HOROSKOP

Horoskopi javor Shigjetari - Bricjapi

Horoskopi javor Shigjetari - Bricjapi

Shigjetari

Gjatë javës nga 19 deri në 25 shkurt, do t'ju kërkohet të tregoni një vizion të ri, më konstruktiv për zgjidhjen e problemeve që po ju mundojnë për momentin. Ky do të jetë një kusht i rëndësishëm për të arritur një nivel të ri zhvillimi, duke e çliruar veten nga shqetësimi apo frika e padëshiruar që ju ka rënduar gjatë javëve të fundit.

Kjo javë do të krijojë kushte për eksperienca interesante dashurie. Dashuria do të favorizojë ata që janë në kërkim të një lidhjeje të re serioze, jo një flirtim apo flakë të shpejtë.

Zhvillimi është shumë i mundshëm në marrëdhëniet e krijuara tashmë dhe dëshira e njërës palë për një angazhim më serioz do të shprehet dhe shpallet shumë qartë në bisedat që do të bëni.

Kjo mund të shkaktojë vështirësi në rast se një dëshirë e tillë i mungon kategorikisht partnerit tjetër.

Në përgjithësi, kjo javë sjell dhe do të favorizojë biseda serioze dhe të përgjegjshme me të dashurin tuaj për të ardhmen e marrëdhënies suaj.

Gjatë javës do të krijohet një situatë, do të merrni lajme ose do të keni një takim që do të ndihmojë për të rindezur marrëdhënien tuaj me një person me të cilin keni humbur kontaktet për arsye të ndryshme jetësore.

Gjatë javës do të kënaqeni duke u takuar dhe biseduar me njerëz me të cilët keni interesa të përbashkëta, hobi, aktivitete sportive etj.

Djemtë dhe vajzat do të përballen me një situatë të re lidhur me një problem të vjetër, diçka që do të ketë zhvillim individual. Gjatë kësaj jave do të jetë e rëndësishme të shikoni më me kujdes veprimet e njerëzve të panjohur, veçanërisht nëse ata tregojnë dëshirë për t'u afruar me ju. Në dashuri ju presin eksperienca interesante, por mos lejoni që argëtimi juaj të jetë i tillë që të ketë pasoja të padëshiruara për ju.

Burrat do jenë të vështirë për t'u kuptuar këtë javë, gjë që do të shkaktojë lehtësisht keqkuptime apo debate. Kjo është veçanërisht e vërtetë për marrëdhënien tuaj të ngushtë me një grua që është e dashura, gruaja, nëna ose motra juaj. Manifestimet e xhelozisë këtë javë do të hasin në një rezistencë shumë të fortë, veçanërisht nëse janë të pabaza. Kjo javë do të favorizojë realizimin e një rrugëtimi të vështirë apo në dukje problematik.

Gratë do të kenë kujdes ose do të ndjejnë njëfarë përgjegjësie ndaj të rinjve, përfshirë fëmijët tuaj. Ju vijnë shpenzime serioze që do t'ju kërkojnë t'i jepni përparësi. Shpenzimet impulsive ose emocionale dhe vendimet për para do të kenë patjetër pasoja të pakëndshme për ju dhe familjen tuaj.

Bricjapi

Gjatë javës nga 19 deri në 25 shkurt, mund të prisni përvoja të ndryshme dhe ngjarje interesante që lidhen me udhëtimet ose me njerëz nga distanca të ndryshme. Do të jetë mirë që këto ngjarje të marrin rrjedhën e tyre të natyrshme. Planet tuaja, çfarëdo qofshin ato, do të pësojnë gjithmonë disa ndryshime.

Do të jetë shumë e rëndësishme për ju që gjatë javës të tregoni organizim të mirë dhe profesionalizëm në punën tuaj. Veprimet tuaja do të varen nga fakti nëse do të bëni gabime dhe nëse do të ketë tension në vendin tuaj të punës me kolegët apo me klientët.

Gjatë kësaj jave, vlerësoni vlerën e fjalëve dhe premtimeve. Mos u nxitoni me komente apo premtime që ju vetë më vonë do t'i kuptoni se ishin shumë të nxituara, emocionale, të pamenduara.

Gjatë javës, ka të ngjarë të përjetoni ndryshime që do të reflektojnë në marrëdhënien tuaj me partnerin intim. Ato mund të shkaktohen nga ngjarje që lidhen me udhëtimet.

Kjo javë nuk do të tolerojë shfaqje xhelozie, kontrolli apo imponimi të mendimit tuaj.

Zhgënjimet që do të përjetoni këtë javë mund të lidhen me faktin se nuk do të keni kohë të mjaftueshme për aktivitete që janë të rëndësishme për ju, pasi do të jeni shumë të zënë ose të përfshirë me njerëz të tjerë.

Java paralajmëron ngjarje të ndryshme që lidhen me babanë, gjyshin, vëllanë dhe të afërmit e tjerë të afërt meshkuj. Janë të mundshme edhe ëndrra të çuditshme që lidhen me ta.

Djemtë dhe vajzat do të duan më shumë argëtim me miqtë. Dëshira juaj për më shumë komunikim do të jetë edhe arsyeja për të zgjeruar rrethin tuaj të miqve, të njohurve apo njerëzve me të njëjtin mendim. Nuk do ju mungojnë shqetësimet apo frika për të ardhmen, por ato do të vijnë e do të ikin shpejt. Ditëlindja juaj do të jetë një rast për vëmendje të veçantë ose biseda të gjalla.

Burrat do të jenë më seriozë për zgjidhjen e problemeve që askush tjetër nuk mund t'i zgjidhë. Java vjen në jetën tuaj me shanse të reja dhe fat, por vetëm për ata që janë aktivë dhe të gatshëm për veprim. Do të keni më shumë punë, por rezultatet do të jenë të rëndësishme për ju.

Gratë do të presin përmbushjen e ndonjë premtimi, marrëveshjeje ose kontrate. Mos humbisni kohë, por aktivizoni energjitë dhe forcat në këtë drejtim. Java do të favorizojë udhëtimet dhe zhvillimin e kontakteve tuaja me njerëz nga distanca të ndryshme.