HOROSKOP

Horoskopi javor Luani - Virgjëresha

Horoskopi javor Luani - Virgjëresha

Luani

Gjatë javës do të keni pritshmëri për eksperienca të këndshme me persona të dashur apo njerëz të rëndësishëm për ju. Deri në çfarë mase dhe si do të ndodhë kjo varet gjithashtu nga karakteristikat tuaja individuale në horoskopin personal.

Nëse gjatë javës së kaluar keni pasur sukses në zbatimin e një pune të rëndësishme përgatitore, këtë javë do të mund të mbështeteni në suksesin në punën tuaj, si dhe në punët tuaja shtëpiake.

Jeta juaj e dashurisë do të varet nga liria emocionale që ju dhe partneri juaj i jepni njëri-tjetrit. Mos prisni që vetëm partneri të krijojë momente të këndshme në marrëdhënien tuaj.

Kjo javë do të jetë e favorshme për njohje të reja me njerëz të afërt dhe të largët. Këshilla është të mos i ngarkoni me pritshmëri serioze që në fillim.

Disa nga konfliktet më serioze këtë javë mund të provokohen nga njerëz të tjerë për t'ju diskredituar ose për t'ju manipuluar në avantazhin e tyre. Ju takon juve të gjeni një rrugëdalje me takt dhe diplomaci.

Angazhimet tuaja familjare nuk do jenë të pakta dhe do jenë padyshim të rëndësishme për t'u përmbushur. Nuk duhet t'i shtyni ato, pasi kjo do t'ju sjellë komplikime shtesë.

Java paralajmëron një ngjarje të rëndësishme në familjen tuaj.

Në përgjithësi, kjo javë mund të jetë shumë interesante, me ngjarje të ndryshme të papritura ose përvoja të forta emocionale.

Djemtë dhe vajzat këtë javë do të jenë lehtësisht të ndjeshëm dhe ndonjëherë intolerantë ndaj miqve apo të afërmve të tyre. Do të ofendoheni shumë lehtë, veçanërisht nëse gjërat nuk ju shkojnë ashtu siç dëshironi. Shfaqje të tilla tekash mund t'ju shkaktojnë probleme serioze dhe të ndryshojnë plotësisht pamjen e favorshme të kësaj jave. Mësoni të mendoni para se të flisni dhe të veproni.

Burrat do të kenë një kohë unike për të zhvilluar aftësitë personale me të cilat do të zbatojnë planet dhe idetë e tyre të guximshme. Kjo është një javë në të cilën do të keni fat, por vetëm ata që janë mjaft ambiciozë dhe të guximshëm për të përfituar prej këtij fati.

Gratë do të duhet të angazhohen për më shumë detyra në shtëpi, duke përfshirë ato që janë më të rëndësishme për anëtarët e tjerë të familjes. Java sjell shumë lajme ose informacione të rëndësishme nga të afërmit ose miqtë e tjerë të familjes suaj. Kjo do të jetë një javë e favorshme për shlyerjen e dokumenteve pronësore, transferimin apo marrjen e pronave dhe veprime të tjera të ngjashme. Zhvillimi i mirë do të jetë i mundur për ata që do të angazhohen për shitjen e disa sendeve këtë javë.

Virgjëresha

Gjatë javës do të keni kontakte me njerëz që do të tregojnë kokëfortësi, duke refuzuar sugjerimin apo këshillën tuaj, pa menduar as që kjo është më e mira për ta.

Gjatë këtyre shtatë ditëve, komunikimi juaj me personat me të cilët keni kontakte profesionale do të jetë shumë i tensionuar.

Në përgjithësi, kjo javë do jetë mjaft shpërthyese dhe stresuese për ju, por në këtë mënyrë do të arrini rezultate dhe suksese të rëndësishme.

Një konflikt i papritur në familje ose me një person në rrethin tuaj të të afërmve do të shkaktojë zbulimin e disa sekreteve ose veprimeve të së shkuarës, për të cilat nuk keni pasur informacion.

Konfliktet e ndryshme me njerëz në rrethin tuaj të të afërmve do t'ju bëjnë të vendosni të mos ndërhyni në jetën e tyre, edhe nëse kjo lidhet me gabimin e tyre ose rrezikun për të përjetuar një humbje.

Dinamizmi i javës do t'ju takojë me njerëz të ndryshëm dhe do të shihni shfaqje të ndryshme të karakterit të tyre.

Fatkeqësisht, në shumicën e rasteve, kjo do t'ju sjellë zhgënjime ose të paktën do t'ju bëjë të rimendoni marrëdhënien tuaj me ta.

Djemtë dhe vajzat do të priren të imponojnë mendimin e tyre, të këmbëngulin në përmbushjen e dëshirave të tyre dhe në shumicën e rasteve kjo do të çojë në një përballje të pakëndshme kryesisht me prindërit ose të afërmit. Shfaqje të tilla janë të mundshme edhe në marrëdhëniet tuaja të dashurisë, por padyshim që do të jenë një dukuri më e rrallë. Një debat ose konfrontim me një person që është dukshëm më i vjetër se ju mund të çojë në izolimin tuaj nga një grup.

Burrat do të kenë aq shumë punë për të bërë këtë javë sa do të ishte marrëzi të bënin ndonjë plan argëtimi, jo para fundjavës.

Gratë do të jenë emocionale, të dashura, do të kërkojnë vëmendje, komplimente, do të flirtojnë. Epo, kjo nuk do të jetë e mundur për të gjithë. Ata për të cilët kjo do të jetë e pamundur, do t'i drejtojnë emocionet e tyre drejt shikimit të filmave romantikë ose leximit të librave me përmbajtje të ngjashme. Java do të gjejë diçka me të cilën do t'ju befasojë, por sa do të jeni të lumtur për këto ngjarje të papritura do të varet nga sa fort do të kenë ndikim në të ardhmen tuaj.