HOROSKOP

Horoskopi javor Luani - Virgjëresha

Horoskopi javor Luani - Virgjëresha

Luani

Gjatë javës nga data 12 deri në 18 shkurt, do të përjetoni një surprizë. Me shumë mundësi, në këtë mënyrë do të merrni informacione të dobishme që do të përcaktojnë planet tuaja për të ardhmen e afërt.

Gjatë këtyre shtatë ditëve, do të keni marrëdhënie të rëndësishme me njerëz nga rrethi juaj i kolegëve.

Do t'ju duhet të takoni njerëz të caktuar ose të vizitoni institucione për të diskutuar ose zgjidhur çështjet tuaja financiare.

Do të keni një javë të favorshme për zgjidhjen e keqkuptimeve në lidhje me paratë, pagesat, kreditë etj.

Java do jetë e qëndrueshme financiarisht dhe do mund të prisni të ardhura specifike, financiare.

Java do jetë më emocionale në marrëdhënien tuaj me një person që do të ketë dëshirën për të dominuar, për të përcaktuar veprimet e njerëzve që e rrethojnë.

Nëse jeni prindër të fëmijëve të rritur, do të keni angazhime me ta lidhur me strehimin, blerjen e një makine të re etj.

Ju mund të jeni bujarë këtë javë, por qëndroni të arsyeshëm. Veprimet emocionale të nxituara do t'ju shkaktojnë probleme në javët në vijim.

Do të keni një kohë të favorshme për dashuri dhe eksperienca romantike, për sa kohë që nuk jeni kapriçioz dhe nuk e manipuloni partnerin për gjëra që nuk i pëlqejnë.

Për disa prej jush, java sjell një përvojë që lidhet me një incident të pakëndshëm ose do të jeni dëshmitarë të një të tillë.

Ka të ngjarë të ndikoheni shumë në veprimet dhe vendimet tuaja nga njerëzit me të cilët punoni.

Djemtë dhe vajzat do ndryshojnë planet dhe synimet e tyre si pasojë e lajmeve të ndryshme që do të merrni gjatë javës.

Ndonjëherë mund të keni një frikë ose shqetësim të pashpjegueshëm për të panjohurën përpara jush, por do të gjeni forcë ose arsye të mjaftueshme për të qetësuar veten.

Gjatë javës, një bisedë ose një përvojë e lidhur me një mik do t'ju kënaqë.

Burrat do irritohen nga sjellja e një gruaje, e cila gjatë kësaj jave do të dëshirojë të jetë në qendër të vëmendjes ose do të dëshirojë që të tjerët të ndjekin vetëm dëshirat e saj. Do të kërkoni një mënyrë me dinakërinë apo ndonjë lloj manipulimi për të hequr qafe këtë sjellje të saj. Është e mundur që ju të thirreni diku urgjentisht dhe arsyeja mund të rezultojë e parëndësishme. Do të ketë shumë provokime këtë javë për durimin tuaj. Reagimet e zemëruara nga ana juaj nuk përjashtohen.

Gratë do të duhet të balancojnë mirë detyrat e tyre profesionale dhe shtëpiake, sepse në të dyja fushat do të keni shumë detyra dhe përgjegjësi. Vëmendje do t'ju kërkohet kur të punoni me paratë, për ju që punoni në një bankë, institucion financiar, kontabilitet, arkë, etj. Gjatë javës do t'ju kërkohet një planifikim i ri, më praktik i buxhetit të familjes për shkak të rritjes së shpenzimeve.

Virgjëresha

Gjatë javës nga data 12 deri në 18 shkurt, do të jetë mirë të përqendroheni në kryerjen korrekte të detyrave tuaja familjare dhe shtëpiake.

Pavarësisht nga mosha juaj, shumë nga të afërmit do të mbështeten në ndihmën tuaj gjatë këtyre shtatë ditëve.

Kjo do të jetë një javë e favorshme për fejesë, martesë apo organizimin e një eventi tjetër të rëndësishëm familjar për ju që keni plane të ngjashme.

Gjatë këtyre shtatë ditëve do t'ju duhet të merrni vendime të rëndësishme në lidhje me të ardhmen e të afërmve.

Këto vendime mund të lidhen me vendbanimin e tyre, terapinë mjekësore dhe veprime dhe situata të tjera specifike.

Kjo do të jetë një javë e favorshme për zhvillimin e një çështjeje gjyqësore lidhur me divorcin, një lloj ndarjeje ose zgjidhjen e marrëdhënieve të tjera ndërpersonale.

Gjatë këtyre shtatë ditëve shpesh do të ndiheni se jeni të favorizuar nga fati në një farë mënyre, se jeni me fat, por kjo nuk duhet t'ju bëjë mendjemadh apo të lëndoni të tjerët me komente të papërshtatshme apo vërejtje sarkastike.

Një rol të rëndësishëm dhe pozitiv në jetën tuaj gjatë javës do të kenë personat me të cilët keni marrëdhënie familjare ose një miqësi të vjetër.

Gjatë javës mund të lindë një shqetësim i papritur lidhur me paratë ose një dokument financiar.

Surpriza të ndryshme mund t'i presin djemtë dhe vajzat këtë javë. Ndonjëherë do t'i shijoni, ndonjëherë do t'ju duhet kohë për të kuptuar nëse janë për të mirën tuaj apo jo. Në përgjithësi, kjo do të jetë një nga periudhat tuaja të forta të vitit ku asgjë nuk do të vijë falas, por të gjitha përpjekjet dhe mundi juaj do të vlerësohen dhe shpërblehen siç duhet. Gjatë kësaj jave, disa prej jush do të duhet të marrin një vendim të rëndësishëm lidhur me të ardhmen: një formë të re edukimi, trajnimi, karriere, specializimi, rikualifikimi etj.

Burrat do të jenë të suksesshëm nëse planifikojnë një udhëtim për arsye biznesi ose familjare. Ju mund të udhëtoni për të zgjidhur ndonjë dokument ose kontratë dhe gjithashtu mund të merrni një ftesë për të vizituar dikë. Marrëdhëniet tuaja me burrat, veçanërisht ata që jetojnë në distancë nga ju, do të jenë të rëndësishme dhe interesante. Do të keni tema për të diskutuar, duke planifikuar aktivitete të ndryshme.

Gratë do të përballen me probleme që ju vetë i keni shkaktuar nga sjellja juaj javët e fundit. Brenda, mund të jeni penduar për fjalët ose veprimet tuaja, por jehona e gjithë kësaj vetëm tani do të ndihet realisht. Disa prej jush do të habiten nga lajmet e pakëndshme që lidhen me një person nga e kaluara. Kjo javë do të shënohet nga ngjarje që mbartin mesazhe të ndryshme, ndonjëherë kontradiktore dhe kjo mund të shkaktojë njëfarë konfuzioni, ose ankthi tek ju.