HOROSKOP

Horoskopi javor Dashi - Demi

Horoskopi javor Dashi - Demi

Dashi

Gjatë javës 1 - 7 Prill do të keni mundësi t'i zbatoni punët sipas planeve tuaja. Sigurisht, gjithçka do të varet nga aftësia juaj për të kontrolluar emocionet, për të mos nxituar në reagime dhe për të pritur zhvillimin e natyrshëm të ngjarjeve.

Tensioni në shtëpinë tuaj do të jetë më i lartë se zakonisht për shkak të shumë detyrave që ju presin. Një ndikim i favorshëm në punët tuaja mund të vijë nga njerëzit me të cilët do të takoheni gjatë këtyre shtatë ditëve.

Shmangni përballjet me të afërmit, pasi një konflikt i tillë do të prekë pothuajse të gjithë familjen tuaj.

Nuk priten vështirësi financiare gjatë javës, por mund të lindë një vështirësi në lidhje me një dokument ose një pagesë që ju ose dikush nga familja juaj duhet të bëni.

Janë të mundshme konflikte me përfaqësues të ndonjë administrate apo institucioni. Gjatë këtyre shtatë ditëve, do të jeni shumë më të prirur për të parë në perspektivë marrëdhënien tuaj të dashurisë, për të folur sinqerisht me partnerin tuaj dhe për të marrë vendime të rëndësishme, vendimtare, edhe ato që lidhen me ndarjen (nëse situata e kërkon këtë).

Djemtë dhe vajzat do të shpenzojnë më shumë kohë për të zgjidhur disa situata të pakëndshme apo vështirësi që lidhen me arsimin, karrierën etj. Është e mundur, pavarësisht hezitimit tuaj, të përfshiheni në disa probleme në familje dhe kjo do të krijojë më shumë ngarkesa gjatë javës. Do të jetë më stresuese për djemtë sesa për vajzat dhe kjo ndoshta do të jetë për shkak të mungesës së përvojës së mjaftueshme jetësore. Java nuk është aspak kritike për ju. Gjatë këtyre shtatë ditëve, do të jeni me fat pikërisht atëherë kur keni më shumë nevojë, sipas ligjeve të universit.

Burrat do të duhet të angazhohen për më shumë detyra dhe përgjegjësi shtëpiake apo familjare. Sigurisht, në një mot kaq të mirë, do të preferoni të bëni gjëra më të këndshme. Gjatë javës do të ndiqni me interes dhe gjithashtu mund të keni një pjesëmarrje aktive në një ngjarje në jetën e një vajze apo një të reje, e cila me shumë mundësi do të jetë nga rrethi juaj i të afërmve. Java sjell shumë situata të rëndësishme, ndonjëherë që kërkojnë vendime serioze ose përgjigje të qarta për propozimet e rëndësishme që do të merrni.

Gratë do ta nisin javën plot energji për të zbatuar ide apo plane të reja. Mund të merrni frymëzim ose ndihmë nga njerëz të afërt. Gjatë kësaj jave do të keni mundësi të rinovoni disa gjëra në shtëpinë tuaj, ta bëni atë më të bukur, ose më komode për të jetuar.

Demi

Gjatë javës 1 - 7 Prill, do t'ju duhet të përqendroheni në çështjet tuaja personale ose familjare që lidhen me paratë. E njëjta gjë vlen edhe për ata prej jush, puna e të cilëve përfshin para ose dokumente financiare.

Në vetvete, kjo javë nuk parashikon humbje, por do t'ju kërkojë të jeni jashtëzakonisht të kujdesshëm kur merreni me aktivitete të tilla.

Gjatë javës, mund të jeni të kënaqur me një përgjigje ose konfirmim të propozimit tuaj që i keni bërë një personi të afërt, shokut ose partnerit në karrierën tuaj.

Java paralajmëron surpriza të ndryshme që lidhen me një djalë apo një burrë nga rrethi juaj i të afërmve, miqve apo kolegëve të ngushtë.

Ka mundësi që këtë javë të merrni lajme në lidhje me lindjen e një fëmije apo një shtatzëni të papritur.

Gjatë kësaj jave, mund të jeni të kënaqur me një lajm të mirë në shtëpinë tuaj në lidhje me një rritje të ardhshme të të ardhurave tuaja personale, ose të ardhurave të bashkëshortit, prindërve apo fëmijës tuaj.

Disa prej jush do të befasohen nga paratë e papritura ose një fitim i papritur.

Momentet e vështira gjatë javës do të lidhen me njerëz nga e kaluara juaj, të cilët kanë qenë miqtë, shokët e klasës apo fqinjët tuaj. Ngjarjet në jetën e tyre do t'ju bëjnë të trishtuar ose të zhgënjyer.

Djemtë dhe vajzat do të përfshihen në një situatë të pakëndshme, nga e cila secili do të dalë sipas aftësisë për të kombinuar taktin dhe diplomacinë, nevojën për të rezistuar me vendosmëri kur dikush përpiqet t`ju dëmtojë. Kjo definitivisht nuk do të thotë që ju duhet të jeni të pasjellshëm, kokëfortë dhe mosrespektues ndaj mendimeve të të tjerëve. Disa prej jush do të duhet patjetër të rriten shumë shpejt, të piqen. Angazhime apo ngjarje të ndryshme serioze që lidhen me të afërmit më të mëdhenj, si nga ana e nënës, ashtu edhe nga ana e babait tuaj, do të lindin këtë javë.

Burrat do t'i kushtojnë më shumë vëmendje shëndetit të tyre fizik, duke i dhënë vetes kohë të mjaftueshme për të pushuar, për disa takime të rëndësishme te mjeku, për terapi ose trajtim dentar, etj. Mos e lini pas dore kujdesin për veten. Komunikimi juaj me njerëzit e rrethit të miqve ose fqinjëve do të jetë shumë i ndërlikuar dhe në një moment do të prireni edhe ta ndani një person të tillë për të shpëtuar veten nga problemet e mëtejshme.

Gratë do të kalojnë një javë ku çdo ditë do të sjellë disa lajme, ngjarje ose përvoja të papritura. Shumë prej tyre do të lidhen me fëmijën ose nipin tuaj, si dhe me ndonjë të ri tjetër në mjedisin tuaj të afërt.