HOROSKOP

Horoskopi javor Peshorja - Akrepi

Horoskopi javor Peshorja - Akrepi

Peshorja

Gjatë javës 10 - 16 qershor, ngjarje të ndryshme në lidhje me fëmijët/të rinjtë do të tërheqin vëmendjen tuaj.

Java do të kënaqë ose befasojë shumë prej jush me lajme ose ngjarje që lidhen me zhvillimin e një shtatzënie ose lindjen e një fëmije.

Gjatë kësaj jave përpiquni të jeni sa më të sinqertë, shmangni gënjeshtrat dhe manipulimet. Veprime të tilla nga ana juaj do të shkaktojnë reagime negative nga njerëzit përreth jush.

Gjatë javës do të takoni njerëz të rinj në jetën tuaj të përditshme përmes kontakteve reale ose përmes komunikimit online në rrjetet sociale.

Gjatë javës do t'ju duhet të zgjidhni disa situata të pakëndshme. Shmangni panikun ose frikën pasi secili do të ketë një zgjidhje. Gjithçka do jetë çështje kohe dhe durimi nga ana juaj.

Gjatë këtyre shtatë ditëve, veprimet e nxituara nga ana juaj mund t'ju krijojnë komplikime të ndryshme.

Java do të jetë e favorshme për udhëtime dhe kontakte me njerëz nga vendbanime të ndryshme.

Kjo do të jetë një javë e favorshme për zhvendosje. Në shumicën e rasteve do të jetë për arsye familjare.

Gjatë javës, shumë do të përjetojnë një ngjarje në familje që do të bashkojë më shumë njerëz në një vend.

Djemtë dhe vajzat do ta kujtojnë këtë javë me ftesa të ndryshme për takime, sugjerime për takime dhe përgjithësisht një jetë sociale më aktive. Komunikimi juaj nuk do të kufizohet vetëm në mjedisin ku jetoni, studioni apo punoni, por do të mbulojë edhe kontakte me njerëz nga qytete apo vende të tjera. Këtë javë do t'ju duhet të merrni disa vendime të rëndësishme në lidhje me stabilitetin financiar, sigurimin e të ardhurave të rregullta, rritjen e rrogës ose gjetjen e një pune me kohë të pjesshme me pagesë të mirë.

Burrat do të kenë përvoja të ndryshme udhëtimi që mund t'i marrin papritur ose t'i shtyjnë. Komunikimi juaj me njerëz nga distanca të ndryshme do të jetë mjaft i ndërlikuar dhe ndonjëherë problematik. Gjatë kësaj jave, do të keni vështirësi më të mëdha në komunikimin me njerëzit që janë fqinjët, qiramarrësit ose pronarët tuaj. Ka mundësi që këta persona t'ju ofendojnë, mërzitin ose denigrojnë. Në planin financiar, java sjell mundësi të mira për lidhjen e kontratave fitimprurëse, hartimin e dokumenteve të rëndësishme, si dhe zhvillimin e favorshëm të një aktiviteti të përbashkët.

Gratë mund të befasohen nga shfaqja e një personi në jetën e tyre nëpërmjet një njohjeje të re të papritur, ose dikujt që do të shfaqet sërish, si një mik apo i njohur i vjetër nga e kaluara juaj. Gjatë kësaj jave do të realizoni të paktën një ndryshim që lidhet me një lloj ndarjeje, përfundimin e një lidhjeje, një kontrate pune apo një angazhim tjetër të rëndësishëm. Gjatë kësaj jave mund të planifikoni disa veprime që lidhen me shëndetin tuaj, terapinë, trajtimin dentar dhe procedura të tjera.

Akrepi

Gjatë javës 10 - 16 qershor, do të kërkohet nga ju një qëndrim dhe vetëpërmbajtje më serioze kur flisni me njerëz me të cilët do të diskutoni për çështje të rëndësishme.

Çdo përpjekje për shaka ose mendjelehtësi nga ana juaj do të jetë e papërshtatshme.

Në përgjithësi, këto shtatë ditë do të jenë një kohë dinamike, me shpejtësi më të madhe në zhvillimin e ngjarjeve që do të ndodhin dhe që do të varen nga veprimet e një grupi të madh njerëzish. Për këtë arsye, çdo kthesë është e mundur.

Është e rëndësishme të dini se kjo është një kohë e veçantë dhe e rëndësishme për ju dhe të pranoni çdo ngjarje si një përvojë të nevojshme.

Gjatë javës, mund të diskutohen veprimet në lidhje me blerjen e një shtëpie ose prone të re, lëvizjen nga shtëpia ku jetoni aktualisht ose veprime të tjera që lidhen me pronën e trashëguar që zotëroni.

Disa ndryshime që do të ndodhin në shtëpinë tuaj ose me të afërmit tuaj mund t'ju lënë të papërgatitur për ngjarje të tilla, por edhe ato do të kenë qëllimin dhe arsyen e tyre.

Jeta juaj e dashurisë do jetë interesante deri në atë masë sa do t'ju japë mundësinë të merrni disa vendime të rëndësishme ose të ndryshoni diçka në marrëdhënien tuaj.

Djemtë dhe vajzat e lindura në shenjën e Akrepit, këtë javë do të përballen me disa probleme financiare, shqetësime dhe nevojën për të bërë një shpenzim për të cilin nuk do të kenë burime të mjaftueshme. Është e mundur të mbështeteni në ndihmën e njerëzve të afërt.

Burrat do kenë takime të ndryshme kryesisht me karakter profesional. Ka mundësi të takoni njerëz me të cilët do të keni ndonjë punë apo aktivitet të përbashkët për të bërë. Java do të jetë e favorshme për të udhëtuar së bashku me një grua. Gjatë këtyre shtatë ditëve, do të keni mundësi të favorshme për të fituar më shumë para, për të arritur rezultate të mira në çështjet tuaja financiare ose për të lidhur një kontratë që është e dobishme për ju.

Gratë do të jenë në gjendje të përfundojnë punët dhe angazhimet tashmë të filluara, dhe në një mënyrë të papritur, të favorshme dhe të suksesshme. Gjatë javës mund të shfaqen probleme që lidhen me shëndetin e një njeriu të afërt. Kjo do të jetë një javë e pafavorshme për veprimet që lidhen me një institucion ligjor apo gjyqësor, nëse nuk keni mundësi t'i shtyni ato. Do të mbështeteni në diçka specifike dhe të rëndësishme për ju në lidhje me një person të afërt. Në përgjithësi, java ju sjell kënaqësi nga sukseset dhe rezultatet e arritura, si dhe përvoja të këndshme me njerëz të dashur ose njerëz të rëndësishëm për ju.