HOROSKOP

Horoskopi javor Luani - Virgjëresha

Horoskopi javor Luani - Virgjëresha

Luani

Gjatë javës nga 26 shkurti deri më 3 mars, mos nxitoni të impresionoheni nga fjalë apo propozime që do ju duken mjaft joshëse dhe interesante.

Kjo është veçanërisht e vërtetë nëse nuk jeni i njohur ose i lidhur ngushtë me personin me të cilin po komunikoni.

Gjatë kësaj jave, angazhimet tuaja në lidhje me dokumentet financiare dhe të gjitha llojet e kontratave do të kenë një zhvillim të mirë.

Mund të jeni të kënaqur me një lajm të mirë në lidhje me një rritje të ardhshme të arkëtimeve të parave në buxhetin tuaj familjar përmes punës, qirasë ose një burimi tjetër të ardhurash.

Kjo javë do të jetë e favorshme për udhëtime, veçanërisht nëse qëllimi i udhëtimit tuaj lidhet me ndonjë projekt të ardhshëm.

Gjatë javës do të ndiqni një udhëtim të të afërmit tuaj ose do të jeni në një farë mënyre dashamirës me planet e tij lidhur me udhëtimin.

Java mund t'i kënaqë disa prej jush me lajme që lidhen me lindjen e një fëmije ose një ngjarje tjetër të ngjashme që do të ndodhë në një qytet apo vend tjetër.

Djemtë dhe vajzat duhet të kenë kujdes se si i shpenzojnë paratë e tyre këtë javë, në mënyrë që të mos i shterojnë shpejt burimet e tyre.

Mund të kaloni një periudhë dyshimi ose shqetësimi në jetën tuaj personale, e cila mund të lidhet me marrëdhënien tuaj romantike ose një person që ju pëlqen, por keni frikë të ndani ndjenjat tuaja. Problemet me një djalë ose me një burrë nuk do t'ju habisin, sepse keni 'llogaritë e vjetra për të zgjidhur' ose marrëdhënie të komplikuara në të kaluarën tuaj.

Burrat do të kenë detyra dhe angazhime të ndryshme. Java do jetë e favorshme për veprime që lidhen me dokumentet financiare dhe bankare, pagesat, marrjen e parave etj.

Gratë do të përcaktojnë planet e tyre ditore bazuar në lajmet, bisedat apo informacionet e ditës së mëparshme. Kjo do të jetë një javë dinamike në të cilën çdo ditë do të ketë një zhvillim të ri, të pavarur në jetën tuaj. Bisedat me njerëz nga rrethi juaj i të afërmve, ose miqve do të jenë një rast për të reflektuar mbi ndryshimet e mundshme që i konsideroni të mira për t'u zbatuar gjatë vitit. Java do të jetë e favorshme për udhëtime dhe për rekreacion.

Virgjëresha

Nëse keni lindur në shenjën e Virgjëreshës, gjatë javës nga 26 shkurti deri më 3 mars, do të përballeni me probleme të natyrës materiale apo pasurore.

Është e mundur që dikush në shtëpinë tuaj të dëmtojë një gjë të rëndësishme për ju për shkak të pamundësisë për ta përdorur atë. Një konflikt në një situatë të tillë nuk do të ndihmojë shumë, përveçse do të çlironi nga vetja një sasi të madhe energjie negative, e cila do të shkojë tek personi tjetër.

Gjatë këtyre shtatë ditëve do të prisni një takim apo një ngjarje tjetër të rëndësishme që lidhet me një person të afërt, qoftë ai i afërmi, miku, fqinji apo kolegu juaj.

Njohjet e reja, gjatë këtyre shtatë ditëve nuk do të jenë të papritura. Ndoshta do të keni një takim paraprak për takime apo kontakte të tilla.

Gjatë kësaj jave, shumë prej jush do të marrin një vendim në lidhje me të ardhmen e një marrëdhënieje miqësore, për shkak të shfaqjes së situatave të ndryshme të ndërlikuara apo të papritura.

Kjo do të jetë një periudhë e favorshme për një propozim martese ose një formë tjetër angazhimi serioz.

Gjatë këtyre shtatë ditëve, një ngjarje e lidhur me një çështje ligjore në jetën e një miku mund t'ju habisë.

Vajzat dhe djemtë do të kenë shumë për të menduar këtë javë. Veprimet e miqve tuaj do t'ju shqetësojnë sepse do të jenë rrënjësisht të ndryshëm nga ato që mendonit se ishin të rëndësishme dhe të vlefshme për ta deri më tani. Mund të keni disa pritshmëri specifike për këtë javë, por realizimi i tyre do të varet patjetër nga ngjarjet që do të ndodhin në familje apo në shoqërinë ku jetoni. Do t'ju duhet të ndihmoni një grua të afërt, ose të paktën t'i tregoni asaj se mund të mbështetet tek ju në momente të caktuara.

Burrat do të duhet të jenë gati për më shumë detyra këtë javë, të cilat vështirë se ndryshojnë nga angazhimet që keni pasur në periudhën e mëparshme. Çështjet tuaja financiare do të kërkojnë vëmendje më serioze. Java do të favorizojë organizimin e planeve në lidhje me kërkimin e një pune të re, më të paguar ose burime të tjera të ardhurash. Marrëdhëniet tuaja me familjen ose kolegët do të kenë një ndikim të rëndësishëm në punët tuaja të përditshme. Dashuria do të zërë vendin që i takon në jetën tuaj dhe do të jetë aq e bukur dhe e sinqertë sa e lejoni të jetë.

Gratë do kenë një humor të ndryshueshëm, i cili do të jetë për shkak të disa zhgënjimeve apo dështimeve në kryerjen e detyrave të përditshme. Marrëdhëniet tuaja me të afërmit do të jenë shumë të komplikuara për shkak të gjendjes tuaj emocionale ose të njerëzve të tjerë.