni të njëjtat gabime. Java do jetë e favorshme për njohje romantike, gjetjen e një shpirti binjak apo takimin me një partner të ri intim. Djemtë dhe vajzat do të kenë një javë të veçantë në të cilën do të zbulojnë botë të reja. Burrat do të kenë më shumë detyra dhe probleme shtëpiake mbi supe. Shumë do të mbështeten tek ju, dhe ju nuk do të mbështeteni pothuajse te askush. Të kuptuarit se mund të mbështeteni në forcat dhe aftësitë tuaja mund t'ju bëjë më praktik dhe më të përgjegjshëm për atë që do të bëni. Java sjell një sërë përvojash me miqtë. Dhe këtë javë nuk do të mungojnë situatat stresuese apo momentet e tensionit. Ato mund të lidhen me aksidente ose ngjarje të pakëndshme kryesisht në jetën e njerëzve që janë të afërmit ose miqtë tuaj. Java mund të mbahet mend me diçka të veçantë që lidhet me të njohurit tuaj të lindur në shenjën e Luanit, Shigjetarit apo Dashit. Gratë do të kenë një sërë pritshmërish për këtë javë, lidhur me jetën personale, familjare apo profesionale. Ankthi mund të shkaktohet nga një problem shëndetësor ose një lajm që lidhet me shëndetin e një personi të dashur. Në dashuri do e keni të vështirë të arrini harmoninë dhe sinkronizimin e dëshirave tuaja me ato të partnerit. Marrëdhënia juaj, pavarësisht nëse jeni i martuar apo jo, është ende në zhvillim dhe përshtatje.

Peshqit

Java premton ngjarje interesante dhe emocionale që lidhen me udhëtimet, arritjet e rëndësishme, përpjekjet e reja dhe takimet me njerëz të afërt dhe të largët. Shumë do të kenë të paktën një rast për t'u mbledhur me miqtë ose të afërmit në një rast të veçantë. Kjo do të jetë një javë e favorshme për të udhëtuar për të lëvizur në një fshat, një qytet apo vend tjetër, për t'u kthyer në shtëpi dhe më shumë. Marrëdhënia juaj do të ndikohet shumë nga gjendja shpirtërore ose dëshirat e një gruaje që është motra, nëna, shoqja juaj etj. Do të jetë e rëndësishme t'i kushtoni më shumë vëmendje shëndetit tuaj këtë javë. Shmangni afrimin me të huajt. Gjykimi juaj, opinioni për ta në shumicën e rasteve do të jetë i gabuar. Gjatë javës do të arrini të zgjidhni një problem familjar apo prone. Gjërat nuk do të shkojnë ashtu siç dëshironit, por të paktën do të pakësoni barrën e shqetësimeve. Do të keni mundësinë të stabilizoni dhe harmonizoni marrëdhënien tuaj me dikë që ka njëfarë kuptimi në jetën tuaj. Gjatë javës do të flisni seriozisht për çështjet e pagave, dokumentet financiare që lidhen me punën apo biznesin tuaj dhe veprime të tjera të rëndësishme financiare. Lidhja juaj e dashurisë do të ndikohet nga problemet apo sukseset tuaja në punë. Djemtë dhe vajzat do të jenë shumë emocionalë këtë javë. Gjatë kësaj jave mund të udhëtoni me të dashurin tuaj, edhe nëse është një distancë shumë e shkurtër. Disa prej jush mund të bëjnë një njohje interesante me një person nga një fshat, qytet apo vend tjetër. Ngjarjet kryesore të kësaj jave do të sillen kryesisht rreth jetës suaj të dashurisë, rrethit tuaj të miqve dhe lloj-lloj mundësish të tjera argëtimi. Burrat do të jenë të gatshëm t'i kthehen dashurisë së vjetër ose marrëdhënies intime. Në këtë periudhë nuk përjashtohen vendimet që lidhen me ndarjen në dashuri, e cila do të jetë për shkak të një agonie të gjatë në lidhje. Java sjell lajme të këqija në lidhje me një person që njihni. Gratë mund të takojnë papritur dashurinë e tyre të vjetër. Gjatë javës shmangni konfliktet me një grua. Provokimet nuk do mungojnë këtë javë dhe me pakujdesi nga ana juaj mund të futeni shumë lehtë në një konflikt që nuk do t'ju sjellë asgjë.