HOROSKOP

Horoskopi javor Dashi - Demi

Horoskopi javor Dashi - Demi

Dashi

Gjatë javës 1 - 7 korrik, do t'ju kërkohet të merreni me mençuri me situatat e diskutueshme ose konfliktuale që tashmë janë krijuar. Udhëtimet familjare këtë javë do të jenë më të komplikuara dhe të mbushura me tension.

Gjatë kësaj jave do t'ju duhet të shikoni planet, idetë apo marrëdhëniet tuaja të së shkuarës, të cilat tani do të kenë mundësinë të zhvillohen. Gjatë kësaj jave do ta shihni shumë më qartë mundësinë që t’ju sjellin ndonjë përfitim apo përvoja të këndshme.

Projektet në të cilat keni qenë të angazhuar disa kohë më parë, por që kanë pësuar dështim ose humbje, tani do të kenë një kohë të favorshme për zhvillim, përparim dhe sukses. Nëse keni duruar dhe keni mbajtur atë që keni arritur, tani do të keni lehtësisht mundësinë të vazhdoni me këto plane tuajat.

Java në tërësi do jetë e favorshme për zgjidhjen e problemeve apo marrëdhënieve që ju shkaktojnë shqetësim dhe ankth. Ka mundësi që gjatë këtyre shtatë ditëve të kuptoni se e keni ekzagjeruar një situatë që në fakt nuk është aspak aq dramatike.

Gjatë këtyre shtatë ditëve, lajmet ose një telefonatë mund t'ju shqetësojë ose zhgënjejë.

Disa prej jush do të duhet të shtyjnë një udhëtim ose të bëjnë një ndryshim në planet që lidhen me udhëtimin, makinën private, etj.

Shumë do të presin një takim ose një ngjarje që lidhet me një të dashur.

Djemtë dhe vajzat do të duhet të kërkojnë mënyra të reja për t'u marrë me problemet e vjetra. Në shumicën e rasteve, ato do të lidhen me marrëdhëniet që keni me miqtë, bashkëmoshatarët ose kolegët. Sukseset e vështira këtë javë do t'ju japin të paktën një mësim jete. Më emocionalët prej jush do të ofendohen ose do të qajnë lehtësisht. Takimet apo mbledhjet gjatë këtyre shtatë ditëve nuk përjashtohen, por shumica e tyre do të jenë të detyrueshme ose nuk do t'ju japin shumë kënaqësi.

Burrat do të duhet të fokusohen kryesisht në detyrat e tyre profesionale, pasi aty mund të ndodhin ndryshime, të nisin një aktivitet apo projekt të ri, të punojnë me klientë të rinj apo kolegë të rinj etj. Profesionalisht, një burrë do të ketë një ndikim shumë të fortë tek ju.

Gratë do të shfaqin këtë javë një padurim të pazakontë, i cili mund të shprehet herë pas here me nervozizëm, presion ndaj të tjerëve dhe veprime të ngjashme mund të shkaktojnë një reagim negativ reciprok tek ata që ju rrethojnë. Konfliktet që do të lindin gjatë këtyre shtatë ditëve dhe që do të lidhen me interesat tuaja pasurore apo materiale do të jenë shumë emocionale dhe të stuhishme.

Demi

Gjatë javës 1 - 7 korrik, familja juaj do të ketë biseda në lidhje me çështje profesionale ose biznesi që ju shqetësojnë ju ose dikë të afërt.

Gjatë kësaj jave do ta keni të vështirë të realizoni planet tuaja që lidhen me riparime të ndryshme apo përmirësime në shtëpi.

Gjatë këtyre shtatë ditëve, takimet apo vizitat e ndryshme të njerëzve në shtëpinë tuaj do të ndikojnë emocionalisht tek ju si barrë apo stres. Kjo mund t'ju vërë në një situatë delikate nëse lejoni që emocionet të kontrollojnë mendjen tuaj.

Gjatë kësaj jave do të keni parasysh disa blerje të ardhshme për ju ose shtëpinë tuaj dhe do mundoheni ta planifikoni mirë buxhetin për të shmangur vështirësitë e mundshme.

Gjatë këtij muaji, shumë do të bëjnë një ndryshim të madh në planet e tyre për shkak të rrethanave të reja që do të krijohen në jetë ose në vendin ku jetojnë.

Djemtë dhe vajzat do të kalojnë një javë duke komunikuar me miqtë, të afërmit. Do të mund të merrni shumë njohuri ose informacione interesante nga njerëzit me të cilët studioni ose punoni. Nuk do t'ju pengojë të dëgjoni këshillat e dikujt që do të përpiqet t'ju udhëheqë ose t'ju ndihmojë në diçka. Përdoreni këtë javë për të planifikuar të ardhmen.

Burrat do të jenë shumë më të shqetësuar gjatë këtyre shtatë ditëve, gjë që do të pasqyrojë durimin dhe aftësinë e tyre për të dëgjuar me kujdes atë që njerëzit e tjerë duan t'u thonë. Nuk përjashtohen shfaqjet e pakëndshme të xhelozisë apo dëshira për t'i imponuar vullnetin partnerit romantik apo bashkëshortor. Gjatë kësaj jave ka mundësi të takoni njerëz që do t'ju irritojnë ose provokojnë me sjelljen e tyre. Shumë lehtë do të futeni në situata të ndryshme të pakëndshme gjatë kësaj jave, për të cilat duhet të jeni shumë të kujdesshëm që në ditët e para, në mënyrë që të mos shkaktoni momente të tilla të padëshiruara në jetën tuaj.

Gratë do të presin të shohin rezultate reale nga veprimet e tyre të javës ose dy javëve të mëparshme. Mund të keni pritshmëri specifike për një bisedë, takim ose aktivitet të përgjithshëm me njerëz të tjerë. Është e mundur që dikush të mbështetet tek ju për të zgjidhur një problem personal ose një situatë tjetër jetësore. Gjatë kësaj jave do të jeni shumë më të përfshirë me familjen tuaj ose me të afërmit. Kjo do të jetë një javë e favorshme për organizimin apo pjesëmarrjen në një mbledhje familjare, fejesë apo martesë.