HOROSKOP

Horoskopi javor Dashi - Demi

Horoskopi javor Dashi - Demi

Dashi

Gjatë javës 10 - 16 qershor, do t'ju pushtojnë ndjenja shumë të forta dhe të thella. Një përvojë gjatë këtyre shtatë ditëve ose një ngjarje mund të shkaktojë një kujtim ose emocion të varrosur thellë në nënndërgjegjen tuaj. Këto ndjenja dhe emocione mund t'ju pushtojnë aq shumë sa të keni vështirësi të përqendroheni në detyrat tuaja të përditshme.

Ëndrrat, vizionet ose njohuritë intuitive mund të ndikojnë thellësisht në humorin tuaj.

Gjatë javës do të rëndoheni nga probleme dhe telashe të ndryshme në punë. Nuk janë të reja, por gjatë këtyre shtatë ditëve mund të kenë një zhvillim të ri dhe të provokojnë tek ju një dëshirë për të ndryshuar vendin tuaj të punës dhe për të kërkuar një karrierë të re.

Angazhimet me përfaqësues të qeverisë, bankave, taksave dhe institucioneve të tjera do të jenë komplekse për sa i përket zhvillimit.

Këtë javë mund të keni angazhime në lidhje me një pjesëtar të familjes.

Kjo do të jetë një kohë e favorshme për biseda apo veprime që lidhen me bashkëjetesën apo martesën.

Gjatë javës, do të ketë një tension në marrëdhënien tuaj me një mik, i cili do të vendosë se ka të drejtë t'ju japë këshilla.

Në një plan romantik mund të ndodhin manifestime xhelozie, përpjekje për të komanduar situatën.

Gjatë javës, bëni kujdes me shëndetin e një fëmije apo të riu, si nga familja juaj ashtu edhe nga rrethi i të afërmve.

Djemtë dhe vajzat do të duhet të jenë shumë të kujdesshëm në veprimet e tyre gjatë këtyre shtatë ditëve. Ju mund të futeni aksidentalisht në një situatë të rrezikshme, ose të përballeni me një rrezik të madh, si rezultat i sjelljes suaj të pamatur. Shumë vëmendje do të kërkojnë shpenzimet tuaja monetare dhe veprimet tuaja financiare, pavarësisht se me çfarë lidhen ato. Emocionalisht do të endeni mes dëshirave të paplotësuara ose mungesës së reciprocitetit në dashuri.

Burrat do të planifikojnë disa aktivitete të përbashkëta ose takime me miqtë, të cilat nuk do të jenë vetëm për argëtim apo relaksim të këndshëm, por do të kenë edhe një qëllim të caktuar e produktiv. Gjatë javës do të ketë një arsye për një bisedë me një grua. Gjatë kësaj jave, do të pritet që të luani një rol mbështetës ose mentorues në jetën e një djali apo të riu.

Gratë do të kenë një pritshmëri për këtë javë të një ose do të fillojnë një mënyrë të re jetese. Deri në çfarë mase do të realizohet kjo pritshmëri e juaja do të varet nga përgatitja, ambicia dhe dëshira për të realizuar një ndryshim të tillë në jetën tuaj.

Demi

Gjatë javës, kalimi i Hënës me Jupiterin do të sjellë fat, bujari dhe optimizëm. Lehtësia në ndarjen e ndjenjave që përjetoni, plus intuita juaj, do të reflektojë shumë mirë në kontaktet dhe marrëdhëniet tuaja.

Miqësitë tuaja të reja ka të ngjarë të jenë me njerëz të ndershëm ose me ndikim, të cilët do të jenë të rëndësishëm për sukseset tuaja të ardhshme. Kjo do të jetë një javë e favorshme për të zgjeruar horizontet tuaja përmes edukimit dhe udhëtimit.

Gjatë këtyre shtatë ditëve do të keni më shumë shpenzime, të cilat do të jenë më shumë për dikë tjetër në familjen tuaj sesa për ju personalisht.

Gjatë këtyre shtatë ditëve, ngarkesa në familjen tuaj do të jetë më e madhe.

Duket se e gjithë familja juaj tani do të ketë nevojë për më shumë pushim dhe në të njëjtën kohë, dinamika e ngjarjeve do të kërkojë shpejtësi në veprime dhe mos shtyrje të detyrave.

Gjatë këtyre shtatë ditëve do të keni takime profesionale.

Në vendin tuaj të punës do të merrni një mbështetje të papritur nga një grua ose do të merrni oferta pune, të cilat do të vijnë nga një grua.

Djemtë dhe vajzat do të kenë një përvojë mjaft emocionale me një person nga rrethi i tyre i miqve, i cili do të shkaktojë me sjelljen apo komentet e tyre një zhgënjim shumë të fortë nga ana juaj. Do ta keni të vështirë të merrni një vendim për të ardhmen e marrëdhënies suaj dhe me shumë mundësi do të mbështeteni në intuitën tuaj. Këtë javë keni përpara një takim apo mbledhje, për të cilën nuk ka domosdoshmërisht ndonjë rast të veçantë. Gjatë kësaj jave do të kërkohet vëmendje për shëndetin e përfaqësuesve të mitur të kësaj shenje të horoskopit, të cilët do të jenë lehtësisht të prekshëm nga ftohjet, infeksionet apo sëmundje të tjera.

Burrat do të kenë mjaftueshëm detyra që lidhen me rregullimin, kujdesin, riparimet ose probleme të tjera shtëpiake. Shumë do të mbështeten tek ju, kurse ju do të jeni në gjendje të mbështeteni vetëm te vetja. Këtë javë do të keni një bisedë të rëndësishme ose do të merrni një vendim të rëndësishëm në lidhje me një person që keni njohur së fundmi.

Gratë do të gëzohen para kohe për diçka që do të rezultojë të jetë informacion i rremë, i paverifikuar ose do të ketë pasoja të tjera të pakëndshme. Sukseset që do të arrini këtë javë do të jenë rezultat i natyrshëm i përpjekjeve tuaja që tashmë i keni investuar në aktivitete të ndryshme. Mund të shfaqen edhe mundësi të reja, por më së shumti do të lidhen me aktivitete apo angazhime afatshkurtra.