HOROSKOP

Horoskopi javor nga 29 janari deri në 4 shkurt

Horoskopi javor nga 29 janari deri në 4 shkurt

Dashi

Gjatë kësaj jave do të përjetoni emocione të këndshme me një person të afërt i cili do të arrijë ndonjë sukses ose do të bëjë një dalje publike interesante.

Gjatë këtyre shtatë ditëve do të keni një bisedë të rëndësishme lidhur me të ardhmen tuaj apo të këtij personi dhe në të dyja rastet do të bëhet fjalë për një ndryshim të madh.

Gjatë javës do të thyeni apo dëmtoni papritur një send në shtëpinë tuaj. Kjo do të jetë një javë e favorshme për t'u angazhuar në aktivitete ligjore apo juridike.

Java do të favorizojë planet dhe veprimet që lidhen me konceptimin ose lindjen e një fëmije.

Djemtë dhe vajzat do të kalojnë një javë me shumë nerva dhe tensione që do të vijnë për shkak të detyrave më serioze ose situatave stresuese në shkollë, universitet ose në vendin tuaj të punës. Do të ndiheni të pasigurt, të shqetësuar kur ju duhet të merrni një vendim të rëndësishëm ose të merrni disa përgjegjësi. Mund të merrni mbështetje ose këshilla nga një person i afërt, por mund ta merrni këtë ndërhyrje negativisht dhe të refuzoni dëshirën për t'u ndihmuar në çdo mënyrë.

Burrat do të përballen me një sërë detyrash dhe detyrimesh familjare, të cilat do t'ju japin një barrë më të madhe në fillim të javës. Çfarëdo që të bëni për të dashurit tuaj gjatë këtyre ditëve do të jetë nga detyrimi, jo sepse keni dëshirë për të. Kjo qasje në veprime do t'ju ngarkojë me shumë emocione negative. Do ta keni të vështirë të merrni këshilla nga njerëzit përreth jush, veçanërisht nëse ata janë anëtarë të familjes suaj.

Gratë do të kenë një kohë interesante për zhvillim dhe arritje në çështje të rëndësishme personale, familjare apo profesionale. Situatat e papritura kanë më shumë gjasa t'ju ndihmojnë të arrini sukses sesa anasjelltas. Prisni të papriturën gjatë këtyre shtatë ditëve...

Demi

Gjatë javës 29 janar - 4 shkurt, do t'ju duhet të jeni arbitr ose pajtues në një situatë konflikti. Kjo mund të përfshijë njerëz në familjen tuaj, kolegë ose miq.

Situata do të shqetësojë më tepër jetën personale të personave të përfshirë në konflikt, gjë që do të kërkojë një ndërhyrje më delikate nga ana juaj. Peshoni me kujdes mundësitë dhe mos ndërhyni ku në vend që të ndihmoni mund të dëmtoni.

Gjatë javës do të përjetoni shumë emocione negative brenda vetes ose do të zemëroheni me dikë për fjalë apo veprime që nuk ju pëlqejnë.

Marrëdhëniet tuaja me kolegët apo klientët do të jenë shumë delikate dhe ndonjëherë do të shkaktojnë kontradikta serioze.

Gjatë kësaj jave shmangni shfaqjen e anëve negative të karakterit tuaj, sepse ato mund t'ju futin në situata të ndryshme, të pakëndshme dhe afatgjata.

Është e mundur të përkeqësoni marrëdhëniet me njerëz që kanë një rol të rëndësishëm në jetën tuaj.

Mund të përjetoni ngjarje interesante në jetën tuaj të dashurisë, veçanërisht nëse arrini të krijoni më shumë rehati romantike për partnerin tuaj.

Sigurisht, kjo do të varet nga aftësitë tuaja financiare, por ndonjëherë realizimi i një ideje origjinale mund të mos kushtojë para.

Java do të mbahet mend me eksperienca interesante me partnerin tuaj romantik.

