HOROSKOP

Horoskopi javor nga 28 gushti deri në 3 shtator

Horoskopi javor nga 28 gushti deri në 3 shtator

Dashi

Gjatë javës 27 gusht - 3 shtator, shumica prej jush do të presin lajme që lidhen me persona nga rrethi i të afërmve.

Gjatë këtyre shtatë ditëve do t'ju duhet të merreni me dokumente të rëndësishme ose çështje të tjera administrative për familjen tuaj.

Kjo do të jetë një javë e favorshme për angazhimet në lidhje me fëmijët dhe të rinjtë.

Këtë javë ju presin ngjarje, takime dhe biseda që do të përcaktojnë vendimet dhe veprimet tuaja në javët dhe muajt e ardhshëm.

Gjatë kësaj periudhe mund të prisni një lajm ose një ngjarje që lidhet me mëmësinë e ardhshme ose lindjen e një fëmije.

Në përgjithësi, kjo do të jetë një javë në të cilën vështirë se do të gjeni kohë për veten tuaj. Gjithmonë do të ketë disa angazhime apo detyra të reja.

Do t'ju duhet të përmbushni një premtim ose marrëveshje që keni me një person që me shumë gjasa jeton në një qytet tjetër.

Gjatë javës, mund të prisni të ftuar në shtëpinë tuaj ose do të merrni pjesë në një mbledhje në shtëpinë e të afërmve, miqve.

Djemtë dhe vajzat do të kenë një javë të shkëlqyer për të takuar miq. Do t'ju duhet më shumë diplomaci në marrëdhëniet tuaja. Ka një shenjë rreziku për aksidente ose incidente të paqëllimshme.

Meshkujt do kenë një javë interesante financiarisht, pasi do të lindin angazhime të papritura, mund të përfitojnë nga angazhime shtesë ose të marrin të ardhura të papritura. Megjithatë, ekziston rreziku i humbjes së energjisë dhe burimeve. Gratë do të kërkojnë një shpjegim për dështimet e planeve ose veprimeve të tyre. Do të prireni të gjeni gabime në veprimet tuaja, por gjithashtu do të shikoni realisht ndikimin e rrethanave të ndryshme. Gjatë kësaj jave, punët tuaja do të kërkojnë saktësi më të madhe, veçanërisht nëse punoni me dokumente. Java do të mbahet mend me një surprizë.

Demi

Gjatë javës 27 gusht - 3 shtator tregohuni të kujdesshëm në marrëdhëniet me kolegët ose kur punoni me klientët. Mos lejoni tension ose pasiguri në punën tuaj. Mos kërkoni arsye për kritika ose ndëshkime, për zhgënjim ose për të kaluar në një pozicion tjetër.

Sjellja hipokrite e një personi me të cilin punoni së bashku mund të jetë baza e përvojave të pakëndshme.

Surpriza e kësaj jave do të lidhet me një ngjarje apo punë nga e kaluara juaj, me kontratën e vjetër profesionale apo me ish-kolegët.

Në aspektin financiar shmangni shpenzimet e mëdha dhe nëse punoni me para, bëni kujdes.

Java sjell disa probleme të padëshiruara që lidhen me paratë, ndaj përpiquni t'i shmangni ato, ose të paktën të mbroheni.

Gjatë kësaj jave, ata që merren me aktivitete që lidhen me blerjen dhe shitjen, që merren me prodhim apo tregti, do të mund të arrijnë rezultate të mira.

Planet tuaja në lidhje me fëmijët apo të rinjtë do të kenë mundësinë të zhvillohen me sukses këtë javë, pavarësisht se me çfarë lidhen.

Është e mundur të merrni para në lidhje me një fëmijë.

Djemtë dhe vajzat do të përjetojnë momente të këndshme me miqtë. Një person nga rrethi juaj i miqve mund të jetë shkaku i emocioneve të veçanta, një takimi apo një mbledhjeje. Papritmas do të mërziteni nga lajmet që lidhen me një person që njihni, ose që është idhulli juaj.

Burrat duhet të ulin ritmin e punës, të shmangin rreziqet dhe të jenë më të kujdesshëm për shëndetin e tyre. Do të kërkoni një zgjidhje për një problem që po ju shkakton tension pa pasur frikë të bëni kompromis.

