HOROSKOP

Horoskopi javor Dashi - Demi

Horoskopi javor Dashi - Demi

Dashi

Gjatë javës 17 - 23 qershor do të keni një jetë emocionale dhe shtëpiake më të ekuilibruar, e cila do të zhvillohet pa përpjekje të veçanta nga ana juaj. Jeta juaj profesionale dhe personale ka shumë të ngjarë të jetë harmonike dhe e suksesshme. Kjo do të jetë një kohë e favorshme për të bërë miq të rinj dhe për të përmirësuar marrëdhëniet tuaja me ato ekzistuese, veçanërisht midis grave. Gjatë këtij tranziti, gratë do të kenë një ndikim të rëndësishëm tek ju me ndihmë dhe me këshilla të rëndësishme e të dobishme.

Gjatë javës do të përjetoni një ngjarje që lidhet me një të afërm apo mik, e cila do t'ju tërheqë seriozisht vëmendjen.

Java do të jetë e favorshme për angazhimin dhe zhvillimin e çështjeve ligjore ose gjyqësore, veçanërisht nëse mbështeteni në ndihmën e njerëzve të tjerë për to.

Gjatë javës do të surprizoheni nga takime të ndryshme. Kontaktet e natyrës personale ose profesionale me njerëz afër dhe larg janë të mundshme.

Mund të shfaqet një mundësi e papritur për një blerje, ose mund të merrni një dhuratë të papritur.

Çështjet tuaja pronësore (nëse jeni të përfshirë në të tilla) do të kenë një zhvillim të mirë.

Gjatë kësaj jave problemet mund të thellohen në familjet ku partnerët janë tashmë në prag të ndarjes. Gjatë kësaj jave mund të merrni një vendim për ndarje, i cili do të jetë me marrëveshje të përbashkët, për shkak të një pune të re në një qytet tjetër, etj.

Marrëdhëniet jashtëmartesore do të kenë një zhvillim të paparashikueshëm gjatë këtyre shtatë ditëve.

Disa nga ngjarjet e këndshme këtë javë do të lidhen me një fëmijë.

Gjatë kësaj jave, disa prej jush do të kenë mundësi të marrin para shtesë ose të papritura, rritje të të ardhurave.

Djemtë dhe vajzat do kalojnë një javë interesante dhe në shumicën e rasteve të këndshme. Do të keni eksperienca emocionale dhe pozitive me miqtë ose partnerin tuaj. Do të jeni më optimistë për të ardhmen tuaj, do të keni plane më të qarta për atë që mundeni dhe çfarë dëshironi të arrini. Për sa i përket shëndetit, nuk përjashtohen edhe problemet që lidhen me sëmundjet virale apo çrregullimet e stomakut.

Burrat do të jenë të padurueshëm këtë javë, gjë që shpesh mund të jetë shkak për debate dhe konflikte të pakëndshme dhe të krijojë nervozizëm jo vetëm tek ju, por edhe tek njerëzit që ju rrethojnë. Manifestimet e xhelozisë ose moskuptimi i ndjenjave partnerit tuaj romantik janë të mundshme. Shumica e detyrave dhe problemeve shtëpiake mund të krijojnë përkohësisht më shumë tension, ndaj do të jetë shumë e rëndësishme për ju që ta mbani veten të qëndrueshëm emocionalisht.

Gratë do të befasohen si nga sjellja e tyre këtë javë ashtu edhe nga sjellja e të dashurve të tyre kur lindin situata të pazakonta ose emocionale. Këtë javë ka të ngjarë të shfaqni shumë dyshime për veprimet dhe fjalët e njerëzve të tjerë. Nga njëra anë, kjo do t'ju vështirësojë komunikimin dhe nga ana tjetër, mund të shkaktojë situata të pakëndshme ose delikate.

Demi

Gjatë javës 17 - 23 qershor, kalimi i Hënës me Mërkurin do t'ju lejojë të shihni më qartë gjërat në jetën tuaj. Do të jeni në gjendje të lexoni në mënyrë telepatike mendjet e të tjerëve dhe të vlerësoni shpejt çdo situatë. Ëndrrat dhe kujtimet tuaja do të jenë të gjalla dhe të dobishme. Gjatë kësaj jave, mund të mësoni diçka të re për fëmijërinë tuaj ose një histori interesante familjare.

Gjatë këtyre ditëve do të keni mundësi të arrini rezultate konkrete në punë apo në karrierë.

Përgatituni për një javë pune të vështirë dhe shpenzoni më pak kohë në argëtim.

Gjatë këtyre shtatë ditëve, do të jeni në gjendje të zbatoni planet tuaja në lidhje me shtëpinë ose pronën që zotëroni.

Ju do të jeni në gjendje të filloni një marrëdhënie premtuese në karrierën ose biznesin tuaj.

Java parashikon një ngjarje të rëndësishme që lidhet me një vajzë ose grua që jeton në distancë nga ju.

Gjatë javës, disa prej jush do të ndryshojnë marrëdhëniet profesionale me kolegët ose me klientët, për shkak të rrethanave të ndryshme në jetën e tyre ose mënyrës së punës.

Miqësitë tuaja do kenë një zhvillim interesant, pasi patjetër do të keni dëshirë për më shumë jetë sociale, për biseda apo takime.

Djemtë dhe vajzat do të jenë të emocionuar, entuziastë ose të ngazëllyer nga lajmet apo propozimet që do të marrin nga një burrë. Kjo javë do të kërkojë më shumë vëmendje, maturi dhe arsye nga ju në veprime dhe në marrjen e vendimeve të ndryshme. Ju vetë mund të dështoni/humbni një pozicion ose autoritet tashmë të arritur, të cilin do ta shkatërroni lehtësisht, për shkak të mendjemadhësisë, nxitimit ose arrogancës.

Burrat do të habiten nga disa lajme që do të marrin nga distanca të ndryshme. Mund të lindë një nevojë e papritur për udhëtime, si për raste të këndshme ashtu edhe për ato të pakëndshme. Gjatë kësaj jave, planet, mendimet apo ndjenjat tuaja do të ndikohen fuqishëm nga njerëzit që ju rrethojnë. E mira është se do të keni fat në zgjidhjen e telasheve të ndryshme.

Gratë do të kenë shqetësime ose angazhime me një grua me të cilën jetojnë nën të njëjtën çati, si: nëna, gjyshja ose motra, etj. Pritshmëritë tuaja për këtë javë mund të lidhen me marrjen, zgjidhjen ose nënshkrimin e një dokumenti ose kontrate të rëndësishme. Gjatë javës, disa prej jush do të ndahen me miqtë që do të udhëtojnë diku ose do të takoni disa që do të vijnë në qytetin tuaj për një periudhë të shkurtër kohe. Ka mundësi që këtë javë të vizitoni dikë që ka një problem shëndetësor dhe po trajtohet në shtëpi ose në spital.