HOROSKOP

Horoskopi javor Binjakët - Gaforrja

Horoskopi javor Binjakët - Gaforrja

Binjakët

Me Hënën që lëviz në shenjën e Akrepit në fillim të javës 17-23 qershor, mund të dëshironi të jeni më të fshehtë se kurrë. Çfarëdo që ju pëlqen të ndani me dikë, mund të dëshironi ta mbani për pak kohë derisa të ketë një kohë më të mirë për ta diskutuar. Kur bëhet fjalë për emocionet tuaja gjatë këtij tranziti, mund të prireni të jeni më të ndjeshëm dhe mund të dëshironi të jeni më privat se zakonisht.

Gjatë javës do të jeni të prirur të ndiqni me kujdes për të pritur veprimet e të tjerëve përpara se të bëni një koment.

Një pozicion i tillë nga ana juaj do të jetë një vendim i mençur.

Megjithatë, në disa raste, ajo mund të perceptohet nga të tjerët si një manifestim i pavendosmërisë ose një humbje e një pozicioni të qartë.

Kjo mund të bëjë që njerëzit e tjerë të komentojnë negativisht për pasivitetin tuaj. Kini kujdes të mos ju përfshijnë në ndonjë intrigë.

Jeta juaj e dashurisë do jetë e qartë dhe vështirë se do ketë ndryshime.

Juve mund t'ju duhet të kujdeseni për një të dashur nëse ai ka një problem shëndetësor ose t'i jepni mbështetje (në rast se kanë nevojë).

Gjatë kësaj jave, shëndeti juaj do të kërkojë kujdes dhe vëmendje më të madhe. Mos i injoroni sëmundjet! Mos e përfundoni trajtimin tashmë të filluar!

Kjo javë sjell më shumë angazhime apo ngjarje që lidhen me të afërmit apo fqinjët.

Një debat mund të nxjerrë në sipërfaqe konflikte të vjetra, kontradikta dhe kujtime të pakëndshme.

Megjithatë, ju nuk lejoni shkëmbimin e fyerjeve apo akuzave.

Djemtë dhe vajzat do ta kenë të vështirë të frenojnë emocionet, acarimin dhe ndonjëherë zemërimin e tyre në disa situata të diskutueshme ose konfliktuale. Do të keni një ndjenjë të fortë pronësie mbi sendet tuaja personale ose mbi gjërat që përdorni kryesisht. Në miqësitë tuaja këtë javë do të jeni më këmbëngulës sesa tolerantë apo mirëkuptues. Do të përqendroheni në përmbushjen e pritshmërive tuaja, ndonjëherë edhe me koston e injorimit të nevojave të njerëzve afër jush.

Burrat do të kenë të gjitha format e zbavitjes ose rekreacionit kurdoherë që të jetë e mundur ose kur të keni mjete të mjaftueshme financiare për ta bërë këtë. Gjatë kësaj jave, mendime të papritura mund të pushtojnë mendjen tuaj dhe mund të shkaktojnë dëshira për takime apo biseda që do të habisin personat e krahut tjetër. Gjatë kësaj jave mos neglizhoni shqetësimet e vogla shëndetësore. Ato mund të kalojnë shpejt, por pothuajse gjithmonë do të ketë një sinjal paralajmërues.

Gratë do kënaqen me një lajm apo propozim. Gjatë kësaj jave, do të prireni të bëni disa plane më të qarta për të ardhmen tuaj të afërt, madje do të filloni përgatitjen. Java do të favorizojë një udhëtim me miqtë tuaj.

Gaforrja

Gjatë javës 17 - 23 qershor, kalimi i Venusit në një shesh me Neptunin deri të mërkurën mund të shkaktojë iluzione dhe konfuzion në marrëdhëniet bashkëshortore. Gjatë këtyre 2-3 ditëve do të jeni shumë emocionalë, ose do të keni pritshmëri joreale për zhvillimin e marrëdhënieve tuaja të dashurisë. Gjatë javës do t'ju lindë një mundësi e re. Mund të shfaqet pasi të merrni një lajm të gëzueshëm.

Do të jetë një javë interesante për të komunikuar me njerëz nga afër dhe larg. Nëpërmjet tyre do të merrni lajme, informacione apo dokumente që janë të dobishme dhe të rëndësishme për ju.

Do të krijoni kontakte të reja, të rëndësishme për punët tuaja të ardhshme.

Marrëdhëniet tuaja me jashtë ose me të huajt do të kenë një zhvillim të mirë.

Këtë javë do të keni mundësi të zgjidhni një problem që ju ka sjellë tension apo shqetësime javët e fundit. Ajo që do të arrini në këtë plan do të jetë më shumë se sa prisnit. Do të jetë e rëndësishme të shihni gabimet dhe lëshimet tuaja në këtë situatë për të shmangur përsëritjen e tyre në të ardhmen.

Kjo javë do të mbahet mend me një mbledhje të veçantë në shtëpinë tuaj ose në shtëpinë e miqve ose të afërmve tuaj. Kjo mund të jetë një nga ngjarjet që do t'ju sjellë emocione të këndshme këtë javë.

Gjatë javës do të merrni lajme të rëndësishme në lidhje me të ardhurat financiare në të ardhmen, por bëni kujdes me fondet në dispozicion dhe kujdes nga gabimet, deluzionet apo humbjet. .

Kjo është veçanërisht e vërtetë kur nënshkruhet një kontratë ose dokument financiar.

Djemtë dhe vajzat do të kenë një bisedë serioze me një burrë për të ardhmen, planet dhe perspektivat e tyre. Është e mundur që ky person të ketë një pikëpamje krejtësisht të kundërt për gjërat që ju interesojnë ose janë qëllimi juaj. Mundohuni të shpjegoni dhe mbroni me kujdes pozicionin tuaj. Java mund të mbahet mend me një ngjarje të rëndësishme ose një përvojë të papritur me një mik të ngushtë. Gjatë kësaj jave mund të habiteni nga lajme të pakëndshme që lidhen me një person që njihni.

Burrat do të kalojnë një javë në të cilën jo vetëm do të ndjekin çdo informacion që vjen nga burime të ndryshme, por do ta përhapin edhe vetë nëpërmjet kontakteve të tyre miqësore në rrjetet sociale. Ky lloj komunikimi më dinamik duhet të zgjidhet mirë në mënyrë që të mos përfundoni nën ndikimin e lajmeve të rreme. Java do të favorizojë kontakte të ndryshme apo punë me dokumente që do të lidhen me pushtetin gjyqësor apo ekzekutiv. Në përgjithësi, kjo do të jetë një javë me situata dhe ngjarje të ndryshme të papritura, por nuk ka gjasa të shfaqen apo zhvillohen në dëmin tuaj.

Gratë do të planifikojnë një bisedë të sinqertë ose serioze me një grua, e cila në shumicën e rasteve do të lidhet me marrëdhëniet dhe planet familjare, por mund të lidhet edhe me punën ose biznesin. Shumë takime dhe biseda të tjera janë përpara jush këtë javë, qëllimi i të cilave do të jetë të keni një ide më të qartë se çfarë dëshironi dhe çfarë mund të arrini në të ardhmen tuaj të afërt. Gjatë këtyre shtatë ditëve do të kaloni kohë të mjaftueshme për takime të këndshme me kafe dhe biseda të ëmbla me miqtë. Marrja e parave mund të befasojë disa prej jush.