Gratë do të jenë në gjendje të arrijnë sukses për sa kohë që nuk janë duke fluturuar mbi re.

Shqetësimi juaj, naiviteti ose vetëbesimi i tepërt mund t'ju shkaktojnë humbje ose vjedhje.

Binjakët

Gjatë javës 27 gusht - 3 shtator monitoroni me kujdes informacionin që do të merrni gjatë një takimi, bisede ose përmes komunikimit në internet. Ky informacion do të jetë i rëndësishëm për planet tuaja personale, familjare apo të punës.

Gjatë kësaj jave, mund të ndryshoni planet tuaja për një takim ose të refuzoni një ftesë.

Në jetën tuaj të dashurisë, ngjarjet do të jenë mjaft të paparashikueshme, mjaft të tensionuara, të nënshtruara ndaj emocioneve dhe ndjenjave që do të jenë të vështira për t'u kontrolluar.

Do të jeni të prirur ndaj perceptimit tepër të ndjeshëm të fjalëve apo veprimeve të njerëzve me të cilët do të keni kontakte të përditshme. Do të lindin lehtësisht keqkuptime apo kontradikta.

Djemtë dhe vajzat do kenë një javë të favorshme financiarisht. Ju do të jeni në gjendje të gjeni një punë të mirë edhe nëse është për një periudhë të caktuar kohore. Gjatë këtyre shtatë ditëve mos lejoni ndërhyrje në planet tuaja origjinale. Tregohuni të kujdesshëm në çështjet tuaja financiare me njerëz që nuk kanë përvojën e nevojshme, ose që shpenzojnë lehtësisht paratë e të tjerëve.

Gratë do të kërkojnë një rrugëdalje nga një situatë e pakëndshme që ato vetë e kanë shkaktuar me temperamentin e tyre. Java do të favorizojë zhvillimin e çështjeve tuaja financiare, si dhe investimin e parave në disa ide premtuese nga të cilat do të prisni të ardhura.

Burrat do të befasohen nga zhvillimi i disa ngjarjeve apo marrëdhënieve. Rëndësia e kësaj jave qëndron në aftësinë tuaj për të bërë kompromis, për të ndërtuar ura në marrëdhëniet tuaja me njerëzit e tjerë, jo për t'i rrëzuar ato. Një javë shumë e fortë për sa i përket planifikimit dhe organizimit të planeve apo angazhimeve tuaja të rëndësishme.

Gaforrja

Gjatë javës 28 gusht - 3 shtator ju presin marrëdhënie dhe angazhime financiare interesante. Sigurisht, ato mund të jenë të rëndësishme jo vetëm për ju, por edhe për familjen ose punën tuaj.

Gjatë javës do të keni një bisedë ose do të merrni një vendim që do t'ju angazhojë për diçka në afat të shkurtër.

Do të keni një angazhim në lidhje me të afërmit më të vjetër.

Në përgjithësi, kjo do të jetë një javë aktive shoqërore.

Telashet e papritura që mund të lindin tani do t'ju detyrojnë të bëni disa ndryshime në punën tuaj ose në marrëdhëniet me njerëz të caktuar.

Gjatë këtyre shtatë ditëve, do të jetë e rëndësishme të mos reagoni me nxitim ose emocionalisht ndaj çdo informacioni të ndarë me ju. Gjërat patjetër do të zhvillohen në drejtime të ndryshme.

Vajzat dhe djemtë do kalojnë një javë shumë emocionale, ngjarjet e së cilës do të ndikojnë në karakterin tuaj. Është e mundur një aventurë dashurie apo flirt me një person nga mjedisi juaj miqësor.

Burrat do të varen në veprimet e tyre nga burra të tjerë që mund të jenë të afërm ose mbikëqyrës në vendin e punës (partnerët e biznesit).

Ka të ngjarë të ketë konflikte të vogla me kolegët, të cilat nuk do të kenë një ndikim serioz në marrëdhënien tuaj.

Gratë do të jenë emocionale, të prirura për flirtime apo aventura të reja. Do të dëshironi të kujdeseni më shumë për veten, pamjen tuaj dhe do të jeni të prirur të shpenzoni para për kozmetikë dhe veshje të reja.