Gjatë kësaj jave do t'ju kërkohet të konsideroni me shumë kujdes atë që blini, për çfarë qëllimi dhe nëse ju nevojitet vërtet në këtë kohë.

Mund të blini diçka me çmim të mirë dhe me cilësi shumë të mirë, por që të nesërmen e gjeni veten në një situatë të vështirë financiare dhe kjo ju prish humorin.

Djemtë dhe vajzat do të duhet të gjejnë një mënyrë më praktike dhe diplomatike për të zgjidhur problemet e tyre. Ju nuk mund të silleni si fëmijë të vegjël, ose të prisni që prindërit t'ju zgjidhin problemet. Mund të keni marrëdhënie të mira, ose përvoja të këndshme me njerëzit me të cilët studioni ose punoni. Kjo javë do të ketë kuptimin dhe misionin e saj për ju dhe java e ardhshme do të vijë me gjëra të reja. Kryeni gjërat e rëndësishme tani dhe jini të përgjegjshëm!

Burrat do kërkojnë disa zgjidhje më racionale apo pa dhimbje për problemet apo detyrimet e ndryshme financiare. Do t'ju kërkohet jo vetëm të jeni më praktik në çështjet tuaja të parave, por edhe të veproni me një sy nga e ardhmja në mënyrë që të shpëtoni nga problemet e ardhshme. Do të keni kontakte me miqtë për tema të rëndësishme dhe të ndryshme të jetës, të rëndësishme për ju ose për ata.

Gratë do të duhet të angazhohen në më shumë detyra, përfshirë ato që përndryshe do të kryheshin nga një burrë: i afërm, koleg, mik, etj.

Binjakët

Gjatë javës 29 janar - 4 shkurt, do të keni biseda të rëndësishme në lidhje me fëmijën tuaj, nipin ose një anëtar tjetër të ri të familjes suaj.

Bisedat do të jenë të një natyre tjetër dhe mund të lidhen si me paratë, ashtu edhe me angazhimet specifike që do të duhet të bëni ju ose dikush tjetër në familje.

Gjatë javës do t'ju kërkohet të jeni shumë diplomatikë dhe me takt në çështjet familjare, pasi ju ose një nga anëtarët e tjerë të familjes do të keni ndryshime humori.

Kjo mund të shkaktojë lehtësisht keqkuptime, ose komente që merren si fyerje.

Gjatë këtyre shtatë ditëve, ju mund të përgatitni, organizoni ose diskutoni një udhëtim.

Gjatë javës mund t'ju shqetësojë një problem shëndetësor i një gruaje që është mikesha juaj ose probleme të tjera komplekse në jetën e saj personale.

Gjatë kësaj jave do t'ju duhet të bëni një vlerësim serioz të një miqësie që së fundmi ju ka krijuar tension në vend që t'ju sjellë emocione të këndshme.

Djemtë dhe vajzat do të duhet të marrin këshillën e një gruaje, ose të përmbushin dëshirën apo rekomandimin e saj. Gjatë javës do të keni më shumë takime apo kontakte virtuale me njerëz nga distanca të ndryshme. Shumica prej tyre do t'ju sjellin emocione të këndshme, momente argëtimi ose eksperienca romantike.

Burrat kujdes me fjalët. Kjo është një kohë heshtjeje në mendime dhe veprime nëse doni të ruani veten nga telashet. Detyrat tuaja profesionale do të kërkojnë vëmendje.

Gratë do të duhet t'i trajtojnë detyrat e tyre shtëpiake, problemet dhe marrëdhëniet me delikatesë. Dëshira juaj për të kontrolluar gjithçka dhe të gjithë këtë javë mund t'ju vendosë në një situatë shumë delikate. Shmangni si gënjeshtrën ashtu edhe të jeni të kujdesshëm që të mos ju gënjejnë. Do të ketë perspektiva të mira për realizimin e planeve tuaja në lidhje me udhëtimet.

