HOROSKOP

Horoskopi javor Shigjetari - Bricjapi

Horoskopi javor Shigjetari - Bricjapi

Shigjetari

Gjatë javës bëni kujdes nëse duhet të udhëtoni. Nëse është e mundur, shtyjeni një plan të tillë.

Gjatë këtyre shtatë ditëve do të merrni lajme lidhur me telashet që askush nuk i priste dhe që lidhen me miqtë apo të afërmit tuaj.

Gjatë javës, do të jeni në gjendje të rivendosni ose ri-harmonizoni miqësi të rëndësishme.

Kjo do të jetë një javë e favorshme për komunikim me njerëz të rinj dhe interesantë, por analizoni me mençuri informacionin dhe mos iu nënshtroni asnjë sugjerimi.

Gjatë javës do të merrni lajme në lidhje me përmirësimin e shëndetit të një personi që njihni.

Një nga surprizat gjatë këtyre shtatë ditëve do të lidhet me një blerje apo dhuratë të papritur, diçka që do të jetë e rëndësishme apo e dobishme për ju.

Gjatë javës, do të habiteni nga veprimet dhe qëndrimi ndaj jush të njerëzve që mezi i njihni.

Gjatë kësaj jave shmangni grindjet dhe sqarimin e marrëdhënies tuaj në dashuri, pasi ju ose partneri juaj mund të sfidoheni për të marrë një vendim të rëndësishëm, gjë që nuk do të thotë se do të jetë i mençur apo më i miri në situatën e caktuar.

Djemtë dhe vajzat do të duhet t'i kushtojnë vëmendje më serioze detyrave të tyre në lidhje me punën me shkrim, zgjidhjen e disa dokumenteve, marrëdhëniet kontraktuale ose marrëveshjet. Në përgjithësi, këtë javë do të keni më shumë punë me shkresat dhe ka mundësi të kërkoni ndihmë nga një person më me përvojë. Në familjen tuaj po vijnë biseda të rëndësishme në lidhje me ndryshimet e ardhshme në shtëpi, ose në rrethin tuaj të të afërmve.

Burrat do të kenë një arsye për kënaqësi nga rezultatet e arritura ose lavdërimet e marra. Java sjell shumë informacione, lajme nga afër dhe larg që do t'ju interesojnë, ose do t'ju sjellin ndonjë përfitim. Shumë do të jenë të lumtur të marrin një ftesë ose propozim të rëndësishëm, i cili mund të lidhet me një ngjarje të ardhshme.

Gratë do të kenë një javë më të favorshme se ajo e mëparshme, në të cilën do të mund të zgjidhin problemet që kanë lindur tashmë. Do të jeni në gjendje të filloni diçka të re ose premtuese që është e rëndësishme për jetën tuaj personale ose profesionale. Do të keni kontakte dhe takime të këndshme ose emocionale me njerëz që jetojnë afër jush.

Bricjapi

Gjatë javës do të diskutoni për situata të ndryshme që lidhen me përdorimin e burimeve financiare në familjen tuaj. Arsyeja për këtë mund të jetë shfaqja e një shpenzimi të rëndësishëm për të afërmin tuaj.

Disa prej jush do t'ju duhet të marrin përsipër përgjegjësi më të mëdha familjare, të tilla si sigurimi i stabilitetit të të ardhurave ose kryerja e më shumë detyrave të përditshme shtëpiake.

Gjatë kësaj jave do të prisni lajme ose informacione që lidhen me fëmijën tuaj, edukimin apo zhvillimin e tij në një fushë të caktuar.

Java paralajmëron lajme lidhur me shtatzëninë apo lindjen e një fëmije, të cilat nuk do të sjellin asnjë surprizë.

Gjatë këtyre shtatë ditëve, do të gjeni në mënyrë intuitive zgjidhjet e duhura ose do t'u jepni mundësi ideve interesante për t`u realizuar.

Megjithatë, gjatë javës do të përjetoni një situatë stresuese në punë ose në biznes, lidhur me situatën specifike ekonomike, politike apo situatë tjetër të pazakontë në vendin ku jetoni.

Është e mundur të ndaheni me kolegë, klientë ose partnerë biznesi ose të përjetoni ngjarje të tjera të pakëndshme.

Djemtë dhe vajzat do të kenë përvoja të lidhura me një vajzë, të cilat për disa do të shoqërohen me emocione të këndshme, por për të tjerët mund të rezultojë një lloj drame jetësore dhe madje edhe tragjedi. Disa prej jush do ta kujtojnë javën me një miqësi të re që nuk do të jetë e rastësishme.

Burrat do të rëndohen, duan apo nuk duan, me më shumë detyra dhe përgjegjësi familjare. Shumë nga të afërmit tuaj do të mbështeten tek ju dhe në të njëjtën kohë, mundësitë tuaja do të jenë të kufizuara. Këto detyra mund të mos kërkojnë shumë kohë, por gjithsesi do të tërheqin seriozisht vëmendjen tuaj. E mira është se shumë gjëra do t'ju vijnë lehtësisht gjatë këtyre shtatë ditëve dhe në fund të javës do të jeni krenarë për veten, për atë që keni arritur.

Gratë do të duhet të veprojnë me kujdes këtë javë, duke shmangur manifestimet e vetëbesimit të tepruar. Ju vetë mund të shkaktoni ndonjë gabim ose dështim. Kini kujdes me informacionet tuaja personale, konfidenciale që i mbani vetëm për veten tuaj. Mbroni kartat tuaja bankare dhe financat nga vjedhja. Pavarësisht nga problemet e kësaj jave, do të jeni në gjendje të ruani një stabilitet brenda vetes dhe kjo do t'ju sjellë dobi të madhe.