Luani

Gjatë javës 28 gusht - 3 shtator, ngjarjet që do të ndodhin dhe që do të zhvillohen gjatë këtyre shtatë ditëve do të kenë implikime të rëndësishme për jetën tuaj private dhe publike. Të gjitha llojet e ndryshimeve janë të mundshme në të ardhurat tuaja, në jetën tuaj personale dhe të dashurisë.

Gjatë kësaj jave, mund të krijoni një miqësi të re që do t'ju sjellë përfitime në një angazhim të rëndësishëm profesional. Do të jeni subjekt i humoreve të çuditshme dhe të paparashikueshme për pjesën më të madhe të javës.

Gjatë kësaj periudhe mund të prisni më shumë se zakonisht takime, ftesa apo lajme.

Do të keni një javë të favorshme për të zgjidhur një dokument apo kontratë të rëndësishme. Ka mundësi të merrni një propozim të rëndësishëm që nuk do të jetë surprizë për ju.

Këtë javë, shumë do të jenë të kënaqur me paratë që do të vijnë nga burime të ndryshme.

Shmangni debatet dhe mosmarrëveshjet me njerëz të vështirë ose me ata që nuk i njihni.

Kini kujdes me njohjet e reja të dashurisë. Mos nxitoni në vendimet e rëndësishme që lidhen me jetën tuaj të dashurisë.

Djemtë dhe vajzat do të kenë më shumë kontakte me njerëzit me të cilët janë në shkollë, në punë ose në komunitetin ku jetojnë. Mund të merrni vendime të rëndësishme, ose të nënshkruani një kontratë. Mund të filloni të interesoheni më seriozisht për politikën ose jetën në shoqërinë ku jetoni.

Burrat do të duan të kalojnë më shumë kohë në shtëpi duke shijuar aktivitetet që u pëlqejnë. Gjithashtu do të jeni të prirur për të kryer disa detyra shtëpiake që lidhen me riparime apo përmirësime të vogla.

Gratë do të duan të kalojnë më shumë kohë me miqtë, jashtë shtëpisë në një mjedis të këndshëm ose në natyrë. Në disa raste, kjo mund të shkaktojë kontradikta dhe tensione në marrëdhënien me të dashurin tuaj. Gjatë kësaj jave do ta ndjeni më qartë se tek ju po ndodh një lloj ndryshimi.

Virgjëresha

Gjatë javës 28 gusht - 3 shtator, shumë do të mund të ndjejnë një ndikim veçanërisht pozitiv në sferën intelektuale - shpirtërore. Gjatë kësaj periudhe shtatëditore do të lindin shqetësime në lidhje me zhvillimin e pritshmërive tuaja të rëndësishme. Ato mund të kenë të bëjnë me lajme, një dokument, një kontratë, një propozim, etj.

Ka mundësi që këto gjëra të mos kenë zhvillimin e qartë që prisni gjatë javës. Mos lejoni panik apo tension të panevojshëm sidomos në marrëdhëniet tuaja familjare.

Gjatë kësaj jave do të merreni me dokumente financiare, ka mundësi të merrni apo dërgoni para, të vizitoni një institucion bankar e të tjera.

Java do jetë e favorshme për udhëtime.

Problemet me një fëmijë ose një të ri nuk do t'ju habisin.

Djemtë dhe vajzat do të hasin vështirësi në marrëdhëniet e tyre shoqërore apo romantike. Mundohuni të shmangni disa telashe. Kini kujdes gjatë një vizite ose telefonate. Mund të krijohet një situatë e pakëndshme. Do të jeni të sigurt dhe të prirur për të bërë premtime që s`mund t`i mbani.

Gratë do të priren të qëndrojnë pezull. Do të kaloni vështirësi në marrëdhëniet familjare dhe ekziston rreziku i përdorimit jopraktik të parave dhe pasurisë.

Burrat do të kërkojnë të shmangin përgjegjësitë familjare këtë javë. Grindjet familjare janë të mundshme dhe gra të tjera mund të përfshihen në problemet tuaja emocionale.

Peshorja

Java e 28 gushtit – 3 shtatorit do të jetë e favorshme për angazhime që lidhen me ndonjë aktivitet intelektual – shpirtëror.

Gjatë këtyre shtatë ditëve do të keni angazhime të rëndësishme me të afërmit ose miqtë. Këto veprime do t'ju sjellin disa përfitime ose para shtesë.