Gaforrja

Gjatë javës 29 janar - 4 shkurt, do të përjetoni ngjarje dhe eksperienca të ndryshme interesante që do t'ju sjellin emocione pozitive ose hedhin dritë mbi çështje të rëndësishme për të ardhmen tuaj.

Një ndikim shumë i favorshëm në punët tuaja gjatë javës do të jetë nga personat me të cilët keni lidhje familjare.

Gjatë javës, mund të merrni një ofertë në lidhje me një punë të re, të përkohshme ose të përhershme.

Gjatë kësaj jave mund të jeni të shqetësuar për fjalët apo veprimet e një personi nga rrethi juaj i miqve apo të afërmve, por pas tyre në fakt qëndron diçka shumë e mirë për ju.

Jepini vetes kohë për të kuptuar siç duhet fjalët ose informacionin përpara se të reagoni.

Kjo javë sjell më shumë shpenzime për shtëpinë tuaj, për fatura të ndryshme familjare, pagesë kredie, hipotekë apo çështje të tjera urgjente financiare.

Planifikoni mirë shpenzimet, sepse ekziston mundësia që të lindë diçka që nuk e prisnit.

Djemtë dhe vajzat do ta mbajnë mend javën me takime, biseda të ndryshme kryesisht me bashkëmoshatarët e tyre ose me njerëz me të cilët keni interesa të përbashkëta. Do të jeni shumë aktivë, duke kërkuar mbështetje apo realizim të ideve tuaja të ndryshme. Do të emocionoheni nga njohje të reja, mundësi të reja dhe ngjarje të tjera të papritura, por të rëndësishme për ju.

Meshkujt mund të kenë një fillim të vështirë të javës, për shkak të punëve të papërfunduara nga shtatë ditët e mëparshme, ose për ndonjë arsye tjetër serioze. Fillimi i ngadaltë i javës mund të jetë një kohë e mirë për ju për të zgjatur kohën tuaj të rikuperimit pas vështirësive dhe stresit. Do të kënaqeni nga një lajm apo një ngjarje që do të ketë një kuptim të veçantë për ju.

Gratë do të duhet të kenë një qasje më të përgjegjshme ndaj një problemi që kanë me një fëmijë, një nip ose me një person tjetër më të ri me të cilin kanë një marrëdhënie të ngushtë. Ndoshta problemi lidhet me disa telashe që nuk do të zhduken vetë, por do të duhet të gjejnë zgjidhjen e tyre të arsyeshme dhe praktike. Gjatë javës do të keni përvoja emocionale ose interesante në lidhje me miqtë.

Luani

Gjatë javës 29 janar - 4 shkurt, tregohuni të kujdesshëm me vendimet dhe veprimet tuaja, pasi do të lindin më shumë probleme apo keqkuptime. Në shumicën e rasteve, ato do të lidhen me dashurinë ose jetën tuaj familjare.

Gjatë këtyre shtatë ditëve mund të shfaqet një problem që lidhet me një dokument, duke ju përfshirë në intriga apo thashetheme të ndryshme.

Megjithatë, në përgjithësi, kjo mund të jetë një javë progresive dhe e suksesshme me organizim më të mirë të qëllimeve dhe prioriteteve nga ana juaj.

Shfaqja e njerëzve të rinj në jetën tuaj nuk duhet t'ju shqetësojë, sepse çdo person i ri do të ketë kuptimin e tij në jetën tuaj.

Gjatë kësaj jave shmangni humbjen e kohës me njerëz që pëlqejnë të krijojnë thashetheme apo intriga, të krijojnë panik me komentet e tyre apo janë vetëm bartës të lajmeve të këqija.

Gjatë këtyre shtatë ditëve, shijoni gjërat e mira në jetë që do të përjetoni dhe fokusohuni vetëm në zhvillimin e tyre.

Java do jetë e favorshme për udhëtime, për arsye familjare apo biznesi.

Gjatë kësaj periudhe shtatëditore, do të befasoheni nga një takim ose një vizitë nga një vajzë apo grua.

