HOROSKOP

Horoskopi javor Shigjetari - Bricjapi

Horoskopi javor Shigjetari - Bricjapi

Shigjetari

Gjatë javës do të merrni informacione në lidhje me një udhëtim që do të bëni ju ose një person tjetër i afërt.

Për disa, bisedat e ardhshme lidhen me organizimin e planeve për pushimet verore, për të tjerë bisedat gjatë javës do të lidhen me zhvendosjen.

Nëse jeni në procesin e kërkimit të një pune, mund të lindë një ofertë që ju kërkon të zhvendoseni në një zonë, qytet ose vend tjetër.

Në përgjithësi, kjo javë do të jetë e ngopur me ngjarje të rëndësishme dhe përvoja emocionale. Mundohuni të pushoni mjaftueshëm dhe të hani shëndetshëm.

Mundohuni të shfrytëzoni sa më shumë çdo mundësi të re që ju vjen këtë javë.

Në nivel personal, do të keni gjithashtu rast për gëzim ose kënaqësi dhe kjo mund të ketë lidhje me jetën tuaj të dashurisë ose familjes.

Në planin financiar do të përfshiheni në zgjidhjen e një dokumenti, një kontrate ose do të kënaqeni me të ardhurat monetare.

Kjo do të jetë një javë e favorshme për aktivitete financiare dhe bankare.

Gjatë javës, shumë prej jush do të kenë angazhime të rëndësishme në lidhje me fëmijët apo prindërit.

Djemtë dhe vajzat do të kalojnë një javë në të cilën do të jenë të kufizuar në veprimet e tyre ose do të duhet të respektojnë mendimin dhe vullnetin e një personi tjetër. Marrëdhëniet tuaja financiare do jenë shumë delikate. Disa shpenzime të papritura ose më të mëdha do të jenë pothuajse të pamundura për t'u përmbushur nëse nuk merrni ndihmë. Gjatë kësaj jave tregohuni të kujdesshëm në marrëdhëniet, premtimet apo aktivitetet e përgjithshme me shokët e klasës apo kolegët.

Burrat do të duhet të përmbushin më seriozisht angazhimin e tyre ndaj një gruaje nga familja. Duhet të jeni shumë serioz dhe të përgjegjshëm kur kryeni detyra të ndryshme që lidhen me dokumentet, veçanërisht nëse ato lidhen me paratë. Gjatë javës do të ketë raste për takime të një natyre tjetër.

Gratë do ta kenë të vështirë të përballen me sfidat që do t'u japë jeta këtë javë. Ndonjëherë do të ndjeni frikë nga e panjohura, nga ajo që po ndodh në jetën tuaj personale ose në shoqërinë ku jetoni. Do të bini shumë lehtë në një humor pesimist.

Bricjapi

Gjatë javës do të habiteni nga informacione të papritura ose një bisedë me miqtë.

Java do të jetë e komplikuar për marrëdhëniet tuaja familjare, por në shumicën e rasteve kjo do të ketë të bëjë me dëshirën e dikujt tjetër për t'ju dhënë këshilla apo udhëzime në jetë pa i kërkuar ato. Marrëdhëniet me prindërit ose me personat që janë në një pozicion më të lartë shoqëror se ju ndonjëherë do të jenë të vështira.

Marrëdhëniet romantike me një diferencë më të madhe moshe mes partnerëve do të vihen në provë. Është e mundur që marrëdhënie të tilla madje të prishen pasi kanë përjetuar një luftë të brendshme dhe të jashtme për përshtatje, epërsi, përpjekje të pasuksesshme për t'u përshtatur me ndryshimet në stilin e jetës.

Përpjekjet për të ringjallur një marrëdhënie të mëparshme dashurie do të jenë të pasuksesshme.

Lërini djemtë dhe vajzat të përgatiten për një javë të paparashikueshme zhvillimore, në të cilën gjërat e mira dhe të këqija do të gjejnë një mënyrë për t`u alternuar. Gjatë javës, mund të jeni të kënaqur me një dhuratë ose blerje që do të bëni për vete të dashurit tuaj. Ju mund të jeni të kënaqur me një blerje në shtëpi që do të krijojë rehati për të gjithë familjen tuaj. Biseda ose veprime të ndryshme që lidhen me pronën janë të mundshme.

Burrat do të duhet të vazhdojnë detyrat që filluan javën e kaluar. Në fakt, gjëra të ndryshme nga e kaluara juaj do të shfaqen në të tashmen dhe do të kërkojnë vëmendje apo përkushtim nga ana juaj. Java mund të mbahet mend me një përvojë emocionale ose të rëndësishme për ju, një kontratë të re ose një ngjarje tjetër të rëndësishme. Java padyshim që sjell mundësi të favorshme për zhvillimin e punëve tuaja, qofshin ato të lidhura me të kaluarën tuaj të afërt ose të rëndësishme në të tashmen tuaj.

Lërini gratë të përpiqen të kontrollojnë emocionalitetin e tyre, pasi në shumicën e rasteve do të jetë shkak për mosmarrëveshje dhe konflikte të padëshiruara, të cilat më pas do ta keni të vështirë t'i zgjidhni. Mos e lejoni veten të jeni xheloz për partnerin tuaj dhe as mos lejoni që ai të sillet me ju në këtë mënyrë, pavarësisht nëse keni arsye apo jo.