HOROSKOP

Horoskopi javor Shigjetari - Bricjapi

Horoskopi javor Shigjetari - Bricjapi

Shigjetari

Gjatë javës 1 - 7 korrik do të përjetoni një sërë emocionesh që lidhen me një pjesëtar të familjes ose të afërm të tjerë të afërt. Një rast për këtë mund të jetë një ditëlindje, dita e emrit ose momente të tjera të rëndësishme në jetën e tyre.

Gjatë kësaj jave do t'ju duhet të konsideroni më seriozisht opsione të ndryshme për zgjidhjen e problemeve që krijojnë tension në shtëpi dhe në marrëdhëniet tuaja familjare.

Gjatë javës, lajmet ose ngjarjet që lidhen me dashurinë tuaj të vjetër ose aktuale mund t'ju bëjnë përshtypje në një farë mënyre.

Njohje të reja do të ndodhin në rrethana të papritura ose të çuditshme, por ju e dini shumë mirë që nuk ka gjëra të rastësishme.

Profesionalisht do të lindin ide të reja dhe do të diskutohen.

Java sjell biseda me njerëz nga rrethi juaj i miqve ose të njohurve, të cilët do të diskutojnë me ju një ide biznesi ose një ide për punë shtesë.

Kjo do të jetë një javë e favorshme për shqyrtimin e ideve serioze që lidhen me punën ose biznesin.

Djemtë dhe vajzat do të duhet të jenë shumë të kujdesshëm këtë javë, pasi parashikimet paraprake për të nuk japin shanse për sukses të madh. Ju mund të keni nevojë të veproni dhe të lëvizni shumë ngadalë, duke peshuar dhe menduar me kujdes çdo veprim ose vendim tuajin. Në këtë mënyrë do të mund të shpëtoni nga çdo telash apo problem, për të cilin në shumicën e rasteve do të jeni të papërgatitur. Megjithatë, këtë javë do të mund të jeni të lumtur për diçka ose për dikë që keni pritur prej kohësh.

Burrat do të kenë pikëpamjet e tyre për planet dhe veprimet e këtë javë, por do të duhet të presin për të marrë informacion shtesë, disa dokumente ose për të bërë një bisedë të nevojshme. Këtë javë do të mund ta kujtoni me një ngjarje apo eksperiencë që ka të bëjë me një vajzë apo një grua që mund të jetë e afërmja, shoqja, kolegja juaj etj. Fati nuk do t'ju mungojë gjatë këtyre shtatë ditëve.

Gratë do të përpiqen të arrijnë një rritje këtë javë si në njohuritë që mendojnë se janë të rëndësishme për to në këtë fazë, ashtu edhe shpirtërisht duke komunikuar me njerëz që dinë shumë më tepër për botën e padukshme që na rrethon.

Bricjapi

Gjatë javës 1 - 7 korrik do ta drejtoni vëmendjen tuaj tek detyrat ose ngjarjet që lidhen me një grua nga rrethi juaj i të afërmve ose miqve.

Gjatë kësaj jave, shumë do të kenë pritshmëri lidhur me paratë apo shlyerjen (marrjen) e dokumenteve të rëndësishme. Gjërat do realizohen me sukses për ju, por ka mundësi që zhvillimi i tyre të vazhdojë edhe javën e ardhshme.

Gjatë javës, do të merrni disa përfitime nga një person me të cilin punoni së bashku ose keni të njëjtin mendim në ndonjë çështje sociale ose politike. Ndoshta do të jetë dikush që njihni dhe mund të mbështeteni për drejtësi ose profesionalizëm.

Pavarësisht shpresës që keni për zhvillimin e favorshëm të planit apo sipërmarrjes suaj, do të kaloni edhe momente pesimizmi dhe depresioni këtë javë.

Përsa i përket dashurisë janë të mundshme keqkuptimet. Mosmarrëveshjet do të lindin për çështje të parëndësishme. Ka mundësi që njëri prej partnerëve të tregojë egoizëm në një situatë të caktuar. Mungesa e durimit apo tolerancës mund të jetë shkaku i ftohjes në marrëdhënien tuaj.

Në përgjithësi, të lindurit në shenjën e Bricjapit do të jenë në gjendje të presin me padurim diçka të mirë në formën e një eksperience të lidhur me udhëtimin. Do të keni kontakte të dobishme me njerëz që jetojnë larg. Do të keni një javë të favorshme për të nisur një njohje të re lidhur me interesat dhe aktivitetet e përbashkëta.

Më emocionalët prej jush mund të provokojnë papritur një konflikt të pakëndshëm.

Vajzat dhe djemtë do të marrin në konsideratë disa nga vendimet dhe veprimet e tyre të guximshme që do të presin t'i realizojnë ose këtë javë ose deri në fund të këtij muaji. Këshilla është të jeni të kujdesshëm, të vlerësoni siç duhet opsionet dhe burimet tuaja, në mënyrë që të mos futeni në një situatë të pakëndshme që mund të ndikojë edhe në shëndetin ose stabilitetin tuaj emocional. Gjatë kësaj jave, mund të mësoni për një incident të pakëndshëm ose problem shëndetësor që lidhet me mikun, bashkëmoshatarin, shokun e klasës ose të njohurin tuaj.

Burrat do të priren të fokusohen tek miqtë e tyre të cilët do t'u kërkojnë favore të ndryshme ose thjesht të kalojnë një kohë të këndshme së bashku në biseda kuptimplota ose të pakuptimta. Gjatë kësaj jave mund të keni një kontakt apo takim me një mik nga e kaluara, që mund të shoqërohet me befasi dhe kjo mund ta bëjë takimin tuaj të këndshëm. Në familjen tuaj këtë javë jo vetëm që do të keni më shumë detyra, por duket se të gjithë do të mbështeten tek ju edhe për gjërat më të vogla.

Gratë do të përballen me disa vendime serioze ose do të bëjnë ndryshime të rëndësishme në jetën e tyre personale ose profesionale. Për ju kjo do të jetë një javë e favorshme për veprime që lidhen me një institucion ligjor apo gjyqësor. Rëndësia e kësaj jave mund të ndihet edhe në jetën tuaj të dashurisë, ku kërkohet një opinion më i prerë për të ardhmen e marrëdhënies suaj. Ju që nuk jeni në një lidhje do ta kuptoni faktin se nëse nuk bëni përpjekje për të gjetur një partner të përshtatshëm, mund të jeni përgjithmonë beqar.