Java mund të befasojë disa prej jush në çështjet e parave.

Djemtë dhe vajzat do të duhet të marrin një vështrim shumë më serioz në problemet e tyre aktuale. Ato nuk janë të rastësishme dhe qëllimi i tyre është padyshim t'ju mësojnë diçka. Komunikimi juaj i vështirë me njerëzit përreth mund të jetë një nga arsyet e vështirësive që do të përjetoni gjatë kësaj periudhe. Jini të arsyeshëm dhe mos ua ktheni shpejt dhe lehtë shpinën detyrimeve, angazhimeve apo marrëdhënieve tuaja.

Burrat do të jenë lehtësisht të prekshëm ndaj problemeve të ndryshme shëndetësore.

Gratë do të kalojnë ditë shumë interesante me emocione dhe eksperienca të ndryshme dhe surpriza. Ndonjëherë ato do të lidhen me një udhëtim të papritur ose një zhvillim të papritur të kontakteve me njerëz nga larg.

Virgjëresha

Gjatë javës 29 janar - 4 shkurt do të shfaqen disa vështirësi të padëshiruara emocionale në zgjidhjen e situatave të ndryshme në shtëpinë tuaj. Disa nga këto do të përfshijnë gënjeshtra, përpjekje për mashtrim ose ndërhyrje në punët tuaja familjare nga dikush jashtë familjes suaj.

Nuk përjashtohen zhgënjimet apo ndjenja e ofendimit nga veprimet apo fjalët e të tjerëve.

Gjatë kësaj jave do të keni edhe eksperienca të veçanta pozitive lidhur me një surprizë të këndshme që do të vijë nga një person apo mik i afërt.

Gjatë kësaj jave mund të prisni lajme që lidhen me shtatzëninë, lindjen e një fëmije apo një ngjarje tjetër të ngjashme.

Java do të favorizojë zhvillimin e çështjeve tuaja financiare apo të trashëgimisë.

Gjatë kësaj jave, shumë do të kenë një periudhë të fortë zhvillimi në aspektin profesional dhe personal, ndaj tani çdo veprim që lidhet me dembelizmin apo shtyrjen e detyrave të rëndësishme do të jetë i padëshirueshëm.

Djemtë dhe vajzat do të shijojnë si fëmijë disa ngjarje të këndshme, surpriza, dëshira apo ëndrra. Shumë do t'ju shikojnë mirë gjatë këtyre shtatë ditëve, por jini të zellshëm në veprimet tuaja dhe përpiquni të mos zhgënjeni askënd, veçanërisht veten. Çdo përpjekje për mashtrim, dembelizëm ose manipulim të njerëzve dhe situatave këtë javë do të ndikojë më së shumti në marrëdhëniet tuaja me njerëzit që i doni vërtet.

Burrat do të duhet të marrin përsipër përgjegjësi të reja në lidhje me familjen apo të afërmit, të cilat jo vetëm që do t'ju marrin më shumë kohë, por do t'ju duhet të bëni edhe shpenzime të papritura për shkak të tyre. Do të jetë e rëndësishme gjatë këtyre shtatë ditëve të ruani stabilitetin financiar dhe të keni kujdes se cilët artikuj, produkte apo gjëra të tjera blini. Në fakt, disa prej jush do të mund të shijojnë këtë javë një blerje me një çmim shumë të mirë dhe me cilësi të mirë.

Gratë do të kenë nevojë për dashuri, për t'u ndjerë jo vetëm të pëlqyera, por të dashura vërtet. Vëmendja që njerëzit e tjerë do t'ju kushtojnë do të jetë e rëndësishme për vetëvlerësimin tuaj, por edhe për komoditetin emocional. Java nuk sjell pengesa për realizimin e disa planeve apo pritshmërive tuaja, ose të paktën jo atyre që nuk mund t'i kapërceni. Ju duhet të punoni me një dokument, me dokumente financiare dhe çështje të tjera të rëndësishme për stabilitetin tuaj financiar.

