HOROSKOP

Horoskopi javor Shigjetari - Bricjapi

Horoskopi javor Shigjetari - Bricjapi

Shigjetari

Gjatë javës do të keni mundësi dhe do të jetë mirë që të përfundoni angazhimet e rëndësishme me një person të dashur ose me dikë me të cilin jeni lidhur profesionalisht.

Në përgjithësi, java do të favorizojë veprimet që lidhen me fëmijët dhe të rinjtë. Gjatë këtyre shtatë ditëve, çështjet tuaja financiare do të kërkojnë vëmendje, qofshin ato marrëdhënie direkte apo pagesa online.

Jini të kujdesshëm me detajet ose kushtet që të mos përjetoni zhgënjim të pakëndshëm, ose ta gjeni veten shënjestër e një mashtrimi.

Gjatë kësaj jave, shumë prej jush do të marrin lajme të pakëndshme në lidhje me një të afërm ose një mik që jeton në një qytet apo shtet tjetër.

Kjo javë do të kërkojë një zgjidhje më vendimtare të problemeve me një person nga rrethi juaj i të afërmve ose miqve, i cili përpiqet të përfitojë nga dashamirësia ose kontaktet tuaja personale.

Djemtë dhe vajzat do të jenë të zënë me kërkimin e zgjidhjeve të vështira, por të nevojshme për të dalë nga problemet që kanë lindur tashmë në familje, në shkollë apo në vendin ku punoni. Është e mundur që të keni humbur momentin e duhur për zgjidhjen e tyre të qetë, dhe tani veprime të tilla do të rezultojnë shumë më të vështira, duke kërkuar kompromise të pakëndshme ose një lloj humbjeje, tërheqje nga ana juaj. Gjatë kësaj jave bëni kujdes me dokumentet personale dhe telefonin, të cilët mund të jenë objekt i vjedhjes, kuriozitetit të padëshiruar për informacionet që ruani në to.

Burrat do të kenë pritshmëri për një javë më emocionale dhe pa tension, por shkalla në të cilën ndodhin këto gjëra do të varet kryesisht nga veprimet tuaja. Gjatë javës bëni kujdes në aktivitetet e përgjithshme që do të keni me burrat e tjerë apo premtimet që do të shkëmbeni me ta. Nëse keni pritshmëri për të marrë mbështetje financiare nga një person tjetër, nuk përjashtohet zhgënjimi.

Gratë ka të ngjarë të kenë një pikëpamje joreale të zbatimit të planit ose idesë së tyre që synojnë të angazhohen për këtë javë. Ju mund të jeni duke u mbështetur në një premtim që nuk do të përmbushet ose para që nuk i keni në të vërtetë për momentin. Tensioni më i madh gjatë këtyre shtatë ditëve do të ndikojë në mënyrë të pashmangshme në shëndetin tuaj. Mos lejoni veprime manipuluese nga personat që ju rrethojnë, sepse definitivisht nuk janë për të mirën tuaj.

Bricjapi

Gjatë javës do të lindin surpriza që do të lidhen me dashurinë apo jetën tuaj personale.

Një zhvillim interesant do të ketë marrëdhënia juaj me partnerin me të cilin aktualisht po komunikoni virtualisht për shkak të distancës mes jush apo për një arsye tjetër.

Kjo do të jetë një javë ku mund të lindin marrëdhënie romantike të papritura.

Gjatë këtyre shtatë ditëve, do të keni marrëdhënie nga më të ndryshmet me njerëz afër apo larg, të ndryshëm në emocione dhe zhvillim.

Do të ketë njerëz që do të gjejnë një mënyrë për t'ju fyer ose lënduar me një koment të shëmtuar. Por do të ketë edhe njerëz që do t'ju bëjnë të lumtur dhe do t'ju japin shpresë në lidhje me çështje dhe marrëdhënie që janë të rëndësishme për ju.

Gjatë kësaj jave, bëni çmos për të kontrolluar situatat nervore, emocionet tuaja të zemëruara dhe dëshirën për të kundërshtuar dhe për të hyrë në konflikt me njerëzit e tjerë. Nuk është koha për veprime të tilla, të cilat mund t'ju përfshijnë në marrëdhënie shumë të pakëndshme, madje edhe në vetëlëndim fizik.

Ju gjithashtu nuk jeni në gjendjen tuaj më të mirë për sa i përket shëndetit, kështu që shmangni tendosjen mendore dhe fizike.

Gjatë javës, një arsye për biseda dhe takime mund të jetë një ngjarje e rëndësishme në jetën e një personi të dashur.

Disa prej jush do të duhet të përballen me një situatë të papritur në shtëpinë tuaj.

Djemtë dhe vajzat do të gjenden në një situatë ku do të duhet të ndalojnë dhe të mendojnë seriozisht përpara se të ecin përpara. Në disa gjëra duhet të qaseni shumë seriozisht dhe në asnjë rast mos t'i lejoni vetes shaka apo rreziqe. Detyrat e papërfunduara nga java e kaluar ose dështimet mund t'ju rikthejnë në detyrat tuaja të mëparshme, deri në përfundimin e duhur ose me sukses të tyre. Java do të mbahet mend me një ngjarje në jetën e një djali apo të riu nga rrethi juaj i studentëve, miqve apo të afërmve.

Burrat do ta kenë të vështirë të planifikojnë diçka këtë javë. Që në fillim do të fillojnë të shfaqen situata të papritura, telefonata të papritura, takime apo ndryshime. Shëndeti juaj mund të kërkojë vëmendje, ose mund t'ju duhet të ngadalësoni ritmin me të cilin keni punuar deri tani. Shmangni përshkallëzimin e konflikteve apo debateve me njerëzit përreth jush, pasi të dyja palët do të kenë të drejtë të mbrojnë pozicionet e tyre. Në këtë situatë, do të jetë e vështirë të përcaktohet se kush ka të drejtë dhe kush e ka gabim, pasi secili do të ketë të drejtën të luftojë për atë që dëshiron dhe në çfarëdo mënyre që dëshiron ta arrijë atë.

Gratë do ta kenë të vështirë të mbajnë një humor të mirë, ato lehtësisht do të zhgënjehen. Ndikimi i një gruaje që është e afërme apo mikesha juaj do të forcojë tek ju emocionet negative, të cilat patjetër do të jenë në dëmin tuaj. Injoroni atë që kjo grua po ju thotë ose largohuni prej saj për një kohë. Nëse arrini të mbroni veten mendërisht dhe emocionalisht nga ndikimet negative, atëherë kjo javë do të jetë e mirë.