HOROSKOP

Horoskopi javor Shigjetari - Bricjapi

Horoskopi javor Shigjetari - Bricjapi

Shigjetari

Gjatë javës do t'ju duhet të angazhoheni në detyra që kanë të bëjnë me interesat dhe punët tuaja pasurore.

Këto angazhime tuajat mund të përfshijnë një person tjetër nga i cili do të prisni t'ju ndihmojë në një farë mënyre ose të veprojë së bashku me ju.

Java paralajmëron një ngjarje të rëndësishme në jetën e një personi të dashur, që mund të kërkojë një dhuratë ose urime të veçanta.

Gjatë këtyre shtatë ditëve, do të prisni të arrini një marrëveshje ose të merrni para.

Kjo mund të ndodhë nëpërmjet dikujt në familjen tuaj, por mund të ndodhë edhe nëpërmjet një përfaqësuesi të një banke, ose institucioni tjetër qeveritar.

Gjatë këtyre shtatë ditëve, do të keni raste të ndryshme për t'u ndjerë të sigurt në atë që po bëni dhe atë që prisni të arrini në të ardhmen e afërt.

Do të përjetoni momente të këndshme në dashuri dhe në jetën tuaj personale, me miqtë ose me njerëz interesantë për ju.

Gjatë kësaj jave, nëse duhet të udhëtoni, sigurohuni për shërbimin e mjeteve të transportit që do të përdorni dhe disponueshmërinë e të gjitha dokumenteve të rëndësishme nga të cilat varet suksesi i këtij udhëtimi.

Djemtë dhe vajzat do të kalojnë një javë të tensionuar, me konflikte që lindin lehtësisht. Gjatë javës do të keni një rast për një takim apo mbledhje lidhur me një vajzë apo një grua. Kjo periudhë mund të kujtohet me një miqësi të re, e cila jo domosdoshmërisht ka natyrë romantike. Në përgjithësi, kjo do të jetë një periudhë që do të sjellë njohje të reja dhe më shumë angazhime në lidhje me miqtë tuaj.

Burrat do të konsiderojnë një ndryshim ose sjellje të re në familje ose në punë. Mund të ndodhë që fëmija ose i afërmi juaj ka nevojë për këshilla ose ndihmë, mbështetje ose thjesht për të folur për çështje që janë të rëndësishme për ta. Kjo javë sjell shumë ngjarje interesante për ju dhe do t'ju duhet t'i jepni vetes një besim më të madh në kuptimin dhe rëndësinë e secilës prej tyre.

Gratë mund ta gjejnë veten të papërgatitur për shfaqjen dhe zhvillimin e disa ngjarjeve që do të ndodhin gjatë këtyre shtatë ditëve. Disa prej tyre do të lidhen me probleme apo telashe të reja që gjithsesi do të kenë lidhje me ngjarje apo persona nga e kaluara. Në fakt, këto momente dhe eksperienca të pakëndshme do të kenë një zgjidhje të thjeshtë, përderisa nuk kërkoni me çdo kusht fitoren apo supremacinë ndaj të tjerëve.

Bricjapi

Gjatë javës mund t'ju zhgënjejë një lajm apo një ngjarje që keni pritur prej kohësh.

Edhe pse fillimisht, mund të mos i plotësojë pritshmëritë tuaja, më vonë pasi ta mendoni, do të kuptoni se në të vërtetë është më e mira që ju jep jeta.

Kjo javë do të mbahet mend për kontakte më të shpeshta me njerëz nga distanca të ndryshme.

Nëse ju duhet të udhëtoni gjatë javës, patjetër do të jeni në gjendje të realizoni pritshmëritë tuaja, pavarësisht shqetësimeve dhe frikës suaj fillestare.

Shumë do të marrin lajme lidhur me problemin shëndetësor të një personi që jeton larg, por që do të arrijë të shërohet.

Në dashuri, kjo javë do të mbahet mend me më shumë tension në marrëdhënie, për shkak të emocionalitetit më të madh të njërit prej partnerëve.

Xhelozia mund të jetë e këndshme për sa kohë që nuk është e tepruar.

Djemtë dhe vajzat këtë javë do të duhet të vënë të gjithë energjinë dhe vëmendjen e tyre në gjërat që lidhen me arsimin, zhvillimin profesional ose karrierën. Mos lini pas dore asnjë nga përgjegjësitë tuaja. Ju mund të manipuloheni ose të përdoreni në këtë mënyrë nga shoku juaj i klasës, bashkëmoshatari ose kolegu juaj, gjë që nuk do të ishte e drejtë për ju ose për njerëzit e tjerë. Do të jetë shumë e rëndësishme këtë javë të mbroheni nga çdo veprim i pandershëm apo spekulativ, nga manipulimi, si nga ana e njerëzve të tjerë ndaj jush, ashtu edhe nga ana juaj ndaj njerëzve të tjerë.

Burrat do të hasin vështirësi serioze në realizimin e planeve dhe detyrave të tyre të përditshme dhe kjo mund të jetë pjesërisht për shkak të faktit se keni folur shumë përpara se të filloni të veproni sipas tyre. Sot do të kuptoni se nëse veproni dhe punoni në heshtje, do të arrini shumë më tepër nëse nuk i ndani paraprakisht qëllimet tuaja. Këtë javë mund të trishtoheni nga një lajm i pakëndshëm që lidhet me një person ose një ngjarje që është ose do të ndodhë në distancë prej jush.

Gratë do të kenë plane të ndryshme paraprake për këtë javë. Shumë nga planet tuaja do të kenë të bëjnë me miqtë tuaj. Çështjet dhe interesat tuaja financiare nuk do të mbeten në plan të dytë.