Ngjarje të ndryshme në qytete apo vende të tjera do të jenë të rëndësishme për ju, ose për ndonjë arsye do t'i ndiqni ato nga afër.

Gjatë javës, mund të jeni të hutuar nga veprimet e një gruaje nga rrethi juaj i të afërmve ose kolegëve. Ka të ngjarë që veprimet e saj të ndikojnë në jetën tuaj familjare ose profesionale.

Gjatë javës, çdo sëmundje që keni do të kërkojë vëmendje. Mos nxitoni të vetë-mjekoheni, por kërkoni ndihmë mjekësore.

Një ngjarje e rëndësishme që lidhet me një grua të afërt do të jetë shkak për telefonata më të shpeshta.

Djemtë dhe vajzat do jenë më aktivë në marrëdhëniet e tyre romantike. Kjo do të jetë një javë e favorshme për ngjizje për gratë e reja, nëse dëshirojnë.

Ju mund të merrni një dhuratë ose një gjest tjetër vëmendjeje.

Gratë do kenë një javë të favorshme për udhëtime të shkurtra. Do të arrini sukses në punën tuaj. Është e mundur të merrni mirënjohje për meritat dhe punën tuaj. Gjatë kësaj jave do të arrini të arrini harmoninë në marrëdhënien tuaj martesore.

Burrat do të tregojnë vetëbesim dhe këmbëngulje më të madhe në shprehjen e ideve të tyre. Shmangni imponimin e tepërt dhe pranojini ngjarjet dhe njerëzit ashtu siç janë.

Akrepi

Gjatë javës 28 gusht - 3 shtator do të keni kontakte shumë aktive.

Gjatë këtyre shtatë ditëve, shmangni debatet ose konfliktet me gratë që kanë një reputacion të keq ose janë të prirura për veprime keqdashëse ndaj jush ose familjes suaj.

Ju nuk do të gjeni kënaqësi në një përballje të tillë, përkundrazi do të mbeteni të lënduar, të zhgënjyer ose të keqtrajtuar në shoqërinë ku jetoni.

Shëndeti i një personi nga shtëpia juaj ose i një të afërmi tuaj të ngushtë do t'ju shkaktojë shqetësime. Angazhime urgjente mund të lindin gjatë javës që lidhen me të.

Gjatë javës jeni të destinuar të përjetoni ngjarje të mira. Ka mundësi që gjatë javës të dëgjoni këshillat e njerëzve që nuk kanë interes t'ju shohin të lumtur apo të suksesshëm.

Nëse jeni prind, gjatë javës do të angazhoheni për disa dokumente për fëmijën tuaj. Gjatë javës, mund të keni përvoja të këndshme me miqtë që jetojnë në një qytet apo vend tjetër.

Ju mund të udhëtoni për të takuar miq, për të dërguar një dhuratë të vogël në një rast të veçantë ose për të marrë një të tillë.

Djemtë dhe vajzat mund të kalojnë një javë problemesh dhe zhgënjimesh sociale, financiare apo romantike. Mund të ndiheni të ftohtë dhe të pandjeshëm ndaj nevojave emocionale të atyre që ju rrethojnë. Ftohtësia dhe largësia janë të mundshme në marrëdhënien tuaj të dashurisë.

Gratë do të ofendohen nga komentet e një vajze që do të përpiqet të jetë e sinqertë dhe e hapur për çështjet që kanë të bëjnë me jetën personale ose profesionale. Mos harroni se egoizmi dhe vëmendja e pamjaftueshme ndaj ndjenjave të njerëzve të tjerë në marrëdhëniet e biznesit dhe profesionale mund të çojnë në vështirësi dhe disa humbje.

Burrat do të mirëpresin mysafirë ose do të kenë takime interesante, të rastësishme me njerëz të rinj. Kjo javë do t'ju kërkojë të keni një jetë sociale më dinamike, të mos mbylleni në vetvete, pasi do të jeni të prirur ndaj emocioneve negative dhe depresionit. Do ta keni të vështirë të merrni ndihmë nëse e kërkoni ose e prisni atë.

Shigjetari

Gjatë javës 28 gusht - 3 shtator, do të prireni të afroheni shpejt me personat që do të shfaqen në jetën tuaj dhe do të keni një kohë të favorshme për të zhvilluar të gjitha llojet e kontakteve.

Gjatë javës do të ketë mundësi të favorshme për të realizuar punët tuaja.

