HOROSKOP

Horoskopi javor Dashi - Demi

Horoskopi javor Dashi - Demi

Dashi

Gjatë javës do të lindin raste të ndryshme takimesh dhe mund të përjetoni edhe emocione të ndryshme të këndshme në shtëpinë tuaj.

Tregohuni të kujdesshëm me atë që të afërmit ndajnë me ju.

Mos lejoni që një informacion i tillë të bëhet publik dhe të akuzoheni për intriga ose veprime të tjera të pakëndshme.

Në familjet ku ka pabesi, këtë javë do të krijohen disa situata të turbullta, të cilat do të lëkundin rëndë marrëdhëniet mes partnerëve.

Gjatë javës do të ketë lajme që do t'ju shqetësojnë, do të lidhen me njerëz që njihni ose jeni nga rrethi juaj i të afërmve.

E mira e ngjarjeve të kësaj jave është se pavarësisht kompleksitetit dhe stresit që sjellin në jetën tuaj, ato do të kenë mundësinë të gjejnë fundin e tyre të lumtur në një mënyrë ose në një tjetër.

Gjithçka ndoshta do të varet nga aftësia juaj personale për të parë realisht çdo ngjarje, duke kërkuar zgjidhjen më të mirë dhe të thjeshtë të tyre.

Djemtë dhe vajzat do të kalojnë një javë në të cilën shpesh do të kenë humor të keq, vetëbesim të ulët, ngurrim për t'u përfshirë në detyra serioze ose gjendje të tjera depresive. Disa nga këto gjëra mund të lidhen me veprime ndaj jush nga njerëz të panjohur, keqdashës ose hipokritë. Disa nga shokët ose kolegët tuaj do të arrijnë patjetër t'ju zhgënjejnë me diçka. Pavarësisht këtyre prirjeve të pafavorshme, do të jeni të gatshëm të komunikoni me njerëz nga distanca të ndryshme që mund të jenë miqtë tuaj ose njerëz me të cilët keni disa interesa apo hobi të përbashkët.

Burrat do kenë një javë më të relaksuar, me detyra të lehta, të cilat do të lirojnë hapësirë ​​për aktivitete të këndshme apo takime me miqtë. Marrëdhëniet me ish-shokët e klasës, kolegët ose të afërmit do t'ju ngarkojnë veçanërisht emocionalisht. Shëndeti juaj do jetë i paqëndrueshëm, gjë që do t'ju kërkojë të bëni kujdes me përdorimin e alkoolit, cigareve apo drogës. Më serioz mund të jetë problemi shëndetësor i të afërmit, ose mikut tuaj të ngushtë që do të luftojë me një sëmundje të rëndë.

Gratë këtë javë do të duhet t'i kushtojnë më shumë vëmendje fëmijëve të tyre ose të afërmve më të vegjël. Është e mundur që ata të kenë nevojë për ndihmën, ose këshillën tuaj në një periudhë të paqartë dhe të vështirë për ta. Gjatë javës, vëmendja juaj do të përfshihet nga një ngjarje në jetën e një personi të afërt. Gjatë këtyre shtatë ditëve, do të keni më shumë takime (të planifikuara ose të papritura).

Demi

Gjatë javës do të keni takime të papritura, ose një vizitë në shtëpinë tuaj.

Nëse jeni përfshirë në një çështje gjyqësore ose ligjore, java paralajmëron ndryshime të papritura që lidhen me zhvillimin e saj.

Gjatë kësaj jave, do t'ju kërkohet të trajtoni më praktikisht mjetet financiare të disponueshme në buxhetin tuaj dhe të shmangni çdo rrezik që lidhet me paratë.

Kjo javë do të ketë diçka për t'ju kënaqur dhe në shumicën e rasteve ngjarjet e mira do të lidhen me jetën tuaj personale.

Prania e një personi me të cilin nuk jeni takuar prej kohësh do të sjellë gjallëri të veçantë në përditshmërinë tuaj.

Gjatë këtyre shtatë ditëve do të keni biseda interesante për të ardhmen tuaj me njerëz me të cilët do të ecni përpara.

Djemtë dhe vajzat do të kërkojnë burime të mundshme të të ardhurave, qofshin ato në lidhje me ndonjë punë të përhershme apo me kohë të pjesshme, me një angazhim afatshkurtër e të tjera. Kjo do të jetë një javë e rëndësishme për ata prej jush që kanë ndonjë dokument ose marrëdhënie kontraktuale për të krijuar. Zhvillimi i ngadaltë i ngjarjeve të mëdha këtë javë nuk duhet t'ju bëjë nervozë apo t`ju shkaktojë frikë se gjërat nuk do të shkojnë mirë. Pranoni që ndonjëherë ngjarjet kanë një zhvillim të ngadaltë sepse suksesi i tyre varet nga faktorë të tjerë jashtë kontrollit tuaj.

Burrat do të kenë shumë punë për të bërë dhe do të duhet t'i kalojnë me përgjegjësi këto shtatë ditë me çdo detyrë apo angazhim të kësaj natyre. Angazhimi juaj në punë do jetë i madh. Riparime të vogla por urgjente ose ndryshime në mjedisin tuaj të shtëpisë ka të ngjarë të ndodhin. Gjatë kësaj jave do të keni një eksperiencë interesante ose të veçantë me një vajzë apo një të re.

Gratë do të kenë përvoja të ndryshme në lidhje me udhëtimet, planet ose njerëzit nga distanca të ndryshme, duke përfshirë ato jashtë vendit. Një lëvizje apo komunikim i tillë më dinamik në jetën tuaj do të ketë një efekt të këndshëm mbi ju dhe veçanërisht në humorin tuaj. Mos harroni, kjo është një javë shumë e fortë dhe përfitoni sa më shumë nga këto tendenca të favorshme. Suksesi është i mundur, por përpjekja duhet të jetë e juaja.