Peshorja

Gjatë javës 29 janar - 4 shkurt do të ndodhë një komunikim emocional me dikë që jeton larg jush.

Arsyeja e këtyre kontakteve mund të jetë një problem personal ose shëndetësor, ose një problem zgjidhja e të cilit është shumë kompleks për ju në këtë fazë.

Gjendjet e depresionit, nostalgjisë do të duhet të kapërcehen sa më shpejt që të jetë e mundur. Ka detyra shumë më të rëndësishme përpara jush.

Gjatë këtyre shtatë ditëve do t'ju duhet të rregulloni një dokument me karakter financiar.

Gjatë javës, mos nxitoni të reagoni emocionalisht ndaj lajmeve dhe informacioneve që lidhen me çështjet e parave pasi keqkuptimet mund të jenë të mëdha.

Gjatë kësaj jave, prisni një ngjarje të rëndësishme apo lajme të gëzueshme për ju lidhur me një person të afërt.

Djemtë dhe vajzat do të kalojnë një javë më të lehtë, por mos lejoni që kjo t'ju mashtrojë dhe të mendoni se do të jetë kështu edhe në të ardhmen. Përkundrazi, ju presin periudha të vështira, por tani do të jetë e rëndësishme që së pari të arrini harmoninë brenda vetes, të rregulloni qëllimet dhe prioritetet tuaja dhe të bëheni më të pavarur në veprimet tuaja, por gjithsesi në sinkron me ato të familjes. Konfliktet mund të jenë të dobishme për sa kohë që nuk kthehen në akte emocionale të pakontrollueshme.

Burrat do të vënë bast për komunikimin e tyre si me të afërmit, ashtu edhe me miqtë, kolegët. Do të jeni shumë këmbëngulës në kërkimin e zgjidhjeve dhe veprimeve praktike në çështjet që kanë të bëjnë me paratë, dokumentet, kontratat, të rëndësishme si për familjen tuaj, ashtu edhe për punën apo biznesin tuaj. Gjatë kësaj jave mund të bëheni subjekt i mashtrimeve, veprimeve manipuluese, ndaj bëni kujdes!

Gratë do të kenë më shumë kontakte, angazhime.

Akrepi

Gjatë javës 29 janar - 4 shkurt, do të filloni biseda të rëndësishme dhe të dobishme me njerëz me të cilët keni marrëdhënie miqësore ose profesionale. Këto biseda do t'ju ndihmojnë të merrni vendime për një aktivitet të ri ose ndonjë ndryshim tjetër në jetën tuaj.

Gjatë javës do t'ju duhet të shkoni diku. Nuk ka asnjë shenjë se ky do të jetë një angazhim i pakëndshëm, përkundrazi.

Gjatë javës do të keni kënaqësi të komunikoni me njerëz me të cilët keni marrëdhënie profesionale ose biznesi, të cilët do t'ju japin një sasi të madhe informacionesh interesante dhe të dobishme për ju.

Gjatë këtyre shtatë ditëve, do të ketë një tension të lehtë në marrëdhënien tuaj me një person që jeton në një qytet apo vend tjetër. Me shumë mundësi, bëhet fjalë për dallime në mendimet tuaja për disa ngjarje ose plane të ardhshme.

Java do jetë e favorshme për udhëtime, por shmangni debatet me persona më të rinj apo pa përvojë.

Këtë javë, çështjet tuaja financiare nuk sjellin ndonjë surprizë, por të ardhurat tuaja nuk ka gjasa të jenë më shumë se sa pritej.

Përkundrazi, dikush rreth jush do të jetë i lumtur të marrë para ose një lloj suksesi financiar.

Djemtë dhe vajzat do të kalojnë momente të ndryshme të turbullta që do të shkaktojnë emocione të ndryshme, momente konfuzioni, qetësie, frike apo shprese. Shmangni me çdo kusht debatet dhe konfliktet me persona të njohur për temperamentin e tyre të zjarrtë. Do të keni një javë të shkëlqyer për zhvillim dhe performanca në shkollë ose aty ku punoni, por gjithçka do të varet nga aftësia juaj për të komunikuar siç duhet me njerëzit dhe për të kontrolluar emocionet tuaja.

