HOROSKOP

Horoskopi javor Peshorja - Akrepi

Horoskopi javor Peshorja - Akrepi

Peshorja

Gjatë javës nga data 5 deri më 11 shkurt do të përjetoni momente kur do të ndiheni sikur po humbisni terrenin nën këmbë dhe në momente të tjera do të mbusheni me gëzim dhe një ndjenjë ndryshimesh dhe ngjarjesh të rëndësishme në jetën tuaj.

Në përgjithësi këtë javë do të jeni në një periudhë ndryshimesh dhe pikërisht për këtë janë të mundshme emocionet dhe humori i ndryshëm.

Mundohuni të mbani njëfarë stabiliteti brenda vetes sepse kjo do të jetë e rëndësishme për shëndetin tuaj mendor.

Mos kini frikë nga ndryshimet apo gjërat e reja në jetën tuaj.

Gjatë këtyre shtatë ditëve do të mendoni për punën ose edukimin e fëmijës.

Java do favorizojë eksperienca romantike dhe intime sidomos për përfaqësuesit e pamartuar të shenjës suaj.

Gjatë javës do të keni biseda të dobishme ose veprime të rëndësishme me dikë me të cilin keni plane të përbashkëta personale ose profesionale për të ardhmen.

Kjo javë nuk duhet t'ju bëjë të verbër ndaj asaj që po ndodh në familjen tuaj ose në martesën tuaj, pasi në një moment mund të habiteni në mënyrë të pakëndshme.

Mungesa e çiltërsisë dhe sinqeritetit në marrëdhëniet mes familjarëve do të jetë një problem serioz nëse e lejoni të ndodhë.

Nëse do t'i lejoni ngjarjet të marrin rrjedhën e tyre, pavarësisht se në cilën mënyrë do të shkojnë, do të varet tërësisht nga ju.

Djemtë dhe vajzat do ta kalojnë këtë javë me pritshmëri më të larta për përvoja emocionale ose të rëndësishme për të ardhmen. Për shumë gjëra do të mbështeteni te miqtë, shokët e klasës dhe bashkëmoshatarët, por në përgjithësi do të keni mendimin tuaj për çdo hap të rëndësishëm në jetën tuaj gjatë këtyre shtatë ditëve.

Burrat do të duhet të ndryshojnë tërësisht disa nga planet e tyre. Do ju duhet të merrni vendime të vështira në këtë drejtim, por do të keni mbështetje nga familja apo një pjesë e rëndësishme e të afërmve tuaj. Java sjell shumë surpriza, si me jetën tuaj familjare ashtu edhe me jetën e të afërmve tuaj. Mbledhjet në raste të ndryshme por shumë të rëndësishme janë të mundshme. Gjatë këtyre shtatë ditëve, vendimi i dikujt për t'u ndarë apo divorcuar mund t`ju tronditë jo vetëm ju, por edhe një numër të madh personash të tjerë.

Gratë do të kenë dëshirë për më shumë lëvizje, udhëtime, shëtitje, vizita në vende interesante, restorante apo vende të tjera argëtimi. Ju mund të grumbulloni informacione të ndryshme rreth interesave që keni nga fusha të ndryshme të jetës.

Akrepi

Gjatë javës 5 deri më 11 shkurt do të mund të angazhoheni në disa veprime të rëndësishme financiare që lidhen me pagesa të ndryshme, zgjidhjen e marrëdhënieve kontraktuale e të tjera.

Çështjet tuaja financiare me gratë do kenë një zhvillim shumë të mirë.

Gjatë këtyre shtatë ditëve do ta keni të vështirë të komunikoni me njerëz nga rrethi juaj i miqve apo të njohurve, të cilët mund t'ju shqetësojnë me biseda të bezdisshme, ose të mos pranojnë këshillat apo mendimet tuaja, duke bërë gabim pas gabimi.

Sjellja e njerëzve të tillë mund të jetë edhe një arsye për t'u distancuar prej tyre.

Gjatë javës, do të habiteni nga një konflikt ose tension që do të lindë rreth disa pronave familjare, pajisjeve në vendin tuaj të punës dhe të tjera.

Një dëmtim i papritur është i mundur, i cili do të jetë i vështirë për t'u rregulluar.

Është e mundur që ju vetë të keni një komunikim interesant dhe të dobishëm me njerëzit që jetojnë afër ose larg.

Djemtë dhe vajzat do të jenë në gjendje të sjellin pak harmoni dhe qetësi në jetën e tyre gjatë këtyre shtatë ditëve. Prania ose ndikimi i një gruaje më të madhe se ju do të jetë e dobishme për ju. Ngjarje interesante po vijnë në rrugën tuaj që do të lënë gjurmë në jetën tuaj. Ëndrrat tuaja do të jenë gjithashtu interesante dhe nëse i shkruani ato një ditë do të kuptoni se ju kanë dhënë një mesazh për të ardhmen tuaj. Gjatë javës, ju mund të merrni pjesë në një mbledhje ose t'i dërgoni përshëndetje të veçanta një vajze ose gruaje që do të ketë një ditëlindje ose një festë tjetër të veçantë.

Burrat (sidomos ata mbi 35 vjeç) do ta ndiejnë rëndësinë e tyre si 'kryefamiljar', pasi serioziteti i detyrave tuaja këtë javë do të kërkojë një përgjegjësi më të madhe që jo të gjithë do të jenë të gatshëm ta marrin përsipër. Gjatë këtyre shtatë ditëve, jeta juaj e dashurisë apo e një personi të dashur do të jetë objekt bisedash, diskutimesh apo marrjes së vendimeve të rëndësishme. Disa vendime dhe biseda të rëndësishme, të dobishme, por edhe të vështira në lidhje me tema të rëndësishme të jetës janë përpara jush.

Gratë do të jenë të interesuara të njohin më mirë njerëzit që do të takojnë këtë javë. Do të ndjeni një tërheqje të veçantë, e cila mund të jetë për shkak të përvojës së madhe jetësore të njerëzve të rinj në jetën tuaj. Gjatë javës do të keni një eksperiencë interesante me një person me të cilin nuk keni pasur marrëdhënie të ngushta më parë. Është e mundur që të shfaqni një dëshirë të papritur për të blerë diçka.