HOROSKOP

Horoskopi javor Luani - Virgjëresha

Horoskopi javor Luani - Virgjëresha

Luani

Gjatë javës 8 - 14 korrik, mund të planifikoni ose realizoni një udhëtim të rëndësishëm apo interesant për ju. Do t'ju sjellë shumë emocione dhe përvoja.

Gjatë javës do të kënaqeni me lajmet që do të vijnë nga një person që jeton larg.

Gjatë kësaj jave, marrëdhëniet tuaja me personat e shenjës së njëjtë të horoskopit do të jenë të komplikuara. Telashet që do të lindin mund të jenë në baza personale apo profesionale, por tregohuni të arsyeshëm dhe mos lejoni që ato të thellohen.

Në përgjithësi, java do t'ju kërkojë t'i kushtoni shumë më tepër vëmendje organizimit dhe kryerjes së punëve dhe detyrave tuaja të përditshme.

Mos lejoni që koha juaj të humbasë në gjëra të panevojshme apo argëtime. Kjo mund t'ju dëmtojë dhe mund ta gjeni veten në një pozicion humbës në një moment.

Shëndeti do të kërkojë kujdes pavarësisht nga mosha juaj.

Disa nga gjërat e mira të kësaj jave do të lidhen me paratë që do të merrni nëpërmjet njerëzve të familjes ose nëpërmjet një biznesi familjar.

Gjatë kësaj jave do t'ju duhet të kaloni më shumë kohë duke menduar për një ftesë apo propozim që do të merrni. Ju patjetër nuk do të nxitoni në përgjigjen tuaj.

Djemtë dhe vajzat do të përballen me disa sfida serioze këtë javë që do të lindin si rezultat i veprimeve të tyre të pamenda, të gabuara ose të rrezikshme nga e kaluara e afërt. Java mund të shënohet nga një ngjarje ose përvojë e pakëndshme në familjen tuaj ose në rrethin tuaj të të afërmve. Për disa prej jush, java do të thotë të qëndroni në shtëpinë e të afërmve, miqve ose në ndonjë vend tjetër interesant për një periudhë kohe.

Burrat do të kenë një javë përvojash interesante dhe do të ndodhin kthesa të ndryshme ngjarjesh dhe planesh, zhvillimi i ardhshëm i të cilave do të rezultojë shumë më i favorshëm ose premtues për ju. Çështjet tuaja që lidhen me shtëpinë ku jetoni, ose me një pronë që familja juaj zotëron mund të kenë një zhvillim të mirë. Gjatë kësaj jave, në mënyrë intuitive do të gjeni zgjidhje dhe mënyra për të zbatuar idetë tuaja.

Gratë do të befasohen nga disa situata në të cilat ato vetë nuk do ta kuptojnë se si u futën. Paparashikueshmëria e ngjarjeve të kësaj jave mund të shkaktojë takime të ndryshme apo vizita në institucione. Gjatë kësaj jave mund të habiteni nga të ftuar të papritur ose një takim i papritur. Do të kërkoni kuptimin e fshehur të ngjarjeve që do të ndodhin në jetën tuaj.

Virgjëresha

Gjatë javës 8 - 14 korrik do të lindin angazhime të reja, të cilat do të lidhen kryesisht me shtëpinë tuaj ose me një rreth të afërm.

Gjatë javës, konfliktet do të lindin lehtësisht për shkak të zhvillimit të rrethanave të ndryshme në vendin tuaj të punës ose në familjen tuaj. Këto nuk janë konflikte që mund të prishin marrëdhënien tuaj, por mund të bëjnë që sekretet të zbulohen, të lidhen me ndonjë intrigë apo gënjeshtër ose të manipulohet në një farë mënyre zhvillimi i tyre.

Çështjet tuaja financiare do kenë një zhvillim të mirë këtë javë.

Në jetën tuaj të dashurisë mund të lindin shqetësime ose frikë për zhvillimin e marrëdhënies suaj, e cila nuk do t'ju sjellë shumë dobi. Nëse diçka ju shqetëson, gjëja më e mirë për të bërë është të uleni dhe të bëni një bisedë të hapur me partnerin.

Djemtë dhe vajzat do të kenë një javë të favorshme për udhëtime, e cila mund të jetë një ose më shumë ditë. Pavarësisht pritshmërive tuaja të mira dhe pozitive për këtë javë, nuk do ju mungojnë gjendjet e zhgënjimit, trishtimit, pakënaqësisë apo vetmisë. Në momente të tilla, ju do të preferoni të mbylleni në shtëpinë tuaj, duke e përqendruar vëmendjen në gjërat që janë të këndshme për ju ose që do t'ju ndihmojnë të dilni nga humori negativ.

Burrat fillimisht do të duhet të angazhohen për detyra të papërfunduara nga java e kaluar. Në përgjithësi, këtë javë gjërat do të zhvillohen natyrshëm, pa shumë ndërhyrje nga ana juaj. Gjatë këtyre shtatë ditëve, mund të shfaqen kujtime nga e kaluara që lidhen me njerëz të afërt dhe të dashur për ju.

Gratë do të duhet të përgatiten për shumë punë këtë javë, veçanërisht ato që kanë biznesin e tyre. Ndonjëherë do t'ju lërë shumë pak kohë për të pushuar, ose situata të ndryshme stresuese do t'ju marrin shumë energji. Gjeni një mënyrë për të pushuar mjaftueshëm dhe kohë të mjaftueshme për të fjetur. Gjatë javës mund të krijohet një situatë e pakëndshme lidhur me një person nga rrethi juaj i kolegëve ose me dikë me të cilin keni kontakte sociale/publike.