Burrat do të duhet të tregojnë gatishmëri për shumë punë, detyra personale, familjare dhe profesionale. Në përgjithësi, ngjarjet e javës do të kenë një zhvillim shumë të shpejtë dhe do t'ju kërkohet të shmangni zvarritjen e punëve tuaja. Pavarësisht shpejtësisë me të cilën do t'ju duhet të lëvizni këtë javë, mos lejoni që angazhimet tuaja të merren lehtë, sepse një gabim i vogël mund të shkaktojë vështirësi të padëshiruara ose probleme më serioze.

Gratë do të kenë vështirësi në përpjekjen për të kontrolluar emocionet e tyre. Një detyrë e vështirë kjo, sepse nuk do të jeni gjithmonë në gjendje të ruani gjakftohtësinë tuaj. Gjithnjë e më shumë njerëz në familjen tuaj do të mbështeten tek ju dhe do të lindin përgjegjësi të tjera, të reja.

Shigjetari

Gjatë javës 29 janar - 4 shkurt do të keni një kohë të favorshme për realizimin e detyrave specifike, që lidhen me jetën dhe komoditetin tuaj në shtëpi.

Është e mundur të angazhoheni në riparimin e pajisjeve në shtëpinë tuaj, ose të blini sende të reja, të dobishme për shtëpinë tuaj.

Në shumicën e rasteve, do të kërkoni ndihmën e një tekniku, ose specialisti gjatë riparimeve.

Kjo do të jetë një javë e favorshme për të investuar në prona. Kjo javë vjen me shanset e saj unike për të arritur suksese të rëndësishme, por asgjë nuk do të ndodhë lehtë nëse keni pritshmëri të tilla.

Pavarësisht se çfarë pritshmërish keni për këto shtatë ditë, ngjarjet në shumicën e rasteve do të kenë zhvillimin e tyre individual, veçanërisht kur bëhet fjalë për shëndetin ose çështjet e ndërlikuara që lidhen me të kaluarën tuaj.

Gjatë kësaj jave, do t'ju duhet t'i konsideroni seriozisht fjalët dhe bisedat tuaja me dike. Djemtë dhe vajzat do të duhet të jenë të durueshëm dhe të mos nxitojnë të reagojnë ndaj çdo informacioni, komenti apo lajmi. Do të zemëroheni shpejt. Xhelozia pavarësisht moshës mund të jetë mjaft e dhunshme dhe shkatërruese. Vajzat duhet të kontrollojnë me kujdes çdo ftesë apo ofertë.

Meshkujt nuk do të jenë në gjendje të mirë shëndetësore këtë javë. Mund të keni probleme të vogla shëndetësore ose duhet të kujdeseni për shëndetin e dikujt tjetër. Ngjarjet e kësaj jave do kenë një zhvillim të ngadaltë për ju, gjë që ndonjëherë mund t'ju nervozojë ose t'ju bëjë të pasigurt, të zymtë. Jini të kujdesshëm në gjithçka që lidhet me paratë.

Gratë do të jenë në një pozicion më të mirë se burrat, sepse do të jenë në gjendje të shohin në perspektivë zhvillimin e disa prej planeve të tyre. Do të jetë e këndshme, e dobishme dhe e suksesshme për ju të punoni ose të veproni në një ekip. Në një moment, mund të kuptoni se keni marrë më shumë detyra sesa mund të përballoni këtë javë. Më pas disa prej tyre do t'ua lini të afërmve apo kolegëve dhe të tjerat do t'i shtyni për momente më të mira.

Bricjapi

Gjatë javës 29 janar - 4 shkurt do të jeni të kënaqur me suksesin ose kënaqësinë e zhvillimit të çështjeve tuaja financiare me një të afërm, ose me një person me të cilin keni një marrëdhënie profesionale/biznesi.

