HOROSKOP

Horoskopi javor Peshorja - Akrepi

Horoskopi javor Peshorja - Akrepi

Peshorja

Gjatë javës nga data 4 deri në 10 mars, do të përjetoni disa momente më të rënda tensioni, në të cilat shpesh do të shfaqen situata që provokojnë konflikte apo mosmarrëveshje të pakëndshme.

Është shumë e rëndësishme gjatë këtyre shtatë ditëve të shmangen manifestime të tilla që në fillim, pasi mundësia e prishjes së marrëdhënieve miqësore, ose të tjera është shumë e madhe.

Java do të favorizojë ndryshime në shtëpinë tuaj për të krijuar rehati për familjarët.

Një mbledhje në shtëpinë tuaj në një rast të caktuar është e mundur, e cila do t'ju angazhojë në një përgatitje më serioze.

Gjatë javës do ta keni më të lehtë të komunikoni me njerëz më të mëdhenj se ju.

Ka të ngjarë që shumë prej jush të kenë një angazhim specifik ndaj prindërve ose të afërmve të tjerë të moshuar. Ju mund të merrni një lloj përfitimi ose ndihmë prej tyre.

Gjatë kësaj jave do të krijohet një situatë stresuese e papritur, e cila do të lidhet me një ngjarje për të cilën keni pasur pritshmëri rrënjësisht të ndryshme.

Gjatë këtyre shtatë ditëve, përpiquni të ruani qetësinë, pavarësisht nga situatat që do të përjetoni.

Djemtë dhe vajzat e lindura në këtë shenjë të zodiakut do t'i nënshtrohen veçanërisht dëshirës së tyre për të imponuar vullnetin e tyre, gjë që padyshim do të krijojë vështirësi në komunikimin e tyre me prindërit, të afërmit ose miqtë.

Mendimet në kokën tuaj gjatë javës do të lidhen me marrjen e vendimit më korrekt për të ardhmen tuaj.

Burrat do të kalojnë një shtatë ditë interesante në të cilën do të jenë në gjendje të bëjnë përparim të vërtetë dhe suksese serioze në gjërat që kanë një kuptim të veçantë. Ju mund të arrini pozicionet më të forta në punën ose biznesin tuaj. Aty mund të investoni më shumë ambicie dhe energji për performancë më të mirë, realizim më të mirë të detyrave që ju janë ngarkuar. E gjithë kjo do t'ju sjellë të ardhura më të mira financiare këtë javë.

Gratë do të kenë pritshmëri romantike, me dëshirë për eksperienca emocionale me partnerin që kanë aktualisht ose thjesht për t'u pëlqyer nga të tjerët, kryesisht për shkak të pamjes së tyre. Nuk ka asgjë të keqe me këtë pasi të gjithëve u pëlqen të shohin gjëra të bukura rreth tyre. Disa nga pritshmëritë tuaja për këtë javë do të lidhen me një bisedë ose një angazhim më serioz me një person që mund të jetë i afërmi, miku ose kolegu juaj.

Akrepi

Gjatë javës nga 4 deri në 10 mars, do të jetë e vështirë ose e lodhshme nganjëherë të vazhdoni me detyrat dhe angazhimet tuaja rutinë.

Ndonjëherë arsyeja për këtë mund të jetë mungesa e mirëkuptimit ose bashkëpunimit nga kolegët, mbikëqyrësit ose eprorët. Është e mundur që gjatë këtyre shtatë ditëve të mendoni seriozisht për ndryshimin e punës.

Nëse keni një intervistë për një punë të re këtë javë, probabiliteti që të keni sukses nuk është i lartë ose kushtet që do t'ju ofrohen nuk do t'ju kënaqin.

Gjatë kësaj jave do keni më shumë shpenzime ose do lindin vështirësi kur punoni me dokumente financiare apo kontratë.

Java nuk parashikon humbje të një natyre të ngjashme, por do të kërkojë saktësi më të madhe në veprimet tuaja dhe një shpërndarje më të mirë të burimeve tuaja financiare.

Java do të jetë e favorshme për udhëtime, veçanërisht nëse ka të bëjë me një pronë tjetër që zotëroni. Është e mundur që disa prej jush të angazhohen për të blerë ose shitur një pronë të tillë pikërisht këtë javë.

Gjatë kësaj jave, shmangni angazhimin për ndryshime apo riparime të mëdha në shtëpinë tuaj, pasi do të keni një kohë më të favorshme për këtë. Vështirësi të papritura ose pengesa mund të lindin tani për t'ju dekurajuar.

Djemtë dhe vajzat do të kalojnë një javë të stuhishme emocionale, në të cilën padurimi ose dëshira për të arritur dhe realizuar dëshirën tuaj me çdo kusht do t'ju bëjë të pakëndshëm për të komunikuar me të tjerët. Manifestimet e xhelozisë në miqësitë tuaja mund t'ju krijojnë gjithashtu një problem serioz. Është një gjë të kesh disa pritshmëri për këtë javë dhe krejt tjetër t'i realizosh ato, pasi rrethanat nuk do ta favorizojnë gjithmonë këtë. Disa ngjarje të papritura gjatë javës mund t'ju trembin ose hutojnë, në varësi të faktit se sa të qëndrueshëm dhe pragmatik jeni për jetën.

Burrat do të kenë nevojë të bëjnë një bisedë serioze me dikë që mund të jetë një i afërm, mik ose dikush me të cilin punoni. Serioziteti i bisedës do të lidhet me temën e ndjeshme që do t`ju prekë. Ndërhyrja e një gruaje në një situatë të tillë mund të luajë një rol të mirë, por le të mos mbështetemi vetëm tek ajo. Në përgjithësi, java do të favorizojë udhëtimet pavarësisht qëllimit të saj.

Gratë do ta gjejnë veten duke kaluar më shumë kohë me miqtë e tyre gjatë javës sesa me të afërmit ose anëtarët e familjes. Natyrisht, për këtë do të ketë një arsye specifike, por gjithsesi duhet pasur kujdes për humbjen e kohës. Gjatë javës, do të merrni një ftesë nga një mysafir, në lidhje me një mbledhje apo ndonjë ngjarje tjetër publike, shoqërore. Do të përjetoni një situatë të lidhur me një person apo mik të afërt, e cila do t'ju lërë një kujtim. Disa prej jush do të duhet të shkojnë diku ose te dikush urgjentisht.