HOROSKOP

Horoskopi javor Dashi - Demi

Horoskopi javor Dashi - Demi

Dashi

Gjatë javës nga data 4 deri më 10 mars do të emocionoheni nga lajme të ndryshme nga afër dhe larg. Ato mund t'ju rikthejnë besimin dhe optimizmin për një të ardhme më të mirë, ose t'ju japin shpresë për një zhvillim të mirë të një problemi të rëndësishëm për ju.

Kjo do të jetë një javë dinamike për ju, ndaj përpiquni të veproni në sinkron me realitetin në jetën tuaj dhe shmangni manifestimet e pesimizmit apo melankolisë.

Gjatë kësaj jave do të habiteni në mënyrë të pakëndshme nga sjellja e dikujt që mund të jetë i afërmi, apo miku juaj. Do ta keni shumë të qartë se ajo që thotë ky person nuk është e vërtetë dhe kjo do t'ju shkaktojë zhgënjim ose pakënaqësi.

Kjo javë do të jetë e tensionuar dhe e shqetësuar për ju financiarisht, ndoshta për shkak të shpenzimeve më të mëdha, për shkak të situatës së komplikuar në të cilën ndodheni ose për ndonjë arsye tjetër. Do ta keni të vështirë të gjeni gjuhën e përbashkët me njerëzit e tjerë rreth jush kur zgjidhni problemet financiare.

Ajo që është e rëndësishme të dini është se çfarëdo që të humbni këtë javë, me këdo që të ndaheni, do të jetë pjesë e rrugëtimit të jetës suaj. Asgjë që do t'ju jepet për të përjetuar nuk do të synojë t'ju dëmtojë ose të shkatërrojë themelet e jetës suaj.

Arsyet do të jenë të ndryshme për secilin prej jush dhe gradualisht do t'i kuptoni vetë.

Gjatë kësaj jave do të shihni shumë më qartë se çfarë mundësish keni dhe çfarë suksesesh mund të arrini. Gjithçka do të varet nga ambicia dhe vullneti juaj për të vënë kohë dhe burime në të.

Burrat do të kalojnë shtatë ditë që do t'u tregojnë se çfarë ndryshimesh duhet të bëjnë në jetën e tyre. Një gjykim i mirë nga ana juaj mund t'ju ndihmojë shumë dhe anasjelltas. Në mungesë të një pamje realiste të gjërave në jetë, mund t'i shkaktoni vetes probleme dhe komplikime të pakëndshme. Java sjell lajme të pakëndshme lidhur me një burrë që njihni.

Gratë do të duhet të kalojnë kohë me miqtë, të cilët do të kenë nevojë të komunikojnë me ju tema më të rëndësishme të jetës së tyre. Mund të keni mendime të ndryshme për tema specifike, por kjo nuk duhet të krijojë tension apo kundërshtim në marrëdhënien tuaj. Java do të favorizojë organizimin dhe realizimin e takimeve të ndryshme, të këndshme, takime romantike apo njohje të reja për gratë e pamartuara.

Demi

Gjatë javës nga data 4 deri më 10 mars do të kaloni disa vështirësi që do t'ju vënë në provë seriozisht durimin dhe aftësinë tuaj për të komunikuar apo punuar me njerëz të vështirë dhe të palëkundur. Dëshira dhe veprimet tuaja për t'u distancuar nga këta njerëz nuk do t'ju bëjnë shumë mirë në këtë moment.

Gjatë kësaj jave, mbi të gjitha tregohuni të kujdesshëm në marrëdhëniet me personat me të cilët punoni ose keni interesa të përbashkëta biznesi. Përpiquni për korrektësi në veprimet tuaja dhe injoroni njerëzit, besnikëria ose përshtatshmëria e të cilëve ndaj jush është e dyshimtë.

Nëse udhëtoni këtë javë, vështirësitë, vonesat apo situata të tjera të papritura janë shumë të mundshme.

Shmangni njohjen ose debatet me njerëzit me të cilët do të udhëtoni.

Ajo që do t'ju kënaqë këtë javë janë lajmet që lidhen me një ndryshim që ju pret. Më në fund, do të merrni konfirmimin e detajeve të rëndësishme në lidhje me zhvillimin e tij.

Gjatë kësaj jave, mos e nënvlerësoni rëndësinë e ngjarjeve ose njerëzve që mendoni se nuk kanë rëndësi në këtë fazë të jetës tuaj. Shumë shpejt do ta kuptoni gabimin tuaj.

Kjo do të jetë një kohë vendimtare për pothuajse të gjithë përfaqësuesit e shenjës së Demit, të cilët do të kalojnë një javë shumë dinamike.

Djemtë dhe vajzat do të presin vendimin e një prindi, shoku, mësuesi apo mentori, i cili do të jetë i rëndësishëm gjatë këtyre shtatë ditëve. Do të kënaqeni duke u bashkuar me miqtë, por gjithashtu do të kënaqeni duke qenë vetëm dhe duke bërë gjërat që ju pëlqejnë. Ju e kuptoni intuitivisht se mundësitë tuaja për sukses këtë javë janë të kufizuara dhe do të përpiqeni t'i kaloni këto ditë me durim dhe mirëkuptim.

Burrat do të duhet të shmangin marrjen e rreziqeve dhe marrjen e vendimeve emocionale, veçanërisht nëse ato kanë të bëjnë disi me punën ose biznesin. Mund të jeni gati për një ndryshim, mund të keni mundësi për një punë apo karrierë të re, por lërini këto gjëra të ndodhin natyrshëm, pa u detyruar nga ana juaj. Ju që jeni prindër, pavarësisht nga mosha e fëmijëve tuaj, do të duhet të përmbushni rolin e babait. Mos e lini gjithçka në dorën e gruas.

Gratë do të priren të komunikojnë shumë më me kujdes, me durim me të huajt ose me njerëz që njihen për natyrën e tyre sarkastike. Në një situatë të tillë, të tjerët do të mbështeten në ndjenjën tuaj të diplomacisë. Java mund të mbahet mend me një ngjarje ose përvojë të rëndësishme që lidhet me të afërmit ose dikë të afërt me familjen tuaj.