Do të keni një kohë të favorshme për zhvillimin e një çështjeje gjyqësore në favorin tuaj, për zgjidhjen e një çështjeje ligjore, për ndryshime dhe kontakte me institucionet shtetërore.

Gjatë javës do të përjetoni një surprizë të këndshme.

Mund të lindë një konflikt me një grua që nuk është domosdoshmërisht e afërmja juaj.

Gjatë kësaj jave mund të keni shqetësime lidhur me shëndetin e një të afërmi që mund të jetojë në një qytet tjetër.

Gjatë javës tregohuni të kujdesshëm në çështjet tuaja financiare, nëse merrni para, lidhni kontrata me banka etj. Nëse nuk jeni të sigurt për diçka, kërkoni këshilla ose informacione shtesë.

Gjatë kësaj jave do të keni marrëdhënie apo përgjegjësi delikate me fëmijët apo të rinjtë.

Disa prej jush do të duhet të kujdesen më seriozisht për shëndetin tuaj. Ju ndoshta keni disa shqetësime, por do të ishte më mirë të konsultoheni me një mjek për të marrë një diagnozë ose këshilla profesionale.

Djemtë dhe vajzat do të zgjerojnë rrethin e tyre të miqve ose të njohurve. Shëndeti juaj është i paqëndrueshëm. Kujdesuni për veten. Burrat do të mbushen me më shumë optimizëm për zhvillimin e projekteve dhe planeve të tyre. Kjo do të jetë një javë e favorshme për të udhëtuar ose për të organizuar atë që keni ndërmend të ndërmerrni.

Gratë do të planifikojnë veprimet e tyre ditë pas dite. Ato nuk do të jenë të prirura të shikojnë larg në të ardhmen, sepse do të kuptojnë rëndësinë e së tashmes. Çështjet tuaja financiare do zhvillohen normalisht, por shmangni rreziqet.

Bricjapi

Gjatë javës 28 gusht - 3 shtator do të keni mundësinë të tregoni aftësitë tuaja në vendin e punës ose në biznesin tuaj. Përparimi profesional është i mundur.

Gjatë këtyre shtatë ditëve, do t'ju duhet të bëni një bisedë të vështirë që mund të shkaktojë një konflikt të pakëndshëm.

Gjatë këtyre shtatë ditëve mund t'ju kënaqin lajmet që lidhen me mëmësinë, lindjen e një fëmije apo një ngjarje tjetër të rëndësishme që lidhet me një fëmijë.

Do të keni mundësinë të realizoni një udhëtim të shtyrë ose të rivendosni kontaktet tuaja me njerëz që jetojnë në qytete apo vende të tjera.

Nëse udhëtoni këtë javë, mund të jeni dëshmitarë të ndonjë aksidenti, bllokimi trafiku ose situata të tjera të papritura.

Kjo do të jetë një javë e favorshme për punë dhe për të arritur suksese të rëndësishme në biznes.

Në punën tuaj, do të jeni në gjendje të mbështeteni në përvojën dhe mbështetjen e njerëzve që janë më të vjetër se ju.

Do të keni një javë të favorshme për shitje dhe marrjen e parave të qirasë, punë shtesë etj.

Djemtë dhe vajzat do të kalojnë një javë që u sjell harmoni në marrëdhëniet e tyre personale apo profesionale. Do të komunikoni lehtësisht me të tjerët dhe do të jeni në gjendje të magjepsni këdo.

Gratë do të duhet të jenë shumë të kujdesshme gjatë këtyre shtatë ditëve. Shmangni rreziqet, shmangni stresin dhe mos u frikësoni për asnjë lajm shqetësues. Kjo është një periudhë në të cilën do t'ju duhet të tregoni forcën e shpirtit tuaj. Armiqtë tuaj do të jenë në qetësi. Do të jetë një javë e përshtatshme për të ngarkuar veten me energji pozitive, përmes aktiviteteve të këndshme dhe shëtitjeve në natyrë. Mund të telefononi miq të vjetër ose të bëni përpjekje për të zgjidhur çështjet tuaja financiare.

Burrat do të priren drejt sjelljes më emocionale, e cila mund të jetë argëtuese në fillim, por në fund do të shkaktojë probleme në familje. Një dashuri e papritur është e mundur. Bëni çmos për të kontrolluar impulsivitetin tuaj.