Gjatë javës do të jeni të lumtur për një dokument që do t'ju sjellë disa para ose të ardhura më të mëdha në të ardhmen.

Gjatë kësaj jave do të ndodhin ngjarje të papritura në shtëpi, në familje apo në rrethin tuaj të të afërmve. Ato mund të jenë të çdo natyre dhe të jenë pozitive.

Do të jeni të kënaqur me lajmet në lidhje me një ngjarje të rëndësishme në jetën e një personi nga rrethi juaj i të njohurve ose miqve të vjetër.

Gjatë javës do të kapërceni në mënyrë stoike një situatë të papritur, stresuese, e cila mund të ndryshojë aq shumë sa të kthehet edhe në pozitive për ju.

Java do të favorizojë dashurinë dhe marrëdhëniet romantike në një lidhje tashmë të krijuar.

Përdorni këto ditë të favorshme për të rregulluar dokumente dhe marrëveshje të rëndësishme financiare, si me të afërmit tuaj ashtu edhe me përfaqësues të institucioneve të ndryshme.

Djemtë dhe vajzat do të përjetojnë disa ngjarje të rëndësishme me një nënë, gjyshe, motër ose vëlla më të vogël, të afërm. Java sjell ngjarje të ndryshme kryesisht në shtëpinë tuaj dhe në rrethin tuaj të të afërmve, të cilat në të shumtën e rasteve do të jenë rast për biseda në telefon. Të afërmit tuaj më të vjetër ndoshta do të kenë nevojë për vëmendjen ose ndihmën tuaj.

Burrat do të përballen me vështirësi ose vonesa të papritura në punët e tyre. Shtyrja e tyre për një kohë të pacaktuar do t'ju zhgënjejë dhe lodhë mendërisht. Angazhimet që do të keni me një të afërm apo mik mund të hasin në pengesa të papritura. Rreziqet gjatë javës vijnë nga vlerësimi joreal i disa situatave apo marrëdhënieve.

Gratë do të kenë parasysh planet e tyre për këtë muaj dhe për fillimin e pranverës. Në fakt, është një gjë të planifikosh, por realiteti ka shumë të ngjarë të dalë shumë ndryshe. Do të jeni të kënaqur me suksesin, një përvojë apo një ngjarje që lidhet me një vajzë apo një grua. Disa shanse që do të keni këtë javë do të jenë unike për ju dhe shpresojmë që të keni përgatitje dhe ambicie të mjaftueshme për t'i realizuar ato.

Ujori

Gjatë javës 29 janar - 4 shkurt, tregohuni të kujdesshëm dhe shmangni debatet dhe konfliktet me burrat që mendoni se kanë më pak përvojë jetësore apo njohuri për temën për të cilën po debatoni.

Do të ishte mirë që të mos u kushtoni shumë rëndësi këtyre emocioneve dhe të përpiqeni të flisni me qetësi dhe diplomaci.

Ata prej jush që kanë një partner romantik që aktualisht punon ose jeton në një vendbanim tjetër, mund të përjetojnë një skenë xhelozie.

Gjatë kësaj jave do të keni një kohë të favorshme për të udhëtuar, veçanërisht nëse jeni në shoqërinë e njerëzve që dinë të argëtohen.

Gjatë kësaj jave, mund të mësoni disa të vërteta të pakëndshme për një person në rrethin tuaj të miqve, i cili përdor një situatë për të arritur një qëllim egoist, ose për të imponuar vullnetin e tij në një situatë delikate.

Në përgjithësi keni një javë të favorshme përpara jush për realizimin e planeve të rëndësishme që lidhen me udhëtimin apo lëvizjen.

