HOROSKOP

Horoskopi javor Peshorja - Akrepi

Horoskopi javor Peshorja - Akrepi

Peshorja

Gjatë javës nga data 19 deri më 25 shkurt jeta do t'ju japë mundësinë për të bërë njohje të reja, për të takuar njerëz që do të kenë një kuptim të veçantë në jetën tuaj.

Gjatë kësaj jave, përmes bisedave apo komunikimit me njerëz nga distanca të ndryshme, do të merrni informacione për ngjarje që lidhen me të kaluarën tuaj, të shkuarën e familjes apo vendin ku jetoni.

E gjithë kjo nuk do të ketë shumë kuptim për jetën tuaj në të tashmen, por gjithsesi do ta përjetoni emocionalisht si një fakt interesant apo të rëndësishëm për ju.

Kjo javë mund të mbahet mend me lajme që lidhen me shtatzëninë apo lindjen e një fëmije.

Në përgjithësi, gjatë javës mund të ndodhin ngjarje të ndryshme interesante që lidhen me një foshnjë ose një fëmijë të vogël.

Gjatë këtyre shtatë ditëve, do t'ju duhet të monitoroni me kujdes veprimet e një personi në mjedisin tuaj të afërt, duke u përpjekur të kuptoni nëse ajo që ai ose ajo po bën është për të mirë apo një pararojë e telasheve. Kjo do të jetë e rëndësishme për ju ndërsa kuptoni nevojën për të marrë një vendim të rëndësishëm në lidhje me këtë person ose situatat që ai/ajo shkakton.

Gjatë javës, mund të përjetoni tension rreth një mbledhjeje të ardhshme, pasi do të lindin disa situata të paparashikuara që do ta bëjnë atë më të komplikuar për disa arsye.

Do të tregoni shumë më qartë ngurrimin tuaj për të komunikuar me njerëz që duan të merren me thashetheme, ose të humbasin kohën e tyre për gjëra të parëndësishme.

Djemtë dhe vajzat do të përjetojnë shumë më tepër emocionalisht një lajm të pakëndshëm që lidhet me një person që njohin. Java ju sjell suksese të vështira, në shumicën e rasteve të lidhura me shumë tensione apo konflikte të pakëndshme. Do të interesoheni për mundësi të ndryshme për të zhvilluar interesat tuaja, veçanërisht ato që do të kishin një ndikim të mirë në të ardhurat tuaja personale. Gjatë javës do të jetë e dobishme dhe e këndshme për ju që të komunikoni më shumë me miqtë ose me personat me të cilët keni interesa të përbashkëta.

Burrat do të kalojnë periudha kur do të përjetojnë dyshime serioze për vendimet ose veprimet e tyre. Shkak për këtë do jenë disa telashe apo marrëdhënie të komplikuara që do lindin apo thellohen gjatë kësaj jave. Në planin financiar do keni mundësi të mira për të përmirësuar dhe stabilizuar të ardhurat tuaja, por pa përdorur truke dhe veprime të rrezikshme.

Gratë do të përballen me karakterin e fortë, të pamëshirshëm të një gruaje që dëshiron jo vetëm të konsolidojë ose ruajë pozicionet e saj në familje, në punë ose në shoqëri, por gjithashtu dëshiron të pushtojë të reja. Por jo në mënyrë të sinqertë! Mund të hyni në një përballje të hapur me të ose të gjeni një mënyrë tjetër më diplomatike, disi dinake për t'i ndalur 'orekset' e saj. Në çështjet tuaja shtëpiake dhe familjare, shpesh do të ketë kundërshtime me njerëz të tjerë, më të rinj dhe më të vjetër se ju.

Akrepi

Java e 19 deri në 25 shkurt do të jetë një kohë e rëndësishme për ju, kur do të jetë mirë të planifikoni dhe organizoni në mënyrën më të mirë angazhimet tuaja në shtëpi. Nuk duhet të bëni asnjë lëshim apo gabim që mund të komplikojë situatën në shtëpinë tuaj apo të krijojë ndonjë problem dhe vështirësi tjetër.

Gjatë këtyre shtatë ditëve, rehatia dhe harmonia në familjen tuaj do të varen kryesisht nga ju, veçanërisht nëse për ndonjë arsye ju duhet të kaloni më shumë kohë në shtëpi.

Do të kërkohet nga ju shumë më tepër vetëkontroll ose pozitivitet kur të krijohen situata të vështira ose kur merrni lajme të pakëndshme.

Gjatë javës do e keni më të vështirë të pranoni personat e rinj që do të shfaqen në përditshmërinë tuaj.

Zhvillim të mirë gjatë këtyre shtatë ditëve do të kenë planet apo punët tuaja që lidhen me një fëmijë apo të ri.

Shumë do të jenë të lumtur me lajmet që lidhen me shtatzëninë ose lindjen e një fëmije.

Në përgjithësi, ngjarjet e kësaj jave do të synojnë t'ju mësojnë diçka. Nëse e konsideroni veten të ditur dhe të aftë, atëherë vështirësitë tuaja do të jenë më të mëdha. Megjithatë, nëse jeni të hapur për të dëgjuar, mësuar dhe zhvilluar, atëherë këto shtatë ditë mund të jenë një periudhë e rëndësishme dhe konstruktive për ju.

Djemtë dhe vajzat duhet të shmangin çdo përpjekje për të mashtruar ose manipuluar njerëzit në shtëpinë e tyre për ndonjë përfitim. Çdo mashtrim apo gënjeshtër jo vetëm që do t'ju vendosë në një pozitë të vështirë, por gjithashtu do t'ju shkaktojë disharmoni të pakëndshme në marrëdhëniet tuaja të brendshme. Do ta keni të vështirë të komunikoni me një grua të afërt, por faji për këtë nuk do të jetë vetëm i saj.

Burrat do të jenë emocionalë, të ndjeshëm, që dëshirojnë dashuri. Komunikimi juaj me më shumë meshkuj këtë javë nuk do të jetë i rastësishëm. Më së shumti do të lidhet me punën tuaj kryesore si dhe me disa aktivitete të tjera shtesë që do të tërheqin vëmendjen tuaj gjatë këtyre ditëve.

Gratë do të vazhdojnë të jenë të kujdesshme me financat e familjes dhe të presin disa lëvizje pozitive në tema të lidhura me paratë si: të ardhurat, marrja e kredisë, marrja e qirasë, trashëgimia apo veprime të tjera të tilla.