HOROSKOP

Horoskopi javor Binjakët - Gaforrja

Horoskopi javor Binjakët - Gaforrja

Binjakët

Gjatë javës nga 18 deri më 24 mars, jeta mund t'ju ofrojë një mundësi interesante për punë të reja ose shtesë, në disa raste që lidhen me udhëtimin ose zhvendosjen, komunikimin me më shumë njerëz ose me angazhimin online.

Ka mundësi që këtë javë të udhëtoni më shpesh për disa detyra që duhet të përfundoni.

Në përgjithësi, java sjell dinamikë më të madhe në jetën tuaj të përditshme lidhur me kontakte të ndryshme, me njerëz apo institucione nga afër dhe larg.

Gjatë kësaj jave do të prisni një bisedë apo një ngjarje në jetën tuaj të dashurisë që besoni se do të përcaktojë në një farë mënyre të ardhmen tuaj. Ka mundësi që gjërat të shkojnë ashtu siç prisni, por ka mundësi edhe që të habiteni.

Gjatë këtyre shtatë ditëve do të monitoroni shëndetin e një të afërmi apo miku.

Kjo javë do të jetë e ndërlikuar nëse planifikoni të organizoni ndonjë ngjarje apo mbledhje familjare, pasi do ta keni të vështirë t'i mblidhni të gjithë ose do të shfaqen rrethana të tjera të paparashikuara.

Kjo do të jetë një javë e pafavorshme për martesën, pasi parashikon një angazhim afatshkurtër.

Djemtë dhe vajzat do të kenë raste të ndryshme për të dalë. Humori juaj do të jetë pozitiv gjatë këtyre shtatë ditëve dhe dashuria do të jetë gjithashtu rast për një emocion të veçantë. Në shtëpi, përpiquni të shmangni konfrontimin me anëtarët e tjerë të familjes. Do të keni detyra më të rëndësishme përpara.

Burrat do të duhet të ndihmojnë një mik, ose të gjejnë kohën për biseda private me miqtë. Gjatë kësaj jave, disa prej tyre do të kenë një nevojë të madhe për të folur me dikë, për të ndarë problemet dhe planet e tyre. Java do t'ju befasojë me disa ngjarje dhe eksperienca të papritura. Disa nga këto surpriza do të kenë të bëjnë me njerëzit në familjen tuaj.

Gratë do të përjetojnë vështirësi që lidhen me emocione të ndryshme. Do të mundoheni nga disa dyshime që do keni, por nuk do të gjeni asnjë provë për to. Disa përvoja gjatë javës do të prireni t'i pranoni si humbje ose dështim, por edhe ky do të jetë shumë i ekzagjeruar si emocion. Aty ku duhet të keni kujdes janë çështjet dhe marrëdhëniet tuaja financiare.

Gaforrja

Gjatë javës nga data 18 deri më 24 mars ju presin një sërë eksperiencash në dashuri apo në familje. Disa prej tyre do të arrijnë t'ju befasojnë.

Kjo javë sjell lajme të papritura në lidhje me një fejesë apo martesë. Gjatë javës do të keni biseda të rëndësishme dhe të dobishme me një person nga rrethi juaj i miqve.

Kjo do të jetë një javë e favorshme për të krijuar marrëdhënie të reja shoqërore, politike apo biznesi me një person që tashmë ka krijuar një reputacion të mirë në këto fusha.

Përfshirja në një konflikt (qëllimisht ose jo) do të provokojë një sërë thashethemesh ose komente të pakëndshme për ju. Në një moment, mund të jeni të befasuar nga situata në të cilën e keni lejuar veten të tërhiqeni, pavarësisht se sa të kujdesshëm keni qenë me marrëdhënie të tilla.

Tregohuni korrekt dhe të ndershëm në çështjet financiare, mos merrni apo jepni diçka që nuk e meritoni.

Do të ketë keqkuptime, ose një situatë të diskutueshme të natyrës financiare me një person jashtë shtëpisë tuaj.

Djemtë dhe vajzat do të jenë të ndarë mes asaj që duan dhe asaj që duhet të bëjnë. Do të përballeni me vendime të vështira dhe shumë prej jush do të kërkojnë mënyra për të shpëtuar prej tyre. Duke kërkuar rehati për veten, në thelb do të krijoni kaos në jetën tuaj. Në dashuri janë të mundshme edhe disa përvoja të pakëndshme.

Burrat do të duhet të pajtohen me disa humbje ose pengesa. Mund të mos jetë faji juaj, por përvoja do të jetë në kurrizin tuaj. Të paktën do ta dini tani e tutje kujt mund t'i besoni dhe nëse mund t'i besoni dikujt. Disa ngjarje këtë javë do t'ju tregojnë se edhe në shoqëritë tuaja të ngushta, do t'ju duhet të vendosni kufij në atë që ndani dhe për çfarë mbështeteni tek njëri-tjetri.

Gratë do të marrin pjesën e tyre për t'u kujdesur për një mashkull të dashur ose për të kryer detyra që janë të rëndësishme për to, që lidhen me të ose varen prej tij. Shëndeti i një personi të dashur mund të shkaktojë shqetësim, por kjo është shenjë e disa ndryshimeve serioze në stilin e jetesës, dietën etj. Nëse mund të ndikoni që ai person të kujdeset më mirë për veten, është një çështje tjetër.