HOROSKOP

Horoskopi javor Luani - Virgjëresha

Horoskopi javor Luani - Virgjëresha

Luani

Gjatë javës 1 - 7 korrik ju presin përvoja interesante, të cilat mund të shënojnë në një farë mënyre ndryshimet e ardhshme që lidhen me shtëpinë tuaj. Ka mundësi që ngjarjet e kësaj jave të provokojnë një lëvizje apo udhëtim në të ardhmen për arsye të ndryshme.

Kjo javë do të jetë e ndërlikuar dhe e paqartë për sa i përket planeve që lidhen me shitjen ose blerjen e një shtëpie apo prone.

Java parashikon përvoja ose takime të ndryshme të këndshme me njerëz që do të kenë një festë familjare ose përvjetor.

Gjatë kësaj jave, shumica prej jush do të kenë mundësi më të mira për zhvillim.

Java parashikon një ngjarje të këndshme ose të rëndësishme që lidhet me një prind, vëlla ose motër.

Gjatë javës do të keni një bisedë ose një takim me njerëz që do t'ju tërheqin vëmendjen me problemet e tyre, për të cilat do të keni një zgjidhje ose të paktën një ide sesi t'i zgjidhni. Sigurisht, nëse dikush është i gatshëm të marrë këshillën tuaj.

Gjatë kësaj jave mund të jeni të rënduar emocionalisht nga drama jetësore e miqve apo të njohurve tuaj. Një person nga rrethi juaj i miqve ose të njohurve mund të përjetojë një incident të pakëndshëm.

Në përgjithësi, java do t'ju befasojë me disa shanse të reja, mundësi, risi dhe të tjera që do t'ju krijojnë një humor pozitiv dhe optimist.

Gjatë kësaj jave, do të prireni të investoni më shumë kohë dhe ndjenja në përvoja personale ose intime.

Djemtë dhe vajzat do t'i drejtojnë veprimet e tyre në zbatimin e disa planeve nga të cilat do të varet jeta e tyre personale gjatë muajve të mbetur të vitit. Do të prisni informacione të rëndësishme për ju. Gjatë kësaj jave do të jetë e rëndësishme për ju që të mos mbivlerësoni aftësitë tuaja, të bëni planet tuaja të bazuara në gjëra realisht të arritshme ose, me pak fjalë, ‘të mos rrini pezull në re’.

Burrat do ta shikojnë paraqitjen e njerëzve të rinj në jetën e tyre me skepticizëm dhe një rezervë të madhe. Komunikimi i vështirë në fillim mund të çojë shumë shpejt në një miqësi të dobishme. Një ndikim të madh në vendimet tuaja dhe arritjen e rezultateve specifike gjatë javës do të kenë personat me të cilët keni një lloj marrëdhënieje familjare.

Gratë do të priren të përqendrohen në qëllimet dhe objektivat e tyre, gjë që mund t'ju bëjë të dukeni jo miqësore me të tjerët. Do t'ju duhet të bëni një bisedë serioze ose të sinqertë me një grua me të cilën nuk jetoni së bashku.

Virgjëresha

Gjatë javës 1 - 7 korrik, do të jetë e mençur të veproni praktikisht në çështjet që kanë të bëjnë me detyrat tuaja familjare. Çdo gjë që do të bëni për familjen tuaj gjatë këtyre shtatë ditëve duhet të jetë e menduar mirë, të veproni me mençuri, të merrni parasysh realitetet që ju rrethojnë.

Gjatë javës, shumë do të përgatiten ose do të marrin pjesë në një mbledhje të rëndësishme familjare.

Veprimet ose vendimet e një personi nga rrethi juaj i miqve ose të afërmve do t'ju bëjnë të trishtuar ose të zhgënjyer.

Kjo do të jetë një javë e favorshme për të udhëtuar për qëllime turistike ose për të takuar njerëz të këndshëm.

Gjatë javës do të bëni një shpenzim për një fëmijë apo një të ri dhe ndoshta do të keni një arsye specifike për këtë.

Marrëdhëniet tuaja monetare me të rinjtë do të kenë një zhvillim të favorshëm.

Do të prireni të shikoni me më optimizëm problemet tuaja të vjetra. Disa prej tyre tashmë janë në prag të zgjidhjes përfundimtare.

Djemtë dhe vajzat do të kenë një rast mbledhjeje që ka shumë të ngjarë të lidhet me miqtë. Kjo mund të jetë një përvojë që përfshin shumë njerëz, që kërkon një dhuratë të përshtatshme. Gjatë kësaj jave nuk do ju mungojnë emocionet dhe eksperiencat e këndshme, por kjo nuk do të thotë se duhet të anashkaloni detyrat dhe detyrimet tuaja serioze. Sigurohuni që të keni kohë të mjaftueshme për gjithçka dhe mos shkaktoni konflikte me njerëzit e tjerë për shkak të sjelljes suaj.

Burrat do të duhet të 'hapin sytë gjerësisht' në mënyrë që të mos bien në ndonjë iluzion, të bien viktimë e ndonjë mashtrimi ose në situata të ngjashme të pafavorshme. Kontrolloni me kujdes çdo informacion dhe lajm që do të merrni gjatë këtyre shtatë ditëve.

Gratë do të duhet të pranojnë disa telashe këtë javë si një mësim për t'u mësuar në rrugën e vështirë. Në shumicën e rasteve këto përvoja do të lidhen me një grua. E mira është se do të mund të dilni nga kjo situatë pa humbje apo negativitet, por edhe me dhimbjen që e keni lejuar të ndodhë. Gjatë javës do të keni të paktën një shans për të performuar ose për të treguar aftësitë tuaja profesionale, sociale ose të biznesit.