HOROSKOP

Horoskopi javor Peshorja - Akrepi

Horoskopi javor Peshorja - Akrepi

Peshorja

Gjatë javës nga 26 shkurti deri më 3 mars, do të keni një kohë të mirë për të organizuar plane për përmirësime të shtëpisë, pastrim pranveror ose riparime që nuk do të marrin shumë kohë.

Ju mund të keni nevojë për ndihmën e një specialisti për zgjidhjen e një problemi shtëpiak.

Gjatë kësaj jave, do të jeni në gjendje të zhvilloni disa nga idetë ose planet tuaja të vjetra që janë pezulluar për një kohë më të favorshme.

Ajo që ju është dhënë për të arritur këtë javë do të zhvillohet shumë shpejt dhe pothuajse pa shumë përpjekje nga ana juaj.

Gjatë javës do të simpatizoni një ngjarje të rëndësishme në jetën e një personi apo miku të ngushtë.

Gjatë javës do të mund të zgjidhni një pjesë të madhe të angazhimeve tuaja lidhur me dokumente apo formalitete të ndryshme, diçka me të cilën nuk ju pëlqen të merreni.

Do të merrni informacione për ngjarje të pakëndshme në jetën e një personi me të cilin keni një marrëdhënie të ngushtë, miqësi ose njohje.

Kjo javë do t'ju habisë me disa lajme të pakëndshme që lidhen me një grua që njihni.

Djemtë dhe vajzat, për një arsye ose një tjetër, do të duhet të kalojnë më shumë kohë në shtëpi, ose të angazhohen në më shumë detyra shtëpiake. Kjo do të jetë një javë e rëndësishme për marrëdhëniet tuaja familjare dhe detyrat që do të duhet të zgjidhni brenda familjes suaj. Për ju që nuk keni frikë të punoni për të pasur të ardhura shtesë, java do t'ju ofrojë një mundësi të tillë.

Burrat do të kenë më shumë kujdes dhe detyra që lidhen me familjen. Jo çdo gjë këtë javë do të ndodhë ashtu siç dëshironi dhe jo çdo punë do ju kënaqë.

Gratë do të jenë në disavantazh nga burrat, pasi do të duhet të ndjekin të tjerët në vend që të kenë ndonjë pozicion drejtues në ngjarjet e kësaj jave. Një situatë stresuese gjatë javës mund të lidhet me fëmijën tuaj ose me një të ri tjetër në rrethin tuaj të të afërmve. Kjo nuk duhet të krijojë tension apo panik, pasi mund të lidhet me gjëra të tilla si një provim, një prezantim publik, ose një ndryshim i rëndësishëm.

Akrepi

Gjatë javës këshilla është të organizoni detyrat tuaja profesionale, pasi angazhimet do të jenë më shumë se zakonisht.

Secila prej këtyre do t'ju kërkojë të merrni më shumë përgjegjësi. Gjatë këtyre shtatë ditëve do të mund të arrini shumë, por vetëm nëse i organizoni mirë veprimet tuaja.

Një person që jeton ose punon pranë jush do të ketë një ndikim të favorshëm në punët tuaja gjatë kësaj periudhe.

Gjatë kësaj jave do të monitoroni nga afër ose do të përpiqeni të ndihmoni sa më shumë që të mundeni në zgjidhjen e një problemi shëndetësor të dikujt që njihni. Ka shumë mundësi që ky person të jetojë në një vendbanim tjetër, gjë që do të kufizojë veprimet tuaja, por nuk do të zvogëlojë rëndësinë e tyre.

Gjatë kësaj jave do të befasoheni nga të ftuar të papritur ose një takim i papritur në një vend publik, i cili do të jetë një surprizë e këndshme për të dyja palët.

Përmes kontakteve që do të keni me njerëz nga afër dhe larg, do të merrni informacione të papritura, por shumë interesante apo të dobishme.

Do të përjetoni një konflikt të pakëndshëm me një fëmijë apo një të ri që do të jetë shumë emocionues, por e mira është se do të kalojë shpejt.

Djemtë dhe vajzat do kalojnë një javë dinamike, me më shumë detyra dhe më shumë përgjegjësi, pavarësisht nëse studioni apo punoni. Do të ketë një shans për të realizuar një ëndërr ose ide tuajën, por kjo nuk do të ndodhë pa përpjekje të mjaftueshme nga ana juaj. Për disa prej jush, mund të lindë një detyrë specifike që lidhet me shlyerjen e një dokumenti të rëndësishëm financiar (bankar). Java do të mbahet mend me një mbledhje ose një përvojë emocionale.

Burrat do të duhet të rimendojnë disa nga marrëdhëniet apo angazhimet e tyre me një burrë tjetër, duke përfshirë gjyshin, babain, djalin, dhëndrin, vëllain, etj. Lajmet e pakëndshme që lidhen me një mashkull mund t'ju shqetësojnë, por në të njëjtën kohë do ju bëjnë mendoni për disa gjëra në jetë: stilin e jetës, qëllimet në jetë dhe të tjera. Gjatë kësaj jave, do t'ju duhet të tregoheni më me takt në bisedat ose punën me njerëz me të cilët keni pasur një lloj konflikti kohët e fundit. Java nuk sjell konflikte me persona të tillë, por përballjet e mundshme me ta mund të ndikojnë në një farë mënyre negativisht në marrëdhënien tuaj.

Gratë do kalojnë një javë të rëndësishme në të cilën do të hedhin themelet për një aktivitet të ri, një angazhim të ri apo një marrëdhënie të re. Kjo do të jetë një periudhë e rëndësishme kohore për ata prej jush të përfshirë në një çështje gjyqësore ose ligjore. Java sjell shumë shpresa të reja për ju, si dhe mundësi të reja zhvillimi. Një ndikim i rëndësishëm në vendimet dhe veprimet tuaja do të jetë nga njerëzit që kanë qenë gjithmonë pranë jush në momente të vështira.