HOROSKOP

Horoskopi javor Shigjetari - Bricjapi

Horoskopi javor Shigjetari - Bricjapi

Shigjetari

Gjatë javës nga data 4 deri më 10 mars, jeta juaj do të ndeshet me një përvojë emocionale ose ngjarje që lidhet me një grua ose mikeshë të ngushtë. Java do të favorizojë zhvillimin e marrëdhënieve romantike dhe intime.

Java do të jetë interesante për ju që keni një partner romantik, i cili aktualisht po fillon një punë të re, biznes apo aktivitet tjetër të rëndësishëm.

Java do jetë e favorshme për njohje të reja të natyrës romantike.

Gjatë kësaj jave do të keni një takim lidhur me sqarimin e një situate të pakëndshme ose marrjen e një shpjegimi për veprimet e papranueshme të një personi ndaj jush.

Do ta keni të vështirë të komunikoni me njerëz që nuk do të jenë të etur për të dëgjuar apo pranuar atë që keni për të thënë.

Gjatë kësaj jave, do t'ju duhet të monitoroni me shumë kujdes veprimet e një personi nga rrethi juaj i miqve. Përhapja e disa thashethemeve në formën e komenteve mund t'ju përfshijë në një situatë të pakëndshme.

Djemtë dhe vajzat do të duhet të shikojnë më seriozisht disa gjëra në jetën e tyre, duke shmangur fluturimin mbi re, duke ndjekur ëndrrat dhe dëshirat joreale. Bisedat tuaja me disa njerëz të afërt mund t'ju ndihmojnë të zbrisni në tokë, por gjithashtu mund të shkaktojnë konflikt nëse nuk jeni gati për një pamje kaq realiste të jetës. Roli i një mashkulli mund të ndikojë pozitivisht në rritjen tuaj si një person më i pjekur.

Burrat për disa arsye do të duhet t'u kushtojnë më shumë vëmendje miqve të tyre, pavarësisht nëse ata jetojnë afër ose larg. Arsyet për komunikim më të shpeshtë me ta do të jenë shumë të ndryshme dhe mund të kenë të bëjnë si me punët tuaja të përditshme, ashtu edhe me jetën e tyre. Është e mundur të diskutoni dhe planifikoni një takim apo mbledhje të ardhshme. Në fakt, tashmë këtë javë, disa prej jush mund të presin mysafirë.

Gratë do të përballen me një sërë situatash të papritura gjatë këtyre shtatë ditëve. Për shumë prej jush, paraqitja e njerëzve të rinj në familje, në vendin tuaj të punës apo në grupet shoqërore ku bëni pjesë është gati të ndodhë. Ju mund të vendosni të bëni një blerje të papritur për veten ose shtëpinë tuaj. Në planin financiar, java nuk sjell ndonjë problem serioz, por patjetër që disave prej jush do t'ju japë mundësinë për të stabilizuar situatën financiare, ose për të gjetur burime të reja të ardhurash.

Bricjapi

Gjatë javës nga 4 deri në 10 Mars, shumë do të befasohen nga lajmet që lidhen me lindjen e një foshnje ose një ngjarje emocionale në jetën e një të riu: një djali apo një vajze.

Java do të kërkojë që përfaqësuesit e shenjës suaj të zodiakut të jenë shumë të kujdesshëm kur merren me detyra të rëndësishme.

Gabimet që do të bëni këtë javë mund të ngatërrojnë seriozisht jo vetëm jetën tuaj, por edhe jetën e njerëzve që varen nga ju.

Kjo javë sjell lajme të pakëndshme lidhur me dikë që njihni.

Tensioni më i madh në jetën tuaj të përditshme do të ndikojë padyshim në shëndetin dhe harmoninë tuaj në marrëdhënie të rëndësishme, të cilat padyshim që do të prishen.

Gjatë kësaj jave në familje, me fat dhe me ndihmën e njerëzve të tjerë, do të kapërceni shpejt një situatë stresuese, nga e cila do të mund të përfitoni përvojë të rëndësishme jetësore që do t'ju nevojitet në të ardhmen.

Java do të jetë shumë emocionale për ju që nuk keni mësuar ende të jeni të durueshëm, të prisni zhvillimin e ngjarjeve.

Djemtë dhe vajzat do të kalojnë pjesën më të madhe të kohës së tyre këtë javë duke u takuar dhe duke folur me miqtë, në shumicën e rasteve jashtë shtëpisë tuaj ose në një mjedis të këndshëm për ju. Disa situata të papritura do t'ju ndihmojnë të zgjeroni rrethin tuaj të miqve, të takoni njerëz interesantë, të çoni përpara plane të rëndësishme. Është e mundur që jo gjithçka që planifikoni për këtë javë të ndodhë brenda këtyre shtatë ditëve. Jepuni atyre më shumë kohë dhe shmangni ankthin dhe frikën.

Burrat mund të presin më shumë punë duke filluar nga fillimi i javës, më shumë detyra dhe përgjegjësi. Në familje, shumica prej jush do të duhet të marrin përsipër një angazhim në lidhje me një fëmijë, i cili gjatë këtyre shtatë ditëve mund të jetë një barrë shtesë për ju. Në përgjithësi, java do ju ndihmojë në një mënyrë apo tjetër për të realizuar detyrat tuaja, por organizimi i tyre do të jetë shumë i rëndësishëm.

Gratë do të angazhohen në më shumë detyra që lidhen me jetën shtëpiake, komoditetin në shtëpi dhe gjithçka që është e rëndësishme për shtëpinë. Ndonjëherë disa nga këto gjëra mund t'i bëni për detyrim, pa dëshirë ose pa humor. Shmangni ndjenjat e tilla sepse ato nuk do t'jua bëjnë jetën më të lehtë gjatë këtyre shtatë ditëve. Disa probleme shëndetësore që ju shqetësojnë ju personalisht ose një pjesëtar tjetër të familjes do të kërkojnë vëmendje më serioze.