HOROSKOP

Horoskopi javor Peshorja - Akrepi

Horoskopi javor Peshorja - Akrepi

Peshorja

Gjatë javës 1 - 7 korrik do të angazhoheni në takime të ndryshme me miq apo të njohur të rinj dhe të vjetër. Në shumicën e rasteve, do të keni një rast të veçantë për këtë.

Njohjet tuaja me personat me të cilët keni qenë së bashku në të kaluarën do të kenë një zhvillim interesant: shokët e klasës, kolegët, fqinjët etj.

Gjatë kësaj jave mund të organizoni plane interesante me miqtë për veprime të përbashkëta në të ardhmen e afërt. Ju mund të angazhoheni në disa projekte të reja që lidhen me njerëzit në rrethin tuaj të miqve.

Gjatë kësaj jave çështjet tuaja financiare do të kërkojnë më shumë vëmendje, pasi ekziston rreziku për të gabuar, për t'u bërë objektiv mashtrimi, për të humbur diçka nga lëshimet etj.. Në përgjithësi tregohuni maksimalisht të përqendruar në të gjitha veprimet që lidhen me paratë.

Disa prej jush gjatë javës do të diskutojnë apo zgjidhin çështje financiare që kanë të bëjnë me trashëgiminë, pensionin etj.

Udhëtimet këtë javë do të lidhen me kontradikta apo konflikte të çdo natyre. Në përgjithësi, do të ketë shumë tension në një udhëtim ose në kontaktet me njerëz nga larg.

Përsa i përket dashurisë, nëse keni një partner që jeton në një vend tjetër, do të lindin mosmarrëveshje që kanë të bëjnë me shfaqje xhelozie, keqkuptime etj.

Në përgjithësi, kjo javë do të mbahet mend për një komunikim më të gjallë me miqtë e afërt dhe të largët. Do të diskutoni lajme interesante, ngjarje, plane për t'u takuar së shpejti dhe më shumë.

Djemtë dhe vajzat do të kalojnë një javë interesante rritjeje në pikëpamjet e tyre për botën dhe jetën në përgjithësi. Nëpërmjet përvojës që do të fitoni gjatë këtyre shtatë ditëve, përmes njerëzve që do të takoni apo bisedoni, do të mësoni shumë gjëra të reja që mund të ndryshojnë botëkuptimin tuaj.

Gjatë kësaj jave do të jetë mirë të lini pas çdo iluzion dhe shpresë për gjëra që ishin të mundshme një apo dy vite më parë, por në këtë fazë ndryshimet, pjesë e të cilave jeni edhe ju, nuk do t'ju lejojnë t'i realizoni ato.

Burrat do të gjejnë diçka për të investuar energjinë dhe shpresat e tyre për të ardhmen. Kjo qasje optimiste ndaj jetës do t'ju shërbejë për mirë këtë javë. Konfliktet që do lindin gjatë këtyre shtatë ditëve do i shikoni shumë më lehtë dhe nuk do zhyteni në problemin që i shkakton. Do të jetë më e vështirë për ju kur komunikoni me njerëzit me të cilët punoni, por edhe atje mund të gjeni një mënyrë për të folur me takt.

Gratë do të duhet të përdorin përvojën që kanë grumbulluar në të kaluarën e tyre për t'u marrë me një situatë komplekse ose delikate këtë javë. Disa gabime që keni bërë në të kaluarën tuaj, si angazhimet e papërfunduara ose premtimet e thyera, mund të dalin në pah si një kujtim, ose si presion për ta bërë këtë gjithsesi. Gjatë kësaj jave do të jetë e rëndësishme të ruheni nga humbja apo vjedhja, të cilat mund të lidhen me një dokument, sende personale, para etj.

Akrepi

Gjatë javës 1 - 7 korrik do të jeni dëshmitarë ose pjesëmarrës në një ngjarje interesante ose të papritur që lidhet me një të afërm.

Gjatë kësaj jave do të keni shpresë për zhvillimin e punëve tuaja që lidhen me paratë.

Në përgjithësi, gjërat që lidhen me dokumentet financiare do të jenë të suksesshme për ju.

Gjatë kësaj jave do të përfitoni në një farë mënyre nga veprimet e një personi me të cilin punoni ose studioni së bashku. Është e mundur të merrni këshilla, mbrojtje, sugjerime etj.

Edhe pse do të keni besim të madh në suksesin e planit apo sipërmarrjes suaj, kjo javë ju sjell edhe momente pesimizmi. Ju mund të vendosni papritur dhe emocionalisht të hiqni dorë nga diçka në mënyrë që të vendosni energjitë dhe burimet në diçka tjetër që e konsideroni më premtuese.

Java sjell mundësinë e konflikteve apo keqkuptimeve të dashurisë. Mosmarrëveshjet do të lindin për çështje të parëndësishme.

Manifestimet e intolerancës ndaj veprimeve ose sjelljeve të partnerit tjetër janë të mundshme.

Përvoja të tilla mund të testojnë disa marrëdhënie më të brishta ose të sapoformuara.

Disa prej jush do të duhet të merren me çështje më të përgjegjshme ose situata të tjera komplekse që lidhen me një fëmijë ose një të afërm të ri.

Është e mundur që të lindë një shqetësim lidhur me paratë, ose do t'ju duhet të shpenzoni para për shëndetin: për terapi ose trajtim.

Djemtë dhe vajzat do ta kujtojnë këtë javë me disa vendime të rëndësishme që do të merrni me iniciativën tuaj ose nën presionin apo këshillat e njerëzve të tjerë. Biseda serioze dhe veprime të përgjegjshme janë përpara jush për të siguruar stabilitetin tuaj financiar.

Burrat do të kalojnë një javë me shanse dhe situata interesante, të cilat nëse luhen mirë dhe shfrytëzojnë mundësitë, mund të arrijnë një përparim interesant në çështjet e tyre personale apo profesionale. Njerëzit tuaj të afërt do të kenë një ndikim shumë të mirë në vendimet dhe angazhimet tuaja. Problemet, aty ku lindin, do të jenë për shkak të nxitimit, padurimit dhe ndonjëherë paaftësisë suaj për të vlerësuar saktë situatën specifike.

Gratë do të kenë angazhime dhe detyrime serioze dhe të përgjegjshme gjatë javës kryesisht në punë apo biznes, varësisht se në cilën nga këto fusha po zhvillojnë. Gjatë javës do të keni biseda apo angazhime me një burrë, të cilat mund të lidhen edhe me karrierën tuaj.