HOROSKOP

Horoskopi javor Binjakët - Gaforrja

Horoskopi javor Binjakët - Gaforrja

Binjakët

Gjatë javës nga 4 deri në 10 mars do të përfshiheni në më shumë detyra dhe përgjegjësi familjare, por pavarësisht ngarkesës së shtuar të punës, ato do të jenë të rëndësishme për shtëpinë tuaj.

Një ftesë për një mbledhje familjare është e mundur, për të cilën do t'ju duhet të përgatisni një dhuratë të veçantë.

Gjatë javës do të keni marrëdhënie shumë më dinamike dhe interesante me të afërmit.

Gjatë javës përpiquni të mos angazhoheni për marrëdhënie financiare me persona të panjohur, pavarësisht se për çfarë bëhet fjalë.

Do të keni një bisedë me një të afërm, një mik ose një person me të njëjtin mendim, i cili do t'ju japë disa ide ose këshilla interesante për të përmirësuar standardin tuaj të jetesës ose stilin e jetesës.

Këtë javë, miqtë do t'ju kërkojnë për të ndarë me ju një ngjarje të gëzueshme në jetën e tyre.

Shumë do të krijojnë kontakte të dobishme me njerëz nga distanca të gjata, bazuar në interesa të përbashkëta, hobi, punë, turizëm, etj.

Gjatë javës, mos lejoni tensione mes jush dhe një fëmije apo të riu në familje. Pavarësisht se si është situata, ka një mijë mënyra për të folur normalisht, miqësore ose me mençuri për atë që ndodhi.

Djemtë dhe vajzat do të kenë një javë plot ngjarje apo takime të papritura. Do të gjeni informacione për çështje të ndryshme, të rëndësishme për ju, do të harmonizoni disa marrëdhënie të veçanta që së fundmi i janë nënshtruar disa presioneve apo keqkuptimeve. Një javë e favorshme për komunikim apo për aktivitete të përbashkëta me shokët e klasës apo kolegët. Mund të udhëtoni, por kryesisht do të jetë një distancë e shkurtër, në vendin ku jetoni.

Meshkujt do të angazhohen në projekte të ndryshme interesante të rëndësishme për brendësinë e shtëpisë, për ekonominë, për komoditetin personal apo profesional. Për këtë javë do të keni në plan shumë gjëra dhe me organizim të mirë nga ana juaj, patjetër do të arrini t’i realizoni. Konfliktet do të jenë për gjëra të pakuptimta. Varet nga ju se sa do t'i thelloni.

Gratë do të përpiqen të bëjnë më të mirën për shtëpinë dhe familjen e tyre. Jo të gjithëve do t'ju ngarkohen shumë detyra, por do të gjeni lehtësisht njerëz që do të jenë të gatshëm t'ju ndihmojnë. Shumë biseda, më shumë tema dhe ngjarje për të komunikuar me të afërmit apo miqtë sjell kjo javë. Sukseset po trokasin në derën tuaj.

Gaforrja

Gjatë javës nga data 4 deri në 10 mars, interesat tuaja të ndryshme do t'ju bëjnë të prisni lajme të rëndësishme nga larg, qëllimi i të cilave është t'ju ndihmojë të bëni plane të rëndësishme për të ardhmen tuaj.

Kjo do të jetë një javë e favorshme për udhëtime, por kryesisht në distanca të shkurtra, ose kryesisht në vendin ku jetoni.

Gjatë javës, do të bëni njohje të reja interesante.

Këtë javë ka të ngjarë të kaloni periudha të vështira në dashuri, veçanërisht nëse marrëdhënia juaj aktuale po kalon një periudhë krize për momentin.

Dyshimet do ta bëjnë edhe më të komplikuar marrëdhënien tuaj për t'u zgjidhur vetëm me një bisedë.

Marrëdhënie të tilla kërkojnë jo vetëm biseda, por edhe ndryshime konkrete nga ana e të dy partnerëve.

Java do të arrijë të befasojë me disa ngjarje të rëndësishme dhe interesante që mund të kenë një efekt të dobishëm në jetën tuaj personale apo profesionale.

Djemtë dhe vajzat do të befasohen nga ndonjë dashuri me shikim të parë, përpjekjet për të flirtuar ose përvoja të tjera romantike. Në fakt, një pjesë e madhe e romancës së dashurisë qëndron pikërisht në surprizat që paraqet ndonjëherë njëri apo tjetri partner.

Burrat do t'u kthehen në një mënyrë ose në një tjetër humbjeve, gabimeve ose dështimeve të tyre të vjetra. Ju mund të duhet të mbështeteni në përvojën tuaj të hidhur në një situatë aktuale. Mund të shihni një ëndërr të pakëndshme që lidhet me të kaluarën tuaj ose me njerëz që nuk dëshironi t'i takoni më në jetën tuaj. Gjatë javës do të përfundoni një detyrë me ndihmën e një personi tjetër që do t'ju sjellë në humor të mirë.

Gratë do të kenë një komunikim të larmishëm me miqtë e afërt dhe të largët, me të cilët do të diskutojnë jo vetëm momente të përditshmërisë së tyre, por edhe ngjarje që ndodhin në shoqëri, në vendin ku jetoni. Ekziston rreziku që të bëni një koment të pakëndshëm ose që të ofendojë palën tjetër. Disa veprime të dyshimta ose përpjekje për të biseduar nga fëmijët apo të rinjtë do të kërkojnë vëmendje.