HOROSKOP

Horoskopi javor Peshorja - Akrepi

Horoskopi javor Peshorja - Akrepi

Peshorja

Gjatë javës nga 18 deri në 24 mars, do të kaloni një periudhë mjaft emocionale dhe të paparashikueshme në rast se do të angazhoheni për një udhëtim, qoftë edhe për arsye familjare.

Gjatë javës, mund të merrni lajme të pakëndshme në lidhje me një të afërm që jeton në një distancë prej jush.

Do të keni arsye të shqetësoheni për fëmijët. Ngjarje të ndryshme në jetën e tyre do të jenë rast për biseda të rëndësishme ose të sinqerta me ta.

Do të merrni lajme apo propozime të ndryshme, zhvillimi i të cilave pritet që të hapë horizonte të reja dhe mundësi të reja për përparim dhe sukses.

Disa nga veprimet tuaja në të kaluarën mund të jenë edhe shkaku i sukseseve të rëndësishme që do t'ju gëzojnë këtë javë.

Djemtë dhe vajzat do të diskutojnë ngjarje shumë emocionale në jetën e një djali që është shok klase, ose thjesht një bashkëmoshatar. Java e re sjell shumë ngjarje interesante për ju dhe duhet ta dini paraprakisht se secila prej tyre do të ketë ndikim në të ardhmen tuaj në një farë mënyre. Java sjell lajme në lidhje me një person të afërt që po përjeton një ndryshim të rëndësishëm në jetën e tij.

Burrat do të përjetojnë emocionalisht lajme të pakëndshme që lidhen me një person që njohin, ose për të cilin kanë shumë respekt. Mund të jetë aktori, politikani apo personazh tjetër publik i preferuar. Ata që janë të përfshirë në ndonjë çështje ligjore ose gjyqësore do të bënin mirë të përgatiteshin për një zhvillim apo rezultat të papritur. Shumë më tepër tension gjatë javës do t'ju bëjë patjetër të paduruar dhe lehtësisht konfliktual.

Gratë do të duhet të jenë të kujdesshme me komentet që bëjnë për njerëzit e tjerë qofshin të afërm, miq apo të njohur. Është e mundur të bëni një koment të tillë të mashtruar nga informacione të rreme dhe mund t'ju diskreditojë para njerëzve të tjerë. Java do të favorizojë udhëtimet, veçanërisht nëse keni një ftesë ose një rezervim paraprakisht. Është e mundur që një udhëtim i tillë të lidhet me miqtë tuaj.

Akrepi

Shikoni me kujdes, por pa dyshime të panevojshme, zhvillimin e ngjarjeve që do të lindin dhe zhvillohen jashtë shtëpisë tuaj.

Mos nxitoni të gjykoni situatat në jetën tuaj, ose njerëzit me të cilët do të jeni në kontakt.

Gjatë javës do të prisni lajme apo zhvillime të ngjarjeve të ndryshme në jetën e fëmijëve apo të rinjve që janë pjesë e familjes së miqve, kolegëve.

Java mund të mbahet mend me një ngjarje të rëndësishme që lidhet me një grua nga rrethi juaj i të afërmve.

Konfliktet këtë javë në shumicën e rasteve do të jenë për gjëra të parëndësishme, por pasojat e tyre mund të jenë mjaft të pakëndshme ose afatgjata.

Disa përfaqësues të kësaj shenje do të flasin me partnerin e tyre intim për planet që lidhen me amësinë e ardhshme.

Java do të jetë e ndërlikuar për disa nga punët tuaja të brendshme, pasi ajo që dëshironi për veten tuaj nuk do të korrespondojë gjithmonë me dëshirat e anëtarëve të tjerë të familjes.

Djemtë dhe vajzat do të duhet të shikojnë më seriozisht disa probleme apo detyra që janë të rëndësishme për familjen. Do t'ju duhet të tregoni më shumë pjekuri ose t'u jepni më shumë ndihmë prindërve apo të afërmve të moshuar. Kjo javë do të jetë përgjithësisht një periudhë progresive dhe e suksesshme për ju, gjë që nuk do të thotë se duhet t'i ikni përgjegjësive që nuk ju pëlqejnë. Shumë do të jenë të lumtur për një ofertë, një ftesë ose një mundësi për të filluar diçka të re në jetë.

Burrat fillimisht duhet të përfundojnë me punët e papërfunduara nga java e kaluar përpara se të kalojnë në angazhimet e tyre të reja. Disa nga këto detyra mund të jenë të pakëndshme ose shumë të komplikuara, por duke i lënë ato pas, nuk po e bëni më të lehtë të ardhmen tuaj. Kjo është veçanërisht e vërtetë për punën ose biznesin tuaj, për ata që e kanë një të tillë. Gjatë javës do t'ju duhet të merreni me ndonjë problem pronësor ose shtëpiak, me shlyerjen e dokumenteve apo pagesat që lidhen me pronën që zotëroni.

Gratë do të duhet të armatosen me më shumë durim gjatë këtyre shtatë ditëve, sepse shumë pak gjëra do të ndodhin ashtu siç dëshironi. Faktorë të ndryshëm do të ndikojnë në punët tuaja në mënyra të ndryshme dhe kontrolli mbi to do të jetë pothuajse i pamundur. Kujdesuni dhe mbroni sendet personale ose informacionet që nuk dëshironi t'iu bëhen të njohura njerëzve të tjerë. Prindërit e grave të lindura nën këtë shenjë të zodiakut do të duhet të merren më seriozisht me një problem të fëmijës së tyre. Detyrat tuaja do të jenë të shumta edhe këtë javë, duke kufizuar kohën tuaj për pushim, ose për aktivitete të këndshme.