Ujori

Gjatë javës 28 gusht - 3 shtator do të ndjeni një ndikim pozitiv në kontratat dhe marrëdhëniet financiare, nëse do t'i përkushtoheni.

Gjatë këtyre shtatë ditëve, mos e nënvlerësoni rëndësinë e informacionit që do t'ju arrijë përmes njerëzve që njihni kohët e fundit.

Gjatë këtyre shtatë ditëve, ndiqni me vëmendje lajmet në gazeta apo platforma online, nga ku do të mësoni gjëra të rëndësishme për ju.

Gjatë javës do të merrni një kërkesë miqësie ose dikush do të tregojë interes për ju, gjë që do t'ju duket e çuditshme ose interesante.

Gjatë kësaj jave, shumica e takimeve që do të keni do të jenë me njerëz nga të cilët do të keni diçka për të mësuar, për të marrë informacion, këshilla apo njohuri.

Shmangni kontaktet me njerëz që do të kërkojnë ndonjë përfitim nga ju ose do të përpiqen t'ju manipulojnë për përfitimin e tyre.

Konfliktet në shtëpinë tuaj këtë javë mund të rezultojnë të jenë mjaft emocionale dhe për gjëra të vogla.

Mësoni të kërkoni dhe gjeni një mënyrë të arsyeshme për të zgjidhur problemet pa shkëmbyer fyerje dhe akuza.

Të rinjtë dhe të rejat do të duhet të dëgjojnë një leksion të pakëndshëm nga një i afërm i ngushtë. Rëndësia e kësaj bisede nuk duhet të nënvlerësohet, pavarësisht nëse ju pëlqen drejtimi i saj apo jo. Është koha për të marrë një vendim dhe në disa raste mund të ketë të bëjë me ndarjen me një person nga rrethi juaj i miqve apo të njohurve.

Gratë do të pranojnë me dhimbje çdo kritikë, fyerje, mosmarrëveshje ose keqkuptim nga njerëzit me të cilët jetojnë ose punojnë së bashku. Gjatë kësaj jave do ju befasojë fati apo një shans që shpresoni të mos e humbisni për shkak të frikës apo pasigurisë në aftësitë tuaja.

Burrat duhet t'i kushtojnë më shumë vëmendje shëndetit dhe mënyrës së jetesës. Gjatë kësaj jave, edhe një dhimbje koke e parëndësishme, në shikim të parë, mund të jetë shenjë e një sëmundjeje që duhet zbuluar në kohë. Do të duhet të mendoni më seriozisht për fjalët e një personi me të cilin punoni së bashku.

Peshqit

Gjatë javës 28 gusht - 3 shtator do të krijohet një situatë e favorshme për lidhjen e një kontrate biznesi apo marrëdhënie profesionale/biznesi.

Gjatë javës do të kaloni një marrëdhënie delikate me bashkëshortin. Gjatë javës, mund të merrni një ftesë ose njoftim për një fejesë ose martesë.

Do të merrni lajme për shtatzëninë ose do të gëzoheni për lindjen e një fëmije.

Disa prej jush do të kalojnë një kohë të vështirë emocionalisht lidhur me një ngjarje të rëndësishme në jetën e një ish-partneri romantik.

Nëse keni marrë një vendim, ose keni dëshirë të provoni fatin në një qytet ose vend tjetër për qëllime pune, përgatituni për një problem të papritur ose një mospërputhje në pritshmëritë tuaja, në atë që ju është premtuar.

Gjatë javës, bëni kujdes kur blini një makinë ose mjet tjetër nëse keni një plan të tillë. Do të ketë vonesë në marrjen e një shume të madhe parash ose një dokumenti. Shpenzime më të mëdha mund të lindin rreth një të afërmi. Të rinjtë dhe të rejat do të kërkojnë një burim të ardhurash për të mbështetur buxhetin e tyre personal. Gratë do të priren të shijojnë gjërat e vogla në jetë. Jeta juaj personale do të jetë e rëndësishme për ju, sepse do t'ju japë sigurinë që ju nevojitet. Mund të blini diçka për shtëpinë tuaj, por shmangni surprizat.

Burrat do të duhet të kujdesen për shëndetin e tyre. Një lajm i pakëndshëm do t'ju shqetësojë.