HOROSKOP

Horoskopi javor Luani - Virgjëresha

Horoskopi javor Luani - Virgjëresha

Luani

Do të keni më shumë angazhime profesionale apo veprime të tjera urgjente që lidhen me institucionet, bankat apo organizatat publike.

Një zhvillim interesant gjatë javës do të ketë një flirtim që ka lindur tashmë në vendin tuaj të punës. Gjatë javës do të habiteni, ose do të befasoheni nga mungesa e sinqeritetit apo veprimet e një personi që do të përpiqet të arrijë diçka me mashtrim. Këto gjëra mund të mos ndikojnë drejtpërdrejt tek ju. Ka mundësi që të jeni vetëm dëshmitarë të veprimeve të tij, të cilat do t'ju vendosin në një situatë të vështirë.

Gjatë javës mund të prisni një fluks parash, ose një zhvillim më të favorshëm të çështjeve tuaja financiare.

Kjo javë do të jetë padyshim më e suksesshme se ajo e mëparshmja, por gjërat do të duhet të bëhen me kujdes, hap pas hapi dhe jo të nxituara.

Gjatë javës do të lindin probleme shtëpiake, ose me lloje të tjera pronash që zotëroni ju ose familja juaj. Zgjidhja e këtij problemi nuk do të jetë një punë e lehtë, por do të duhet të përfundojë.

Djemtë dhe vajzat do të kenë raste të ndryshme për argëtim dhe eksperienca të këndshme me miqtë. Romanca do të ketë një prani shumë të fortë në jetën tuaj. Megjithatë, ekziston rreziku për t'u mashtruar ose gënjyer dikë ose anasjelltas. Sido që të jetë, do t'ju sjellë zhgënjim ose dhimbje emocionale. Gjatë javës tregohuni të kujdesshëm me flirtin dhe interesat tuaja të dashurisë.

Burrat do t'i kushtojnë vëmendje të veçantë këtë javë, si për mbrojtjen e sendeve të tyre personale ashtu edhe për mbrojtjen e informacionit personal nga kompjuteri apo telefoni. Një problem mund të shfaqet shumë shpejt dhe më pas duhen muaj ose vite për t'u zgjidhur ose harruar. Lajmet e pakëndshme që lidhen me një person që njihni do t'ju shqetësojnë.

Gratë do të kalojnë shtatë ditë shumë interesante, me eksperienca dhe emocione të ndryshme. Pranvera tashmë do të reflektojë në gjendjen tuaj emocionale, duke ju dhënë shpresa dhe optimizëm për diçka të mirë në jetën tuaj. Ngjarjet e mira gjatë javës mund të kenë të bëjnë me punën ose biznesin.

Virgjëresha

Do t'ju duhet t'i kushtoni më shumë vëmendje angazhimeve që do të keni lidhur me paratë apo një dokument financiar.

Në përgjithësi, të ardhurat në para nga burime të ndryshme janë të mundshme këtë javë.

Këtë javë do të jeni të trishtuar që nuk do të jeni në gjendje të merrni pjesë në një ngjarje në jetën e një vajze ose një gruaje për shkak të rrethanave jashtë kontrollit tuaj. Është e mundur që kjo ngjarje të ndodhë në një distancë nga ju në një qytet tjetër tjetër, gjë që do të jetë edhe arsyeja e pamundësisë së pjesëmarrjes personalisht.

Gjatë këtyre shtatë ditëve do të keni kontakte interesante me njerëz që mund të mos i njihni personalisht dhe që patjetër do të kenë një ndikim të favorshëm në punët tuaja, ose do t'ju japin informacione, njohuri të dobishme.

Burrat dhe gratë e pamartuara do të kenë dëshirën të përjetojnë më shumë emocione në jetën e tyre personale, por në këtë fazë do të duhet të pajtohen me realitetin që i rrethon.

Djemtë dhe vajzat e lindura në këtë shenjë të horoskopit do të kenë një javë të vështirë emocionalisht, pasi do të duhet të heqin dorë nga disa plane, ose të ndahen me disa persona pa pasur dëshirën për ta bërë këtë. Gjatë javës, mos u shqetësoni për njohjet e reja, por jepini kohë të zhvillohen natyrshëm.

Burrat do të duhet të marrin disa përgjegjësi ose të kujdesen për një person të afërt. Ju mund të keni nevojë të bëni disa punë për të ose të jepni ndonjë ndihmë tjetër të rëndësishme.

Shëndeti i një personi të dashur do të jetë një problem serioz që kërkon trajtim të veçantë, ose kujdes më serioz.

Gjatë javës do të jeni duke folur me persona që ende nuk i keni takuar, gjë që do t'ju kërkojë të silleni me ton diplomatik dhe në asnjë rast të mos flisni me ta në mënyrë agresive apo arrogante.

Gratë do kalojnë një javë interesante, sepse shanset do të shfaqen për to nga nuk e presin. Ato do të ndihmojnë në realizimin e ideve ose planeve të vjetra apo për të përfunduar ato që tashmë kanë filluar. Do të ndjeni mbrojtje nga shumë anë, përfshirë edhe nga personat që nuk janë afër jush. Fatkeqësitë do t'ju ndihmojnë të merrni vendime përfundimtare për mbylljen e disa marrëdhënieve ose angazhimeve që ju shqetësojnë. Ata prej jush që kanë një fëmijë do të duhet të bëjnë më shumë përpjekje për rritjen e tij ose për ta ndihmuar atë të arrijë një qëllim të rëndësishëm.