Djemtë dhe vajzat do të jenë shumë të paduruar gjatë këtyre shtatë ditëve, gjë që shpesh do të shkaktojë debate dhe konfrontime në shtëpi dhe me miqtë. Mungesa e vetëkontrollit mbi emocionet tuaja do të ketë një efekt shumë negativ në marrëdhëniet tuaja me djemtë ose burrat e tjerë.

Burrat do të duhet të tregojnë një sjellje më të përshtatshme gjatë këtyre shtatë ditëve. Ndryshimet që po ndodhin aktualisht në shoqërinë ku jetoni kërkojnë ndryshime si në stilin e jetesës ashtu edhe në aspektin e pranimit të më shumë përgjegjësive. Dëshira juaj për të dominuar gratë në familjen tuaj nuk është më e mira që mund të tregoni këtë javë. Ju presin disa takime dhe vizita të rëndësishme në institucione të ndryshme.

Gratë vështirë se do të gjejnë energji, vullnet dhe stabilitet të mjaftueshëm për të përballuar disa vështirësi apo përvoja emocionale. Do t'ju kërkohet të tregoni forcën e shpirtit tuaj, për të përballuar situata të pazakonta. Çështjet e brendshme në shtëpi ose çështje të tjera të rëndësishme pronësore do të kërkojnë vëmendje. Mbroni sendet tuaja personale nga humbja, dëmtimi ose harrimi në një vend publik.

Peshqit

Gjatë javës 29 janar – 4 shkurt tensioni apo shqetësimi do ju krijojnë disa probleme emocionale apo dashurie, për të cilat me shumë mundësi nuk keni faj. Situata që do t'i shkaktojë ato do të lindë papritur dhe do t'ju lërë të papërgatitur për një përgjigje të arsyeshme.

Do të jetë më e vështirë për ju që keni një partner me të cilin nuk jetoni nën të njëjtën çati, pasi reagimet emocionale nga ana e partnerit do të jenë kryesisht të paparashikueshme.

Këtë javë, do të dëshironi të bëni gjëra që kanë një kuptim të qëndrueshëm në jetën tuaj, pavarësisht se me çfarë lidhen në mënyrë specifike. Do të jetë mirë të drejtoni energjinë tuaj për gjërat materiale dhe komode në jetë dhe në shtëpinë tuaj.

Gjatë këtyre shtatë ditëve do të keni mundësi të performoni me sukses në punë apo në biznes, të tregoni aftësitë apo njohuritë tuaja. Do të kënaqeni nga lëvdata, njohja ose një çmim.

Një lëvizje në një pozicion të ri më të mirë ose një ndryshim tjetër i favorshëm në punën tuaj është i mundur.

Gjatë javës do të mund të gjeni zgjidhje të mira për problemet e vjetra familjare apo detyrat e paplotësuara.

Përparimi që do të bëni këtë javë do t'ju bëjë krenarë dhe të sigurt në potencialin tuaj.

Djemtë dhe vajzat do të kenë një javë të favorshme për udhëtime, për shëtitje dhe grumbullime jashtë në natyrë. Ju do të takoni ose mblidheni me njerëz interesantë, do të njihni gjëra të reja në jetë, do të mësoni njohuri ose aftësi të reja. Emocionalisht do të përjetoni një situatë që mund t'ju bëjë të mbylleni me veten, por kjo do të jetë padyshim një gabim.

Burrat do të duhet të jenë gati për një javë plot punë dhe detyra, si në shtëpi ashtu edhe në vendin tuaj të punës. Do të shfaqen situata të papritura, përgjegjësi të papritura ose mundësi për të provuar aftësitë dhe njohuritë tuaja.

Gratë do të kalojnë një javë ngjarjesh dhe marrëdhëniesh në zhvillim të paqartë. Do të keni ndjenjën se asgjë nuk po ndodh ashtu siç dëshironi. Do të shihni kontradikta dhe kundërshtime nga anë të ndryshme, por më së shumti për shkak të ndjeshmërisë dhe emocionalitetit tuaj më të madh. Jini të rreptë në punën tuaj! Mos nënvlerësoni disa probleme shëndetësore!